Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
dániel IMPI péter jeruzsálemi aláiráshamisitó áljogász figyelmébe |
#776 Bayer Zsolt Úr verse - még 2008-ból! Kenyai vízió2017-04-14 07:38A Maszály-Mara Nemzeti Parkban Amíg ti dolgozni jártok |
#777 J. Béla úr remek kis műve, olvassd IMPIKE !2017-04-14 07:44CEUraszténia
Útra kel a belterjes cirkusz,Budapest, 2017. április 11. |
#778 Bayer Úr remek gondolata az Idétlen Impiségről , mint deviáns létformáról2017-04-14 08:00Neked nincsen mítoszod, legendád, nincsen múltad, mert nincsen időd és mélységed, neked (nektek) egyszerűen értelmezhetetlen az a mondat, hogy „mélységes mély a múltnak kútja”, ugyanis a te életed egy sekélyes pocsolya, mely patkánydögöt és földigilisztát ringat csendesen, azt képzelitek tenger zúgásának, világok harcának, nagy, szent nekibuzdulásnak. Mindig is ez volt veletek a legnagyobb baj. Hogy minden harcotok békaegér harc, és nem vagytok képesek nem komolyan venni, mert ha így tennétek, belőletek tényleg nem maradna semmi. Tinektek a kígyónyi űr is galaxis. Az ilyen szánalmasan sekélyes élet pedig csak úgy élhető, ha megpróbál mindent lerángatni önmaga szintjére. A befelé kunkorodó lélek egyetlen menedéke, ha mindent és mindenkit önmagával összemérhetőnek hazudik – ki mint él, úgy ítél, szól a nép bölcsessége erről. |
#7792017-04-14 08:08az is kétségbevonhatatlan, drága hőscincér arcú Bandi IMPI , hogy e tüntetések adnak reményt arra, hogy megíródhatnak még további világmegváltó művek, szakdolgozatok, melyek nélkül szegényebbek lennénk.
Bizony, Bandi IMPI , ilyen furcsa, fordított a világ! Ugyanis –bár ezt ti éppen fordítva gondoljátok!- mi vívjuk a harcot, a mi hitünkről van szó. És lehet, hogy elveszünk egy szálig, lehet, hogy visszatér a ti világotok. Akkor lesz megint IMF hitel, eladósodás, lesznek „szükséges megszorítások”, eltűnnek a multikra kivetett különadók, fényesre lesz nyalva Brüsszel és Washington valaga, egy hét alatt eltűnik a határkerítés, lesz „Refugees welcome”, majd a fekák meg a kibaszott iszlamisták a mi nőinket is megerőszakolják, ti meg elmondjátok naponta, hogy nem ők tehetnek róla, szegények, és mindenki legyen toleráns, lesz megint fasza infláció, deviza hitel, jó nagy hiány meg Népszabadság,
és a tüntetőket majd megint véresre verik, a szemeket kilövik, a Demszky meg kitüntet, és felelős nem lesz egy sem.
Viszont majd megint minden hónapban ötöst fogunk kapni demokráciából a Helsinkibiztől, a Transparytól, meg a Soros összes többi csicskájától, szóval minden visszatér a régi kerékvágásba, és te is boldog leszel végre, te szerencsétlen, beteg, ócska, nyomorult fasz. S aztán? Hát aztán legfeljebb vége lesz mindennek. Úgyis ez a cél, nem? És csak az a kérdés, hogy majd veletek mi lesz. Majd meglátjuk, IMPI Bandi… |
IMPI , az ashdódi wc pucoló mester |
#7802017-04-16 11:07Az igen tisztelt Bayer Zsolt Úrnak igaza van ! |
Mády Zolika |
#7812017-04-16 11:59IMPI a lehető legjobb helyen van ! |
Dániel IMPUS CICUS és az Évfolyamtársak |
#782 ÉVFOLYAMELSŐ IMPI-vel szelfizett az ügyvédi kamara két másik , kevésbé évfolyamelső cicája2017-04-18 12:28Az ügyvédi kamara 3 évfolyamelső , sovány kandurkája , középen a legévfolyamelsőbb Cicával ! |
IMPI agyát teljesen kikezdte az Élősködő Semmittevés |
#7832017-04-20 17:37JÓ LÁTNI ! +++ ! dániel IMPI peti : a hazudozó , nagyzoló wc-pucoló nagymester NABU KUDURRI USZUR útjára lépett ! "agya " elborult és füvet legel ! Sajnos hiába tette meg magát az ügyvédi kamaránál ÉVFOLYAMELSŐ SZTÁRÜGYVÉDNEK ! Hiába kapott felsőfokú nyelvvizsga-oklevelet ! Hiába ! Hiába ! Hiába ! Jegesvizet rá , hogy tisztuljon az "agya" |
IMPI |
#7842017-04-22 16:19Pusz Pusz ! Azt álmodtam , hogy te vagy az ÉVFOLYAMMÁSODIK a jeruzsálemi ügyvédi kamara vizsgáján ! Az ÉVFOLYAMELSŐ , az tudod hogy én vagyok ! Üdv : dániel IMPI péter wc-pucoló mester , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Boldog Tulajdonosa |
Búcsú dániel IMPI péterkétől |
#7852017-04-23 10:18dániel IMPI péter WC-pucoló Mester , álrégiségkereskedő , a jeruzsálemi ügyvédi kamara Önjelölt ÉVFOLYAMELSŐ diplomása , felsőfokú vizsgával rendelkező ivrit nyelvész , orvos , ügyvéd , épitész , gépész - és villamosmérnök , dzsungelhartzos és tengeri orvhalász ma éjjel 0 óra 1 perckor körül felkötötte magát a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Cégtáblájára , a Szökökútnál Balra , ahol Már Tolonganak. Szegény Impotens Elmebeteg nagyon megúnta a céltalan és értelmetlen életét és a tengernyi rosszindulatú fröcsögést. Földi maradványait kilőjjük a világűrbe. A VDSZ saját halottjának tekinti . a doktori értekezése itt olvasható : |
rövidesen Toporzékolni fog a ZIMPI |
#7862017-04-23 18:29IMPI ! 20 sec alatt törölted Ibolya Jakab hozzászólását ! Van v.mi röstellni valód ? |
Nyugtassuk meg dániel IMPI petike 30 megmaradt Rajongóját |
#7872017-04-24 16:33Drága megmaradt Szerelmem ! Ne törj - zúzz miattam, főleg azért ne , mert téged is átvertelek ! A gilisztapöri és a szesz nagyon megfeküdte a gyomromat , tényleg elhittem azt , hogy ÉVFOLYAMELSŐ ivrit nyelvész , dzungelhartzos , tűzoltó , katona , vadakat beszélő Juhász , és főleg mekerülhetetetlen ügyvéd a kamaránál , v.mint a "Munka"párt "politikusa" vagyok ! Bocsánat ! Üdv dániel IMPI péterke WC pucoló Mester |
Vendég |
#7882017-05-01 05:48segits aláirást hamisitani az Elmebeteg Marhának ! Már nem birja ! Rengeteg munkája van az ügyvédi kamaránál dániel IMPI péter wc pucoló mesternek ! |
Rövidesen : Tolongás III.-ik felvonás , I. jelenet |
#789 A Világ legjobb aláiráshamisitójának , legjobb wc pucolójának , legjobb álügyvédének2017-05-03 08:41Orrrmányos barátom ! Vége a második felvonásnak ! Rövidesen : Tolcsi 3 ! hihihi hahaha pritty pretty prütty ! |
Mara |
#790 Orrrmányos barátom ! Vége a második felvonásnak ! Rövidesen : Tolcsi 3 ! hihihi hahaha pritty pretty2017-05-03 08:43Remélem : TT U elszórakozik a Döggel ! Még az aláiráshamisitást sem végzi rendesen ez az IMPI ! |
Vendég |
#7912017-05-03 15:11Te buta zsidó! Egyáltalán "nem feltűnő" ám, hogy mindig egy időben "írnak alá" az aláírók nálad! A hamisításkor legalább erre figyeljél, mesüge! |
Sápadt Sasorr |
#792 "olim hadasim" találkozó őnagyszentimpotenciánk elmebetegségével2017-05-05 05:28a résztvevők a a jeruzsálemi ügyvédi kamaránál szerzett évfolyamelső diplomámtól ájúltak el a legjobban |
Malek Ágnes |
#7932017-05-05 06:37Elmebeteg IMPI ! szeretnék tőled egy őszinte választ! 63 évesen, nyelvtudás nélkül, pénztelenül érdemes-e új hazát választani. Egy jó dolog van, hogy élnek kint rokonaim. Kérlek válaszolj |
Én , dániel IMPI péter wc pucoló mester |
#7942017-05-05 06:39Ágnes ! nyelvtudás nélkül is lehet hazudozni ! Én , dániel IMPI péter wc pucoló mester elhitettem a Rajongóimmal , hogy ÉVFOLYAMELSŐ vagyok a jeruzsálemi ügyvédi kamaránál ! hihihi hahaha ! pritty pretty prütty ! |
Napi Vitztz |
#795 48 éve történt ! Nem Vitztzelekk !2017-05-05 07:17dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK-ja az Elmebeteg Cukibaba IMPI-jét tolja a Körúton egy akármilyen 4 kerekű játékszeren . A BABLEVESESSEL szóbaelegyedik egy néni : Jajdeszépcukibabaezazimpi ! Mongyamáme`bablevesesnaccsá ho` kisfijú va` kisjá` eza Zimpi ? Mitt`omé ! Majd szépen IMPI eldönti , HA felnő ! |
dániel IMPI peti Megélhetési Facebookozó és Illemhely felmosó |
#796 miért is kellene én hazudozzak ?2017-05-06 07:56Egy nagyon jó és fontos év volt számomra a 2016-os... Izrael az igazi hazám lett, az ivrit nyelv egyre jobb barátom, ráadásul elvégeztem az ügyvédi kurzust Tel Aviv-ban, majd pedig elsőre sikeres jogi vizsgát tettem Jeruzsálemben augusztus 1-én. Idén októberben ünnepeltük a 10. házassági évfordulónkat is a kedves kis feleségemmel. Ismerkedem az izraeli politikával és az év elején tagja lettem a baloldali Munkapártnak. Szóval 2016 egy igazán kedves év a szívemnek és még nincs is vége... :-) Szép és sikeres hetet kívánok minden kedves barátomnak! Shavua tov! |
dániel IMPI peti Megélhetési Facebookozó és Illemhely felmosó |
#797 Záródolgozatom Terry Black munkásságáról : " Örömmel szoptam Önökett .... "2017-05-06 08:02Nagy példaképemezért és a felsőfokú héber nyelvvizsgám záródolgozatát is róla írtam. Amúgy kiváló eredménnyel, évfolyamelsőként. " Örömmel szoptam Önökett .... " |
juditlipp Sicc |
#798 Gyere tolcsizni a fb oldalomra ill a Gyúrcsótány Tolcsiba Prittyprettyprütty Donkihóté Impi !2017-05-06 08:05Nagyon jó a fotó kedves Péter! Gratula a nyelvvizsgádhoz! Shalom!
https://www.peticiok.com/forum/replies.php?quoted_post=3846334 |
Kertész Ákos |
#799 Napi Matek2017-05-06 08:47 |
Zsuzsa Shiri |
#8002017-05-07 08:27Nagyon szépen köszönöm Tolongótolvaj Úrnak az Elmebeteg IMPI-ről közölt adatokat ! Publicitást kap a Szerencsétlen Marha ! |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1438 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
434 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1354 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
166 Létrehozva: 2024-10-17
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
327 Létrehozva: 2024-10-16
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
106 Létrehozva: 2024-10-20
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
87 Létrehozva: 2024-11-03
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5057 Létrehozva: 2024-06-21
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
347 Létrehozva: 2021-12-02
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
83 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6697 Létrehozva: 2023-07-26
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
58 Létrehozva: 2024-10-28
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
44 Létrehozva: 2024-10-31
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
79 Létrehozva: 2024-10-13
Csípőprotézis műtétek
35 Létrehozva: 2024-11-07
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
153 Létrehozva: 2024-03-18