Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Béla Kaktuszi |
#15262017-07-22 07:48Az az érzésem , hogy Tolongótolvaj Urat elérte a röhögőgörcs , ezeket az impiségeket olvasván az Impilógia Gyöngyszemeiből :
Szép napot ! Jól nézel ki IMPI ! Ezzel az új frizurával beléphetsz az izraeli kommandósok közé ! |
József Piroska |
#15272017-07-22 07:52Feleségem, tegnap a tengerparton olyan vörösre égett, hogy talán D. Bableves ilona VK és Lenin elvtárs lehetett ennyire vörös. |
Zsuzsanna Piroska |
#15282017-07-22 07:55Ne ajvékolj, Elmebeteg dániel IMPI peti ! Jóska szimplán színtévesztő : b r o n z b a r n a vok ! |
dániel IMPI péter Évfolyamelső Főszakács |
#15292017-07-22 07:57.. .ettem ma 3 császárzsömlét... azóta olyan fenséges jelenség lettem. |
Vilmoss Kardoss |
#1530 TESSÉK VÁLASZTANI !2017-07-22 17:23Egy KÉKHARISNYA " DEMOKRATA " Vezére és Horgásza nem lehet más , csak a Hazudozó , Elmebeteg dániel IMPI péter .
Azonban vannak Nem Kékharisnya Demokraták is ..... Bemutatom a Főhorgászukat ! Igaz , Ő NEM KÓDORGOTT szivárványtangában a Prájd -Feszten ! https://www.youtube.com/watch?v=pPm2YArASG4
Catching HUGE Snook in Jupiter Florida in a Bikini, 45" snook, my personal best size |
Bogdán Gizike |
#1531 https://www.youtube.com/watch?v=pPm2YArASG42017-07-22 17:29Megnéztem a Vidit ! Vagány Csajszi ! Az ő horgára akadt halakat lopkodta el Az Anyja Nyakán Tengődő Hazudozó Elmebeteg dániel IMPI péter és fényképezkedett ( szelfizett ) velük |
Katalin Gecse |
#1532 Jó hir ! IMPI végre "hazament" Asdódbasznádra , mert a JÜK nélküle fuldokol .....2017-07-24 09:08Kedves Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK áljogász már haza mentetekél Ashdódbasznádra anyukád hogy van üdvőzőlek! https://www.peticiok.com/forum/new/start/2150
Nagyon élvezetes dolgokat irogatsz ,Csont - Részegen ..... Olvasom és terjesztem ..... |
a JÜK önjelőlt aláiráshamisitó áljogásza ( IMPI , a wc pucoló mester ) |
#1533 a Hazudozásaim , Műbalhéim Levét iszom ......2017-07-25 10:34Az Igazságot soha nem érdemes megkerülni. Akkor sem, ha gyakran mellbevágó, kényelmetlen, sőt sokszor fájdalmas is... |
József Piroska |
#1534 Betanított kőműves vagyok, nem jártam semmilyen iskolába.2017-07-25 10:39Évfolyamelső , Elmebeteg , Aláiráshamisitó dániel IPI péter ! Nem tudom eldönteni, hogy a kék, vagy a piros kapszulát vegyem-e be. Segggiccs nekem IMPI ! |
Andrea Kardoss |
#1535 Nem tudom eldönteni, hogy a kék, vagy a piros kapszulát vegyem-e be.2017-07-25 10:46És ez most nem a szokásos értelmiségi fanyalgás, hanem tényleg, az elemi döbbenet. Erre már nincs is mit mondani. |
Sándorné Herczeg |
#1536 Az Anyja Nyakán Tengődő Hazudozó Elmebeteg dániel IMPI péter NEM TOLONG MOST , DE2017-07-26 07:17Ne tévesszen meg,mert ezer szinű majom arc.!!! |
Komár Józsi |
#1537 Én legalábbis úgy tudom,de majd utána nézek.2017-07-26 07:23Ez a szomorú igazság, jól tudod Józsi. IMPI amikor már Budapesten a Fizetett Megélhetési Rettegő agent provocateurt játszott
Momóka és az Idióta gújásmarcsi akkoriban még az ovi wc-jében a falra festegettek... |
Évfolyamelső dániel IMPI péter : a JÜK NŐS ÁLJOGÁSZA |
#15382017-07-26 07:26Egy kis nosztalgia, avagy kedves feleségemmel az esküvőnk napján, majdnem 11 évvel ezelőtt. Azóta is együtt vagyunk jóban-rosszban, Főleg rosszban ..... |
Gitta Bekes Stumpfné |
#1539 IMPI amikor már Budapesten a Fizetett Megélhetési Rettegő agent provocateurt játszott .....2017-07-26 07:28Kedves Peter Bolcsessege Tiszteletre Melto Maradok Oszinte Koszonettel . Kivanok Kedves Mindnyajuknak Mindenszepet Mindenjot |
Évfolyamelső dániel IMPI péter Főszakács |
#1540 Kedves Univerzum !2017-07-26 07:33Ma is családi összefogással készül az ebédünk. Édesanyám paradicsomos káposztát, a feleségem brokkoli krémlevest főz, én pedig csirkecombokat sütök. Ez a CSER, azaz a családi együttműködés rendszere. Csak mi nem teszünk ki nagy kék plakátokat a konyhában. No meg persze nem árazzuk túl sokszorosan a beszerzési költségeket sem... A mosogatásban viszont ma én vagyok a soros... ezért nem nevetek a végén! |
Másoló |
#1541 Azt kamuzta, övé az üzlet, de nem találja számítását hazájában2017-07-26 21:22Dániel IMPI Péter eddig még nem ismert céllal visszaérkezett Magyarországra. Kétfajta bolond létezik: a kedélyes, jóindulatú és a kártékony, rosszindulatú, félkegyelmű. Dániel IMPI Péter az utóbbi kategóriába tartozik. Dániel IMPI Péter azt hitte, hogy Izraelben úgy működnek a dolgok, mint Magyarországon, azaz politikai tőkét lehet kovácsolni a magyargyűlöletből. Magyarán, mindenáron politikai pályára kívánt lépni Izraelben, s ennek érdekében kezdő lépésként ismertebb politikusokat, s más közéleti személyeket el-elcsípett, melléjük állt és lefényképeztette magát. A képeket aztán rögtön kitette a Facebook-oldalára, mire a hozzá hasonlóan magyargyűlölő, libsi követői Magyarországon kommentjeikben hüledeztek a gyönyörtől és a csodálattól. Egy időben már nagy hangon be is jelentette, hogy döntött: a történelmi Munkapárt színeiben kíván politizálni Izraelben. E döntése óta azonban eltelt jó másfél év, ám az ávósivadék azóta sem találta meg a helyét és a számításait, nem kapott megfelelő munkát, és az utóbbi természetes következményeként önálló lakást sem. Már két esztendővel ezelőtt azzal hencegett az eszement magyarországi követőinek, hogy saját üzlete van Tel-Aviv egyik legfrekventáltabb utcájában, a híres Dizengoff tér közelében. Persze, a Kuruc.info rövid kutakodásának is köszönhetően kiderült, hogy a csörgősipkás csak lefényképeztette magát egy üzlet előtt… Amit gyorsan kitett a Facebookra. Egyébként Dániel IMPI Pétert az Izraelben élő, Magyarországról elszármazott zsidók legtöbbje is fárasztónak tartja, amire jó példa az, hogy a Facebookon kérte fölvételét egy ilyen csoportba, ám elutasították, mire mindenféle gyáva gettózsidónak lehordta őket. A kártékony félnótás helyzete azonban közel sem olyan rózsás, mint amiképpen azt írogatja a közösségi oldalán. Nem találta meg a számításait, s az Izraelben élő egyik olvasónktól megtudtuk, hogy Dániel gyakorta ostromol ottani ismert politikusokat a segítségkérő leveleivel, amelyben mindig felsorolja „politikai” pályafutásának ismertebb állomásait. Olvasónk felhívta figyelmünket arra a levélre is, amelyet a félkegyelmű a jelenlegi hadügyminiszternek, Ávigdor Liebermannak írt 2014 októberében. A levél tökéletes héberséggel van megírva - közli olvasónk -, ami azt bizonyítja, hogy valakit megkért a kérelem megfogalmazására. Dániel IMPI Péter levele egyébként manapság is olvasható Ávigdor Lieberman közösségi oldalán. |
Béla Kaktuszi |
#15422017-07-26 21:25Dániel IMPI péter bocsánatot kért, de addigra Wittner már feljelentette. A bohóc ezután nem jelent meg az ügyben kitűzött tárgyalásokon, időközben hazaköltözött Izraelbe, a bíróság pedig kiadta ellene az elfogatóparancsot. |
Vilmoss Kardoss |
#1543 Lépcsőházat takarít .... sok lábtörlő eltűnt az utóbbi időben.2017-07-26 21:29És Benjáminnak - vagy mi a f*szom ennek az "új neve" - még mindig ott vannak a visszaváltható üvegek. Persze csak ha éppen nem abban a kukában kotorászik értük, ahol Nyahuné is. |
gecike |
#15442017-07-26 21:31Izraelben sem látták szívesen? Oszt visszajött? |
Andrea Kardoss |
#1545 Évfolyamelső Orvosként jött2017-07-26 21:38Aszonta , hogy nagybeteg az Édesanyja . |
új megtekintés , 11 perce |
#1546 Évfolyamelső dániel IMPI péter Rajongói Oldalaira Nagy Az Igény !2017-07-27 07:34Meddig élősködik Évfolyamelső IMPI az anyja nyakán ? |
Mária Budai |
#1547 Évfolyamelső dániel IMPI péter Rajongói Oldalaira Nagy Az Igény !2017-07-27 07:4127 új megtekintés , 12 órrra alatt ! A jeruzsálemi ügyvédi kamara nem hiányolja dániel IMPI petit ? |
Mária Budai |
#1548 Évfolyamelső dániel IMPI péter Rajongói Oldalaira Nagy Az Igény !2017-07-27 07:43A finomságok pidig egyértelműen, IMÁDAT! |
Mádi Zolika Retired Mozdonyvezető |
#1549 Küldjétek tovább vagy osszátok meg! Nem feltétlen muszáj benne hinni2017-07-27 07:47Évfolyamelső dániel IMPI péter Álrégiségkereskedő és a JÜK áljogásza irta :
Életem egyik legnehezebb, de ugyanakkor az egyik legjobb és legtisztességesebb döntése is volt, amikorÉdesanyám betegsége miatt visszatértem Magyarországra. |
Impiné Bogdán Gizike |
#15502017-07-27 07:49Te Évfolyamelső dániel IMPI péter , JÜK áljogász : tudtad hogy az osztriga növeli a potenciát ? á dehogy ......tegnap is megettem tizet de csak három használt...... |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1445 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
435 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1355 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
166 Létrehozva: 2024-10-17
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
106 Létrehozva: 2024-10-20
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
327 Létrehozva: 2024-10-16
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
91 Létrehozva: 2024-10-28
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
88 Létrehozva: 2024-11-03
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5060 Létrehozva: 2024-06-21
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
348 Létrehozva: 2021-12-02
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
83 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6697 Létrehozva: 2023-07-26
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
53 Létrehozva: 2024-10-31
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
44 Létrehozva: 2024-11-15
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
79 Létrehozva: 2024-10-13
Csípőprotézis műtétek
35 Létrehozva: 2024-11-07