Petició a "deviza" és lakáshitelesekért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Petició a "deviza" és lakáshitelesekért petíció automatikusan generált fórumtémája

Nem adós

#326 Re: Re: Re: kié a felelősség?

2011-08-11 22:17

#306: - Re: Re: kié a felelősség?

Te idióta nem veszed ésre hogy spekuláció az egész! Jóhiszemü embereket tettek tönkre amit olyan szövegü szerződéssekkel amit más országokban semmisé nyilvánítanának!!!!!!

Vendég

#327 Re: lakás hitel

2011-08-11 22:20

VIRÁG kÁLMÁN

#328 Re:

2011-08-11 22:25

#325: -

hA LESZ DEMOSTRÁCIÓ ÉN OTT LESZEK!

VIRÁG KÁLMÁN

2011-08-11 22:26

MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉREK A HELYESÍRÁSOMÉRT DE NAGYON IDEGES ÉS FESZÜLT VAGYOK!

Vendég

2011-08-11 22:45

Gyerttek minél többen, és írjátok alá. Nagyon fontos lenne ha sokan csatlakoznának. Hajrá !!!

Vendég

2011-08-11 22:50

Segitséget,EMBERSÉGET....NEM GETTÓT! Erre törekedjen a kormány,minden lehetséges eszközzel.

Vendég

2011-08-12 00:10

Kb 150-nél vettem fel a hitelt, több, mint 5 éve. Nem egészen 2 milliót, szabad felhasználásra és az akkor induló cégbe fektettem be, ami becsődölt. Kb fél éve kérdeztem meg, mennyit kellene befizetnem most, hogy több, mint 5 éve fizetem. 3,4 millió. Akkor 220 körül volt a frank. Ma meg sem merem kérdezni.
BazookaPeT

#333 Re:

2011-08-12 01:05

#300: -

tisztelt "300".

Megértem amit mondasz és hidd el sajnálom a helyzetedet , ugyanúgy mint sok más hasonlóan nehéz helyzetü emberét is.Valóban nem tudhatom ki miért vette fel a hitelét ,azt viszont biztosan tudom hogy a bankot az ok nem érdekli ugyanúgy a hogy a fizetésképtelenség sem... ha nem fizetsz viszik amiért küzdesz ,amit megálmodtál és nem érdekli öket hogy mik a problémáink.

Nem akartam senkit megbántani csupán a nyers tényeket irtam le, ahogy a bank szeszögéből látják, és felfogják a dolgokat.

Ezek sajnos jogilag így tényszerüek és elég eggyértelmüen bezárják a kört a támadhatóság kivédése érdekében.

Háth igen, az összefogással hegyeket lehet megmozgatni... Csak valami összefogó dolgot kellene létrehozni, egy civil érdekvédelmi képviseletet megalapítani és az emlitett szervezet felkereshetné valamien hivatalosabb fomában a pszáf-et vagy más felsőbb felügyeleti szervet.

Legyen honlap ahol tagokat gyüjhetne a szervezet, bejegyeztetni végzettségek alapján vezetőséget alapítani, nonprofit szervezetként müködni és megtalálni a módját annak hogy a köztudatba bekerüljön a létezése ennek a dolognak stb...

Ugy azért picit mégis hivatalosabb lenne a dolog, és ha látják hogy már neve is lett a gyereknek talán kicsit több eséllyel lenne kezdeményezhetöbb valamiféle alkupozíció kiharcolása.

Vendég

2011-08-12 02:13

Nagyon jó!De a legjobb lenne a svájci frankot 200 forintnál befagyasztani,ennyivel számolhatnák el a lakossági,önkormányzati és állami hiteleket.Ennyit fizetnénk és kész,vállaljanak valamit a bankok is sőt még Svájc is!

Vendég

2011-08-12 10:05

Nem tudom meddig bírjuk ezt a nyomást,amikor ránk erőltették ezt a hitelt akkor nagyon kedvesek voltak,most meg élősködnek rajtunk.
kukker

#336 Re: Nyáregyházi Tamás

2011-08-12 10:29

Vendég

2011-08-12 10:32

Mindkét fiaméknak van svájci frankos hitele. És kijelentem: nem rongyrázásra vették fel és amíg tudták, ha úgy kaporták is össze, fizették. De a mostani részlet volt az, aminél azt mondták, ennyi volt, nem bírják tovább. Álmatlan éjszakáim vannak, egyedül élek, segíteni nem tudok, és borzasztó nézni a kétségbeesésüket.

Vendég

#338 Re: Devizahitelezés Károsultjainak Civil Összefogása

2011-08-12 10:42

Vendég

2011-08-12 12:36

A gyerekeimet és minden devizahitelest támogatok az aláírásommal!!!

Vendég

#340 Re: 333

2011-08-12 13:53

#333: BazookaPeT - Re:

Kedves 333!

Köszönöm együttérzésedet, és persze tisztában vagyok vele, hogy a bankokat nem érdekli a nyomorom. Épp ezért kellene őket is nyomorúságos helyzetbe hozni. Ha több millió ember nem fizeti be a hitelét azok közül egy pár hónapig, aki még tudná fizetni, akkor viszont kénytelenek lennének tárgyalni az emberekkel. Véleményem szerint azért nem kizárólag a hitelfelvevőké a felelősség, mert nekem ugyan magamtól eszembe nem jutott volna, hogy svájci frank alapú hitelt vegyek fel és szerintem sokunkhoz hasonlóan a pénzügyi tanácsadók egyértelmű javaslatára tettem ezt. Most meg mindenki széttárja a kezét és sunnyog gusztustalan módon.

Krisztina

Vendég

2011-08-12 14:36

Bízom benne hogy nekünk is lesz beleszólásunk a gátlástalan egyoldalú politikai döntésekbe.Allah segítsen minket.

Vendég

#342 Re: o inkabb ne.

2011-08-12 15:22

Bumm

#343 Re: Re: o inkabb ne.

2011-08-12 18:43

#342: - Re: o inkabb ne.

:-))))))))))))))))))))))))

Vendég

2011-08-12 19:04

Vegre el kell erni hogy emberhez melto banasmodba reszesitsenek bennunket.

Vendég

2011-08-12 21:16

Nagyon jó lenne,ha megfelelő helyre és nem a szemetesbe kerülne! Nagyon sok ember jövője,sőt !!!! az élete függhet a Pozitív változtatástól!
Eta

2011-08-12 22:03

Én úgy tudom,hogy svájci bankok nem adtak frankot kihelyezésre egy Magyar banknak sem...mi sem frankot költöttünk el,de az árfolyam különbözetet keményen kell fizetni.anno ki gondolta,hogy az elemzők által is magasnak tekintett 2 forintnyi változás a sokszorosára nő?Mesterséges manipuláció az egész.a bank általában 2-3 féle biztosítékot kér...lényeg:nem mi járunk jól.szerintem mi is kerülhetnénk a Görögök sorsára,menjen csődbe az ország és építsünk egy új rendszert ami nem csak nyúz...

Vendég

#347 Re: ECO ÉS HÍR TV

2011-08-12 22:15

#323: -

Mi volt benne, megosztanátok?

Köszi

Vendég

2011-08-12 22:19

Rendkívül megalázónak tartom az embertelen és családellenes magatartását minden pénzintézetnek, amely Magyarországon működik, és nyomorba taszítja azokat az állampolgárokat, akik megpróbáltak emberibb körülményeket teremteni maguknak, és ezzel családjukat, és az országot is előrébb próbálták vinni.A családcentrikus politikát ígérő kórmányunk a cinkosságával szétzülleszti a családokat, mert a semmitmondó látszatmegoldásaival még az ük unokáink is utálni fognak minket, és remélem őket is.
csocsi

#349 Re: Re: Devizahitelezés Károsultjainak Civil Összefogása

2011-08-12 22:34

#338: - Re: Devizahitelezés Károsultjainak Civil Összefogása

Ha már cenzura is van, akkor itt valaki fosik. Így kezdte Rákosi, Kádár, meg a naaaagy dákó vezér. Szép végük lett.

Vendég

2011-08-12 22:52

Kormányunk rendesen átvert minket. Azt igérte elszámoltatja ez előző fosztogatókat.Én a házam egyharmadát vettem hitelből, és a 2/3-ot a család eladott kisebb ingatlanaiból. Most nyilt vagyonelkobzás fog történni, ha nem fizetek, mert elúszik az egész, pedig nem voltam tagja egyik rabló brigádnak sem. Ezt nem mondta viktorkirály hogy nekem is felelnem kell a vagyonommal mások
telhetetlen harácsolása miatt.
Logikus hogy a bankok körömszakadtáig kitartanak, mert csak így tudják igazolni a tisztességtelen üzleti viselkedésüket. Ha valahol engednek, rögtön beigazolódik a nagy átverés.
Itt meg kell bukni mindennek hogy változás legyen.