Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások

kesztheji zsuzsika ( lábam közt a Muzsika )

#1276 d. IMPI Péter!!!!!!!!!!! Hétvégén roston sült halat kérek, jó?

2017-06-24 11:05

Mikor szállsz hajóra az ashdódbasznádi kikötőből ? He ?

Béla Kaktuszi

#1277 Évfolyamelső dániel IMPI péter valamikori 11-ik H. Évfordulójára

2017-06-24 11:07

Sokat számit a szeretet és az odaadás. Nagyon meg tud valakit erösiteni ha szeretik.

Pál János , a leendő önjelölt Smasszer

#1278 Sokat számit a szeretet és az odaadás. Nagyon meg tud valakit erösiteni ha szeretik.

2017-06-24 11:09

Shabbat Shalom

Klára Bozó

2017-06-24 11:11

Mielőbbi gyógyulást , drága Évfolyamelső Penge IMPI !

dániel IMPI péter : a J-i Ügyvédi Kamara ÉVFOLYAMELSŐ jogásza

#1280 ha az ÉLET kegyes lesz velem :11 év múlva pedig a 11-ik házassági évfordulomat is ünnepelhetem

2017-06-24 12:46

Édesanyámmal a gyermekkori képeimet nézegettük ma. A régi fotókon láthatóak a szüleim és nagyszüleim (Anyukám szülei), illetve a kedvenc játékkutyám 2-3 éves koromban, sőt az első autóm is. :-) Kedves, mosolygósan-könnyesen meghitt érzés a régi, szép emlékek felidézése, jó szívvel ajánlom minden barátomnak!

Zsuzsa Moldovanyi Vona

#1281 Édesanyámmal a gyermekkori képeimet nézegettük ma.11 év múlva pedig a 11-ik házassági évfordulomat i

2017-06-24 12:48

Csadaszep nosztalgiazos napot kivanok, szivbol nektek draga impi  peter!

RénszarvaSSzky Ildikó

2017-06-24 12:50

Nagyon cuki fotók. 30 évvel ezelőtt fiamnak is volt pedálos verdája, igaz mi a Csalogány utcában csattogtunk vele. Ezek a jó és szép emlékek

a J-i Ügyvédi Kamara ÉVFOLYAMELSŐ wc pucoló mestere

#1283 guggol az Édesanyám .... Nagyon szép a Szája !

2017-06-24 12:52

A játszótér bajnoka voltam vele!

RénszarvaSSzky Ildikó

#1284 guggol az Édesanyám .... Nagyon szép a Szája !A játszótér bajnoka voltam vele!

2017-06-24 12:55

El is hiszem

a J-i Ügyvédi Kamara ÉVFOLYAMELSŐ wc pucoló mestere

#1285 guggol az Édesanyám .... Nagyon szép a Szája !A játszótér bajnoka voltam vele!

2017-06-24 12:57

Ha pedig kifáradt, akkor Nagyapám húzott egyett  a Madzagon.

RénszarvaSSzky Ildikó

#1286 Nagyon szép a Szája !A játszótér bajnoka voltam vele!

2017-06-24 12:58

Na nálunk ez az én dolgom volt, bár sokszor elfáradtam

Konstantina Tomay

#1287 olim hadasim magatokra , 11 év múlva 11-ik házassági évforduló !

2017-06-24 13:02

Nagyon cuki kisfiú voltál. Persze felnőttként is könnyen szerethető vagy.

Édesanyád nem ok nélkül büszke rád.

Tünde Berki

#1288 11 év múlva 11-ik házassági évforduló ! Most olim hadasim csak az Édesanyáddal !

2017-06-24 13:05

Milyen aranyos vagy a képeken

Nagyon aranyos kedves gyermek voltál és egy igazi családba nőttél fel ez nagyon fontos a mai világba a másik hogy milyen jó a régi képeket nézegetni megemlékezni a régi dolgokról:)

Mifleget Avódá Jiszráélit Legévfolyamelsőbbje !

#1289 sok szeretettel várjuk ebben az új csoportban!

2017-06-24 13:12

Életemben először, itt Izraelben léptem be egy politikai pártba. A baloldali „Izraeli Munkapárt” (Mifleget Avódá Jiszráélit) tagja lettem. Azért döntöttem így, mert véleményem szerint Izraelnek még nagyobb hangsúlyt kell helyeznie a szociálpolitikára, az új bevándorlók, a nyugdíjasok és más, szerényebben élő izraeli állampolgárok támogatására. Természetesen ettől még ugyanúgy tisztelem a Likud párti Benjamin Netanyahu miniszterelnököt és nem tekintem ellenségemnek a jobboldali pártok más politikusait sem. Hiszen, bár nem értünk egyet mindenben, sőt időnként vannak kemény vitáink is 1-1 kérdésben, de mindannyian izraeliek vagyunk és mind Izrael érdekében akarunk tenni. Shalom!

Tátrai Mamás

#1290 Nagyon szép a Szája !A játszótér bajnoka voltam vele!

2017-06-24 13:13

Valahogy a mai melegben ki tudja mi jött rám, de az utóbbi időkben látott asszoni állatok által nyújtott bárminemű produkciók közül - természetesen nőm bármely mozdulatát kivéve - ez alábbi az egyik legerotikusabb. Bocsi, nők, de férfiember lennék, vagy mifranc!

Lakatos András

#1291 30 évvel ezelőtt fiamnak is volt pedálos verdája

2017-06-24 13:18

Évfolyamelső Impotens Péter szántani mész, vagy quadozni?

Erika Vereb

2017-06-24 13:23

Szép napot! Juj! Ez a kép nagyon aranyos, tetszik, jó kis "bringád" van,

ilyen kellene nekem is, erről nem esnék le,

bár ki tudja, én a elesésekben nagy mester vagyok, az utca nem kevés derültségére!

Nem tudok bringázni, mert az egyik oldalon felszállok a másik oldalon rögtön le is esek,

és ez az utca lakói számára produkció, nekem meg blamázs! :-)))))

Béla Kaktuszi

#1293 30 évvel ezelőtt fiamnak is volt pedálos verdája

2017-06-24 13:25

A jó Kertészeti Egyetem ahol hőlgyeket traktort is tanitottak vezetni.... :)

amúgy a kvad tök jó annak aki nem nagy bicajos, vagy mtoros, persze azért vigyázni kell vele mert nem autó, könnyen borul azért, nagyobb sebeségnél, meg kanyarban.

Edit Debora

2017-06-24 13:27

Köszönöm ezt a kedves arcott, igen sok Szeretett tùkrözödik, benne, a szem ès az arc a lèlek tūkre, Àldjon az Ùr testvèrem,

dániel IMPI péter , a J-i Ügyvédi Kamara Évfolyamelső jogásza

#1295 egy karizmatikus demokrata nem Hazudik ! SOHA !

2017-06-24 13:31

úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Facebook nélküli életet.Ezt vehetitek akár fenyegetésnek is!

BARTUS LÁSZLÓ

2017-06-24 13:36

A diktátor mindig demagóg plakátokat és hazug szólamokat ad az éhezőknek és nyomorgóknak. A felelős, demokrata politikus pedig ételt és segítséget. Ne feledjük azonban, hogy a hazug, demagóg plakátokkal még egy gyermek sem lakott jól és egyetlen beteg sem gyógyult meg azoktól...

Béla Kaktuszi

#1297 Ovodás Traktoros - Mezőgépész IMPI : a J.- Ugyvédi Kamara LEENDŐ Évfolyamelső Áljogásza

2017-06-24 18:25

Látszik, hogy már tekintetedben volt már valami abból, hogy magasabb szellemi célok felé szeretnél menetelni

444

#1298 Izrael bevándorlóellenes kerítést épít a jordániai határra

2017-06-24 18:38

Izrael elég jól teljesít falak és kerítések építésében, most például arról döntött Benjamin Netanjahu kormánya, hogy Izrael és Jordánia határára is elkezdenek kerítést építeni.

A határzár a folytatása lesz az izraeli-egyiptomi határon lévő, már kész kerítésnek. A most jóváhagyott tervek szerint a határzárat Eliatnál, Izrael legdélebbi, az Akabai-öböl partján lévő városánál kezdik majd építeni észak felé. Az első szakaszban 30 kilométernyi új kerítés épül meg.

A kormány indoklása szerint a határzár meghosszabbítására az idegen fegyveresek és a bevándorlók miatt van szükség, hiszen Netanjahuék szerint mindkettőből sok lép át azon a határszakaszon Izraelbe. A zsidó államban jelenleg 53 ezer afrikai bevándorló él, a többségük az izraeli-egyiptomi határon lépett az országba, ahol már kerítés van.

Izraelnek már nincs olyan szomszédja, akitől ne védené határzárral magát: az egyiptomi és a most épülő jordániai szakasz mellett, van már kerítés a szíriai és a libanoni határon is. Ciszjordániában meg ugye fal van.

444

#1299 Izrael bevándorlóellenes kerítést épít a jordániai határra

2017-06-24 18:40

Vilmoss Kardoss

#1300 Izrael bevándorlóellenes kerítést épít a jordániai határra

2017-06-24 18:41

Én a határra is kerítés helyett virágokat ültetnék :)
De hát kinek mire van igénye...
Értelmes embereknek szabadságra,hogy kiteljesedhessenek minden téren.
Szolgalelkű raboknak meg rácsra,kerítésre,börtönőrre.