Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#3751 Hurrá! Bajnai Gordon is sorra kerülhet2011-10-07 22:32A hét folyamán az elszámoltatási kormánybiztos hivatala befejezte a Hajdú-Bét károsultjai ügyének vizsgálatát, amelynek eredménye szerint az ügyben egyértelműen megállapítható a Wallis Rt. korábbi vezetőinek felelőssége. Budai Gyula az összefoglaló jelentést átadta az ügyben nyomozó Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak. Emlékeztetett, a Hajdú-Bét-ügyben a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség rendelt el nyomozást hűtlen kezelés, csődbűntett és hivatali visszaélés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. |
Vendég |
#3752 Re: Gyurcsány maga döntött2011-10-07 22:34#3750: - Gyurcsány maga döntött Szorul a hurok... :) |
Vendég |
#3753 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK2011-10-07 22:49#3744: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK Ember! Ismét az írásodba botlottam, bár ez érdektelen. Nem szeretem a durva v. obsz. szavakat, de igazán szeretném tudni, hogy Te egyszerűen bunkó vagy,/bocsánat/ egy flusztrált, perverz értelmiségi, v. valami tébolyult komcsi népi ellenőr. Valahogy nincs tartalom amögött amit írsz, csak valami iszonyú akarása a szarnak. Szeretném ha válaszolnál, de én nem fogok Neked többet írni. |
Vendég |
#3754 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka2011-10-07 22:52#3694: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka Na itt van az eb elhantolva, ELLENSÉG és nem ELLENFÉL! Vezéreddel együtt csak ellenséget láttok és harcban álltok mindazokkal, akik nem úgy gondolkodnak, mint ti. Sikereses harcotok eredménye a megosztott ország. Én nem tartok igényt arra, hogy te idézz nekem híreket, mert elég jól tájékozódom rothadtnarancs! |
TE BEMÁSOLÓS TETŰ |
#3755 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK2011-10-07 22:52#3747: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TE VILÁG BARMA, , MÉG MA ÁSD EL MAGAD, AMÍG NEM LESZ KÉSŐ, TE EGY ZSÍR BUTA EMBER VAGY, MEGZAVARODTÁL, OTT ROHADSZ A GÉP ELŐTT, MINT EGY ROBOT ÉJJEL-NAPPAL, ANNYIT ÉRSZ, AMIT ÍRTÁL, MAGYARUL SEMMIT. A NAGY FIDESZES ECHO TV-S SZÉLES NEVEZETŰT SOKÁRA ELŐZI LE BÁRKI. ÉN VALÓBAN MESSZE VAGYOK A MILLIÁRDTÓL, DE AZÉRT A ZORBÁN IS CSAK KÉT UTCÁVAL LAKIK ARRÉB, PEDIG MÁR TULLÉPTÉK A LÉLEKTANI HATÁRT. NEM IRIGYLEM TŐLE, S CSALÁDJÁTÓL, PEDIG SOK GALÁDSÁG TAPAD SZERZEMÉNYÜK EREDETÉHEZ. A VÉN QRVA ANYÁD, HA MEGÖZVEGYÜL, ÉHEN DÖGLETEK, TE BUGRIS BAROM, DE AZ SEM ZAVAR, TE BEMÁSOLÓS, ŐRÜLT , MEGVÁLASZOLNI MAGADTÓL VALAMIT, AZ MÁR NEM A TE MŰFAJOD, IGAZA VOLT DR. CSERNUSNAK A FENTI KOMMENTJÉBEN. IGYEKEZTEM A SZINTEDRE NEM SÜLLYEDNI, DE BUCSUZÓUL ÜZENEM, HOGY B.SZD SZÁJBA A VÉN TETVES SZÜLEIDET, AKIK ILYEN AUTISTA NYOMORÉKOT ELLETTEK. |
TE BEMÁSOLÓS TETŰ |
#3756 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK2011-10-07 22:52#3747: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TE VILÁG BARMA, , MÉG MA ÁSD EL MAGAD, AMÍG NEM LESZ KÉSŐ, TE EGY ZSÍR BUTA EMBER VAGY, MEGZAVARODTÁL, OTT ROHADSZ A GÉP ELŐTT, MINT EGY ROBOT ÉJJEL-NAPPAL, ANNYIT ÉRSZ, AMIT ÍRTÁL, MAGYARUL SEMMIT. A NAGY FIDESZES ECHO TV-S SZÉLES NEVEZETŰT SOKÁRA ELŐZI LE BÁRKI. ÉN VALÓBAN MESSZE VAGYOK A MILLIÁRDTÓL, DE AZÉRT A ZORBÁN IS CSAK KÉT UTCÁVAL LAKIK ARRÉB, PEDIG MÁR TULLÉPTÉK A LÉLEKTANI HATÁRT. NEM IRIGYLEM TŐLE, S CSALÁDJÁTÓL, PEDIG SOK GALÁDSÁG TAPAD SZERZEMÉNYÜK EREDETÉHEZ. A VÉN QRVA ANYÁD, HA MEGÖZVEGYÜL, ÉHEN DÖGLETEK, TE BUGRIS BAROM, DE AZ SEM ZAVAR, TE BEMÁSOLÓS, ŐRÜLT , MEGVÁLASZOLNI MAGADTÓL VALAMIT, AZ MÁR NEM A TE MŰFAJOD, IGAZA VOLT DR. CSERNUSNAK A FENTI KOMMENTJÉBEN. IGYEKEZTEM A SZINTEDRE NEM SÜLLYEDNI, DE BUCSUZÓUL ÜZENEM, HOGY B.SZD SZÁJBA A VÉN TETVES SZÜLEIDET, AKIK ILYEN AUTISTA NYOMORÉKOT ELLETTEK. |
Vendég |
#3757 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK2011-10-07 23:09#3755: TE BEMÁSOLÓS TETŰ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK Ilyen stílusban baloldaliak, ne írjatok. Nem tudom, miért van olyan érzésem, hogy ezt is a büdöskomcsizós írta? Nem kéne átvenni a stílusát, ha mégsem így lenne. Az ordenáré stílust hagyjuk meg neki, ő csak ennyire képes. |
Vendég |
#3758 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK2011-10-07 23:52#3753: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK Valahogy nincs tartalom amögött amit írsz Egy csomó hírrel és tényadattal "örvendeztettelek" már meg benneteket... Tehát az alábbiak egyikének kell fennállnia: 1/ Nem vagy képes meglátni a tartalmat, mert ostoba vagy. 2/ Nem akarod meglátni (struccpolitika). Ennek legvalószínűbb magyarázata a kognitív disszonancia. 3/ Látod, de hazudsz (ahogy azt a magadfajták mindig teszik)
|
Vendég |
#3759 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka2011-10-07 23:53Így van, ellenségek vagytok, nem ellenfelek. Az meg nem érdekel, hogy mire tartasz igényt és mire nem. |
Vendég |
#3760 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK2011-10-07 23:56#3757: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK Én nem használok csupa nagybetűt. Az nagyon primitív dolog. Az MSZP, ill. Gyurcsány támogatói között rengeteg a nagyon primitív ember, mint például ez a szoci nyugger is. |
Vendég |
#3761 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JÁSNAK2011-10-08 00:19 |
Vendég |
#3762 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ReJÁSNAK2011-10-08 00:19 |
Vendég |
#3763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NAK-NAK2011-10-08 00:21 |
A legeslegeslegdemokratább legdemokrata |
#3764 Re: Hurrá! Bajnai Gordon is sorra kerülhet2011-10-08 00:22#3751: - Hurrá! Bajnai Gordon is sorra kerülhet Bajnai miniszterelnök urat is koncepcionálják azokkal a libákkal! Bajnai miniszterelnök nagyon szendén tud nézni és pislogni, ezért teljesen kizárt, hogy ő lopta volna el azt a sok libát, amiért azok a vidéki parasztok fölakasztották magukat. Szerintem nem is biztos, hogy fel kellett volna akasztaniuk magukat, mert a baloldal az szociálisan nagyon érzékeny - ahogy mi, demokraták mindig mondani szoktuk - és talán kaptak volna a Bajnai miniszterelnök úrtól valami plédet, ha szépen megkérik, amivel az utcán aludhattak volna! De persze nem libatollal tömött paplant, hanem használt lópokrócot, mert piacgazdaság van és a Bajnai miniszterelnök úrnak csak fele annyi pénze van, mint a MINISZTERELNÖK ÚR-nak, akiért én mindjárt megint kiállok. Persze a Bajnai miniszterelnök úrért is kiállnék, de hát ő nem sokkal magasabb annál az alcsúti viktátornál és nem is szemüveges, mint az unokáim, akik MINISZTERELNÖK ÚR után szintén sorra kerülhetnek! |
Vendég |
#3765 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NAK2011-10-08 00:22 |
szégyen |
#3766 Re: Re: Hurrá! Itt a degenerált, hol a degenerált.2011-10-08 00:35Ha a Fidesz ámokfutása tovább folytatódik, valószínűleg sok honfitársunk az éhhalál elől menekülve felakasztja magát. |
Vendég |
#3767 Re: Re: Re: Hurrá!2011-10-08 00:40Ha mondjuk te, büdöskomcsi féreg vagy Bajnai akasztotta volna fel magát, nem pedig a tönkrement libatenyésztők, akkor ez egy jobb világ lenne. De nincs a világnak olyan szerencséje. |
GYALÁZAT |
#3768 Re: Re: Re: HELLO, AUTISTA2011-10-08 00:42#3766: szégyen - Re: Re: Hurrá! LEMOND ZORBÁN AZ A GYANUM, HOGY VITYÓ LE FOG MONDANI, NEM ERŐLTETI, AMI NEM MEGY, ANNYIRA NEM OSTOBA, MINT EZ A FÉLCÉDULÁS. |
szégyen |
#3769 Re: Re: Re: Re: HELLO, AUTISTA2011-10-08 00:47#3768: GYALÁZAT - Re: Re: Re: Zorbán vityó Ez páratlanul ostoba, de Orbánék sem zsenik, kitől tanulna. |
GYALÁZAT |
#3770 Re: Re: Re: Re: Re: HELLO, AUTISTA2011-10-08 00:51KILÉPEK, MERT NEM VAGYOK KIVÁNCSI ERRE AZ ELHAGYATOTT LELKI NYOMORÉKRA, NEKED JÓ ÉJT |
Vendég |
#3771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELLO, AUTISTA2011-10-08 00:59#3770: GYALÁZAT - Re: Re: Re: Re: Re: HELLO, AUTISTA Lépjél csak ki. :) Mondjuk egy 10-ik emeleti ablakon. |
mocskos banda |
#3772 Re: Re: Re: Re: Hurrá!2011-10-08 01:00Az utcánkban egy édesanya akasztotta fel magát, mert a kisiskolás fia összeesett a suliban az éhségtől. |
Vendég |
#3773 Az elszámoltatási folyamat elején vagyunk2011-10-08 01:03Budai Gyula kormánybiztos a KÉSZ kongresszusán tartott előadásában arról beszélt, hogy a kormány nem áll meg az elszámoltatás, a Medgyessy-, a Gyurcsány- és a Bajnai-kabinet által elkövetett gazdasági visszaélések kivizsgálásának, a politikai felelősök megtalálásának az útján. Mint fogalmazott, az elszámoltatás rögös útjának még az elején állnak, de végigmennek rajta. A cél az, hogy azok a „bűnösök”, akik csődhöz közeli helyzetbe hozták, eladósították Magyarországot, nyerjék el méltó büntetésüket akár politikai, akár jogi értelemben, de mindenképpen a jogállamiság keretei között – mondta a kormánybiztos, aki szerint az MSZP–SZDSZ-es kormányok „szabadrablást” folytattak az országban. |
szégyen |
#3774 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELLO, AUTISTA2011-10-08 01:05#3771: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELLO, AUTISTA Húzzál vissza a dr. Csernushoz, ha eszedbe jut valami komment. |
Vendég |
#3775 Re:2011-10-08 01:22#512: - Új pártot Gyurcsányt pártelnöknek Bajnait Min. elnöknek..Oszkót pénzügyminiszternek.. de lőbb a Diktatúrát megdönteni és az Orbán Banda minden intézkedést egy tollvonással megsemmísíteni...szarni a 2/3 os bebetonozásukra....Kinevezet 9-10-12 évre bebetonozott csicskásait elzavarni még az országból is...és boldog lesz a Magyar Nép! Itt éppen államcsínyről álmodozik Gyurcsány egyik híve. No igen, nincs is ebben semmi meglepő. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1329 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1219 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
635 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
390 Létrehozva: 2024-12-09
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
212 Létrehozva: 2024-12-14
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
199 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1640 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
124 Létrehozva: 2024-12-06
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
317 Létrehozva: 2024-11-21
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5162 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
160 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
73 Létrehozva: 2024-12-24
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
243 Létrehozva: 2024-10-28
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49893 Létrehozva: 2024-02-07
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06