Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások

Logan Kendall

#3601 Örömmel Jelentem Nektek , hogy sikeres , évfolyamelső jogász vizsgát tettem a JÜK-nél !

2018-03-07 15:06

A kerdes, hogy kie lett? Mert szerintem mar csak papiron letezik.

József Szeman

#3602 Örömmel Jelentem Nektek , hogy sikeres , évfolyamelső jogász vizsgát tettem a JÜK-nél !

2018-03-07 15:07

hát nem tudom gecik hogy ezt a börtönbe hogy csináljátok de sok sikert hozzá

Magdalena Kocsis KÉKCICITARTÓ

#3603 Dr Dobos Andrea : Az Ex "férjem" szégyenében már a Túlvilágra készül !

2018-03-07 15:11

Tehát harakirit végez magán? Végre!

Ferencné Wéber KÉKCICITARTÓ

#3604 Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász harakirit végez magán !

2018-03-07 15:13

Na , Bolond Peti ,  akkor takarodó!!,,

Dr Mády Zoltán Jogtudor

#3605 szerintem mar csak papiron letezik Évfolyamelső dániel IMPI sikeres , évfolyamelső jogász vizsgája

2018-03-07 15:17

Ez a Bolond Péter nagyon megszopatta a Kékharisnyálkodóinkat ezzel a JÜK Álvizsgájával  !

Marietta Streit : IMPI ex- szomszédnénikéje

#3606 Ez a Bolond Péter nagyon megszopatta a Kékharisnyálkodóinkat ezzel a JÜK Álvizsgájával !

2018-03-07 15:21

De hát miért nem hisztek Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogásznak ,

Ti Bolsewikk Kékharisnya Marhákok ? He ?

Dr Mády Zoltán a Bosszankodó Kékharisnyálkodó

#3607 De hát miért nem hisztek Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogásznak , Ti Bolsewikk Kékharisnya

2018-03-08 05:34

Nos, engem nem MEGÖRVENDEZTET,

hanek kimondottan FELBOSSZANT.

Legszívesebben a  plüss játék-kutyámat  Dr Mády Makkarorrrr-t ereszteném rá!

Bár igaz, ezzel a szegény  plüss játék- kutyát sodornám életveszélybe, mert a kísérő Tevelegeltetők azonnal lelőnék, engem pedig kéz- és lábbilincsben vinnének el...

A "Baloldali" "Munka""párt" Élmunkása

#3608 Legszívesebben a plüss játék-kutyámat Dr Mády Makkarorrrr-t ereszteném Évfolyamelső dániel IMPIre

2018-03-08 05:37

A majmok belharcával nekem semmi problémám.

Dr Dániel Vackorrrrr: IMPI JÁTÉKKUTYÁJA

#3609 Legszívesebben a plüss játék-kutyámat Dr Mády Makkarorrrr-t ereszteném Évfolyamelső dániel IMPIre

2018-03-08 05:40

Dr Mády Makkarorrrr

jatsza meg mar hogy elveszett had keressek tobb oromet okz!

Kékharisnyálkodó Bolsewikk Impilógus Etika

#3610 Legszívesebben a plüss játék-kutyámat Dr Mády Makkarorrrr-t ereszteném Évfolyamelső dániel IMPIre

2018-03-08 05:43

ime a jó hozzáállás aki nem velünk van arra ráengedjük a kutyát, kilövetjük a szemét, vizágyozzuk és kardlapozzuk. és mivel a véleményem nem fog tetszeni letiltjuk lehülyézzük, lebirkázzuk. ezt szeretem

Puporka Ferenc

#3611 Legszívesebben a plüss játék-kutyámat Dr Mády Makkarorrrr-t ereszteném Évfolyamelső dániel IMPIre

2018-03-08 05:47

Zotyóka ! szobdle  dániel orrr bánt !

IMPI Vadiúj Rajongói Oldala

#3612 Zotyóka ! szobdle dániel orrr bánt !

2018-03-08 06:00

Ezanapmásmintatöbbi !

Buli van ! Induljon a Karaván !

A Kocsisunk : dániel Orrrr Bán !

Kati Rezecske Kékkecske

#3613 Évfolyamelső dániel IMPI péter Rokonsága ---- Bécsi Ág

2018-03-08 06:29

Bécsi dániel

késsel rátámadt egy családra, egy apára, egy anyára és 17 éves lányukra. Három áldozatát súlyosan megsebesítette, életveszélyes állapotban vannak”– mondta el a szóvivő, hozzátéve,

hogy a  Bécsi dániel család tagjai osztrák állampolgárságúak.

A rendőrség közlése szerint az eset a Praterstrasse egyik metrókijárata közelében, egy japán étterem előtt történt, és a tettes a Praterstern csomópont irányában menekült el.

Dr Mády Zoltán : Bécsi dániel Anyósa

#3614 Kati Rezecske Kékkecske : Bécsi dániel család tagjai osztrák állampolgárságúak.

2018-03-08 06:35

Bécsi dániel

késsel rátámadt egy családra, 

Válaszolva  Lázár János Miniszter Úr  Bécs egyik kerületét  bemutató  videó Igazságára !

László Rényi

#3615 Válaszolva Lázár János Miniszter Úr Bécs egyik kerületét bemutató videó Igazságára !

2018-03-08 06:37

A Miniszter Úr Nagyon helyesen beszél

ezeket a szemeteket ki kell rekeszteni mindenhonnan

Jancsika von Csicsák

#3616 Bécsi dániel késsel rátámadt egy családra,

2018-03-08 06:38

van itt baj nem kicsi

focista

#3617 Bécsi dániel késsel rátámadt egy családra

2018-03-08 06:41

Hű de félek a  Bécsi dánieléktől ..

.Még jó, hogy a mi hazánkban csak rendes, becsületes, dolgos  dánielek  élnek és ilyen atrocitás elképzelhetetlen....

egy srác Londonból

#3618 Hű de félek a Bécsi dánieléktől ..

2018-03-08 06:43

Bécs már nem a keringő, és a Kék Duna, békés, monarchia-beli városa!

balegyenes

#3619 Bécs már nem a keringő, és a Kék Duna, békés, monarchia-beli városa!

2018-03-08 06:45

"Hála " IMPI Rokonságának Bécs Tényleg béKÉS város

Szegedi Cs. Anyád

#3620 "Hála " IMPI Rokonságának Bécs Tényleg béKÉS város

2018-03-08 06:49

Szürkefarkú Vona bocsánatot kért az osztrákoktól és Bécsi dánieltől Lázár videója miatt

Őshonos Bécsi

#3621 Szürkefarkú Vona bocsánatot kért az osztrákoktól és Bécsi dánieltől Lázár videója miatt

2018-03-08 06:51

Őshonos bécsiként, aki Favoriten kerületben jártam iskolába, nem régiben tettem itt egy látogatást. A saját véleményem az, hogy a jelenlegi helyzet a negyedben sajnos abszolút fedi a Lázár úr által elmondottakat!

Dr Mády Zoltán : Bécsi dániel Anyósa

#3622 A Miniszter Úr Nagyon helyesen beszél

2018-03-08 06:56

Lázár Miniszter Úr pontosan az Osztrák embereknek Bécsi dániel  miatt megváltozott életüket mutatta be, hogy mennyivel nehezebb most a sorsuk . Ő nem bántotta az Osztrák embereket, akkor miért kért bocsánatot Szürkefarkú  Vona az Osztrák emberektől.? Na ez a mocsok munka ! A videót meg levették, ezáltal a közvélemény előtt meg sem tudja magát védeni Lázár Úr , a Jóbikk meg pofázhat össze vissza !

Tátrai Mamás eximpilógus

#3623 Szürkefarkú Vona bocsánatot kért az osztrákoktól és Bécsi dánieltől Lázár videója miatt

2018-03-08 06:59

Remélem, ezt a köpönyegforgató görényt a Jóbikk jobbik része a választások után lehúzza a reteráton, mert ott a helye. Soha nem szavaztam rájuk, de ennél azért többet érdemelnek. Nagyon csodálkozom,hogy a sajátjai közül senki nem teszi helyre. Normális embernek csak hányingere támad tőle.

G. Sim Licska Fosta Licska

#3624 Szürkefarkú Vona bocsánatot kért az osztrákoktól és Bécsi dánieltől Lázár videója miatt

2018-03-08 07:03

Ekkora aljas patkányt,mint ez a szürkefarkú  vona gábor nevezetű, nem nagyon találsz a Kárpát-medencében !Ennyire kivetkőzni egykori önmagából, nem akárkinek sikerül , neki igen. Cudar, embertelen módra !Gyurcsótányt , Mádi Zottyantat , sőt már dániel IMPI peti JÜK Áljogászt is alúlmultad már, te görény ! Ki vagy te valójában , embertelen fajzat ???!!!

Logan Kendall

#3625 Szürkefarkú Vona bocsánatot kért az osztrákoktól és Bécsi dánieltől Lázár videója miatt

2018-03-08 07:06

Mocskos rohadt tróger muszlimszopó vona!
Remélem az összes árulásod és hazugságod egyszer utol fog érni!
Nem volt elég amit a székelyektől kaptál sajnos csak verbálisan?
Miért véded ezt a muszlim söpredéket, csak nem a bábjuk vagy?