Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások

Igazmondó Dániel Péter , az Elmebeteg

#201 Már Tolonganak a Hasznos Holmik Álrégiségboltomban a Vásárlók

2016-05-03 13:48

..

Egy címet is megadtam, ahol az állítólagos üzletem megtalálható. Ez pedig a Tel-Aviv, Dizengoff utca 124. szám, azt is megjegyeztem , hogy a szökőkútnál balra.

Ilona , a Vörös Kúrva

#202 Zöld erdőben jártam, kék virágot láttam. :-)

2016-05-03 14:52

milyen jó ott neked , elmebeteg fiam . A szegedi Csillag biztos nem kap ott el. Csak ne szard a Bokrokat.

Mara

#203 Re: Zöld erdőben jártam, kék virágot láttam. :-)

2016-05-03 14:56

#202: Ilona , a Vörös Kúrva - Zöld erdőben jártam, kék virágot láttam. :-) 

Tündibündi , a zöld erdőből nem lehet aláirásokat hamisitani. Vagy mégis ?

steiner kristóf

#204 Re: Zöld erdőben jártam, kék virágot láttam. :-)

2016-05-03 15:01

Eszter Lukács Béláné

#205 Hamisitások Nagykörüben

2016-05-04 06:34

Nagykörű- ben járt Ilona és Péter egy kis aláiráshamisitásra

Eszter Lukács Béláné

2016-05-04 06:39

Nagykörű- ben járt Ilona és Péter egy kis aláiráshamisitásra

Mara

2016-05-04 06:40

megköszönjük az Ashdódi Dabadt Bakkmaszkának , hogy Lukács Bélát és Eszter Lukács Bélánétidehamisitolongatta

elmebeteg péter

2016-05-04 16:58

Végre beinditottuk édesanyámmal , ILONÁ-val az Aláiráshamisitó Tolongót.

Révész György

#209 Re: Végre beinditottuk édesanyámmal , ILONÁ-val az Aláiráshamisitó Tolongót.

2016-05-04 17:02

#208: elmebeteg péter -  

remélem ,hogy Elmebeteg Peti Markó Imre Tab-i Tolongót lekörözteti velem.

Ilona , a Vörös Kúrva

#210 megspricceltetem révész gyúrkát

2016-05-04 17:15

..

Ma éjjel leszopom a Legújabb Tolongót

az ALCSI HAMCSI TOLCSI kúrvákjai

#211 BAKKMASZKA ASHDODIENSIS , BÚJJ ELŐ

2016-05-04 17:43

hát nem erdedeti hamisitó a mi Évfolyamelső Ormányosunk ?

az ALCSI HAMCSI TOLCSI kúrvákjai

#212 Révész György után kit szopsz Petikénk ? He ?

2016-05-04 17:50

Révész György után kit szopsz Petikénk ? He ?

az ashdódi szennycsatornák Igazgatója

2016-05-04 19:23

elmebeteg peti , megkérlek ,

hogy ma éjjel ne bújjad az Aláiráshamisitó Tolongót ,

mert holnap rengeteg "munka" vár rád

Csizmadia Glázer Zoltánné Éva

#214 Győri Főtolongót Fogtam

2016-05-04 21:23

az Aláiráshamisitó Tolongó  Győr -i Tagozatának van egy FŐTOLONGÓJA : László Farkas

KATTINTS RÁ ÉS NÉZD MEG

Győr

Ilona , a Vörös Kúrva

#215 Figyelem ! Most a jobbikosok túrús faszát kell szopjam!

2016-05-05 13:07

Az én Elmebeteg , évfolyamelső Peti fiam könyörgött , hogy dugjak ezekkel a mocskos, aljas, degenerált jobbikos neonáci disznókkal!!!

dániel péter elitélt figyelmébe

#216 ... hogy a kelekótya pszichopata

2016-05-05 19:31

Szegedi Fegyház és Börtön alapfunkciói

A Szegedi Fegyház és Börtön országos- és megyei büntetés-végrehajtási szakfeladatokat ellátó büntetés-végrehajtási intézet.

Országos büntetés-végrehajtási funkciójaként végrehajtja felnőtt korú férfi elítéltek fegyház, börtön és fogház fokozatú szabadságvesztésével, a férfi elítéltek életfogytig tartó szabadságvesztésével, és az elzárással összefüggő büntetés-végrehajtási feladatokat.

Megyei büntetés-végrehajtási feladataként befogadja a Csongrád megyei illetékességű előzetesen letartóztatottakat, Csongrád megyén belül végzi a bűnüldöző hatóságokhoz történő előállításokat.

A Mars téri I. Objektumban kerül végrehajtásra a jogerős szabadságvesztés büntetés, valamint a nem jogerősen kiszabott életfogytig tartó szabadságvesztés. Itt működik a gyógyító-nevelő csoport, valamint az átmeneti csoport.

A Dorozsmai úti II. Objektumban kerülnek befogadásra az előzetesen letartóztatottak, a szabálysértés miatt kiszabott pénzbírság elzárásra történő átváltoztatás letöltése végett elővezetettek, valamennyi női fogvatartott, valamint a más bv. intézetből hatósági megkeresésre megőrzésre szállított fogvatartottak.

A nagyfai III. Objektumban a jogerős szabadságvesztés büntetésüket töltők fogvatartása, valamint az egészségügyi utókezelésre szoruló fogvatartottak ellátása történik.

Ilona , a Vörös Kúrva

#217 Re: ... hogy a kelekótya pszichopata

2016-05-06 03:48

#216: dániel péter elitélt figyelmébe - ... hogy a kelekótya pszichopata 

Felkérem Orbán Viktor Miniszterelnök Urat ,

hogy a szegedi Csillag felújitott rácsos lakosztáját bútorozza be a Karizmatikus Gyúrcsótány és Elmebeteg Péter Évfolyamelsővel.

A két jómadarat összelánczolni , aczélgolyót  a lábaikra és kényszerzubbonyt rájuk .

Továbbá tanistsák meg hegeszteni is őket , hogy végre legyen hasznos elfoglaltságuk is.

Előre is köszönöm : ILONA VK

focista

#218 Dr. Dániel Péter Elmebet izraeli állampolgár, úgyhogy a magyarországi biróság kinyalhatja a hátsóját

2016-05-06 03:55

Figyelj te jobbikos buzeráns!

Dr. Dániel Péter Elmebeteg  izraeli állampolgár,

úgyhogy a magyarországi biróság kinyalhatja a hátsóját.

Szóval a börtönös dumádat tedd ki vonának meg a többi jobbikos gecinek!

Mert azok hamarosan a sitten lesznek! Ja és az anyádat ne itt áruld jobbikos köcsög!

karizmatikus gyúrcsótány

#219 Re: Dr. Dániel Péter Elmebet izraeli állampolgár, úgyhogy a magyarországi biróság kinyalhatja a háts

2016-05-06 03:56

#218: focista - Dr. Dániel Péter Elmebet izraeli állampolgár, úgyhogy a magyarországi biróság kinyalhatja a hátsóját 

hogy milyen igaza van a Karizmatikus Focista Elvtársnak.

Üdv : Szemkilövető Őszödi Böszme

Szemlőhegy , Sebestyén Aladár tér  1sz.

Peti Kandurka Figyelmébe

2016-05-24 05:33

Peti Kandurka , ha láttad volna , hogy az anyád hogy csámcsogott a túrós faszomon. Még az Orrába is belespricceltem a geckót . Majdnem olyan szép orra van a Vörös Kúrvának , mint neked ...

François Hollande

2016-05-24 06:27

portugál tolongónk volt már ?

Meg kénne bizzuk az elmebeteg petikust ,

hogy egy jó kis portugál karizmatikus politikust szerezzen az Aláircsi Hamcsi Tolcsi számára

Ilona Vörös Kúrva és az ÁVÓS Bandája

#222 elmebeteg peti nem tehet róla , hogy sok apukája van és Büdös , Vörös Picsából esett ki

2016-05-24 10:25

Aljas, primitív, degenerált, neonáci hazaárulók vagyunk. Szánalmas, szemét, operettnyilas férgek.

Teljesen jogos ez az Aláiráshamisitó Tolongó , hiszen tényleg a börtönben és a szemétdombon lenne már a helyünk!

Addig is tolongunk a Blahán és szopatjuk  Karizmatikus Gyúrcsótány Katust  lazán! Mélytorokkal nyeli szaporán!

Ráadásul még genetikai alattvalók is vagyunk, az emberiség szemete és a palesztin gyerekekeket lövöldöző társadalom legalja!

Vendég

2016-05-24 10:35

Nagyon büdösek az Összeszart Bokrok Ashdódban. Képtelenek vagyunk Aláiráshamisitó Petit kiemelni. Valszeg , a Dunaparton kaphatjuk el ezt a Szarházi , Vörös Szin Kedvelőt , a Vén Tróger Cipőjőnek Telefosása közben

TEK

2016-05-24 10:36

Nagyon büdösek az Összeszart Bokrok Ashdódban. Képtelenek vagyunk Aláiráshamisitó Petit kiemelni. Valszeg , a Dunaparton kaphatjuk el ezt a Szarházi , Vörös Szin Kedvelőt , a Vén Tróger Cipőjőnek Telefosása közben

Wittner Mária

#225 csak nem lett szájpenészes a sok szopott fasztól a Dániel Család Szája ?

2016-05-24 11:05

Tisztelettel kérdezem Elmebeteg Dániel Pétertől ,

hogy a sok csöpögő fasz szopásától nem penészedett be az Ön , ill. az Édesanyja , ( Ilona a Vörös Kúrva )szája ? He ?