Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások

Uszkár..Uhász Péter Botanikus és Füttymester

#1876 Szarjuk le EGYÜTT ! ( Baloldali Összefosás Rolex Lász Ló És Karizmatikus Gyúrcsótány vezényletével )

2017-11-06 21:39

Túl sokat Tátog ez az Elmebajos IMPI Druszám !

Szarjuk le EGYÜTT , a Baloldali Összefosás és a Kékharisnya Zászlaja alatt ezt az Évfolyamelső dániel IMPI péter névre hallgató Patkányt !

Pál János Smasszerjelölt és Eximpilógus

#1877 Bartus Lász Ló is szidta az IMPIT : Oszt letiltotta !

2017-11-06 21:44

nem szabad szidni az Évfolyamelső dániel IMPI péter névre hallgató Patkányt !, mert letíltat !

Eszter Horváth Kezdő Impilógus

#1878 Help ! Sükségem van egy Nuna és egy Képmegosztós Beöntésre !

2017-11-06 21:50

KI ÍRJA KI HOGY UTÁLJUK  ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI  PÉTER JÜK ÁLJOGÁSZT????? ÉN NEM UTÁLOM!!!!!!!  AZ ENYÉMÉT SOHA NEM BÁNTOTTA , CSAK AZ ÖCSÉM PÖCSÉT!!!!

Mádi Migráncs ( Kékharisnya Zoli Tata unokája )

2017-11-07 19:20

Közvetlenül a börtönbevonulás előtt

"Pufajkás gyilkos" táblát akasztott Horn szobrára

ALÁIRÁSHAMISITÓ Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász , a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara  MUNKANÉLKÜLI WC Pucoló Nagymestere !

Ma Magyarországon és Budapesten számtalan közterület és szobor őrzi a kommunista emlékeket minden ezzel ellentétes híreszteléssel szemben. Így fordulhat elő, hogy néhány éve szobrot avathattak annak a Horn Gyulának, akiről köztudott ( dániel BABLEVES ilona VK előtt mindenként ),

hogy tevékenyen részt vett az ’56-os szabadságharc leverésében,

majd az azt követő megtorlásokban, később pedig politikai pályafutását is végig a gyilkos eszmerendszer kötelékében töltötte.

Aláiráshamisitó , Évfolyamelső dániel IMPI péter  pedig úgy gondolta, sehol nincs helye ennek a szobornak,

ezért fekete lepellel borította be, emellett pedig gondoskodott róla, hogy mindenki tudja, ki is lapul a sötét vászon alatt.
Remek !

#1880 Akinek kiskorában fitymaszűkülete volt és most a fejére rak egy kistányért .....

2017-11-07 19:27

Azért elgondolkodtató hogy amikor nyáron ezt a nagy kóser petit kiadták , kirúgták a csodaországi ashdódbasznádiak ....

Glázer Éva Megrözött Gyúrcsótanyista és Eximpilógus

#1881 A Balaton-felvidék szőlészete és borászata

2017-11-08 06:45

Heller: Gyurcsótány szakdolgozata Guinness-rekord kellene, hogy legyen

"A filozófus "  az ATV Civil a pályán című műsorában beszélt a volt " miniszterelnök "szakdolgozata körüli botrányról.A vitában Heller elmondta, hogy ő 1951-ben védte meg a szakdolgozatát.

Ezt követően a műsorvezetőhöz fordult és azt mondta:

„ha megkérdezi most tőlem, hogy mit írtam benne, el tudom mondani. Azt is, hogy mit kutattam, és hol olvastam”- magyarázta Heller,

aki szerint, ha „Gyurcsány lekoppintotta sógora szakdolgozatát, akkor a Guinness-rekordok könyvébe kell betenni,

mert ő lesz az egyetlen plagizátor, aki úgy plagizál, hogy megtartja a plagizált munkának a címét is”.

„Ilyet én még nem láttam”- tette hozzá Heller Ágnes.

Gyurcsótány Fegyentz szó szerint ugyanolyan címmel adott le szakdolgozatot 1984-ben a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem tanárképző karán,

mint akkori sógora négy évvel korábban – derítette ki a Hír TV.

A különbség annyi, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke

technika,

míg Rozs Szabolcs 1980-ban

földrajz szakon adott le diplomamunkát A Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel.

A DK Közleménye

2017-11-08 06:56

A Balaton-felvidék szőlészete és borászata című szakdolgozat lopta Gyurcsótány Fegyenczet

- fogalmazta meg gyanúját a  " Demokratikus Koalíció " Szineinben   Grétzy Főpap .

A nyomozóknak az szúrt szemet,

hogy egy másik pécsi szakdolgozat is valószínűsíthetően ugyanolyan Gyurcsótány Fegyentztzel rendelkezik,

mint amilyennel a Balaton-felvidék szőlészete és borászata.

A szakdolgozat egyelőre tagad,

a másik szakdolgozat Gyurcsótány Fegyencze pedig eltűnt a Pécsi Egyetemről.

Mégis következtetni enged az egyezésre az a tény, hogy a Balaton-felvidék szőlészete és borászata szakdolgozat Gyurcsótány Fegyence ugyanakkora cipőt és zakót hord, mint amekkorát a másik szakdolgozat mellett találtak.

Banános dániel IMPI péter JÜK Áljogász

#1883 A Balaton-felvidék szőlészete és borászata... írta : Karizmatikus Gyúrcsótány és Rozs Szabolcs

2017-11-08 07:20

A TECHNIKA SZAK legjobb Szakdogája ! Kár hogy Rozs Lenyúlta !

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász és Börtöntöltelék

2017-11-08 07:44

A feleségem ( XXXXX ) is köszöni a sok kedves bejegyzést és gratulátziót !

PS : Az 554 Tolongóm  is megérdemelne  egy Igazi KÉPMEGOSZTÓS TOLCSI-t !

Mádi Zolika Kékharisnya Főimpilógus és Retired Mozdonyvezető

2017-11-08 08:00

Verekedés lett a vége egy tüntetésnek Jeruzsálemben, ortodox zsidók amiatt tiltakoztak, hogy a város vezetése engedélyezte, hogy kinyisson egy parkoló szombaton, azaz azon a napon, amikor a zsidó vallás szabályai szerint semmit nem lehet csinálni, még utazni sem.

És ha nem lehet utazni, akkor parkoló sem kell, hiszen úgysem ül senki autóba. A parkoló megnyitását ezért érezték sértõnek az ortodox zsidók, oda is mentek tiltakozni, de végül a rendõrökkel találták szembe magukat, akikkel össze is verekedtek.

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász és Börtöntöltelék

#1886 de végül a rendõrökkel találták szembe magukat, akikkel össze is verekedtek.

2017-11-08 08:03

Mádi Zolika Kékharisnya Főimpilógus és Retired Mozdonyvezető !

Hát ebben van valami izgalmas !

dr Dobos Andrea : Elmebeteg dániel IMPI péter Ex"felesége"

#1887 Hát ebben van valami izgalmas !És ha nem lehet utazni, akkor parkoló sem kell, hiszen úgysem ül senk

2017-11-08 08:07

Mindent bele fiúk ! Hulljon a férgese !

Ica Müller Főimpilógus

2017-11-08 08:13

dr Dobos Andrea : Elmebeteg dániel IMPI péter Ex"felesége" !

A Mi Elmebetegünk Nélkül azért elleszel valahogy !

PS : Sajnos IMPI-nek a JÜK-ös WC Pucolás 400000 minimálért kevés !

Inkább Száraz Kenyéren a Börtön !  

Sashegyiné Torma Lenke Kezdő Impilógus

#1889 Összeverekedtek Jeruzsálemben ortodox zsidók a rendõrökkel, mert meg akarták akadályozni, hogy kinyi

2017-11-08 08:18

A felnőttek 94 százaléka megbukik ezen a teszten !

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ! Te átmész ?

Impi Figyelmébe

#1890 FB : Kiállunk Orbán Viktor mellett

2017-11-08 08:28

560 ezer ember követi

Impi Figyelmébe

2017-11-08 08:30

és hányan követik a Kékharisnya Oldalt ? He ?

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász és WC Pucoló Mester

2017-11-08 08:32

A Miniszterelnük Úr a helyén kezeli a dolgokat !

Tolongótolvaj Úr

2017-11-08 09:25

Bizony ! Legyőzöm az Elmebeteg dániel IMPI péter nevű Orrrrmányos Szörnyeteget !

De ez nem jelenti azt , hogy lesűlyedtem az  ÉLŐSKÖDŐ ELMEBETEG  SZÖRNYETEG szintjére !

Hanem azt , hogy kemény és jogos hartzban legyőztem az Elmebeteg Orrrrmányos Szörnyeteget !

dr Dobos Andrea

#1894 IMPI NE SZÜNETELTESSE A HAZUDOZÁST ! Mert a Hazudozás nagyon passzol a génjeihez !

2017-11-08 09:28

Ne hagyd abba az aláiráshamisitások hamisitását Hibbant Impi !

A  " Jobbikot " be kell tiltani !

Még ha a Simicska Fostalicska és a Szemöldök Vónya össze is fossák magukat !

József Piroska Főimpilógus Betanított kőműves vagyok, nem jártam semmilyen iskolába. !

#1895 Játékkutyája a Kicsi Piros Járgánya a Hasznos Holmik Álrégiségboltja a JÜK-ön "szerzett" Áldipl

2017-11-08 09:34

Metan Miáuval kapcsolatba hozható ügyben nyomoz hónapok óta a rendőrség.

Évfolyamelső dániel IMPI péter ! Elkezdtem a Nagy Ház Átalakitást !

Melyik vakolókanállal szállsz be ? He ?

Mikroszkóp

#1896 Hanta Panta Handa Banda !

2017-11-08 09:37

Egy kis nosztalgia, avagy kedves feleségemmel az esküvőnk napján, majdnem 11 évvel ezelőtt. Azóta is együtt vagyunk jóban-rosszban, Főleg rosszban .....

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász

2017-11-08 09:39

Életem egyik legnehezebb, de ugyanakkor az egyik legjobb és legtisztességesebb döntése is volt, amikor Édesanyám betegsége miatt visszatértem Magyarországra.

Marietta Streit , Impi asdódbasznádi szomszédnénije

#1898 Gyere vissza IMPI ! Kényeztetni fogunk !

2017-11-08 09:41

KEDVES IMPOTENS PETER, REMELEM EDES ANYADEROSODIK JOBB EGESZSEGNEK ORVEND!!!!KIHASZNALJATOK AZ EGYUTT LETET ES A BOGRSCSOZAS IS VELE BIZTOS IZLETESEBB!!!! KIVANOK BOLDOG NAPOKAT SHABBAT SHALOM HARBE NESIKA!!!!

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász

2017-11-08 09:43

Nem támadok én  senkit.

Nem vagyok én most sem  " forradalmár " , sem  " közszereplő " , sem  " demokrata " "  hartzos ".

Most csak Anyám fia vagyok és kizárólag miatta vagyok Magyarországon. Köszönöm a megértést!

Edit Kiss Eximpilógus

#1900 Most csak Anyám fia vagyok és kizárólag miatta vagyok Magyarországon. Köszönöm a megértést!

2017-11-08 09:44

Es ha magaval vinne ashdodbasnadba ....vegig egyutt lehetnenek ....!udv.