Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások

Impiné Bogdán Gizike

#1326 IMPI-nek , az Új Férjemnek

2017-06-26 05:24

Vár6sz rám Kedvesem ,

fénypostával érkezem ,

együtt élősködünk aBab Levesenn !

Tót Bea Trix szépségkirájnő

#1327 sanos Évfojemeső dániel Impit elkegették az ashdódiak !

2017-06-26 05:40

Nem bolondultam meg, mindig nagyon szerettem volna Izraelbe is eljutni- talán egyszer még sikerül- ès mióta látom a képeket, a kajákat, az jött le nekem, hogy amit eddig Izraelről hallottunk, egy nagy marhaság volt, ezérz még a fagyi érdekelne..

Judit Lipp Sicc

#1328 sanos Évfojemeső dániel Impit elkegették az ashdódiak !

2017-06-26 05:44

Tényleg Ashdódbasznádon is

nagy lehet a baj Évfolyamelső  Álrégiségboltos Nyelvész dániel donkihóté IMPI peti körül ,

ha az édesanyja egyszerre csak megbetegedett Budapesten !

Kálmán József Szentiványi

#1329 Mivel Budapesten is üldözik : nincs lehetősége aláiráshamisitásokat hamisitani

2017-06-26 05:53

elmebeteg dániel donkihóté penge IMPI péter ÉVFOLYAMELSŐ

Utolsó Aláiráshamisitása :

12286Rátonyi Sándor Budapest2017-06-10 17:59

Rátonyi Sándor

2017-06-26 05:59

Az aláiráshamisittatásom még akkor történt ,

amikor egy 250 kg.-os Ponttyal  befutott

Évfolyameső Tengeri Orrrrvhalász IMPI

az ashdódbasznádi kikötőbe ,

és kihallgatásra bekérette Donald és Vlagyimir  Urakat !

Soha ne lássam az Északi -sarkot , ha nem igy volt !

A 250 kg-os Ponty

#1331 Jól összeszidta Donadolt és Vlagyimirt !

2017-06-26 06:04

Évfolyameső Tengeri Orrrrvhalász IMPI tényleg tud !

Egyszerően csak ÉVFOLYAMELSŐ !

Bármiben !

Mindenben !

Már gyerek korrrrában mezőgépeket vezetett ! 

Impiné Bogdán Gizike

#1332 Már gyerek korrrrában mezőgépeket vezetett !

2017-06-26 06:09

Földönkivüliek vannak...... Példa rá a Férjem : Évfolyamelső dániel Penge Impi !

.ezért titkolják hogy a vallás ne inogjon meg......

Pál János Smasszerjelőlt

#1333 a Szélmalom Jegyében

2017-06-26 06:15

Gizike !

Hálás lehet a Sorsnak azért , mert megadta neked ,

hogy a világ legszebb vallását ,  

A NAGYSZENTELMEBETEG DÁNIEL DONKIHÓTÉ  PÉTER FŐIMPOTENCIÁJÁ-t követheted ,

sőt belülről szemlélheted !

Pál János Smasszerjelőlt

#1334 a világ legszebb vallása A NAGYSZENTELMEBETEG DÁNIEL DONKIHÓTÉ PÉTER FŐIMPOTENCIÁJA

2017-06-26 06:19

Beállnék Smasszernek !

A NAGYSZENTELMEBETEG DÁNIEL DONKIHÓTÉ PÉTER FŐIMPOTENCIÁJA

2017-06-26 06:20

Jánosom ! Megértelek !

Gonda Szilárd , a Kőkemény

#1336 Mivel Budapesten is üldözik : nincs lehetősége aláiráshamisitásokat hamisitani

2017-06-27 06:00

elmebeteg dániel donkihóté penge IMPI péter ÉVFOLYAMELSŐ

Utolsó Aláiráshamisitása :

12288 Az aláíráshamisitó azt akarja, hogy az aláiráshamisitott  neve ne legyen látható publikusan.

Évfolyamelső Penge IMPI

#1337 Babaállatok, akiket elszakítottak az anyukájuktól- Most újra találkoznak, mi pedig könnyekig hatódun

2017-06-27 06:07

Édesanyámmal a gyermekkori képeimet nézegettük ma. A régi fotókon láthatóak a szüleim és nagyszüleim (Anyukám szülei),

illetve a kedvenc játék-űrkutyám 2-3 éves koromban,

sőt az első traktorom is. :-)

Kedves, mosolygósan-könnyesen meghitt érzés a régi, szép emlékek felidézése, jó szívvel ajánlom minden barátomnak!

Atomtorta : IMPI -Blues

#1338 Dal a 11-ik Házassági Évfordukómra

2017-06-27 06:16

Paraszt vagyok, ashdód lakó,

Van egy nőm, meg egy traktorom,
Szántok-vetek, adok-veszek,
Tiszta tyúkszar az udvarom.
Nem mintha fájna, ezek csak tények.
Mifelénk ilyen vidám az élet.

Kinn a réten, békességben,
Nekem hízik nyolc tehén,
Benn az ólban, szépen sorban,
Disznó visít, tizennégy,
Nálam a málna- mézekalács mindig kombájn alakú,
Vidám fiú vagyok, kerül a mélabú.

Paraszt vagyok, pesti  lakó,

Most már nincs nőm, de nem fájlalom,

Szidta sokat az állatokat,

S köztük engem, meg a traktorom.

Óóó, hülye liba, enyém az élet,

Boldog leszek az anyámmal , amíg csak élek.

Béla Kaktuszi

#1339 Impiségek asdódbasznádbú MÁTYÁS KIRÁLY néven !

2017-06-27 06:41

Nem azért kell szégyeljed magadat mert parasztnak születtèl,hanem azért mert ,egy mocskos isklolázatlan buta paraszt maradtál .Menj dolgozni ne tarsd a markod ne kolduljál,hagyd ezt a muszlimoknak,te egy büszke bozgor vagy.

Pál János Smasszerjelőlt

#1340 Impiségek asdódbasznádbú MÁTYÁS KIRÁLY néven !

2017-06-27 06:50

Nem,mikor kétszer Budapesten volt 1919 ben meg 1945 ben a kurva anyádba amelyik a Dunaparton strichelt bàrca nèlkûl.Téged meg hogy a150 éves török több száz éves labanc rabság ,a 44 éves bolsi terror,most meg az viktor terror.Nem,te ösi trágyadombi mocskos büdös tetves bozgor vagy.

Tévedés ott kezelik a kibaszott cigány szifiliszes anyádad.Téveds Cluj-Napoca !Ott van még a közmunka,(utcák takaritása wc pucolás és stb.)kitartás mondta....Ha olyan idiota vagy mint a buzi káplár és annyi iskolád van mint neki akkor bazd szajba a cigány anyádad utánna fejbe löheted magad.Már irtam a genetikátok miböl áll össze ugur,tatár, török,labanc,muszka,fritz ukrán,cigány .

Éljen Transilvania ugur bozgorok nélkül!!!Téged melyik cigány tenlepen basztak világra ,egy szifiliszes cigány plcsábol kiszartak?Te bunko lökött csira kukac,ha a románok elfingják magukat a vitéz bozgorok be szarnak a bögatyába és uttána meg felzabájátok!!!

Nektek csak olyan érveitek vannak amit a örült szenilis buzi káplár a börtönbe össze firkált( möchte gerne Schriftsteller ),máshoz nem èrtetek tehetcséktelen bozgor tatárok,,törökök,labanz.muszka fritz,szinti-roma ivadékok
 Te rühes kutyafejü szifiliszes picsábol kiszart bögatyás mocskos bozgor te csira pöcs felzabálhatod a diszno meg tehén szart azért vagy ilyen debil mert Vona meg a gárda kapiány baszot a világra Szopjatok le Jezus metélt faszát.

Na !  Többek között ezekért hagyta ott Elmebeteg Dániel IMPI péter Kősziklát az Andika , ezért nem lesz 11-ik Házassági Évforduló és ezért betegedett le hirtelen az anyja !

Szilárd Gonda , a Kőszikla

#1341 Lassan két éves a Hasznos Holmik Álrégiségbolt !

2017-06-27 06:55

Facebookján hülyíti követőit Dániel IMPI  Péter - ezúttal ékszerüzletet hazudott magának

A minap szelfizett egy bolt előtt egy jót, és a Facebookon azt állítja, hogy ez az első üzlete. Ez még lehetne vicces, csakhogy a hozzászólásokban már komolyabbra fordul a dolog: fogadja a gratulációkat és a bolt profilját is megnevezi ("régiségkereskedés"). Vagyis elhiteti a sok csodálójával, hogy ez bizony az ő boltja, amelyet saját magáról nevezett el. Persze a személyi kultuszos megjegyzést még tekinthetjük jóhiszeműen humornakMiért hazudna valaki ilyen átlászóan? Dániel IMPI  Péternek a vérében van, nem ez az első eset. Rendszeresen megosztja rajongóiva, hogy milyen étkeket fogyaszt, képet is mellékelve, lásd például itt. Csak ezeket a falatokat néhaaz internetről tölti le. Elfogadhatjuk persze illusztrációként, de legalábbis különös, hogy fotózásra resten vezet "gasztrorovatot".

Másoló

2017-06-27 06:58

Ne bántsátok, ez csak egy beteg ember...A magyarok pénzéből és hozzájárulásából tanulhatott Magyarországon. A Magyaroknak köszönhet mindent amit elért. A családja a mindenkori kormányok kegyeltje és a rendszer haszonélvezője volt. De a magyarok mégsem elég jók neki. Szembeköpte hát ezt a népet, és ment a választottjai után, csakhogy ott pofára esett.

Rájött hogy azért mégiscsak jobb dolga volt közép Európában.

De már nincs visszaút,

hát mégis hogyan venné az ki magát ha beismerné hogy a nagy izraeljében le se szarják őt, és kb annyiba nézik mint a legutolsó etióp takonyorrút....Épp ezért is muszáj villantani, sikeres, boldog, még üzlete is van, látjátok magyarok, bekaphatjátok-gondolja ő...Majd ő megmutatja ! Anyád picsáját dániel péter, leszerepeltél puhos disznó !

Évfolyamelső dániel Penge IMPI péter , a JÜK jogásza

#1343 József Piroska " Az eredmények hajszolása nélküli élet. Az a szabadság."

2017-06-27 08:50

Egyetértek. A teljes szabadság legfontosabb pillére, ha nem akarunk megfelelni másoknak és nem "eredményekben" mérjük az életet. De ezt ma már csak néhány kis, természetközeli nép, illetve pár különc "remete" engedheti meg magának. Olyanok, mint az Amazonas menti indiánok és a tibeti szerzetesek.

ÉN már FB nélkül élek , az anyám nyakán !

Kuhár György

2017-06-27 08:51

Azám, az ókori görögök - filozófusok, matematikusok (bár akkor a kettő nem nagyon különült el) - mind csak túlélni akartak!

Évfolyamelső dániel Penge IMPI péter , a JÜK jogásza

#1345 volt traktorom , álrégiségboltom ! voltam Évfolyamelső is , most meg az anyám nyakán élek !

2017-06-27 08:54

Meg azok is, akik már eredményesek. Ők meg hiába tehetnék meg, csak hajszolják tovább. Érthetetlen, de logikus

.Azt hiszem, hogy nem az eredményesség a fontos. Hanem a lelki nyugalom és a boldogság.

Másoló

#1346 Dániel IMPI péter már vall ! Kudartzról beszél ! Sajnos nagyon-nagyon beteg az Édesanyja!

2017-06-27 08:58

Egyetértek.

A teljes szabadság legfontosabb pillére, ha nem akarunk megfelelni másoknak és nem "eredményekben" mérjük az életet.

De ezt ma már csak néhány kis, természetközeli nép, illetve pár különc "remete" engedheti meg magának. Olyanok, mint az Amazonas menti indiánok és a tibeti szerzetesek.

ÉN már FB nélkül élek , az anyám nyakán !

Andrea Kardoss

#1347 Dániel IMPI péter már vall ! Kudartzról beszél ! Sajnos nagyon-nagyon beteg az Édesanyja!

2017-06-28 06:53

És tessék mondani, mivel múlatja az Időt Évfolyamelső dániel IMPI péter Megélhetési Rettegő ?? Pontosan milyen munkakörben dolgozik? Az nem mentség hogy nincsen gyapotföld az országban, hiszen a szemétszedéstől, a kapálásig sok dolgot elsajátíthat előbb-utóbb....

Vilmoss Kardoss

#1348 dániel Penge IMPI péter munkakörének jelenlegi leirása

2017-06-28 06:56

Agysebész a szakmája és elméleti fizikus.

Most, hogy sok orvos külföldre ment szükség van a munkájára.

Egyébként Kossuth is migráns volt. :)

Másoló

#1349 Nyilt levél Évfolyamelső dániel IMPI péter Ginekológus -Nőgyógyász Főorvoshoz

2017-06-28 07:10

Szevasz, te sérült!

Sokat gondolkodtam, vajon tegezzelek-e, vagy magázzalak,

mégiscsak előbb szartak a világra, mint ahogyan én születtem.

De mivel a kor állapot, nem érdem, így érdemeidnek megfelelő hangnemben intézem hozzád a szavaimat.

Régóta szembe tűnik nekem a förtelmes külsőd okán amúgy is figyelmen kívül hagyhatatlan tény:

Dániel, te egy féreg vagy!

De egy igazi.

Értem én, hogy ilyen fejjel, ilyen lélekkel (mivel???)

nincs élő ember, aki szeretne,

de hogy ennyire selejtes legyél, hogy a téged felnevelő, etető, itató, neked oltalmat adó Anyaföldedet gyalázzad nap nap után,

már az én sokat látott emésztőrendszeremet is megviseli.

Hát fúj, Dániel!

Mint láthatod, én cigány vagyok.

A te pusztító logikád alapján gyűlölnöm kellene mindent, ami magyar.

De nekem feláll a szőr a tarkómon a Himnusz alatt.

Könnyel telik meg a szemem a Szózatot hallgatva.

Soha el nem múló, megváltoztathatatlan hálát, és alázatot érzek, amikor erre a csodás országra gondolok,

amit a Hazámként tisztelhetek.

Mivel toleráns ember vagyok,

és ez a tolerancia a lelki nyomorékokra is kiterjed,

elnézem neked, ha a te beteg lelked ilyenre képtelen.

Zsidó vagy. De az igazi zsidók hánynak tőled.

A saját fajtádra szégyent hozol, te senkiházi szar.

Apropó, saját fajtád.

Ha már sikerült végre kitakarodnod ebből az országból

, elmondanád, hogy mégis, mi a megmeredt faszért kell beleugatnod abba, hogy itt mi folyik?

Beszélgessél csak ott abban a varázslatos népirtó demokráciádban a hozzád hasonlóan hasadt elméjű gyökér kis pajtásaiddal a világ nagy dolgairól azon a gusztustalan krákogáson, amit héber "nyelvnek" gúnyoltok, és ne törődj te velünk.

Oda tartozol.

Jó helyen vagy te ott.

Te, állítólagosan magasan edukált ügyvéd úr NŐGYÓGYÁSZ,

fogja már fel az a csepp kis agyad,

hogy telibeszarjuk azt a szürreálisan undorító arcodat.

Ne emberkedjél. Mert fordul még a kocka.

És ha minden jól megy, találkozol még a magunkfajtával

szerencsétlen IMPI

2017-06-28 07:13

„túlságosan enyhe büntetés és főleg rövid ideig tartó szenvedés lenne számára a megdöglés, évtizedekig kell neki kényszermunkát rácsok mögött eltölteni, önmagát és őrzőit eltartva!”