Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások

Béla Kaktuszi

2017-07-22 07:48

Az az érzésem , hogy Tolongótolvaj  Urat elérte a röhögőgörcs , ezeket az impiségeket olvasván az Impilógia Gyöngyszemeiből :

Szép napot ! Jól nézel ki  IMPI  ! Ezzel az új frizurával  beléphetsz az izraeli kommandósok közé !

József Piroska

2017-07-22 07:52

Feleségem, tegnap a tengerparton olyan vörösre égett, hogy talán D. Bableves ilona VK és Lenin elvtárs lehetett ennyire vörös.

Zsuzsanna Piroska

2017-07-22 07:55

Ne ajvékolj,  Elmebeteg dániel IMPI peti !

Jóska szimplán színtévesztő :  b r o n z b a r n a    vok !

dániel IMPI péter Évfolyamelső Főszakács

2017-07-22 07:57

..

.ettem ma 3 császárzsömlét... azóta olyan fenséges jelenség lettem.

Vilmoss Kardoss

#1530 TESSÉK VÁLASZTANI !

2017-07-22 17:23

Egy KÉKHARISNYA " DEMOKRATA " Vezére és Horgásza nem lehet más , csak a Hazudozó , Elmebeteg dániel IMPI péter .

Azonban vannak  Nem Kékharisnya Demokraták is .....

Bemutatom a  Főhorgászukat !

Igaz , Ő NEM KÓDORGOTT szivárványtangában a  Prájd -Feszten !

https://www.youtube.com/watch?v=pPm2YArASG4

Catching HUGE Snook in Jupiter Florida in a Bikini, 45" snook, my personal best size

Bogdán Gizike

#1531 https://www.youtube.com/watch?v=pPm2YArASG4

2017-07-22 17:29

Megnéztem a Vidit ! Vagány Csajszi !

Az ő horgára akadt halakat lopkodta el  Az Anyja Nyakán Tengődő Hazudozó Elmebeteg dániel IMPI péter és fényképezkedett ( szelfizett ) velük

Katalin Gecse

#1532 Jó hir ! IMPI végre "hazament" Asdódbasznádra , mert a JÜK nélküle fuldokol .....

2017-07-24 09:08

Kedves Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK áljogász már haza mentetekél Ashdódbasznádra anyukád hogy van üdvőzőlek!

https://www.peticiok.com/forum/new/start/2150

Nagyon élvezetes dolgokat irogatsz ,Csont - Részegen ..... Olvasom és terjesztem .....

a JÜK önjelőlt aláiráshamisitó áljogásza ( IMPI , a wc pucoló mester )

#1533 a Hazudozásaim , Műbalhéim Levét iszom ......

2017-07-25 10:34

Az Igazságot soha nem érdemes megkerülni. Akkor sem, ha gyakran mellbevágó, kényelmetlen, sőt sokszor fájdalmas is...

József Piroska

#1534 Betanított kőműves vagyok, nem jártam semmilyen iskolába.

2017-07-25 10:39

Évfolyamelső , Elmebeteg , Aláiráshamisitó  dániel IPI péter !

Nem tudom eldönteni, hogy a kék, vagy a piros kapszulát vegyem-e be.

Segggiccs nekem IMPI !

Andrea Kardoss

#1535 Nem tudom eldönteni, hogy a kék, vagy a piros kapszulát vegyem-e be.

2017-07-25 10:46

És ez most nem a szokásos értelmiségi fanyalgás, hanem tényleg, az elemi döbbenet. Erre már nincs is mit mondani.

Sándorné Herczeg

#1536 Az Anyja Nyakán Tengődő Hazudozó Elmebeteg dániel IMPI péter NEM TOLONG MOST , DE

2017-07-26 07:17

Ne tévesszen meg,mert ezer szinű majom arc.!!!

Komár Józsi

#1537 Én legalábbis úgy tudom,de majd utána nézek.

2017-07-26 07:23

Ez a szomorú igazság, jól tudod Józsi.

IMPI amikor már Budapesten a Fizetett Megélhetési Rettegő agent provocateurt játszott

Momóka és az Idióta gújásmarcsi  akkoriban még az ovi wc-jében a falra  festegettek...

Évfolyamelső dániel IMPI péter : a JÜK NŐS ÁLJOGÁSZA

2017-07-26 07:26

Egy kis nosztalgia, avagy kedves feleségemmel az esküvőnk napján, majdnem 11 évvel ezelőtt. Azóta is együtt vagyunk jóban-rosszban, Főleg rosszban .....

Gitta Bekes Stumpfné

#1539 IMPI amikor már Budapesten a Fizetett Megélhetési Rettegő agent provocateurt játszott .....

2017-07-26 07:28

Kedves Peter Bolcsessege Tiszteletre Melto Maradok Oszinte Koszonettel . Kivanok Kedves Mindnyajuknak Mindenszepet Mindenjot

Évfolyamelső dániel IMPI péter Főszakács

#1540 Kedves Univerzum !

2017-07-26 07:33

Ma is családi összefogással készül az ebédünk. Édesanyám paradicsomos káposztát, a feleségem brokkoli krémlevest főz, én pedig csirkecombokat sütök. Ez a CSER, azaz a családi együttműködés rendszere. Csak mi nem teszünk ki nagy kék plakátokat a konyhában. No meg persze nem árazzuk túl sokszorosan a beszerzési költségeket sem... A mosogatásban viszont ma én vagyok a soros... ezért nem nevetek a végén!

Másoló

#1541 Azt kamuzta, övé az üzlet, de nem találja számítását hazájában

2017-07-26 21:22

Dániel IMPI Péter  eddig még nem ismert céllal visszaérkezett Magyarországra.

Kétfajta bolond létezik: a kedélyes, jóindulatú és a kártékony, rosszindulatú, félkegyelmű.

Dániel IMPI  Péter az utóbbi kategóriába tartozik.

Dániel IMPI Péter azt hitte, hogy Izraelben úgy működnek a dolgok, mint Magyarországon, azaz politikai tőkét lehet kovácsolni a magyargyűlöletből.

Magyarán, mindenáron politikai pályára kívánt lépni Izraelben, s ennek érdekében kezdő lépésként ismertebb politikusokat, s más közéleti személyeket el-elcsípett, melléjük állt és lefényképeztette magát.

A képeket aztán rögtön kitette a Facebook-oldalára, mire a hozzá hasonlóan magyargyűlölő, libsi követői Magyarországon kommentjeikben hüledeztek a gyönyörtől és a csodálattól.

Egy időben már nagy hangon be is jelentette, hogy döntött: a történelmi Munkapárt színeiben kíván politizálni Izraelben.

E döntése óta azonban eltelt jó másfél év, ám az ávósivadék azóta sem találta meg a helyét és a számításait, nem kapott megfelelő munkát, és az utóbbi természetes következményeként önálló lakást sem.

Már két esztendővel ezelőtt azzal hencegett az eszement magyarországi követőinek, hogy saját üzlete van Tel-Aviv egyik legfrekventáltabb utcájában, a híres Dizengoff tér közelében.

Persze, a Kuruc.info rövid kutakodásának is köszönhetően kiderült, hogy a csörgősipkás csak lefényképeztette magát egy üzlet előtt…

Amit gyorsan kitett a Facebookra. Egyébként Dániel  IMPI Pétert az Izraelben élő, Magyarországról elszármazott zsidók legtöbbje is fárasztónak tartja, amire jó példa az, hogy a Facebookon kérte fölvételét egy ilyen csoportba, ám elutasították, mire mindenféle gyáva gettózsidónak lehordta őket.

A kártékony félnótás helyzete azonban közel sem olyan rózsás, mint amiképpen azt írogatja a közösségi oldalán.

Nem találta meg a számításait, s az Izraelben élő egyik olvasónktól megtudtuk, hogy Dániel gyakorta ostromol ottani ismert politikusokat a segítségkérő leveleivel, amelyben mindig felsorolja „politikai” pályafutásának ismertebb állomásait.

Olvasónk felhívta figyelmünket arra a levélre is, amelyet a félkegyelmű a jelenlegi hadügyminiszternek, Ávigdor Liebermannak írt 2014 októberében. A levél tökéletes héberséggel van megírva - közli olvasónk -, ami azt bizonyítja, hogy valakit megkért a kérelem megfogalmazására. Dániel IMPI  Péter levele egyébként manapság is olvasható Ávigdor Lieberman közösségi oldalán.

Béla Kaktuszi

2017-07-26 21:25

Dániel  IMPI péter bocsánatot kért, de addigra Wittner már feljelentette. A bohóc ezután nem jelent meg az ügyben kitűzött tárgyalásokon, időközben hazaköltözött Izraelbe, a bíróság pedig kiadta ellene az elfogatóparancsot.

Vilmoss Kardoss

#1543 Lépcsőházat takarít .... sok lábtörlő eltűnt az utóbbi időben.

2017-07-26 21:29

És Benjáminnak - vagy mi a f*szom ennek az "új neve" -

még mindig ott vannak a visszaváltható üvegek.

Persze csak ha éppen nem abban a kukában kotorászik értük, ahol Nyahuné is.

gecike

2017-07-26 21:31

Izraelben sem látták szívesen? Oszt visszajött?

Andrea Kardoss

#1545 Évfolyamelső Orvosként jött

2017-07-26 21:38

Aszonta , hogy nagybeteg az Édesanyja .

új megtekintés , 11 perce

#1546 Évfolyamelső dániel IMPI péter Rajongói Oldalaira Nagy Az Igény !

2017-07-27 07:34

Meddig élősködik Évfolyamelső IMPI az anyja nyakán ?

Mária Budai

#1547 Évfolyamelső dániel IMPI péter Rajongói Oldalaira Nagy Az Igény !

2017-07-27 07:41

27 új megtekintés , 12 órrra alatt !

A jeruzsálemi ügyvédi kamara nem hiányolja dániel IMPI petit ? 

Mária Budai

#1548 Évfolyamelső dániel IMPI péter Rajongói Oldalaira Nagy Az Igény !

2017-07-27 07:43

A finomságok pidig egyértelműen, IMÁDAT!

Mádi Zolika Retired Mozdonyvezető

#1549 Küldjétek tovább vagy osszátok meg! Nem feltétlen muszáj benne hinni

2017-07-27 07:47

Évfolyamelső dániel IMPI péter Álrégiségkereskedő és a JÜK áljogásza irta :

Életem egyik legnehezebb, de ugyanakkor az egyik legjobb és legtisztességesebb döntése is volt, amikorÉdesanyám betegsége miatt visszatértem Magyarországra.

Impiné Bogdán Gizike

2017-07-27 07:49

Te  Évfolyamelső dániel IMPI péter , JÜK áljogász :

tudtad hogy az osztriga növeli a potenciát ? á dehogy ......tegnap is megettem tizet de csak három használt......