Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások

László Fekete Harisnya , egy iciripiciri Kék és Vörös Beütéssel

#2976 Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áldiplomájának az eltörlése nagy hiba volt.

2018-02-04 13:13

Az ember félve tesz megjegyzéseket, pedig nem kéne.

Egyrészt azért, mert a tisztesség nem szégyen, másrészt úgysem tudja senki, hogy ki vagyok.

Szóval azt akarom mondani, hogy ideje lenne befejezni az aláiráshamisitást , pláne, hogy demokratának és nem mellesleg különbnek tartjuk magunkat a regnáló hatalom szélsőjobboldali támogatóinál.

Ha új országot szeretnénk, amiben mindenkinek jó élni, akkor vegyünk példát Évfolyamelső dániel IMPI pétertől , nézzünk körül Ashdódbasznádban

fejezzük be aZ ÉVFOLYAMELSŐ , mint valami negatív jelző használatát.

Ha lehet, akkor még csak utalást se tegyünk rá.

Nyomortelepen élni most a Blahán  nem egy felemelő érzés és az még inkább nem az, ha

Évfolyamelső dániel IMPI péter , Aláiráshamisitó és JÜK Áljogász  a gúny szinonimája a társadalom szemében.

Tiszteljük meg azzal  az Aljas ,  Kékharisnya Brigantykat  hogy nem hasonlítgatjunk hozzájuk Bolond dániel IMPI pétert , akit csak gyűlölünk és megvetünk.

Ennek a posztnak áthallása van és ez az áthallás, durva és sértő, nem demokratához illő.

Ilona Erika Sziriják

#2977 nem demokratához illő , ..... Nyomortelepen élni most a Blahán nem egy felemelő érzés

2018-02-04 13:16

Sajnos nem

Jobbikos R. Pista

#2978 Nyomortelepen élni most a Blahán nem egy felemelő érzés

2018-02-04 13:18

De dániel bableves ilona VK KEGYEIÉRT még az Antarktiszra is Elmennék .... Pingvinnek !

Almásy István

#2979 dániel bableves ilona VK KEGYEIÉRT még az Antarktiszra is Elmennék .... Pingvinnek !

2018-02-04 13:20

Ez nem túl jó ötlet,ezért sok cigány fog reklamálni,...joggal!

Deák-Fogarasi Mihály

#2980 sok cigány fog reklamálni, ha dániel bableves ilona VK KEGYEIÉRT még az Antarktiszra is Elmennél

2018-02-04 13:23

Itt nem a cigányságról,hanem egy bizonyos személyről van szó.

Nóra Wirthné

#2981 Évfolyamelső dániel IMPI péter : " örömmel szoptam önt Drága Lajos Bácsi , Puszi a Zacsijára ""

2018-02-04 13:27

Mivé Lett a Lajosom ?

Mády Zoltán Feltörekvő Kékharisnya és Mozdonyvezető

#2982 vfolyamelső dániel IMPI péter : " örömmel szoptam önt Drága Lajos Bácsi , Puszi a Zacsijára ""

2018-02-04 13:28

Minden előzetes kommentár nélkül.

Ágnes Nagy

#2983 Évfolyamelső dániel IMPI péter : " örömmel szoptam önt Drága Lajos Bácsi , Puszi a Zacsijára

2018-02-04 13:32

Mennyire örülhetnek azok az ott lakók, akiknek a telke tövében ment a Hacacáré !

Dr Dániel Vackorrr ( Elmebeteg dániel péter Játékkutyája )

#2984 Kedves Emzé Feltörekvő Kékharisnya és Drága Bolond , Impótens Gazdim !

2018-02-11 13:23

Forgalmista Miska Bácsi üzenetett hagyott nektek a Csótány Tolcsiban ! !

Dr Dobos Andrea IMPI EXE

#2985 Forgalmista Miska Bácsi üzenetett hagyott nektek a Csótány Tolcsiban ! !

2018-02-11 13:35

Bezony !

a Csótány Tolcsiban ! !

A Kékharisnya Társaság

#2986 Az éj leple alatt bűnözött a Büdösbogár

2018-02-11 13:42

Ismételten fölhívjuk a kormány figyelmét az OPNI újranyitásának szükségességére, hogy a jövőbeni károkozások elkerülése végett a szemmel láthatóan mentálisan sérült Dániel IMPI  Pétert, valamint szellemi példaképét, Gyurcsótány Fegyenczet haladéktalanul be lehessen zárni.

Titkon , a JÜKKBEN

#2987 a mentálisan sérült Évfolyamelső Dániel IMPI Pétert haladéktalanul be lehessen zárni.

2018-02-11 13:48

Minden magyar és nem magyar áldozat,  és Évfolyamelső mártír nevében. Minden hazai és európai  kékharisnya demokrata, illetve demokratikus szervezet nevében

Egy demokrata, európai polgár, férj és ügyvéd

#2988 Minden hazai és európai kékharisnya demokrata, illetve demokratikus szervezet nevében

2018-02-11 13:51

FOGADJUNK , HOGY IMPI VALLANI FOG !

Nóra Ottliczki Eximpilógus

#2989 Egy demokrata, európai polgár, férj és ügyvéd : FOGADJUNK , HOGY IMPI VALLANI FOG !

2018-02-12 06:48

Már nem először fordulnak sajàt magukkal, koràbbi megnyilatkozàsaikkal szembe!
A  KÉKHARISNYA SZEMÉTDOMBÉRT  mindent! Elvtelenül!

Varga-Schönwald BABLEVES Mari

#2990 Már nem először fordulnak sajàt magukkal, koràbbi megnyilatkozàsaikkal szembe!

2018-02-12 07:07

A korábban a  KÉKHARISNYA TÁRSASÁG OLDALÁN  kitalált gyógyítási eljárásairól hírhedté vált áldoktor,  ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER JÜK ÁLJOGÁSZ ezúttal az Őssejtkutató Intézetben  fogja szórni mesebeli energiáit a CSŐDBE MENT KÉKHARISNYÁKOKNAK.

Az áldoktor azt állítja, hogy

képes az amúgy genetikai eredetű betegségeket, mint például a  kékharisnyaságot és a  bedemokrátolódást is meggyógyítani.

Persze mindjárt kiderül, hogy a  bedemokrátolódásról  fogalma sincs  dániel IMPI péter úrnak Elwtinek ,

még annak genetikai okaival sincs tisztában

Reménykeltő, hogy nem fog sokakat a tudományt nélkülöző állításaival halálba hurcolni, mert a tévé adás során kötelező hozzátennie, hogy "kezelése" csak kiegészítő jellegű.

Elképesztő, hogy valaki kockáztathatja  a kékharisnyabeteg emberek életét - véli Daniel Arthuró Moldovan  a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézet professzora.

Ugye nem csodálkozunk hogy Elmebeteg dániel IMPI  péter kikezdte Juhász  POTENS Pétert is ?

He ?

Magda Schweitzer

#2991 képes az amúgy genetikai eredetű betegségeket, mint például a kékharisnyaságot és a bedemokrátolód

2018-02-12 07:12

Dehogy véletlen!

Fogadjunk Kékharisnyákjaim : IMPI VALLANI FOG !

Adrienn Szabó Kékcicitartó

#2992 A Pótens és Az Impótens PETYÁKOK Figyelmébe !

2018-02-12 07:16

az Együtt irodába  áljogászokat , hazudozókat , áldoktorokat , aláiráshamisitókat és tolvajokat nem engedünk be.

Katalin Ingrid Szabó

#2993 Fogadjunk Kékharisnyákjaim : IMPI VALLANI FOG !

2018-02-12 07:20

Bevetted a gyógyszeredet  DRÁGA EX KÉKHARISNYA ÉVFOLYAMELSŐNK  ?

Tamás Rubóczki : A Pót Kékharisnya

#2994 Merre lófrál Mádi Zolika a Feltörekvő Kékharisnya ?

2018-02-12 07:24

Na menj a fenébe te agyalágyúlt pojáca.!

Pál Székely

#2995 Merre lófrál Mádi Zolika a Feltörekvő Kékharisnya ?

2018-02-12 07:27

Anyàtoknàl  , kékharisnya tetvek

Szalczer Györgyi eximpilógus és kékcicitartó

#2996 Minden hazai és európai kékharisnya demokrata, illetve demokratikus szervezet nevében

2018-02-12 07:58

Ügyes és még mondja valaki, hogy nincs élet a halál után

István Taskó ( a Kéktacskó )

#2997 Ügyes Minden hazai és európai kékharisnya demokrata nevében

2018-02-12 08:03

Beteg az egész bagázs mát nem tudnak mibe kapackodni

Valéria Fancsekné Sövényi

#2998 Minden hazai és európai kékharisnya demokrata nevében

2018-02-12 08:04

Ez már tényleg nevetséges, de már nincs kedvem nevetni.

Levél Juhász Pótens Péter Fizetett Füttymesternek

#2999 Éljen a "MAGYAR" "BALOLDAL" !

2018-02-12 08:09

túl okosnak tartod magad, közben marhaságokat írsz.miközben azt bizonygatod, milyen fasza gyerek vagy, mennyire szereted a gyerekeidet, sőt, még a volt élettársadat is, (érdekes) a mondókád a fidesszel kezdődik. majd az élettársaddal úgy folytatódik, hogy a nő, ügyvédeken keresztül megzsarolt. nagyon szép szerelmi kapcsolat volt a tiétek, ha ez tényleg így van. valószínűleg, maradi vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy a feleségem megzsaroljon, vagy viszont, nekünk is három gyerekünk van. a végén, még kiderül, a szemét fidesz áll az egész mögött, valahogy rávették az asszonyt, hogy zsaroljon meg téged. a dumád végén elmeséled, hány jogi ügyed van, rengeteg pert nyertél eddig is, és fogsz a jövőben is, számtalan zsarolást visszavertél, így a voltasszonynak sincs semmi esélye.és rendesen meg is fenyegetsz mindenkit, aki kételkedni merészel a családszeretetedben, vagy általában, a tisztességedben. én, azonban, eddigi "munkádat" értékelve, szarembernek tartalak.

Juhász Pótens Péter Fizetett Füttymester

#3000 így a voltasszonynak sincs semmi esélye.és rendesen meg is fenyegetsz mindenkit,

2018-02-12 08:11

Sajnálom, hogy ez jön le neked belőle.
Nem én hagytam el, hanem ő engem, és addig minden rendben volt, amíg nem lett nekem is új párom. Onnantól lett bírósági kereset, rágalmak és állandó támadás, valamint a gyerekek elidegenítése, amióta Gabi gyereket várt tőlem.
Amíg nem volt így, én sem tudtam elképzelni, hogy lesz. Örülök, ha neked minden rendben van a kapcsolatodban, kívánom maradjon is így, és ne élj át hasonlókat.