Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások

Mária Hohner

#1351 Már két éves a HHÁRB , IMPI álrégiségkereskedőse !

2017-06-28 08:49

ÜNNEPELJÜK EGYÜTT

Évfolyamelső  dániel IMPI péter

JÜK jogász ,

nőgyógyász - főorvos ,

a j.-i egyetem évfolyamelső nyelvész tanárának a vállalkozását :

a HASZNOS HOLMIK ÁLRÉGISÉGBOLT születésének II.-ik évfordulóját !

Találkozzunk a bolt bejárata előtt : a SZÖKŐKÚTNÁL BALRA !

Időpontegyeztetés később !

Üdv. A rendezőség nevébem : MH

dániel IMPI péter Évfolyamelső Főszakács

#1352 Nincs sem Eredeti , sem Hamisitott Képem a Családi Ebédről , De :

2017-06-28 20:50

Ma családi összefogással készült az ebédünk.

A feleségem  Impiné Bogdán Gizike   krumplifőzeléket készített,

én főztem egy csirkepörköltet,

anyukám pedig meglepett minket egy általa főzött csokipudinggal.

Úgyhogy most nézem a tv-ben gyermekkorom egyik klasszikusát, a Tüskevár c. filmet

és közben vidáman majszolom a banánszeletekkel díszített pudingot.

Jó újra gyereknek lenni egy kicsit. :-)Szép napot minden kedves barátomnak!

Ilona Szabó

#1353 dániel IMPI péter Évfolyamelső Nőgyógyász Főorvosnak :

2017-06-28 20:53

Nagyon szuper, hogy az Édesanyád   már   pudingot készít!

Katalin Annus

#1354 dániel IMPI péter Évfolyamelső Nőgyógyász Főorvosnak :

2017-06-28 20:56

Örömmel olvasom,hogy Édesanyád pudingot keszitett,

szivbol örülök a csodas jobbulasanak!

Érezzétek nagyon jol magatokat EGYÜTT!

Terry Black

#1355 dániel IMPI péter Évfolyamelső Nőgyógyász Főorvosnak :

2017-06-28 21:00

Sajnálattal veszem tudomásul azt , hogy Évfolyamelső dániel IMPI péternek "felesége " van !  Érdekelne egy iciri - picirit , hogy melyik NEM-hez tartozik a Nője ? A NINCSNEM-hez ?

Rapcsák Etus

2017-06-28 21:03

Mindenkinek jo etvagyat es nagyon jo egeszseget. Aztan johet a megerdemelt pihenes

Impiné Bogdán Gizike

#1357 Babaállatok , akiket elszakitottak az Anyukájuktól

2017-06-28 21:05

Babaállatok, akiket elszakítottak az anyukájuktól- Most újra találkoznak, mi pedig könnyekig hatódunk rajtuk

kesztheji zsuzsika ( lábam közt a Muzsika )

#1358 d. IMPI Péter!!!!!!!!!!! Hétvégén roston sült halat kérek, jó?

2017-06-28 21:06

Mikor szállsz hajóra az ashdódbasznádi kikötőből ? He ?

Konstantina Tomay

#1359 olim hadasim magatokra , 11 év múlva 11-ik házassági évforduló !

2017-06-28 21:08

Nagyon cuki kisfiú voltál. Persze felnőttként is könnyen szerethető vagy.

Édesanyád nem ok nélkül büszke rád.

Mádi Zolika Retired Gőzmozdony-vezető

#1360 Ma családi összefogással készült az ebédünk. A feleségem Impiné Bogdán Gizike krumplifőzeléket k

2017-06-28 21:13

A hét humora
Vagy inkább tragédiája...?
Maradjunk annyiban, hogy:
A HÉT TRAGIKOMÉDÁJA.

Tolongótolvaj Úr ( Másoló )

#1361 17 626 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 20 000 aláírást.

2017-06-29 06:33

Kérjük Orbán Viktor Miniszterelnök Urat és Pintér Sándor Belügyminiszter Urat, hogy ne

engedélyezzék a "Budapest Pride" nevű LMBTQ felvonulást és semmilyen egyéb homoszexuális

propagandát Magyarországon. Magyarország Alaptörvénye hitet tett a keresztény erkölcsű,

hagyományos családmodell mellett.

melybe nem illeszthetőek be az olyan viselkedési formákat és életmódot népszerűsítő

megmozdulások, mint ez a rendezvény, mely során fényes nappal, Budapest legszebb történelmi

főútjain közszeméremsértő, provokatív módon nyilvánulnak meg tömegével a felvonulók úgy, hogy az

arra járó emberek, családok méltóságát, vallását,

és erkölcseit súlyosan sértik, nem beszélve az esetleges szemtanú gyermekek személyiségfejlődésében okozott károkról.

A jelenlegi rossz demográfiai helyzetben a homoszexualitás mindennemű propagálása súlyos

következményekkel jár.

Kérjük, hogy a Magyar Kormány ne adjon teret az ilyen jellegű felvonulásoknak és rendezvényeknek.

Üdvözlettel: Tolongótolvaj Úr

TÁRSADALOM vs IMPI

#1362 17 626 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 20 000 aláírást.

2017-06-29 07:01

Beküldte Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom · 2017.06.24

1 HÓNAP ALATT  17 626 támogatója van ennek a Remek Kezdeményezésnek !

Ezzel szemben az anyja nyakán élőködő  Évfolyamelső dániel IMPI péter   5 ÉV ALATT 12053 aláirást tudott csak hamisitani  , nagyon sok pénzért !

ERGO : a Magyarok nem vevők a devianciákra , meg a peti-féle impiségekre !

Mara

2017-06-29 07:04

Magyarország hitet tett

a keresztény erkölcsű,

hagyományos értékeken alapuló,

családbarát szemlélet mellett,

melybe nem illeszthetőek be az ilyen viselkedési formákat és életmódot népszerűsítő megmozdulások.

Vajk Jenőné

#1364 IMPI : "Csak 1 éjszakát töltöttem a rendőrségi fogdán....."

2017-06-29 07:11

Remélem már minden rendben van. Hosszú életet a Marhának! Rengeteg rendezetlen számlája van !

Mr Smith

2017-06-29 07:23

Próbáljuk meg beintegrálni elmebeteg Évfolyamelső dániel IMPI péter

aláirás hamisitót

ál régiségkereskedőt ,

Nőgyógyász Főorvost ,

JÜK jogászt ,

hajóskapitányt ,

nyelvtudóst ,

sivatagi dzungelhartzosost ,

főszakácsot ,

....stb ... stb ...stb

beintegrálni a társadalomba !

Mondjuk haifában józsef piroska mellett sajátitsa el a KŐMŰVES-MESTERSÉGET !

Cukiságok !

#1366 a Cuki petike betiltaná a Cuki vonyót !

2017-06-29 09:24

Vona: „az iszlám az emberiség utolsó reménye”

A szélsőjobboldali magyar párt elnöke szerint »az iszlám az emberiség utolsó reménysége a globalizáció és a liberalizmus sötétségében«” – írja egy angol nyelvű marokkói portál Vona Gábor törökországi látogatása nyomán.

2013-11-08 18:49:00

Másoló

2017-06-30 07:27

Csoda történt!
Hát ez a Magyar levegő vagy a krumpli főzelék vagy a Dani mami csokis pudingja meggyógyította petit!
Miután két hete az izraeli hatóságok hivatalosan is megváltak a nagy demokratától és vissza dobták Magyarország szent földjére

kigyógyult a fidesz és az Orbán fóbiából,

kész nincs elmúlt a fasiszta diktatúra a köztörvényes bűnözői kormány,

meg hogy Magyarország koncentrációs tábor,

a foci szurkolók őrjöngő bunkó csürhe stb!!

Igaz hogy még naponta egyszer-kétszer még rájön egy Horthy roham

de viszonylag nagy a csend!

Másoló

2017-06-30 07:28

Pedig nemrég még egy alkoholos pillanatodba ügyésznek képzelted magad és a kormány minden tagját felakasztattad volna (de hát vagy kijózanodtál vagy felébredtél amikor bele ért a kezed a bilibe)!

Egy szónak is száz a vége azt mindenki tudja hogy anyuka súlyos betegsége csak fedősztori!!!

Június 14-én írta hogy:"Kipróbálom egy ideig a facebook nélküli életet."!

Itt már tudta hogy kirakják Izraelből!

16-án 0:50-kor kattant a bilincs Ferihegyen,érdekes módon már az ügyvédje is készen állt hajnalok hajnalán!

Ha én ugyan abban a cipőben járnék mint peti és családi okok miatt haza (nekem vele ellentétben ez a hazám) kéne jönnöm hát így csinálom:

Másoló

2017-06-30 07:29

Izraelből nem Magyarországra hanem egy szomszédos országba repülök (mivel nincs ellenem nemzetközi elfogató parancs érvényben)! Onnét a schengeni határokat kihasználva besunnyogok majd elrendezem a dolgaimat végül ugyan így távozom.

Itt viszont a következő dolgok fordulhattak elő:

1. Kiadták az elfogató parancs miatt!

2. Ott is csinált valamit ami okán kidobták!

3. Mivel már ötödik éve élősködött rajtuk és lejárt a tartózkodási engedélye (öt év után az útlevele is lejárt így nincs érvényes személyi okmánya) így kirakták!

Ezek az okok is tükrözik azt hogy az hogy az állítása szerint ő izraeli állampolgár az hazugság! :)

Gondolom hogy már volt is az okmányirodában új útlevelet igényelni.

Csak ezzel az a gond hogy mivel ellene bírósági szakaszban lévő büntető eljárás folyik így a jogerős ítéletig vissza tarthatják az új útlevél kiállítását! :)

Másololó

2017-06-30 07:33

Petinek szerintem már dereng hogy nagy bajban van!

Mivel tart attól hogy azok akiket becsületében megsértett,hamisan vá dolt most perek tönkelegét zúdítják a nyakába

amivel végkép tönkre tehetik mint erkölcsileg mint anyagilag (lásd mit művelt velük Báyer,Orbán,Wit tner,Szijjártó,Kövér,Lázár stb.)!

Remélem földönfutóvá is teszik,megérdemli!

Retteg attól is hogy valaki megismeri az utcán és szétcsapja azt az alkubár fejét!

e a legnagyobb szégyen az Dneki hogy amikor esetleg találkozik néhány un. haverjával és rákérdeznek hogy: -Te Peti pedig ezt és azt írtad és most ebből mi az igaz?"

akkor majd bele mer e nézni a másik szemébe és el meri e mondani a valóságot!
Tudod ez is az a tipikus sánta kutya esete!

Azért valamire kíváncsiak volnánk,de ezt a kérdést szerintem magadnak is felteheted:

MEGÉRTE TÖNKRE TENNI MAGAD?

Mert bizony azt ami történt és történni fog veled azt te csináltad magadnak!

Impiné Bogdán Gizike

#1372 Márai Sándor idézete

2017-06-30 19:26

"Olyan világ jön, amikor mindenki
gyanús, aki szép. És aki tehetséges.
És akinek jelleme van...... És szépség
inzultus lesz. A tehetség
provokáció. És a jellem merénylet!

....

Mert most ők jönnek .... A rútak. ****

A
tehetségtelenek.

A jellemtelenek.

És
leöntik vitriollal a szépet.

Bemázolják szurokkal és
rágalommal a tehetséget.

Szíven
döfik azt, akinek jelleme van."

...

Mert most ők jönnek .... A rútak. ****

A Petyaságból : IMPI és juhász , gújásmarcsa , Karizmatikus gyúrcsótány után botka a soros !

Katalin Deák

#1373 I-né B. Gizike , Ilona VK és maga a Nagy Impi Kovászos Uborkát Próbálnak ! Készülnek a Nagy Napra !

2017-06-30 19:32

Kétségtelenül finom és síkos  lesz ha két ilyen szivednek kedves hölgy készíti. Speciel én is azt csináltam ma, de csak magamnak kis üveggel mert a család többi tagja nem kedveli túlzottan.Én imádom jól behűtve.

Évfolyamelső dániel IMPI péter Uborka-vibrátor Gyártó

2017-06-30 19:34

Mindenkinek küldök majd  ubi vibit , ha jó lesz!

Mádi Zolika Retired Gőzmozdony-vezető

#1375 Cukibaba figyelmébe :Jogerősen újabb tíz gárdista harcolt ki kártérítést a bajtársiasság napja miatt

2017-06-30 20:30

A Fővárosi Ítélőtábla 2017. június 27-én hozott jogerős ítéletével újabb tíz gárdistának ítélt meg jelentős összegű kártérítést

a 2009. július 4-én, a bajtársiasság napján

a rendőrség által végrehajtott brutális és jogellenes tüntetésfeloszlatási akció során elszenvedett jogsértések miatt. A négy alperesi rendőri szerv (Budapesti Rendőr-főkapitányság és három vidéki megyei kapitányság) elégtételként írásban kell megkövesse a jogsértetteket és még perköltséget is kell fizessenek.

A jogerős ítélet szerint a BRFK megsértette a gárdisták emberi méltóságát, személyes szabadságát, testi épségét és egészségét, és három másik rendőri szervvel együtt gyülekezési jogukat és véleménynyilvánítási szabadságukat.