Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#3751 Hurrá! Bajnai Gordon is sorra kerülhet2011-10-07 22:32A hét folyamán az elszámoltatási kormánybiztos hivatala befejezte a Hajdú-Bét károsultjai ügyének vizsgálatát, amelynek eredménye szerint az ügyben egyértelműen megállapítható a Wallis Rt. korábbi vezetőinek felelőssége. Budai Gyula az összefoglaló jelentést átadta az ügyben nyomozó Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak. Emlékeztetett, a Hajdú-Bét-ügyben a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség rendelt el nyomozást hűtlen kezelés, csődbűntett és hivatali visszaélés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. |
Vendég |
#3752 Re: Gyurcsány maga döntött2011-10-07 22:34#3750: - Gyurcsány maga döntött Szorul a hurok... :) |
Vendég |
#3753 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK2011-10-07 22:49#3744: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK Ember! Ismét az írásodba botlottam, bár ez érdektelen. Nem szeretem a durva v. obsz. szavakat, de igazán szeretném tudni, hogy Te egyszerűen bunkó vagy,/bocsánat/ egy flusztrált, perverz értelmiségi, v. valami tébolyult komcsi népi ellenőr. Valahogy nincs tartalom amögött amit írsz, csak valami iszonyú akarása a szarnak. Szeretném ha válaszolnál, de én nem fogok Neked többet írni. |
Vendég |
#3754 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka2011-10-07 22:52#3694: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka Na itt van az eb elhantolva, ELLENSÉG és nem ELLENFÉL! Vezéreddel együtt csak ellenséget láttok és harcban álltok mindazokkal, akik nem úgy gondolkodnak, mint ti. Sikereses harcotok eredménye a megosztott ország. Én nem tartok igényt arra, hogy te idézz nekem híreket, mert elég jól tájékozódom rothadtnarancs! |
TE BEMÁSOLÓS TETŰ |
#3755 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK2011-10-07 22:52#3747: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TE VILÁG BARMA, , MÉG MA ÁSD EL MAGAD, AMÍG NEM LESZ KÉSŐ, TE EGY ZSÍR BUTA EMBER VAGY, MEGZAVARODTÁL, OTT ROHADSZ A GÉP ELŐTT, MINT EGY ROBOT ÉJJEL-NAPPAL, ANNYIT ÉRSZ, AMIT ÍRTÁL, MAGYARUL SEMMIT. A NAGY FIDESZES ECHO TV-S SZÉLES NEVEZETŰT SOKÁRA ELŐZI LE BÁRKI. ÉN VALÓBAN MESSZE VAGYOK A MILLIÁRDTÓL, DE AZÉRT A ZORBÁN IS CSAK KÉT UTCÁVAL LAKIK ARRÉB, PEDIG MÁR TULLÉPTÉK A LÉLEKTANI HATÁRT. NEM IRIGYLEM TŐLE, S CSALÁDJÁTÓL, PEDIG SOK GALÁDSÁG TAPAD SZERZEMÉNYÜK EREDETÉHEZ. A VÉN QRVA ANYÁD, HA MEGÖZVEGYÜL, ÉHEN DÖGLETEK, TE BUGRIS BAROM, DE AZ SEM ZAVAR, TE BEMÁSOLÓS, ŐRÜLT , MEGVÁLASZOLNI MAGADTÓL VALAMIT, AZ MÁR NEM A TE MŰFAJOD, IGAZA VOLT DR. CSERNUSNAK A FENTI KOMMENTJÉBEN. IGYEKEZTEM A SZINTEDRE NEM SÜLLYEDNI, DE BUCSUZÓUL ÜZENEM, HOGY B.SZD SZÁJBA A VÉN TETVES SZÜLEIDET, AKIK ILYEN AUTISTA NYOMORÉKOT ELLETTEK. |
TE BEMÁSOLÓS TETŰ |
#3756 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK2011-10-07 22:52#3747: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TE VILÁG BARMA, , MÉG MA ÁSD EL MAGAD, AMÍG NEM LESZ KÉSŐ, TE EGY ZSÍR BUTA EMBER VAGY, MEGZAVARODTÁL, OTT ROHADSZ A GÉP ELŐTT, MINT EGY ROBOT ÉJJEL-NAPPAL, ANNYIT ÉRSZ, AMIT ÍRTÁL, MAGYARUL SEMMIT. A NAGY FIDESZES ECHO TV-S SZÉLES NEVEZETŰT SOKÁRA ELŐZI LE BÁRKI. ÉN VALÓBAN MESSZE VAGYOK A MILLIÁRDTÓL, DE AZÉRT A ZORBÁN IS CSAK KÉT UTCÁVAL LAKIK ARRÉB, PEDIG MÁR TULLÉPTÉK A LÉLEKTANI HATÁRT. NEM IRIGYLEM TŐLE, S CSALÁDJÁTÓL, PEDIG SOK GALÁDSÁG TAPAD SZERZEMÉNYÜK EREDETÉHEZ. A VÉN QRVA ANYÁD, HA MEGÖZVEGYÜL, ÉHEN DÖGLETEK, TE BUGRIS BAROM, DE AZ SEM ZAVAR, TE BEMÁSOLÓS, ŐRÜLT , MEGVÁLASZOLNI MAGADTÓL VALAMIT, AZ MÁR NEM A TE MŰFAJOD, IGAZA VOLT DR. CSERNUSNAK A FENTI KOMMENTJÉBEN. IGYEKEZTEM A SZINTEDRE NEM SÜLLYEDNI, DE BUCSUZÓUL ÜZENEM, HOGY B.SZD SZÁJBA A VÉN TETVES SZÜLEIDET, AKIK ILYEN AUTISTA NYOMORÉKOT ELLETTEK. |
Vendég |
#3757 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK2011-10-07 23:09#3755: TE BEMÁSOLÓS TETŰ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK Ilyen stílusban baloldaliak, ne írjatok. Nem tudom, miért van olyan érzésem, hogy ezt is a büdöskomcsizós írta? Nem kéne átvenni a stílusát, ha mégsem így lenne. Az ordenáré stílust hagyjuk meg neki, ő csak ennyire képes. |
Vendég |
#3758 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK2011-10-07 23:52#3753: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK Valahogy nincs tartalom amögött amit írsz Egy csomó hírrel és tényadattal "örvendeztettelek" már meg benneteket... Tehát az alábbiak egyikének kell fennállnia: 1/ Nem vagy képes meglátni a tartalmat, mert ostoba vagy. 2/ Nem akarod meglátni (struccpolitika). Ennek legvalószínűbb magyarázata a kognitív disszonancia. 3/ Látod, de hazudsz (ahogy azt a magadfajták mindig teszik)
|
Vendég |
#3759 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány, az ellentmondások hordószónoka2011-10-07 23:53Így van, ellenségek vagytok, nem ellenfelek. Az meg nem érdekel, hogy mire tartasz igényt és mire nem. |
Vendég |
#3760 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK2011-10-07 23:56#3757: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OKOSTOJÁSNAK Én nem használok csupa nagybetűt. Az nagyon primitív dolog. Az MSZP, ill. Gyurcsány támogatói között rengeteg a nagyon primitív ember, mint például ez a szoci nyugger is. |
Vendég |
#3761 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JÁSNAK2011-10-08 00:19 |
Vendég |
#3762 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ReJÁSNAK2011-10-08 00:19 |
Vendég |
#3763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NAK-NAK2011-10-08 00:21 |
A legeslegeslegdemokratább legdemokrata |
#3764 Re: Hurrá! Bajnai Gordon is sorra kerülhet2011-10-08 00:22#3751: - Hurrá! Bajnai Gordon is sorra kerülhet Bajnai miniszterelnök urat is koncepcionálják azokkal a libákkal! Bajnai miniszterelnök nagyon szendén tud nézni és pislogni, ezért teljesen kizárt, hogy ő lopta volna el azt a sok libát, amiért azok a vidéki parasztok fölakasztották magukat. Szerintem nem is biztos, hogy fel kellett volna akasztaniuk magukat, mert a baloldal az szociálisan nagyon érzékeny - ahogy mi, demokraták mindig mondani szoktuk - és talán kaptak volna a Bajnai miniszterelnök úrtól valami plédet, ha szépen megkérik, amivel az utcán aludhattak volna! De persze nem libatollal tömött paplant, hanem használt lópokrócot, mert piacgazdaság van és a Bajnai miniszterelnök úrnak csak fele annyi pénze van, mint a MINISZTERELNÖK ÚR-nak, akiért én mindjárt megint kiállok. Persze a Bajnai miniszterelnök úrért is kiállnék, de hát ő nem sokkal magasabb annál az alcsúti viktátornál és nem is szemüveges, mint az unokáim, akik MINISZTERELNÖK ÚR után szintén sorra kerülhetnek! |
Vendég |
#3765 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NAK2011-10-08 00:22 |
szégyen |
#3766 Re: Re: Hurrá! Itt a degenerált, hol a degenerált.2011-10-08 00:35Ha a Fidesz ámokfutása tovább folytatódik, valószínűleg sok honfitársunk az éhhalál elől menekülve felakasztja magát. |
Vendég |
#3767 Re: Re: Re: Hurrá!2011-10-08 00:40Ha mondjuk te, büdöskomcsi féreg vagy Bajnai akasztotta volna fel magát, nem pedig a tönkrement libatenyésztők, akkor ez egy jobb világ lenne. De nincs a világnak olyan szerencséje. |
GYALÁZAT |
#3768 Re: Re: Re: HELLO, AUTISTA2011-10-08 00:42#3766: szégyen - Re: Re: Hurrá! LEMOND ZORBÁN AZ A GYANUM, HOGY VITYÓ LE FOG MONDANI, NEM ERŐLTETI, AMI NEM MEGY, ANNYIRA NEM OSTOBA, MINT EZ A FÉLCÉDULÁS. |
szégyen |
#3769 Re: Re: Re: Re: HELLO, AUTISTA2011-10-08 00:47#3768: GYALÁZAT - Re: Re: Re: Zorbán vityó Ez páratlanul ostoba, de Orbánék sem zsenik, kitől tanulna. |
GYALÁZAT |
#3770 Re: Re: Re: Re: Re: HELLO, AUTISTA2011-10-08 00:51KILÉPEK, MERT NEM VAGYOK KIVÁNCSI ERRE AZ ELHAGYATOTT LELKI NYOMORÉKRA, NEKED JÓ ÉJT |
Vendég |
#3771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELLO, AUTISTA2011-10-08 00:59#3770: GYALÁZAT - Re: Re: Re: Re: Re: HELLO, AUTISTA Lépjél csak ki. :) Mondjuk egy 10-ik emeleti ablakon. |
mocskos banda |
#3772 Re: Re: Re: Re: Hurrá!2011-10-08 01:00Az utcánkban egy édesanya akasztotta fel magát, mert a kisiskolás fia összeesett a suliban az éhségtől. |
Vendég |
#3773 Az elszámoltatási folyamat elején vagyunk2011-10-08 01:03Budai Gyula kormánybiztos a KÉSZ kongresszusán tartott előadásában arról beszélt, hogy a kormány nem áll meg az elszámoltatás, a Medgyessy-, a Gyurcsány- és a Bajnai-kabinet által elkövetett gazdasági visszaélések kivizsgálásának, a politikai felelősök megtalálásának az útján. Mint fogalmazott, az elszámoltatás rögös útjának még az elején állnak, de végigmennek rajta. A cél az, hogy azok a „bűnösök”, akik csődhöz közeli helyzetbe hozták, eladósították Magyarországot, nyerjék el méltó büntetésüket akár politikai, akár jogi értelemben, de mindenképpen a jogállamiság keretei között – mondta a kormánybiztos, aki szerint az MSZP–SZDSZ-es kormányok „szabadrablást” folytattak az országban. |
szégyen |
#3774 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELLO, AUTISTA2011-10-08 01:05#3771: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELLO, AUTISTA Húzzál vissza a dr. Csernushoz, ha eszedbe jut valami komment. |
Vendég |
#3775 Re:2011-10-08 01:22#512: - Új pártot Gyurcsányt pártelnöknek Bajnait Min. elnöknek..Oszkót pénzügyminiszternek.. de lőbb a Diktatúrát megdönteni és az Orbán Banda minden intézkedést egy tollvonással megsemmísíteni...szarni a 2/3 os bebetonozásukra....Kinevezet 9-10-12 évre bebetonozott csicskásait elzavarni még az országból is...és boldog lesz a Magyar Nép! Itt éppen államcsínyről álmodozik Gyurcsány egyik híve. No igen, nincs is ebben semmi meglepő. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1292 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
326 Létrehozva: 2024-10-16
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6679 Létrehozva: 2023-07-26
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
160 Létrehozva: 2024-10-17
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
113 Létrehozva: 2024-10-08
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5051 Létrehozva: 2024-06-21
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
96 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
93 Létrehozva: 2024-10-07
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
341 Létrehozva: 2021-12-02
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
76 Létrehozva: 2024-10-13
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
74 Létrehozva: 2024-11-03
Adózás könnyítése
46 Létrehozva: 2024-09-19
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
42 Létrehozva: 2024-11-02
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
35 Létrehozva: 2024-10-31
Kerékpárutat Náraiba
230 Létrehozva: 2024-07-08
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
892 Létrehozva: 2024-03-21
Drosztengedélyek maximalizálása
30 Létrehozva: 2024-09-19
Nyilatkozat a gyűlöletbeszéd ellen
48 Létrehozva: 2024-10-03
Halasszák el a Rádió stúdiópalotájának bontását!
244 Létrehozva: 2024-08-26