Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások

dr Dobos Andrea

#1451 mi az az IMPI < >>>> SZÓTÖRTÉNETI MAGYARÁZAT

2017-07-15 10:57

IMPI az az IMPOTENS szó Rövidülése ,

és a  SZÓ jelentése a lényegét tekintve az ex  hazudozó , elmebeteg férjem : dániel IMPI péter

úgy agyi , mint  munka - és pöcsbeli tehetetlenségét hordozza ....

Ennyi ! Nem több és nem kevesebb !

IMPI

#1452 דניאל פטר ..... " Tegnap, 11:34 "

2017-07-15 11:00

Kedves feleségemmel, Rodosz szigetén... Kellemes, nyugodt hétvégét kívánok minden kedves barátomnak! Akiket pedig illet, azoknak persze: Shabbat Shalom!

IMPI

#1453 Szintén " Tegnap, 11:34 "

2017-07-15 11:02

Édesanyám két zseniális beszólása: 1, "Kisfiam, az a sok indián miért dobol a szinpadon?" 2, "Meglátod, az a galamb majd elrepül a nő fejéről..."

Bogdán Gizike

#1454 IMPI , Kristóf , BABLEVES ilonavk a jrpk-ja és Én RODOSZON

2017-07-15 11:06

Kissé unalmas volt....pláne az eleje....a vágyom egy nö után ...ha nem tudom a szövegét eskü egy szót se értettem volna..

egy falusi kulturba szinvonalasabb a müsor

dániel IMPI péter vízilabda-szakértő

#1455 Gratula Rodoszról

2017-07-15 12:28

Magyarország a legsikeresebb szereplője a vízilabda-világbajnokságok történetének

Jóllehet a legutóbbi, 2015-ös világbajnokságon Kazanyban lemaradt a dobogóról - a férficsapat 6., a női 9. lett -,

így is Magyarország a legsikeresebb szereplője a vízilabda-világbajnokságok 1973 óta íródó történetének.

A vizes vb vasárnap rajtoló budapesti pólós tornája előtt az erősebb nemnél

a piros-fehér-zöld színek képviselői tíz éremmel – három arany, hat ezüst, egy bronz –

az örökrangsor első helyén állnak,

a hölgyek éremlajstromában pedig a harmadikak a magyarok
két arannyal, egy ezüsttel és egy bronzzal.

Előbbiek a nyitányon, 1973-ban, majd 2003-ban és 2013-ban nyertek

, utóbbiak pedig 1994-ben és 2005-ben szereztek világbajnoki címet.

A férfiak első alkalommal Belgrádban csatáztak vb-érmekért,

a női póló pedig 1986 óta van jelen a világbajnoki programban.
Béla Kaktuszi

#1456 Impy csodálatos világa

2017-07-15 18:41

Impy ebben a részben a szülinapját ünnepli és barátai egy nagy ajándékkal lepi meg.

Ám ennek az ajándéknak nem nagyon örül Impy hiszen egy aranyos kis panda macit kapott ajándékba, mert azt hitték mindig is egy kistestvérre vágyott.

A kis panda mindenkit meghódít, egyedül Impy szkeptikus új húgával kapcsolatban.

Szerencsére felbukkan Barnaby,

aki egy üzletember és épp egy dinót keres híres vidámparkjába. Mivel Impy minden vágya hogy híres legyen így titokban elszökik vele, de hamar rá kell jönnie, hogy át verték, láncra verték.

Szerencsére a potyautas Baboo a kis panda maci riadóztatja a többieket, hogy Impy segítségére siessenek. Ám még mielőtt ki tudnák szabadítani sok kalandban vesznek részt.

Anna Maria Czap

#1457 dániel IMPI péter Hazudozásai Leleplezése

2017-07-16 06:37

IMPI ! valaki  elmondta rólad a véleményét  a facebook on, .

Én jelentettem Neki , hogy mi már csak ilyenek vagyunk !

Nekünk Hazudozó Vezér kell ! Lehetőleg Elmebeteg ..

dániel IMPI péter Hazudozásai Leleplezése

#1458 Egy Hazudozó meggyógyitása

2017-07-16 06:46

Anna Maria Czap IMPI-nek való psychiatrist. MD.

dénel IMPI péter : a Világ Összes Nyelvének Évfolyamelső Nyelvésze

2017-07-16 06:48

Maria Czap Psykiatri, psykoterapi and neuropsykiatri

dániel IMPI péter "tisztességes" nem Kékharisnya "demokrata"

#1460 a hasznos Holmik Álrégiségbolt , a JÜK és az Ashdódbasznádi Kikötő VÁRJON SORRRÁRA !

2017-07-16 09:02

Más.

Életem egyik legnehezebb, de ugyanakkor az egyik legjobb és legtisztességesebb döntése is volt, amikor Édesanyám betegsége miatt visszatértem Magyarországra.

Hiszen a szemem előtt tér vissza az életkedve és napról-napra jobban van.

Együtt főzőcskézünk és eszünk, nagyokat beszélgetünk és nevetünk.

Örülök, hogy Vele lehetek és tudom, hiszem, hogy meg fog gyógyulni.

Politikai és ilyen-olyan egyéb ellenfeleimet, utálóimat pedig kérem, hogy tartsák tiszteletben ezt a helyzetet és ne támadjanak most.

Nem támadok én sem senkit.

Nem vagyok én most sem  " forradalmár " , sem  " közszereplő " , sem  " demokrata " "  hartzos ".

Most csak Anyám fia vagyok és kizárólag miatta vagyok Magyarországon. Köszönöm a megértést!

Zsuzsa Zsigmondné

#1461 Politikai és ilyen-olyan egyéb ellenfeleimet, utálóimat pedig kérem, hogy tartsák tiszteletben ezt a

2017-07-16 09:05

Hahahaha! Hahaha !

Tolongótolvaj Úr

#1462 Politikai és ilyen-olyan egyéb ellenfeleimet, utálóimat pedig kérem, hogy tartsák tiszteletben ezt a

2017-07-16 09:06

HIHIHI ! HEHEHE ! Pritty pretty prütty !

Évfolyamelső dániel IMPI péter , az anyukája nyakán élő JÜK áljogász

#1463 HIHIHI ! HEHEHE ! Pritty pretty prütty !

2017-07-16 09:09

Tolongótolvaj Úr ! Ön engem ismét kiröhögött ! " Teljes mértékben egyetértek ! "

IMPI , a Mindig Igazat M Ondó JÜK Áljogász

#1464 Részint magamtól, részint pedig egy baráti fogadás hatására úgy döntöttem

2017-07-16 09:14

Kedves barátaim, ismerőseim és ellenségeim! Részint magamtól, részint pedig egy baráti fogadás hatására úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Facebook nélküli életet. Döntésemben az is közrejátszik, hogy erősen meguntam a magyar politikát, illetve a Facebook-fórumokon napi szinten zajló parttalan kesergést, nyafogást és piszkálódást, de bevallom, hogy magamat is próbára szeretném tenni ezzel. Ugyanis szeretnék meggyőződni arról, hogy nem lettem végképp függő. :-) Szóval egy ideig nélkülem folytassátok és ne aggódjatok, egyszer majd csak visszatérek. :-D Ezt vehetitek akár fenyegetésnek is! :-P Viszlát!

Erika Siegfried-Tompson

#1465 Nálatok a "vonulás" nagy és közös ünnep ! Kristóforrrró a tanud !

2017-07-16 09:18

Évfolyamelső IMPI ! Erre buszke lehetsz de Nezanyahugyra nem!

Marietta Streit

#1466 varrjon rad a JUK aud elsejejigg !

2017-07-16 09:24

KEDVES IMPOTENS PETER, REMELEM EDES ANYAD EROSODIK JOBB EGESZSEGNEK ORVEND!!!!KIHASZNALJATOK AZ EGYUTT LETET ES A BOGRSCSOZAS IS VELE BIZTOS IZLETESEBB!!!! KIVANOK BOLDOG NAPOKAT SHABBAT SHALOM HARBE NESIKA!!!!

Edit Kiss

#1467 ❤❤❤❤KIHASZNALJATOK AZ EGYUTT LETET ES A BOGRSCSOZAS IS VELE BIZTOS IZLETESEBB!!!!

2017-07-16 09:27

Es ha magaval vinne ashdodbasnadba ....vegig egyutt lehetnenek ....!udv.

Pál János Smasszerjelölt

2017-07-16 09:29

elmebeteg dániel donkihóté penge IMPI péter ÉVFOLYAMELSŐ

Utolsó Aláiráshamisitása :

12286Rátonyi Sándor Budapest2017-06-10 17:59

IMPI , az Évfolyamelső Kékharisnya "demokrata" fészbukkozó

#1469 Na jó ! Bevallom : 9000-et Ráadásnak Hazudtam !

2017-07-16 09:34

44 éves koromban tértem haza az igazi hazámba

Peter Fried Évfolyamelső Atomfizikus

2017-07-16 09:38

Busz sofor se egy szégyen israelben de profi liga van nálunk, nehéz egy magyarnak elismerni israel folenyet meg fociban is máshogy veletek szembe, de hát mit várni egy... Orbantol

Mindenben ÉVFOLYAMELSŐ dániel IMPI péter

2017-07-16 09:40

Peter Fried Évfolyamelső Atomfizikus ! Atomfizikus az lehecc , de az ÉVFOLYAMELSŐ ÉN V`OK !

Andrea Kardoss

#1472 Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

2017-07-16 09:48

Vonat meg a legelejen beepitettek, es most jott el az ideje es az ukasz, hogy "vegezze a dolgat" amiert odaraktak. (Merkel is egy hasonlo ugy).
Vona szisztematikusna es nyilvan tudatosan veri szet a Jobbikot, hogy a 1 ev mulva levo valasztason ne legyen a Jobbik tenyezo egy esetleges 20%-on feluli szavazattal. Nem vettek eszre, hogy Vona hirtelen EU bennmaradas parti is lett, valamint ellene van a betelepitesi nepszavazasnak is?
Aki odafigyel, annak a strategia es idozites, nem kulonosebben homalyos es erthetetlen.
Vona az a bizonyos mergeskigyo, amit a Jobbikososk a keblukon melengettek...

Mádi Zolika Retired Mozdonyvezető

#1473 Andrea Kardoss !

2017-07-16 09:50

A magyar szövegeket ékezetekkel kell írni. Vehetsz egy magyar billentyűzetet (kb 3000Ft) és beállíthatod az operációs rendszert, hogy a magyar nyelv szabályait is ellenőrizze

József Piroska

#1474 https://www.peticiok.com/forum/new/start/2150

2017-07-16 12:08

Évfolyamelső dániel IMPI péter már egy hónapja Budapesten ápolja a beteg édesanyját : a  jobbikos ratyi pista kurrrváját-ját .

Ezalatt   Ismeretlen Rejtett Erőforrások betörtek a Szökökútnál Balra levő ,

Hasznos Holmik névre hallgató Álrégiségboltjába

és ellopták a Bableves Ilona vk nevű , kovászos uborkából készült Ezüst Családi Ereklyét , a DILDÓ-t !

Az ashdódbasznádi rendőrség a JÜK-kel karöltve keresik a még ismeretlen tetteseket .

https://www.peticiok.com/forum/new/start/2150

Bogdán Gizike

#1475 Enye enye Jóskám ,hát azt hiszed a hős szabadságharcos vezérünkről ,hogy lopós na ne mán!

2017-07-16 12:10

Megkerült végre a családi ezüst.