Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Uszkár..Uhász Péter Botanikus és Füttymester |
#1876 Szarjuk le EGYÜTT ! ( Baloldali Összefosás Rolex Lász Ló És Karizmatikus Gyúrcsótány vezényletével )2017-11-06 21:39Túl sokat Tátog ez az Elmebajos IMPI Druszám ! Szarjuk le EGYÜTT , a Baloldali Összefosás és a Kékharisnya Zászlaja alatt ezt az Évfolyamelső dániel IMPI péter névre hallgató Patkányt ! |
Pál János Smasszerjelölt és Eximpilógus |
#1877 Bartus Lász Ló is szidta az IMPIT : Oszt letiltotta !2017-11-06 21:44nem szabad szidni az Évfolyamelső dániel IMPI péter névre hallgató Patkányt !, mert letíltat ! |
Eszter Horváth Kezdő Impilógus |
#1878 Help ! Sükségem van egy Nuna és egy Képmegosztós Beöntésre !2017-11-06 21:50KI ÍRJA KI HOGY UTÁLJUK ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER JÜK ÁLJOGÁSZT????? ÉN NEM UTÁLOM!!!!!!! AZ ENYÉMÉT SOHA NEM BÁNTOTTA , CSAK AZ ÖCSÉM PÖCSÉT!!!! |
Mádi Migráncs ( Kékharisnya Zoli Tata unokája ) |
#18792017-11-07 19:20Közvetlenül a börtönbevonulás előtt "Pufajkás gyilkos" táblát akasztott Horn szobrára ALÁIRÁSHAMISITÓ Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász , a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara MUNKANÉLKÜLI WC Pucoló Nagymestere ! Ma Magyarországon és Budapesten számtalan közterület és szobor őrzi a kommunista emlékeket minden ezzel ellentétes híreszteléssel szemben. Így fordulhat elő, hogy néhány éve szobrot avathattak annak a Horn Gyulának, akiről köztudott ( dániel BABLEVES ilona VK előtt mindenként ),
hogy tevékenyen részt vett az ’56-os szabadságharc leverésében,
majd az azt követő megtorlásokban, később pedig politikai pályafutását is végig a gyilkos eszmerendszer kötelékében töltötte.
Aláiráshamisitó , Évfolyamelső dániel IMPI péter pedig úgy gondolta, sehol nincs helye ennek a szobornak,
ezért fekete lepellel borította be, emellett pedig gondoskodott róla, hogy mindenki tudja, ki is lapul a sötét vászon alatt. |
Remek ! |
#1880 Akinek kiskorában fitymaszűkülete volt és most a fejére rak egy kistányért .....2017-11-07 19:27Azért elgondolkodtató hogy amikor nyáron ezt a nagy kóser petit kiadták , kirúgták a csodaországi ashdódbasznádiak .... |
Glázer Éva Megrözött Gyúrcsótanyista és Eximpilógus |
#1881 A Balaton-felvidék szőlészete és borászata2017-11-08 06:45Heller: Gyurcsótány szakdolgozata Guinness-rekord kellene, hogy legyen"A filozófus " az ATV Civil a pályán című műsorában beszélt a volt " miniszterelnök "szakdolgozata körüli botrányról.A vitában Heller elmondta, hogy ő 1951-ben védte meg a szakdolgozatát. Ezt követően a műsorvezetőhöz fordult és azt mondta: „ha megkérdezi most tőlem, hogy mit írtam benne, el tudom mondani. Azt is, hogy mit kutattam, és hol olvastam”- magyarázta Heller, aki szerint, ha „Gyurcsány lekoppintotta sógora szakdolgozatát, akkor a Guinness-rekordok könyvébe kell betenni,
mert ő lesz az egyetlen plagizátor, aki úgy plagizál, hogy megtartja a plagizált munkának a címét is”. „Ilyet én még nem láttam”- tette hozzá Heller Ágnes. Gyurcsótány Fegyentz szó szerint ugyanolyan címmel adott le szakdolgozatot 1984-ben a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem tanárképző karán, mint akkori sógora négy évvel korábban – derítette ki a Hír TV.
A különbség annyi, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke
technika,
míg Rozs Szabolcs 1980-ban
földrajz szakon adott le diplomamunkát A Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel. |
A DK Közleménye |
#18822017-11-08 06:56A Balaton-felvidék szőlészete és borászata című szakdolgozat lopta Gyurcsótány Fegyenczet
- fogalmazta meg gyanúját a " Demokratikus Koalíció " Szineinben Grétzy Főpap .
A nyomozóknak az szúrt szemet, hogy egy másik pécsi szakdolgozat is valószínűsíthetően ugyanolyan Gyurcsótány Fegyentztzel rendelkezik, mint amilyennel a Balaton-felvidék szőlészete és borászata. A szakdolgozat egyelőre tagad, a másik szakdolgozat Gyurcsótány Fegyencze pedig eltűnt a Pécsi Egyetemről. Mégis következtetni enged az egyezésre az a tény, hogy a Balaton-felvidék szőlészete és borászata szakdolgozat Gyurcsótány Fegyence ugyanakkora cipőt és zakót hord, mint amekkorát a másik szakdolgozat mellett találtak. |
Banános dániel IMPI péter JÜK Áljogász |
#1883 A Balaton-felvidék szőlészete és borászata... írta : Karizmatikus Gyúrcsótány és Rozs Szabolcs2017-11-08 07:20A TECHNIKA SZAK legjobb Szakdogája ! Kár hogy Rozs Lenyúlta ! |
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász és Börtöntöltelék |
#18842017-11-08 07:44A feleségem ( XXXXX ) is köszöni a sok kedves bejegyzést és gratulátziót ! PS : Az 554 Tolongóm is megérdemelne egy Igazi KÉPMEGOSZTÓS TOLCSI-t ! |
Mádi Zolika Kékharisnya Főimpilógus és Retired Mozdonyvezető |
#18852017-11-08 08:00Verekedés lett a vége egy tüntetésnek Jeruzsálemben, ortodox zsidók amiatt tiltakoztak, hogy a város vezetése engedélyezte, hogy kinyisson egy parkoló szombaton, azaz azon a napon, amikor a zsidó vallás szabályai szerint semmit nem lehet csinálni, még utazni sem. |
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász és Börtöntöltelék |
#1886 de végül a rendõrökkel találták szembe magukat, akikkel össze is verekedtek.2017-11-08 08:03Mádi Zolika Kékharisnya Főimpilógus és Retired Mozdonyvezető !
Hát ebben van valami izgalmas ! |
dr Dobos Andrea : Elmebeteg dániel IMPI péter Ex"felesége" |
#1887 Hát ebben van valami izgalmas !És ha nem lehet utazni, akkor parkoló sem kell, hiszen úgysem ül senk2017-11-08 08:07Mindent bele fiúk ! Hulljon a férgese ! |
Ica Müller Főimpilógus |
#18882017-11-08 08:13dr Dobos Andrea : Elmebeteg dániel IMPI péter Ex"felesége" ! A Mi Elmebetegünk Nélkül azért elleszel valahogy !
PS : Sajnos IMPI-nek a JÜK-ös WC Pucolás 400000 minimálért kevés ! Inkább Száraz Kenyéren a Börtön ! |
Sashegyiné Torma Lenke Kezdő Impilógus |
#1889 Összeverekedtek Jeruzsálemben ortodox zsidók a rendõrökkel, mert meg akarták akadályozni, hogy kinyi2017-11-08 08:18A felnőttek 94 százaléka megbukik ezen a teszten ! Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ! Te átmész ? |
Impi Figyelmébe |
#1890 FB : Kiállunk Orbán Viktor mellett2017-11-08 08:28560 ezer ember követi |
Impi Figyelmébe |
#18912017-11-08 08:30és hányan követik a Kékharisnya Oldalt ? He ? |
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász és WC Pucoló Mester |
#18922017-11-08 08:32A Miniszterelnük Úr a helyén kezeli a dolgokat ! |
Tolongótolvaj Úr |
#18932017-11-08 09:25Bizony ! Legyőzöm az Elmebeteg dániel IMPI péter nevű Orrrrmányos Szörnyeteget ! De ez nem jelenti azt , hogy lesűlyedtem az ÉLŐSKÖDŐ ELMEBETEG SZÖRNYETEG szintjére ! Hanem azt , hogy kemény és jogos hartzban legyőztem az Elmebeteg Orrrrmányos Szörnyeteget ! |
dr Dobos Andrea |
#1894 IMPI NE SZÜNETELTESSE A HAZUDOZÁST ! Mert a Hazudozás nagyon passzol a génjeihez !2017-11-08 09:28Ne hagyd abba az aláiráshamisitások hamisitását Hibbant Impi ! A " Jobbikot " be kell tiltani ! Még ha a Simicska Fostalicska és a Szemöldök Vónya össze is fossák magukat ! |
József Piroska Főimpilógus Betanított kőműves vagyok, nem jártam semmilyen iskolába. ! |
#1895 Játékkutyája a Kicsi Piros Járgánya a Hasznos Holmik Álrégiségboltja a JÜK-ön "szerzett" Áldipl2017-11-08 09:34Metan Miáuval kapcsolatba hozható ügyben nyomoz hónapok óta a rendőrség. Évfolyamelső dániel IMPI péter ! Elkezdtem a Nagy Ház Átalakitást ! Melyik vakolókanállal szállsz be ? He ? |
Mikroszkóp |
#1896 Hanta Panta Handa Banda !2017-11-08 09:37Egy kis nosztalgia, avagy kedves feleségemmel az esküvőnk napján, majdnem 11 évvel ezelőtt. Azóta is együtt vagyunk jóban-rosszban, Főleg rosszban ..... |
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász |
#18972017-11-08 09:39Életem egyik legnehezebb, de ugyanakkor az egyik legjobb és legtisztességesebb döntése is volt, amikor Édesanyám betegsége miatt visszatértem Magyarországra. |
Marietta Streit , Impi asdódbasznádi szomszédnénije |
#1898 Gyere vissza IMPI ! Kényeztetni fogunk !2017-11-08 09:41KEDVES IMPOTENS PETER, REMELEM EDES ANYADEROSODIK JOBB EGESZSEGNEK ORVEND!!!!❤❤❤❤KIHASZNALJATOK AZ EGYUTT LETET ES A BOGRSCSOZAS IS VELE BIZTOS IZLETESEBB!!!! KIVANOK BOLDOG NAPOKAT SHABBAT SHALOM HARBE NESIKA!!!! |
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász |
#18992017-11-08 09:43Nem támadok én senkit. Nem vagyok én most sem " forradalmár " , sem " közszereplő " , sem " demokrata " " hartzos ".
Most csak Anyám fia vagyok és kizárólag miatta vagyok Magyarországon. Köszönöm a megértést! |
Edit Kiss Eximpilógus |
#1900 Most csak Anyám fia vagyok és kizárólag miatta vagyok Magyarországon. Köszönöm a megértést!2017-11-08 09:44Es ha magaval vinne ashdodbasnadba ....vegig egyutt lehetnenek ....!udv. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1446 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
435 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1355 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
166 Létrehozva: 2024-10-17
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
106 Létrehozva: 2024-10-20
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
95 Létrehozva: 2024-10-28
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
327 Létrehozva: 2024-10-16
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
88 Létrehozva: 2024-11-03
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5060 Létrehozva: 2024-06-21
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
348 Létrehozva: 2021-12-02
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
83 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6699 Létrehozva: 2023-07-26
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
57 Létrehozva: 2024-10-31
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
46 Létrehozva: 2024-11-15
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
79 Létrehozva: 2024-10-13
Csípőprotézis műtétek
35 Létrehozva: 2024-11-07