Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére petíció automatikusan generált fórumtémája

Vendég

2011-06-10 12:48

totális összefogás!

Vendég

2011-06-10 12:58

Ez a rádió az egyetlen, amely negyedóránként közlekedési információkat is közöl, ezért bár nem az autóklub rádiója, de megtartotta az eredeti funkcióját is. nagyon jó lenne, ha az autóklub is támogatná, és fellépne a megszünése ellen.

Vendég

2011-06-10 12:58

Zene csatornából már Dunát lehet rekeszteni, a Klub rádió pedig egy egyedülálló karakterű rádió. A sajtó és szólás szabadság nevében követeljük a rádió életben maradását.
Zsuzsi943
Vendég

2011-06-10 13:02

Teljes mértékben egyetértek. "A hír szent, a vélemény szabad" ez alapvetés, és Klubrádió ezt képvieli.Zenés rádióból van elég!

Vendég

2011-06-10 13:03

Annak szellemében, amit hetente véleményként elmondok a Klubrádióban, ennek a Rádiónak eltünése a magyar sajtószabadság egyik utolsó bástyájának lerombolását jelentené. Ahogy egy kedves-azóta sajnos elhúnyt- liberális barátom egy vidéki kórházban szenvedve mondta nekem:"tudod milyen érzés tehetetlenül feküdni úgy, hogy még a Klubrádiót sem hallgathatom? Ez maga a nihil..!" Tegyünk meg mindent, hogy még élve hallgathassuk! Lotz K.

Vendég

2011-06-10 13:05

Sajnos ez a cinizmus jellemző a mostani hatalom minden megnyilvánulására! A Klubrádió példája is mutatja-mert mindenki számára világos, hogy eltüntetésére irták a pályázatot- milyen "kreativan"cinikusok !

Vendég

2011-06-10 13:11

Bevallom, én elsősorban Bolgár György miatt írtam alá... Unicum az az ember és maga a műsor is../.Tessék szives neki négy órát adni.../ Sehol máshol nincs ilyen gyors, pontos, nyilvános, korrekt, széleskörű, és kellemes hangvételű tájékozódási lehetőség. Még soha nem hívtam. nem is fogom, mert érdekesebb másokat hallgatni, mint a magam baját előadni. mennyi érdekes, nagytudású, tájékozott, visszafogott, intelligens ember van ebben az országban!! Jobban kellene rájuk ügyelni, kedves országos szintű vezetőim, de ez már más téma...Üdv. Veronika Quark /facebook/

Vendég

2011-06-10 13:17

Egész nap ezt a rádiót hallgatom, jelenleg a legobjektívebb rádiónak tartom, aljasság lenne ha megszüntetnék.
Ja és anyagilag is támogatom.

Vendég

2011-06-10 13:17

Számomra a Klubrádió a leghasznosabb szórakozás, reggeltől estig azt hallgatom ! Az aktuális napi eseményeket megkapom Önöktől ! Ha ezt is elveszik mi marad ami érdekel ?
Üdvözlettel: Huszka Lajosné

Vendég

2011-06-10 13:32

A Klubrádió elnémítása talán az utolsó csepp abban a méregpohárban, ami a totális személyi diktatúrát jelenti. De a méregpohár is kicsordul egyszer, reméljük, mielőbb.Várkonyi Endre

Vendég

2011-06-10 13:39

Szükségem van a Klubrádióra,mert gyorsan és megbízhatóan tájékoztat!

Vendég

2011-06-10 13:52

A Klubrádió sokszinü, kulturált hangnemü, nagyon hallgatható rádió.
Szerintem, ha eleve politikai hovatartozás alapján nem utasitanák el a hallgatását bizonyos embercsoportok, akkor hamar meggyőződhetnének fentiek igazáról.Mivel messzemenően nemcsak politikával foglalkozik, igy a nap minden szakában érdeklődésre tarthat igényt válogatott témáju müsoraival. Én sokat hallgatom! Ha megszüntetik, attól nem lesz hallgatottabb a "vezérelt" rádióadó.

Vendég

2011-06-10 13:52

A Kubrádió mindig színvoanalas műsorokat szolgál egész nap. Esetleges megszünése sokunknak hiányt okozna.

Vendég

2011-06-10 14:15

A jelenleg regnáló kormány részéröl nagy ostobaság lenne megszüntetni, mivel gondolom az egyetlen fórum, ahol a hivei ugy szolhatnak hozzá különböző műsorokban, hogy nem csak a hasonszörüek hallják. Remélem megmarad a ma már egyetlen objektiv hírforrásunk és nem csak a netröl tájékozódhatunk eztán.

Vendég

2011-06-10 14:21

Írjátok alá minél többen!

Vendég

2011-06-10 14:27

Szükség van olyan műsorokra, amelyek a politika döntések hátterét is világossá teszik, sok ember véleményét meghallgatják.Szükség van olyan adásokra,amelyeket szakemberek, szakképzett újságírók és rádiósok készítenek.Nem szeretnék csak zenét és egyházi adásokat hellgatni.Ha szól a rádió - nagyszerű dolog, de az is fontos, hogy miről szól.És a Klubrádió-ban "minőségi" műsorok szólnak. U.Edit

Vendég

2011-06-10 14:42

Gyűlölök minden olyan kezdeményezést, akciót, elszántságot, ami bármi értéket negligál, üldöz, meg akar semmisíteni.
Csak a gyáva, értelmes érv nélküli emberek űzik ezt a technikát.
Bércesi Győző

Vendég

2011-06-10 14:43

Ha elhallgattatják az egyetlen olyan rádiós orgánumot, ahol emberi hangot hallani, ahol a vélemények kulturált ütköztetésére van mód, ahol számomra emblematikus emberek beszélgetnek - másutt már nem fellelhető stílusban - ha ez is eltűnik, akkor már minden megtörténhet...és Orwell szomorúan csóválhatja a fejét...

Vendég

2011-06-10 14:44

Féltem a demokrációt !

Vendég

2011-06-10 14:46

Mi lesz a magyar emberekkel, ha ezt a "lehetőséget" is elvesztik, és sem véleményt nem nyilváníthatnak, sem aktuális,elfogulatlan tájékoztatáshoz nem juthatnak hozzá:((((

Vendég

2011-06-10 14:49

Nem szabad.

Vendég

2011-06-10 15:03

Szó szerint,-éjjel-nappal- ezt hallgatom !!!!
3 rádiómon és az autómban is, csak ez van beállítva.
Számomra, ez az egyetlen hiteles hírforrás,mely ha megszűnik akkor a hitem, hogy demokráciában élek, végképp elveszett !
Remélem nem így lesz !

Vendég

2011-06-10 15:16

Szó szerint -éjjel-nappal- a Klubrádiót hallgatom, csak ez szól a lakásomban és a kocsimban is.
Számomra szinte létkérdés, hogy ez az egyetlen, hiteles orgánum, megmaradjon, mert elhallgattatják, akkor ezzel elvész az utolsó reményem is, hogy még demokráciában élek.
...még reménykedem....!

Vendég

2011-06-10 15:21

Már mindent megszüntetnek ami jó,miért csodálkozunk?

Vendég

2011-06-10 15:25

Korábban nem voltam igazi rádió hallgató, de a feleségem mindig ezt hallgatja, így kedvet kaptam hozzá.
Az a véleményem, hogy az összes "közszolgálati" rádió együtt sem ér annyik, mint a KLUB RÁDIÓ (a la NEMECSEK).
Rendkívül nagy baj lenne, ha megszűnne, mert ezzel megszűnne az objektív tájékoztatás és ami annál is fontosabb a beszélgetés, a vélemény nyilvánítás lehetősége. Nem hallhatnánk sem a kitűnő munkatársaik műsorait, sem a nagyon jó ÖTÖST.
Ne hagyjuk, hogy elnémítsák az adót. Győzni kell!!!