Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Konstantina Tomay az Állatbarát Alapitvány Kurrrátorrra |
#20262017-11-22 07:03Szegény , bolond , ALÁIRÁSHAMISITÓ IMPI pétert az Olid Hasmenés előtt már elhagyta a "Felesége" dr Dobos Andrea , az édesanyja is nagyon- nagyon Beteg ezért még jobban Dühbe Gurult ! A Helsinki Állatvédők miért nem segitenek Rajta ? He ? a Szegedi Csillag vagy a Marsralövés helyett inkább Rendet kellene rakni a fejében és ezután A Hasznos Munkára Fogni ! |
Titokban Még Impiné Bogdán Gizike |
#2027 A Helsinki Állatvédők miért nem segitenek Piroskáékon SEM ? Maradjon el IMPI kilövése a Marsra?2017-11-22 07:25Miközben Betanitott Kőműves Piroska Jóskát a rakontzátlankodása , a neveletlensége és pimaszsága miatt 24 orrrrára letiltotta a Facebook , a Zsuzsikája Torrrkájában A Legnagyobb Demokrátzia Legszuperebb Felnőttfilmstúdiójában polípot kotorrrásznak ! |
Mádi Zolika VÉRIMPILÓGUS , Kékharisnya Demokrata , Retired Mozdonyvezető |
#2028 Maradjon el IMPI kilövése a Marsra? Tényleg megjavul ? He ?2017-11-22 07:54KEDVES KÉKHARISNYA DEMOKRATINÁK ÉS DEMOKRATÁKOK !EGY GYORSASÁGI SZAVAZÓVERSENYT TART MOST NEKTEKA KÉKHARISNYA demokratina ZOLI MAMÁTOK :Felelős-e a 73 éves dániel Bableves ilona VKaz elmebeteg , ütődött 48 éves "fia" dániel donkihóté IMPI péterkatasztrófális katasztrófájáért ? He ? |
Igennel Szavazó Olga Falus |
#2029 Felelős-e a Bableves ilona VK az elmebeteg fia dániel donkihóté IMPI péter katasztrófájáért?2017-11-22 08:12szerintem CSAK NÉHÁNY agy mosott nem látja ezt a Tényt ! |
Impi Játékkutyája |
#2030 Felelős-e a Bableves ilona VK ? szerintem CSAK NÉHÁNY agy mosott nem látja ezt a Tényt !2017-11-22 08:36Szerintem nagyon , de nagyon Toleráns Vénasszony a Bableves Ilona !
Nem szidja az Impit az élősködéséért , napestig játszhat Velem , továbbá a torrrka is strapabíróbb , mint a piroska zsuzsáé !
Annyira , dre annyira strapabiró ám a Bableves Torrrka , hogy az orwelli Mindannapi Gyűlőlködést is biztosítani tudja Elmebeteg dániel donkihóté IMPI péter JÜK Áljogász Gazdimnak a Magyarság , Magyarország , és Orbán Viktor Miniszterelnök Úr ellen !
Továbbá lehetősége van Elmebeteg Impinek Vonyódni , Rolexeskedni , és Gyúrcsótánykodni is ! Szerintem , de mondom csak hogy szerintem az Évfolyamelső dániel IMPI péter nyugodtan visszamehet "dolgozni" a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamarához ! |
Czakó Dezső: Aki Átlát az Impi- hazugságokon |
#2031 Évfolyamelső dániel IMPI péter visszamehet "dolgozni" a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamarához !2017-11-22 09:43Szubszidaritás (hogyan fosszák ki gájásmarcsiék a soron következő gyurit ) Adóharmonizáció ( mennyivel verte át gyúrcsótány "cégei" a Magyar Államot ) Büntetőjogi kérdések(gyalázkodásért , ALÁIRÁSHAMISITÁSÉRT mi jár ) alapveté emberi jogok ( impiskedés , élősködés , hazudozás , gyalázkodás , munkakerülés , provokátorkodás ... természetesen csak a dániel IMPI péter elidegenithetetlen jogai ezek ) és a Hasznos Holmik Álrégiségbolt tulajdonában levő játékszer : Bableves ilona dildójáért a zálogszerződés volt a 3 órás Évfolyamelső jogász Vizsga anyaga .
Bolond dániel IMPI Peti Sikeresen , Évfolyamelsőként "vizsgázott " ! |
Herpainé Zsuzsa |
#2032 Bolond dániel IMPI Peti Sikeresen , Évfolyamelsőként "vizsgázott " !2017-11-22 10:39Gratulálok IMPI ! A Sikeredért , örömömben majd összeszartak magamat ! |
Andrea Kardos |
#20332017-11-22 10:41Remélem , jól van a Mama és "TI" is rendben vagytok ! |
Tamara Felkai |
#20342017-11-22 10:42Impi Peter es te most hol vagy ? He ? |
Pál János Exsmasszerjelőlt , eximpilógus |
#2035 Impi Peter es te most hol vagy ? He ?2017-11-22 10:51Impiék a kivándorlást tervezgetik ! Tervezgetik , de különböző kifogásokkal **** nem kellenek sehova !!!
**** Nem tudnak már " ŐK SEM " több ÉLŐSKÖDŐ KÉTBALKEZEST eltartani , etetni- itatni !
A többit is mind "haza"baszták ! |
Peter Yaron Bar-Nur |
#2036 A többit is mind "haza"baszták !2017-11-22 10:53Miert kuldtek visza Magyarorszagba Evfojamelso daniel IMPI peter ? Pedig te egy jo Saska vagy ! |
ÉVFOLYAMELSŐ |
#20372017-11-22 21:47Szervusztok Kékharisnyákok ! Nagy örömmel jelentem be nektek azt , hogy elkészült a vadiúj jutyub profilom , ÉVFOLYAMELSŐ nickkel ! Üdvözöl bennetek Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ! Kitartás Kékharisnyákok ! ! |
Susan Karpati |
#2038 Szervusztok Kékharisnyákok !Kitartás Kékharisnyákok ! !2017-11-22 21:48Bolond peti megbolondult ! |
Évfolyamelső |
#2039 Susan Karpati Bolond Tyúk ! Namégegyszer !2017-11-22 21:50Szervusztok Kékharisnyákok ! Nagy örömmel jelentem be nektek azt , hogy elkészült a vadiúj jutyub profilom , ÉVFOLYAMELSŐ nickkel ! Üdvözöl bennetek Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ! Kitartás Kékharisnyákok ! ! |
Marietta Streit : IMPI ashdódbasznádi szomszédnénije |
#2040 Tamara Felkai : elmebeteg daniel Impi Peter es te most hol vagy ? He ?2017-11-22 22:03Az Ashdódbasznádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Évfolyamelső dániel IMPI peti JÜK Áljogász , Wc Pucoló Mester , a Jeruzsálemi Egyetem Tanszékvezető Professzora és Álrégiségboltos eltűnése ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a fent nevezett egyén 2017. június 14-én egy csodaországi élősködő-védelmi intézetből engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. |
Béla Kaktuszi Eximpilógus |
#2041 3 órás Évfolyamelső jogász Vizsga :Bolond IMPI Peti Sikeresen , Évfolyamelsőként "vizsgázott " !2017-11-23 11:19Kedves , Idelátogató Kispajtásom ! Gondolom, hogy meg van a te személyes véleményed ANNAK az Intézménynek a Szellemi Felsőbbrendüségéról , AHOL peti barátunk Évfolyamelső lehetett ! |
Tamara Felkai |
#20422017-11-23 11:21Impi Peter es te most hol vagy ? He ? Hát az " asszony " ? |
József Piroska Főimpilógus Betanított kőműves vagyok, nem jártam semmilyen iskolába. ! |
#2043 Bolond Peti ! Ha Haifára jösz , nem veheted el a haifaiak esőjét ! !!!! Jó ?2017-11-23 11:34Zsuzsikám Torrrkájában A Legnagyobb Demokrátzia Legszuperebb Felnőttfilmstúdiójában polípot kotorrrásznak ! Pedig BABLEVES ilona : az Impi Annya Torkát kellene kotorrrászák , aki elkergette Zsuzsámat a Platzról ! Ideje lenne mindezen tényekkel szembenézni és felszámolni a vörös dániel szopodát ! |
karizmatikus és gyúrcsótanyista kékharisnya férgek |
#2044 Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére : Ez is egy Remek KÉKHARISNYA TOLCSI !2017-11-24 11:03Sajnos mi karizmatikus gyúrcsótanyista férgek pedig genetikai alattvaló szopós köcsögök vagyunk. Amolyan ázsiai, kaftános köcsögök. De a leggusztustalanabb, szopós köcsög közöttünk Évfolyamelső dániel IMPI péter ! Viszont az anyja egész jól mélytorkozik! Az ütődött fiának összeszopott egy Régiségboltot ( HASZNOS HOLMIK ) EBBEN A KÉKHARISNYA TOLCSIBAN IS MEGBESZÉLHETJÜK IMPI PIMPI HIRES KARRIERÉT ! https://www.peticiok.com/forum/15685/start/5925 Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére |
Imre Markó TAB |
#20452017-11-24 11:11Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére nevű , Másik Kékharisnya Aláiráshamisitó Tolongóban is Ügyeskedett ám ez az évfolyamelső dániel IMPI PIMPI petike , a JÜK Áljogásza !
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
Mádi Zolika VÉRIMPILÓGUS , Kékharisnya Demokrata , Retired Mozdonyvezető |
#2046 Imre Markó és Évfolyamelső dániel IMPI péterke ALÁIRÁSHAMISITÓK Figyelmébe !2017-11-24 21:55Kedves Kékharisnya Barátaim! |
dániel donkihóté IMPI péter a JÜK Elmebeteg Áljogásza |
#2047 Amióta Orbán Viktor kormányoz,2017-11-24 22:12Amióta Orbán Viktor kormányoz, KÉt , sikeres , Évfolyamelső vizsgát , tettem egyiket az Ivrit Nyelvvizsga központban , a másikat a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamaránál. Megnyitottam : a Hasznos Holmik Álrégiségboltot és A Vörös Dániel Szopodát ( a SZÖKÖKÚTNÁL JOBBRA- BALRA ) Hamisitottam 10000 ALÁIRÁSHAMISITÁST Elhagyattam magamat a "feleségem " dr Dobos Andrea által Élősködtem egy jót az amerikai farmerek költségén Ashdódbasznádban Megszorongattam Böskét , Két Tengeri Medvét és Judea Bátor Oroszlánját És miután kipicsáztak Ashdódbasnádból " haza "jöttem egy körre a Bableves Édesanyám nyakára - torkára !
ITT"hon" VAGYOK , MÁSKÉNT NEM TEHETEK !
|
Zoltán Lengyel a Vérmes Kékharisnya |
#2048 És miután kipicsáztak Ashdódbasnádból " haza "jöttem egy körre a Bableves Édesanyám nyakára - torká2017-11-24 22:17Erről valahogy nem harsog a kékharisnyákok KARIZMATIKUS - DEMOKRATIKUS lakájmédiája! És még előttünk egy tél. Elmebeteg Évfolyamelső dániel IMPI PIMPI-nek remélhetőleg az utolsó. |
Vegy Ész Mária Hóhér Kékharisnya Ribantz |
#2049 LIKE !2017-11-24 22:20És miután kipicsáztak Ashdódbasnádból " haza "jöttem egy körre a Bableves Édesanyám nyakára - torkára ! |
dániel 73 BABLEVES ilona VK a jobbikos r pista kurrrrvája |
#20502017-11-24 22:23Kellemes, nyugodt, vidám hétvégét kívánok minden kedves kékharisnyás demokratáknak! Akiket pedig illet, azoknak persze: Shabbat Shalom! |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1446 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
435 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1355 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
166 Létrehozva: 2024-10-17
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
106 Létrehozva: 2024-10-20
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
97 Létrehozva: 2024-10-28
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
327 Létrehozva: 2024-10-16
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
88 Létrehozva: 2024-11-03
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5060 Létrehozva: 2024-06-21
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
348 Létrehozva: 2021-12-02
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
83 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6699 Létrehozva: 2023-07-26
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
60 Létrehozva: 2024-10-31
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
49 Létrehozva: 2024-11-15
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
79 Létrehozva: 2024-10-13
Csípőprotézis műtétek
35 Létrehozva: 2024-11-07