Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások

Impiné Bogdán Gizike

#1551 Az én Csodaimpim , és a Kis Potentziométerének Főszakács - Szaktudása

2017-07-27 07:55

Liszt puha vaj habverö 2 tojas sargaja cukor sütöpor vanil kivonat fél citr héja be a hütö fél óra kettévág tortaforma alja lekvár keksz rumba áztatva tésztacsikok a tetejére tejes cukorral beken go sütö

Papp Mihály

#1552 Az én Csodaimpim , és a Kis Potentziométerének Főszakács - Szaktudása

2017-07-27 07:58

Ebben csak az a szomorú, hogy benne van a telje s tulajdon- és jogfosztás, mely miatt sokan elveszítjük emberi mivoltunkat - lásd megélhetési bűnözés...

Marietta Streit ( Asdódbasznád )

2017-07-27 08:10

Sziasztok kérek mindenkit hogy egy szeretettel segitsünk  Évfolyamelső dániel IMPI péternek ,  hogy sikerüljön a tranzplantácioja :-) Köszönöm

רות שפיר

#1554 Buli lesz !

2017-07-27 08:16

Mielőbbi Gyógyulást , drága , Évfolyamelső dániel IMPI péter !

Remélem , hogy az 1 éves Évfolyamelső JÜK- Vizsgád Buliján

már Teljesen Gyógyúlt Leszel és a Nagy - Nagy Sikerednek Együtt Örvendezünk !

Nélküled a Tolongás Maga a Gyötrelem !

Mária Budai

#1555 Évfolyamelső dániel IMPI péter ÉVFOLYAMELSŐ Szakdolgozata a JÜK-nél , 2016 aug. 1,-én

2017-07-28 06:16

https://www.peticiok.com/forum/new/start/2150

Bizony így van! Minden szavadat, írásodat, örömmel követem! Mióta meg ismerhettelek, azóta is szeretettel követem írásaidat!

Évfolyamelső dániel IMPI péter , a JÜK Évfolyamelső Áljogásza

#1556 Minden szavadat, írásodat, örömmel követem!

2017-07-28 06:20

Egyetértünk kedves  Mária ! Én is az enyémet !

Konstantina Tomay

#1557 Ki kaphat IMPI-dijat?

2017-07-28 06:28

https://www.peticiok.com/forum/new/start/2150

Juhász Petya , Gújás Marcsa bizonyosan ....

József Piroska

#1558 Betanított kőműves vagyok, nem jártam semmilyen iskolába.

2017-07-28 06:31

Nem találom a fakockámat.

Nem találta meg valaki?

Impiné Bogdán Gizike

#1559 Nem találom a fakockámat. Nem találta meg valaki?

2017-07-28 06:35

Valaki ráragasztotta   a Férjem : Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász  PETICIÓJÁRA : Az Aláiráshamisitó Tolongóra !

....meg is állt miatta .... úgy az Impi , mint a Tolcsi  ...

Hihihi ! Hahaha ! Pritty pretty prütty !

Monostori Iren

#1560 1 éves dániel IMPI péter JÜK Áldiplomája

2017-07-28 06:40

Boldog szülinapot kívánok!!!

Puska Ági

#1561 Méltó Ünneplést IMPI , az egy éves JÜK Áldiplomáddal

2017-07-28 06:47

Köszi, hogy jelöltél, így már nyilván fogod látni a múlt héten elküldött üzenetemet is, mert nagyon zavart, hogy kérdeztetek, de nem tudtam válaszolni. A csoporttal semmi bajom nincs, sőt. Az újságírókkal volt. Nézd az üzenetemet az Egyéb mappában. Köszi. És kérlek, oszd meg azzal a hölggyel, aki szintén kérdezett, de neki sem tudtam válaszolni, sőt, az ő oldalán ismerősként sem lehet jelentkezni. Köszönöm. Lehet, hogy ha lecsillapodok kissé, akkor visszajövök és ez  fenyegetés...:-) Ismerem a körülményeket, voltam Tel-Aviv-ban és Jeruzsálemben is.

Szilárd Gonda

#1562 Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Álügyvéd Rajongói Oldalaira nattyonnatty az igény !

2017-07-29 07:35

A jeruzsálemi ügyvédi kamara nem hiányolja dániel IMPI petit ?

13 órrra alatt 31 új megtekintés ! Azám ! Úgybizám !

Szilárd Gonda

2017-07-29 07:39

elmebeteg dániel IMPI péternek Nincs semmi baja. ....

a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren Tót Bea Trix Szépségkirájnő figyelte elmebeteg dániel IMPI péter becsapódását !

Aranka Bajor

2017-07-29 07:42

Én is mielőbbi teljes gyógyulást kívánok a Teljes dániel IMPI családnak !.  Főleg Évfolyamelső IMPI-nek !

dániel IMPI péterke : az Évfolyamelső Nagy HohorgáSSz

#1565 Én is mielőbbi teljes gyógyulást kívánok a Teljes dániel IMPI családnak !Főleg Évfolyamelső IMPI-nek

2017-07-29 07:43

De azért szeretném leszögezni, hogy a Kinneret tóban is rengeteg a finom, sütnivaló keszeg...

Vilmoss Kardoss

#1566 Silly Szili ... ez nattyonn nattyonn jó !

2017-07-29 07:46

a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren Tót Bea Trix Szépségkirájnő figyelte elmebeteg dániel IMPI péter becsapódását !

Mária Hohner

#1567 Tót Bea Trix Szépségkirájnő figyelte elmebeteg dániel IMPI péter becsapódását !

2017-07-29 07:49

Dániel IMPI péter Édesanyja

ANNYIRA BETEG ,

hogy néhány hónapot  MÉG kénytelen a Hibbant Fiacskája rajta Élősködni !

Impiné Bogdán Gizike

#1568 Nehogy lefogyjon a dagi impi mégdagibb orrrrmánya

2017-07-29 08:01

Na léptem a konyhába.....majd leszek <3pussszantás akit illet .

Bolond Józsi , a betanitott kőmúves továbbra sem találja a fakockáját ....

PS. Halkan mondon és gyorsan , hogy senki se értse : IMPINEK MEGLEPITORTÁT VEREK AZ 1 ÉVES JÜK -ÁLDIPLOMÁJÁNAK TISZTELETÉRE .... BULI LESZ !

dr Dobos Andrea

#1569 MEGBIZÁS ( ha egyáltalán még valami értelmesre képes lennél )

2017-07-29 08:15

Évfolyamelső dániel IMPI péter Álrégiségboltos , Áljogász  !

Lécci , vedd elő a traktoros képeidet és a  gyerekkori játékaidat és jácc egyet , az anyád örömére  !

Ez még megy , ugye ?

Böskei -Kajszi Donald Vlagyimir

#1570 Lécci , vedd elő a traktoros képeidet és a gyerekkori játékaidat és jácc egyet , az anyád örömére

2017-07-30 12:04

IN MY NAME! Macskás Szelfi a Nagy Ricinus előtt a pici ashdódi Évfolyamelső Kandurkával 

Tátrai Mamás , Főimpilógus

2017-07-30 12:07

Az évek során először fordul az elő, hogy nem tudok kimenni erősen biztatni nőmet az évi extremMan versenyre. Idén nem volt túl jó a felkészülése, az időjárás is baszakodott, velem is az átlagnál többet kellett foglalkoznia, de kemény csajszi, agyban jól felkészült, menni fog ez anélkül is, hogy én egy rohadt kerekesszékből ordibálva biztogatnám valamelyik pályafordulónál!
Hajrá, Nyuszi, hajrá nőm! Szeretünk Barbie!

Tátrai Mamás , Főimpilógus

#1572 Vajon mit csinálhat most Szili Katalin?

2017-07-30 12:13

baszki, inkább a csipketerítős, lincselős impi-fan nénik. Bár azokról tudjuk, hogy mit csinálnak. róla csak azt, hogy hol.  A Kékharisnya demokrata seggében.

hogy mit csinál?...írja az IMPI által négyszer hamisitott botka szövegeit

Ilona Petrov

#1573 dániel IMPI péter Évfolyamelső JÜK Áldiplomájának figyelmébe!

2017-07-30 12:18

Igen Tisztelt JÜK  Áldiploma !

Születésnapod a lkalmából jó egészséget, sok boldogságot kívánok!!!!!!!!

Hanna Schlesinger , Egy Másik Föimpilógus

#1574 Kísérleti Impilógiai és Pszichológia Tanszék

2017-07-30 12:26

IMPI-nek nem csak JÜK Áldiplomája , Hasznos Holmik Álrégiségboltja , Évfolyamelső Nyelvész Oklevele és Gyerekori Traktoros Képei vannak ! Nemám ! ! IMPI Kedvec Rigmusa :

Itt az erő, itt az izom, minden reggel gombfocizom!

Hanna Schlesinger , Egy Másik Föimpilógus

#1575 Támogassa Évfolyamelső dániel IMPI péter , mert neki 6 apja volt !

2017-07-30 12:31

Sajnálom Baruch Oberlandert, akit igaz embernek és rabbinak tartok. Köves gátlástalan üzletember. Kohn bácsi azt mondaná: "ÖGYES". Lehet, cégvezetőnek jó lenne, de nem választanám rabbimnak, akkor sem, ha sikerült "felvirágoztatnia" az EMIHet Magyarországon.-