Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
Béla bácsi |
#726 Elég és ne tovább!!2011-09-14 15:37Ha megszervezhető volna...egy 100 ezres NÉMA tömeg a parlament elé és köré!! Ahol csak a petíciót olvasnák föl átadás előtt, és semmi más nem hangozna el..talán első lépcsőnek ennyi is elég lenne..a végén a tömeg körbe járhatná ..némán, lassan és méltósággal ...a parlamentet! |
Vendég |
#7272011-09-14 15:42AKI CSAK TUDJA IRJA ALÁ MERT NEKÜNK MEG KELL VÉDENÜNK EZEKTÖL A POFÁTLAN EMBEREKTÖL GYURCSÁNY FERENCET!!!! FOGJUNK ÖSSZE EMBEREK!! |
Vendég |
#7282011-09-14 15:43A demokrácia tragédiája, ami itt történik! |
Regős Bendegúz |
#7292011-09-14 15:45Ennek az agyalágyult hibbant Nérónak a gazemberségeiről már évekkel ezelőtt megtelt egy hetilap 100 oldalas különszáma.Néhány ügyben fel is jelentették. És láss csodát, akkor kezdett el hőbörögni ellene, mikor már elévültek a feljelentésben szereplő ügyek. Remélem, a Hazaárulás, és a nemzetrombolás nem évül el. Most nem azt mondom, hogy kötelet neki, megteszi egy pár méter jó erős damil is. |
Vendég |
#7302011-09-14 15:45"Ne kövessetek el jogtalan igazságot az ítélkezésben! ... Igaz ítéletet hozz honfitársad ügyében!".. (Lev., 19,15) Biblia |
Zalai társ |
#731 Re: Ha nem fogunk össze megérdemeljük sorsunkat! Feri veled vagyunk és maradunk2011-09-14 15:45 |
Vendég |
#7322011-09-14 15:47LE A DIKTATÚRÁVAL! HAJRÁ GYURCSÁNY FERENC! VELED VAGYUNK! |
Vendég |
#7332011-09-14 15:48A most kialakulófélben lévő irány minden szempontból nagyon veszélyes. Az, hogy Gyurcsány Ferencet ki szereti és ki nem, az, az Ő dolga, de ez ennél tovább mutat. Amennyiben egy volt közméltóságot - miniszterelnököt - ennyire nem tisztelünk, nem követeljük meg, hogy tiszteljék, akkor bárki hogy várhatja el a tiszteletet. A demokráciában a szavazók négy évente (jól vagy rosszul) voksolnak és megválasztják a képviselőiket, és a miniszterelnök Urat. Ezt a választást utána kicsinyes személyes okból, senki sem kérdőjelezheti meg vagy nem viselkedhet az Őt megválasztott emberekkel így. A képviselő a mindennapi ember képviseletét kell, hogy ellássa és nem az ellenfelét kell. bírálnia. Más! Egy közösségben élünk itt Európa közepén az EU tagjaként. Ebben a XXI. században ezt mindenkinek tudomásul kell vennie, és a demokratikus elvekhez a többségi akarathoz Neki is csatlakoznia kell. Nem megengedhető, hogy valaki belőlünk banánköztársaságot csináljon, ez a tíz millió ember nem ezt érdemli. Ezt bárki csak a saját nevében teheti, az enyémben nem, mert tőlem erre, (másra sem) nem kapott felhatalmazást. L.Tamás |
Vendég |
#734 Re: Re:2011-09-14 15:48Rád nézve pedig azt, hogy feltétel nélkül (vagy busás haszonért) nyaltál be neki. |
Vendég |
#7352011-09-14 15:48Nem szeretem a kiskirályokat. Nem szeretem a más embert semmibe vevőket. Nem szeretem, ha valaki visszaél a ráruházott jogokkal. |
Zalai társ |
#7362011-09-14 15:49Kegyetlenek vagyunk és egymást nem csak legyőzni de el is pusztitani ez ma a regula. Viktor gondolj Cézárra Napóleonra és minden nemzetek atyjaira .Mi lett a sorsuk ezt kívúánod magadnak .Hidd el minden véges ÉN SZÓLTAM |
Vendég |
#7372011-09-14 15:53Felháboritó úgy a főügyészi vád, mint Rubovszky György KDNP-s mentelmi bizottság elnökének megváltozott magatartása. Azt az embert vádolják hivatali visszaéléssel, aki a miniszterelnöki fizetését sem vette fel, hanem jótékony célra ajánlotta és a tolvaj kormány visszamenőlegesen még ezt is 98 %-kal megadóztatta. Ez hihetetlen. Szégyelem magam azok nevében, akik a parlamentben megszavazták Gyurcsány Ferenc kiadatását. A magyar nép úgylátszik nem érdemli meg Gyurcsány Ferencet, hiszen semmiből nem tanul. |
Vendég |
#7382011-09-14 15:53Undorító féreg cselekedet amit " ezek " meg mernek már tenni! |
Vendég |
#7392011-09-14 15:54Gyurcsány van olyan okos, hogy megszívatja Darth Wekkert! Orrát lógatva fog Viktátor eloldalogni kis hazánkból, az óperenciás tengeren is túlra! Viheti az udvari bohócát, hoppmestert, a kamarást és a kincstárnokot is! |
Vendég |
#7402011-09-14 15:55Koromnál fogva is jól emlékezem a Rajk, majd Nagy Imre miniszterelnök perére. A rendszerváltás után azt gondoltam, ilyesmire többé nem kerülhet sor. Sajnos tévedtem, mert egy akarnok került a miniszterelnöki székbe, aki személyes bosszút akar állni, itt nem részletezett, de jól ismert személyes okok miatt. Mielőbb a legszélesebb körű összefogást látok szükségesnek, a hatalomból történő eltávolításuk érdekében, nem várva ki azt, hogy jóvátehetetlen károkat okozzanak! Nyugdíjas, mezőgazdasági tanácsadó |
vuk |
#7412011-09-14 15:55Kedves Béla bácsi ----hát ezért nem jutunk semmire, mert szépen, lassan csendben háborgunk ---( én is ) , mert ha hangosan hőbölögnénk, felgyújtanánk egy pár közintézményt, betörnénk a kirakatokat, felgyújtanánk az autókat ---akkor talán valamit észrevenne. Nem tudom kit vezényelne ki ellenünk, talán a megrövidített, átvert rendőröket, vagy a saját kis hadseregét? De "sajnos" mi nem ilyenek vagyunk. Ebből is látszik, hogy ov. által irányított csürhe köztük van ---és azt is GyF. számlájára írta. Azt hiszi, hogy a nép teljesen hülye --- csak sajnos még mindig sokan vannak, akiknek nem nyílt ki a szemük, s még mindig képesek neki elhinni a sok hazugságát. |
Vendég |
#7422011-09-14 15:56Rákosi Mátyás és barátai elégedetten dörzsölik kezüket a pokolban. Sztálin elvtárs meg már fogalmazza üdvözlő táviratát a szomszédos bográcsból az istenkirálynak. Adolf Hitler még kivár.... |
Vendég |
#7432011-09-14 15:56én emiatt írtam alá: "Két évtizede azt hittük, Magyarország végleg maga mögött hagyta az önkényuralmat s a hatalomtól való rettegést. Azt hittük, végleg miénk a szabadság, a jogállam, a demokrácia. Tévedtünk. A demokrácia kiüresített díszletei között ma új önkényuralom épül, a magyar társadalom megint a félelemmel ismerkedik. Úgy tűnik, a hatalom birtokosai bármit megtehetnek. Kényük-kedvük szerint hozhatják a törvényeket; maguk alá gyűrhetik a sajtót, csorbíthatják a jogainkat, elkobozhatják a tulajdonunkat, elvehetik még a szabadságunkat is. Börtönbe csukhatnak bárkit – mindenekelőtt politikai ellenfeleiket." Mert itt tartunk. |
Vendég |
#7442011-09-14 15:57Döbbenten hallgattam végig a késői órákban, a parlament szószékéből Gyurcsány Ferenc, jelenlegi helyzetünket fájdalmasan tükröző vádbeszédét. Igazi államférfiként, nem félve mondta el mindnyájunk nevében a jelenleg basáskodó,-leírom -népnyúzó, haladást, demokráciát, félelmet kiváltani akaró parlamenti többség szemébe az igazi okát a felmentésének.Gyávaság, hozzánemértés, bosszú, egyéni érdek, még sorolhatnám.Egyenes tartással, mindkivel szembenézve, érthető, világos szavakkal-nem olvasva!- mondta el mondandóját. Kisértetiesen hasonlított Nagy Imre vádlói elötti testtartásával. Igy csak az igaz emberek állnak ki. Csak féljenek tőle továbbra is. Sajnos nem láttam képeket, közelieket a hallgatóságról, a bekiabálókról. Az ellenoldalt biztosan jellemüknek megfelelően tükrözték. |
Vendég |
#7452011-09-14 15:57Nagyon sajnálom, hogy idáig jutottunk! Sajnálom, hogy ennyire kevesen maradtunk. Hogy ma a baloldalnak nincs súlya. |
Vendég |
#7462011-09-14 15:59Bízom abban, hogy Magyarország még jogállam. |
Vendég |
#7472011-09-14 15:59Bizom benne ha mindannyian összefogunk,akkor véget tudunk vetni ennek a hatalmi tébolynak!Addig is tiszta szivből kitartást,jó erőt és egészséget kivánok Miniszterelnök Úr! Mehlhoffer István /nyugdijas/ |
Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)
2011-09-14 16:00- Date of removal: 2011-09-14
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#7492011-09-14 16:00Hihetetlen az a gátlástalan szégyentelen viselkedés,amit a hatalom érdemtelen birtoklói tesznek.Elkeserítő és ha valamitől félek az az,hogy a tisztesség a tisztességtelenséggel szemben ismét alulmarad,mint történelmünk során annyiszor már! |
Vendég |
#7502011-09-14 16:01Messze túlmegy a jog által tolerálható határokon az eljárás. A másik fél ellehetetlenítése jogi csatamezőkön. Szerintem embertelen eszköz. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1298 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
326 Létrehozva: 2024-10-16
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6679 Létrehozva: 2023-07-26
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
160 Létrehozva: 2024-10-17
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
113 Létrehozva: 2024-10-08
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5051 Létrehozva: 2024-06-21
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
96 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
93 Létrehozva: 2024-10-07
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
341 Létrehozva: 2021-12-02
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
76 Létrehozva: 2024-10-13
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
74 Létrehozva: 2024-11-03
Adózás könnyítése
46 Létrehozva: 2024-09-19
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
42 Létrehozva: 2024-11-02
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
35 Létrehozva: 2024-10-31
Kerékpárutat Náraiba
230 Létrehozva: 2024-07-08
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
892 Létrehozva: 2024-03-21
Drosztengedélyek maximalizálása
30 Létrehozva: 2024-09-19
Nyilatkozat a gyűlöletbeszéd ellen
48 Létrehozva: 2024-10-03
Halasszák el a Rádió stúdiópalotájának bontását!
244 Létrehozva: 2024-08-26