munkaszolgálat

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) munkaszolgálat petíció automatikusan generált fórumtémája

kendő

#301 Re:

2011-07-21 09:26

Vendég

2011-07-21 10:09

Mit lehet tenni,ha a politika szerviliseket kiván?
Az értelmiség vállalja el a civil felelősségét és ne kössön semmiféle kompromisszumot ezekkel az útszéli brigantikkal(a hatalmon lévők). Nekik a nem kisszámú
autoritást igénylőkkel és a kisebb számú,ám jelentős csőcselékkel van feladatuk.

Vendég

2011-07-21 10:16

Egyetértek a petícióval.

Vendég

2011-07-21 10:27

Kiváncsi lennék arra is,hogy van -e bármiféle hatása a diktaturára a nép véleményének,és a peticióknak?
Vagy csak a saját közvélemény kutatásukat fogadják el?

Vendég

2011-07-21 10:46

Sziasztok Gyerekek! Sajnos vannak, ha nem is közvetlen "első kézből", de "tapasztalatim", illetve Ismereteim arról, hogy mi volt a faszisták "eszköz-rendszere a II.világháborúba is torkolltató! Rentgeteg Film-Művészeti Remekből is Tudhatok a Dologról, hogy mi is az "MUSZ"! És mivel paranoid is vagyok, így ezért képzelő erő se kell, hogy annak borzalmát netán még át is kelljen Éljem, Igaz?!? Köszönöm a Kezedeményezést és Hajrá ELŐRE!-is meggátolni a gyagyálló tébolykállatság hülyélledéseit! Köszönöm és MInden Jókat is ehhez meg egyébül!
vulpes
Vendég

#306 Re:

2011-07-21 11:18

#290: -

Sajnos nálunk is ez a helyzet, megvonták a támogatást, mert nem lett elfogadva az egyetemi végzettségű fiatalnak felajánlott baromfi-feldolgozói munka. Ennyit ér a tudás!

Vendég

2011-07-21 11:35

Ezt a jobbik sem csinálta volna másképp. Gratulálok a kormány "szakembereinek". Így lesz kerek egy igazi társadalom ellenes politika, még jön egy protekcionista civil törvény és talán kész vannak, már csak csavarni kell prést! Ősszel és télen az is meglesz, tempósan. Európát jobb, ha elfelejtjük. Egy szűk "elit" fel tudta áldozni hazánkat az ősi gőg oltárán. Szégyenlem magam, pedig 53 éves érettségizett munkanélküliként, áldozatként a kétségbeesés kéne, hogy uralkodjon rajtam. Mégis arra gondolok, hogy az európai közösség társadalma meg fog vetni minket, mert hagytuk kiszabadulni a palackból ezt a szellemet ezekben a nehéz időkben.

Vendég

2011-07-21 11:36

megértem, hogy azért tul sok a petició, mert tul sok okunk van tiltakozni. Kérdés: hogyan lehetne ezt valahogy közös ernyő alá hozni, ugy talán nagyobb sulya lenne, eddig sajnos az a tapasztalat, hogy a különböző akciók szétforgácoslják a résztvevőket. Ütős kiállások, megmozdulások azért már vagy szétpukkasztották, vagy legalább pályamódositottták a "szakszerüen" előkészitett és felbocsájtott kisérleti ballonokat. Legtöbbször nincs szakmailag előkészitett és kidolgozott koncepcióra épitő intézkedés, ötletszerü próbálkozások, és ha ütős a reakció, a döntéshozók flikk-flakkja beindul és az is valami DE NEM ELÉG!!!!!! vegyük már tudomásul, hogy bár eszmeiségében elfogadhatatlan, de vasfegyelemmel ( és mi mindennel ) szisztematikusan irányitott és összetartott mechanizmus müködik legalábbis kifelé - ezzel szemben nem elég kiskanállal adagolni időnként a peticiókat és 2-300 embernek itt-ott tiltakozni. Kulturált, szakmai és etikai fölényen alapuló szervezettségről volna jó elgondolkodni....

Vendég

2011-07-21 11:46

Soha nem mertem gondolni,hogy a munkanélküliség ilyen borzalmas állapotot idéz elő.Mit is lehet ehhez szólni?

Vendég

2011-07-21 13:24

Szervusztok Gyerekek! Itten Kérődik, hogy "erősítsem meg", hogy Én Én vagyok-e?!? Hát nem nagyon Tudom, hogy pontosan hallucinálódom-e épp Veletek Együtt ugyanazokat is akár, de azért nagyon-nagyon "rá erősítek", pláne, hogy már ennyire "erős" Európa is a győzikézőek ex-Elnökségétől és persze Hungária is oly annyira "erős", hogy az csak na! Persze, mert a túlon-túl is "erős" Duce megosztja nemzeteskedőivel az "erőn-felüliségeket" is "jó testvérképp nyilasul"!

Vendég

2011-07-21 13:32

Sziasztok Gyerekek! Még egy: ha nem kell kirekesztődgyjem túlzóan is, akkor Köszönöm, hogy annyi Bizalom azért van Irántam is akár, hogy Vlagyimír Iljiccsel vagyunk abban legalábbis minima, hogy a Jóságokat is Adminisztráljuk kell és nem csak a mocsodékokságakat lajstromozgatni, illetve Külsődleg is Ellenőrízgettetni Magunkat, hogy nem tévelygünk-e épp, mint szinte mindig a tudatlanság-tébolytól, hogy aligha hibádzhatunk rá elsőkre a Tuttikra is pláne, ugye?!? Emígyen Köszönöm is az Ellenőrídzkedős "erősködtetést" is, mivel így Bizonyára Tudhatom akár TennenÖnSajátMagam is, hogy Én is inkább Én vagyok, Igaz?!? Minden Jókat és Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel, de lehetőképpen ne elmarasztalóan "Musz"-osnak!

Vendég

2011-07-21 14:02

Egyetértek!!!!!

Vendég

2011-07-21 14:07

Jó ez a petíció, de most már tenni is kellene valamit. Ötletek ?

Vendég

2011-07-21 14:09

Látom lelki szemeim előtt azt a képet,amit az elsárgult fotó jelenített meg, édesapám kényszermunkája Dunapentele építésekor. A látvány önmagáért beszélt.Ezt akarják színesben? Ki dönt a résztvevők személyéről,hogy kívánják a "tábort" létrehozni? Megrázó filmélményem volt a "Kápó". A jelen felvigyázói biztosan (remélve)nem úgy tevékenykednek, mert Ők is állhatnának, a másik oldalon. Nem hagyhatjuk!!!!
natnet

#315 313 vagyok újra

2011-07-21 14:43

Nem gondolom, hogy arra kellene várnunk, amíg kívülről "valakik" észreveszik mi történik az országunkban, ez eddig még semmire nem hozott meoldást. Ez a petíció arra jó lehetne, hogy ennek a mentén szervezett formában, de valóban fellépjünk a diktatórikus ügymenet ellen. Ha nem tesszük, csak várjuk, hogy mi fog történni akkor két eset lehetséges. Az első, hogy végignézzük tehetetlenül amint a demokrácia keretei végleg lefoszlanak, ez előbb utóbb biztos kataklizmához vezet és azokat is érinteni fogja, akiket életvezetésükben egyenlőre még nem korlátoz látványosan ez a valóban "ÚJ" rendszer. A második esetben egyéni kezdeményezések fognak teret nyerni, és egyre több zavaros, veszélyes helyzet teremtődik az országban, ebben az esetben pedig megerősödnek a szélsőségek és a zavarosban halászóknak kedvezni fog a helyzet. Pár ezer aláírás semmiképpen nem ügydöntő, TÖBB kell!, kell találni egy szervezett formát, aminek keretén belül, el kell járni Európa minden lehetséges fórumán. A még szét nem vert civil szervezeteknek egységesen kellene fellépniük, hogy ellensúlyt teremtsenek, az államhatalommal szemben. Szóval ötletek?

Vendég

2011-07-21 14:44

mindig is mondtam, hogy ez a kormány megérdemel egy Fizikai Nobel Díjat ! Újra- és újra bebizonyítják hogy a Sötétség gyorsabban terjed mint a Fény... Hemi
natnet

#317 Re:

2011-07-21 15:01

#316: - :))

Vendég

2011-07-21 18:04

Azt hittem, a munkatáborokat maga mögött hagyta már az emberiség...

Vendég

#319 Re: dadimami

2011-07-21 18:20

Vendég

2011-07-21 18:22

Ehez a kormány ténleg a totális diktatura további kiépítése újra bebízonyosodott.

Vendég

2011-07-21 18:52

Szégyen, gyalázat, hogy ez a gondolat egyáltalán felmerülhetett emberek fejében!

Vendég

2011-07-21 19:11

A II.-ik Világháború alatt, 10-12 éves gyermek voltam. Nagyon jól emlékszem arra, hogy mit jelentett a munkaszolgálat. Több akkori ismerősömet is elvittek munkaszolgálatra, soha többet nem láttam őket. Ezen emlékek miatt tiltakozom a kormány munkaszolgálat terve miatt.

Vendég

2011-07-21 19:59

Rossz csengése van ennek a szónak, hogy "munkaszolgálat"

Vendég

2011-07-21 20:01

Teljes mértékben fel vagyok háborodva, az emberek rabszolgasorsba döntésén. Ezt a kormányt, és főleg Orbán Viktort meg kell akadályozni abban, hogy ezt az embertelen módszert alkalmazhassák. Minél hamarabb meg kell dönteni a hatalmukat, mert a csodákban nem lehet hinni. Ilyen gyalázatos kormány még a Rákosié sem volt.

Vendég

2011-07-21 20:04

Egyetértek