Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Veronika Vén |
#1576 SZÈP NAPOT KIVÁNOK MINDENKINEK ! ETTÉL MA VALAMIT DRÁGA IMPI ?2017-07-30 12:40NEM NAH ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL impi PÉTER AKKOR IS SZEBB HELYEN VAGY MINT ÉN !!! MINDEN JÓL !!
MOHÁCSRA KELL MENNEM HAMAROSAN NEM SZIVESEN HAGYOM EL A MELEG LAKÁST.. |
József Piroska Betanított kőműves vagyok, nem jártam semmilyen iskolába. |
#1577 Ki kaphat IMPI-dijat?2017-07-30 15:50Érdekes. Azt írja a fész, hogy Évfolyamelső dániel IMPI JÜK Áldiplomájának tegnap is szülinapja volt , meg ma is. Meddig vajúdott vele az anyja : Évfolyamelső dániel IMPI péter? |
József Piroska Betanított kőműves vagyok, nem jártam semmilyen iskolába. |
#1578 Ki kaphat IMPI-dijat? ( Morzsák az Impilógia témaköréből )2017-07-30 15:59Egyszer, nagyon régen , amikor még IMPI nem is volt Évfolyamelső , csak a konzerdobozokat húzogatta és a kis piros traktort tolta , ( amiről gyerekori kép is készült és most a Beteg Édesanyjával nézegeti ) , szóval a Jelenleg Évfolyamelső IMPI Egyik Édesapja elásta a családi ezüstünket, nehogy az Elmebeteg , Ütődött Fia : Évfolyamelső dániel IMPI péter a kocsmába vigye és eligya.
De sajnos elfelejtette hova ásta el. |
12 Új Megtekintés , 2 órrrája |
#1579 Tarolnak Évfolyamelső dániel IMPI péter Rajongói Oldalai !2017-07-31 07:49A jeruzsálemi ügyvédi kamara nem hiányolja dániel IMPI petit ? |
Mádi Zolika Retired Mozdonyvezető , Kékharisnyában |
#1580 A Nap Vitze : az a vitz benne , hogy nem vitz , hanem Igaz ... jól indul IMPI-nek a mai nap is ....2017-07-31 08:14
az anyukája : dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK-ja leküldi a patikába, hogy hozzon neki recept nélkül kapható kenőcsöt a hasára, mert odanőtt egy nagy mérges pattanás.
Azt kell majd mondanod a gyógyíszerész bácsinak, hogy "patikus bácsi, anyukám hasán van egy nagy mérges pattanás, kérek szépen rá kenőcsöt! De szedd a lábad, bolond kisfiam, mert a patika mindjárt bezár.
hogy el ne felejtse, ismételgeti magában, hogy "patikus bácsi, anyukám hasán van egy mérges pattanás"." patikus bácsi, anyukám hasán van egy mérges pattanás".
IMPI egyenesen beleszalad.
|
IMPI egyik " rajongója" |
#1581 az IMPOLÓGIA a Világ Legjobb Tudománya ! dániel IMPI péter Évfolyamelső Áljogász már csak ilyen !2017-07-31 10:51ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL impi PÉTER KÉKHARISNYÁS "DEMOKRATATA " ashdódbasznádi Kéregetős karriere IMPI Nem is tudott beilleszkedni. és a szobrok festékkel való leöntésén túl fizikailag gyenge mindenhez. mert ez a bohóc még parazitának is életképtelen |
Hibbant IMPI az Évfolyamelső |
#1582 A ring körül ott szurkolt az összes tökös " demokrata ",2017-07-31 10:54Álmomban egy fontos boksz-mérkőzésen úgy elvertem Orbán Viktort, mint jég a határt. A ring körül ott szurkolt az összes tökös " demokrata ", a békemenetelő fideszes birkák pedig az öltözőben zokogtak... A meccs tétje egyébként az volt, hogy ha Viki veszít, akkor azonnal le kell mondania... veszített. Mert kiütöttem. Szép álom volt, na! |
Hibbant dániel IMPI petike : az Évfolyamelső |
#1583 Böskének Kártya és Puszi2017-07-31 10:56Ez volt a meccs egyik meghatározó pillanata... ezután az ütés után dőlt ki Viktor. |
Jeney Erzsébet : Főimpológus |
#1584 Ha már a gyermekori vörös traktor is előkerült .... hihihihi hahaha pritty pretty prütty !2017-07-31 10:59Évfolyamelső , Elmebeteg Hibbant Péter ! erős vagy! |
Daniel Arthur Moldován : Főimpológus |
#15852017-07-31 11:01Itt csak egy dolog a lényeges...az igazság.
Az veszít aki tolvaj,hazug és hiteltelen. |
Impiné Bogdán Gizike : Főimpológus |
#15862017-07-31 11:02Impiiii ! Jeeeee látlak gatyábaaaaa :D de kár hogy csak álom volt . |
Hibbant dániel IMPI petike : az Évfolyamelső |
#1587 A Boldog Oroszlán és a Doromboló Ashdódi Dagadt Bakkmaszka2017-07-31 11:03Ma az új kis haverommal kirándulunk... :-)
Avagy ilyen, amikor két júdeai oroszlán találkozik. :-
DKellemes hétvégét kívánok minden kedves barátomnak! Akiket pedig illet, azoknak persze: Shabbat Shalom! :-) |
A Judeai Oroszlán |
#1588 Avagy ilyen, amikor két júdeai oroszlán találkozik. :-2017-07-31 11:06Pontosabban : szerinted milyen a TALI Évfolyamelső dániel IMPI péter , a JÜK legjobb áljogásza ? He ? |
dr Dobos Andrea , az impiségektől immár mentes |
#1589 Morzsák Évfolyamelső dániel IMPI péter Remek Impiségeiből2017-07-31 11:08Ma az új kis haverommal kirándulunk... :-) |
Tolongótolvaj Úr |
#15902017-07-31 11:19Évfolyamelső dániel IMPI péter ( alias : Mátyás Király a Kurucon ) !
Most tudtam meg , hogy holnap , AUG 1,-én : a JÜK-nél szerzett Évfolyamelső Jogász Áldiplomádra emlékeztek és Nagy - Nagy Bulit hoztok össze : Ti , Kékarisnya Demokratákok !
" Szélsőjobbos " létemre csatlakozhatok Hozzátok ?
Hiszen az Öröm , ha Megosztod : DUPLAÖRÖM !
PS : Egyébként nagyon Büszke vagyok a CSODAORSZÁGBÉLI Általad Elért Eredményekre ! |
Tolongótolvaj Úr |
#15912017-07-31 11:23JAJ JAJ JAJ ! JAJ NEKEM ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER ! ELKÚRTAM ! Hejesen : KÉKHARISNYA DEMOKRATÁKOK |
Évfolyamelső dániel IMPI péter : a JÜK Áljogásza |
#1592 A Gyökerek ugyanis azt terjesztik, hogy én a mai napig nem vagyok izraeli állampolgár.2017-07-31 14:35Nos, súlyosan tévednek, mert az vagyok! Amúgy meg hogy lennék itt Izraelben 4 éve állampolgárság nélkül? :-) Erről ennyit... |
OPNI Ashdódbasznád |
#1593 Mávészi Üdvözlettel : Pietro Dilibogyóka : A Karizmatikus "Demokrata" Kékharisnyák Csapatkapitánya2017-07-31 14:42Impi Péter Vezér csatába indul! nagyon tetszik |
Szorgos - Dolgos Más Pénzét Nem Eldorbézoló dániel IMPI péter Vezér |
#15942017-07-31 14:46Most pedig beülök ebbe a kellemes kávézóba itt mögöttem, mert megérdemem! :-) (A felirat szerint már 1944 óta működik a cégem Izraelben, úgyhogy biztosan finom a kávéjuk és a süteményeik is.) További szép napot kívánok minden kedves barátomnak! Yom tov! Shalom! |
Béla Kaktuszi : Főimpilógus |
#1595 Az ellenzék Kiszel Tündéje vagy Győzikéje..... a Kékharisnya Demokrata Áljogász2017-08-01 08:43A magyar közélet legvisszataszítóbb figurája, az ellenzék Kiszel Tündéje vagy Győzikéje (szabadon választott) az elmúlt hétvégén ismét villantott. Sikeresen meghekkelte a Szolidaritás tűntetését, és boldogan tátogott a Szabadság kórus háta mögött a színpadon.Az neves eseményről, illetve az azt követő véleményekről a Képviselő Funky blog számolt be rövid, de velős írásában. |
Pál János : Főimpilógus Smasszerjelölt |
#1596 Az ellenzék Kiszel Tündéje vagy Győzikéje..... a Kékharisnya Demokrata Áljogász2017-08-01 08:47De ki is ez a szerencsétlen, ízléstelen balf@sz aki nélkül lássuk be sokkal szürkébb és unalmasabb lenne a világ? Íme egy összeállítás, a magát liberális baloldalinak és demokratának tartó Dániel IMPI Péterről a teljesség igénye nélkül.Kezdjük rögtön az egyik Facebook oldalán (mert kettő is van neki) melyen közszereplőnek aposztrofálja magát, található bemutatkozással: 2008-tól politikával is foglalkozom, jelenleg a Demokratikus Charta egyik klubvezetője vagyok. 2010-ben hoztam létre a “Kékharisnyával a demokráciánkért” elnevezésű civil mozgalmat, aktívan veszek részt az ashdódbasznádi diktatúra elleni harcban, az demokratikus ellenzék munkájában. |
Judit Kecze Főimpilógus |
#1597 Az ellenzék Kiszel Tündéje vagy Győzikéje..... a Kékharisnya Demokrata Áljogász2017-08-01 08:52A választási eredményeket mindenki ismeri. Mind az MSZDP, mind Dániel IMPI Péter felejthető eredményt mutatott fel. A sikertelenség után jött egy kis kaszinótojásozás, de erről nem írunk, ezt mindenki az unalomig ismeri. Viszont, hála a hazai médiának, tojás szétkenése okán sikerült „celebet” faragni belőle. Egy, ekkor még csak lájtos, Kiszel Tündét. Hősünk ezek után úgy gondolta, a csendet megtörő, és az aktív politikához visszatérő Gyurcsótány Fegyencz oldalán, annak udvari bohócaként, talán lehet még keresni valója a politikai életben. |
Mády Zolika Retired Mozdonyvezető Főimpilógus |
#1598 Az ellenzék Kiszel Tündéje vagy Győzikéje..... a Kékharisnya Demokrata Áljogász2017-08-01 08:56Majd jöttek a kisebb, nagyobb tüntetések, amelyekre emberünk hol sikeresen, hol sikertelenül rátelepült. Minden egyes alkalommal úgy tüntette fel magát, mint a tüntetés atyja, szervezője. Erről a mai napig nem tudott leszokni. Mostanában is minden megmozduláson fotózza, illetve fotóztatja magát. Sokszor olyan emberekkel, akik szegények azt sem tudják róla kicsoda-micsoda. De erről majd később. Két idézet Dániel IMPI (Kiszel Tünde Győzike) Péter, a hős ellenálló tüntetés szervezéséről és jelleméről: |
Juhász Péter |
#1599 Utolsó levél a kaszinótojásos elmebetegnek, őrjöngése okán2017-08-01 09:07Elöljáróban tudd, Robinak fogalma sem volt róla ki vagy. Az ő szemszögéből úgy nézett ki a helyzet, hogy odamegy hozzá egy ismeretlen idegen, nyájasan bemutatkozik, és elmondja, hogy a Merlinben már meg volt beszélve, hogy ő rendező.
Te azt kéred Robitól, hadd fényképezzenek le, amiben ő semmi kivetnivalót nem talál. Mivel ez a csapat alapvetően az interneten szerveződött, így sok ember csak egyszer találkozott egymással, Robi joggal hiszi, hogy egy jó szándékú exibicionista találta meg.
Már kattogtat is a magaddal hozott fényképész, készülnek a PR fotók, ahogy azt a politikusoktól ellested. Ekkor kérdeztem meg Robit, hogy honnan szerezted a rendezői kártyát. Fogalma sem volt, ahogy nekem sem, pedig ő volt a tüntetés hivatalos bejelentője, és én a másik személy, akit megadtunk a rendőrségen kapcsolattartónak. Amikor kiderült, hogy nem akarod levenni, oda mentem hozzád. Nem gondoltam, hogy be kell mutatkoznom, hisz már megtettem a Mokka várójában pár hónappal ezelőtt, amikor először tojásoztál, és behívtak. Azt hittem emlékszel, hogy ott találkoztunk, és miután ismerősnek jelöltél a Facebookon, joggal gondolhattam, hogy megismersz. |
Fekete Pékó |
#1600 Két Kékharisnya Peti : Add ide a Didit ! Add ide a Kártyát !2017-08-01 09:15– Jónapot kívánok, megkérhetem, hogy vegye le a rendezői kártyát? – Bocs, de már bemutatkoztunk egymásnak? Dániel IMPI Péter vagyok. – Juhász Péter, megkérhetem, hogy vegye le a rendezői kártyát, maga nem rendező. – De az vagyok. Ki vagy te egyáltalán? – Nem, te nem vagy az – váltottam én is tegeződésre -, mert személyesen ismerem az összes rendezőt, hiszen veled szemben én viszont az vagyok. Ugyanakkor, azt is tudom, hogy te ki vagy, és pontosan tudom, hogy sem levélben, sem személyesen nem jelentkeztél rendezőnek. – De, fent vagyok a listán. – A levelező listán? – Igen. – Igen? Milyen témák mentek ma? – Ja nem, nem úgy, hanem a Merlinben diktáltak be. – Ott sem voltál. – Nem, de ott volt az ismerősöm és ő felírt. – Ha rendező lennél, tudnád, hogy 5-kor volt eligazítás a színpadnál. Mivel nem vagy, természetesen nem tudtál róla, és nem is voltál ott. Nekünk viszont felelősséget kell vállalnunk azért amit szerveztünk, így csak az lehet rendező, akivel ezt egyeztettük előre és tisztában van a szabályokkal. Az, hogy valaki egyszer csak a nyakába akaszt egy rendezői jelzést és készített magáról pár fényképet, az nem elég. Kérlek add vissza a kártyát, és váljunk el csendesen. – Nem adom oda, vedd el. – Ne haragudj, de ebben az esetben rendőrt kell hívnom, mert nem engedhetjük meg magunknak, hogy valaki visszaéljen a bizalmunkkal. Ha jól tudom, álügyvéd vagy, meg kell értened a helyzetet. – Jó, akkor hívjál rendőrt! Mivel a találkozásunkkor a színpad mellett (a Parlamenttel a háttérben) fényképeztetted magad, nem vetted észre, két méterre álltál meg egy civil ruhás rendőrtől. Nem kellett hívnom, elég volt szólítanom. Elemi érdekem fűződött ahhoz, hogy minden a lehető legkisebb feltűnéssel történjen, csak Robi állt mellettem, majd erőszakosságodnak köszönhetően egy másik civil ruhás ember. Abban a tudatban voltam, hogy a lehető legkisebb megaláztatás ér téged, mert a rendezvény szempontjából is ez állt érdekemben, és ha elhiszed nekem, személyesen sem szeretnélek megbántani, ahogy senki mást sem. A rendőr felkérésének már eleget tettél.
Nem gondolom, hogy a bátor és hazafias cselekedeteid közé sorolandó az, ahogyan átadtad a kártyát, de nem akarlak én minősíteni, nem ismerlek. Meséld el barátaidnak hogy történt, és kérdezd meg őket, helyeslik-e. Madarat tolláról. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1445 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
435 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1355 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
166 Létrehozva: 2024-10-17
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
106 Létrehozva: 2024-10-20
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
327 Létrehozva: 2024-10-16
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
91 Létrehozva: 2024-10-28
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
88 Létrehozva: 2024-11-03
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5060 Létrehozva: 2024-06-21
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
348 Létrehozva: 2021-12-02
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
83 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6697 Létrehozva: 2023-07-26
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
54 Létrehozva: 2024-10-31
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
45 Létrehozva: 2024-11-15
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
79 Létrehozva: 2024-10-13
Csípőprotézis műtétek
35 Létrehozva: 2024-11-07