Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
Béla bácsi |
#726 Elég és ne tovább!!2011-09-14 15:37Ha megszervezhető volna...egy 100 ezres NÉMA tömeg a parlament elé és köré!! Ahol csak a petíciót olvasnák föl átadás előtt, és semmi más nem hangozna el..talán első lépcsőnek ennyi is elég lenne..a végén a tömeg körbe járhatná ..némán, lassan és méltósággal ...a parlamentet! |
Vendég |
#7272011-09-14 15:42AKI CSAK TUDJA IRJA ALÁ MERT NEKÜNK MEG KELL VÉDENÜNK EZEKTÖL A POFÁTLAN EMBEREKTÖL GYURCSÁNY FERENCET!!!! FOGJUNK ÖSSZE EMBEREK!! |
Vendég |
#7282011-09-14 15:43A demokrácia tragédiája, ami itt történik! |
Regős Bendegúz |
#7292011-09-14 15:45Ennek az agyalágyult hibbant Nérónak a gazemberségeiről már évekkel ezelőtt megtelt egy hetilap 100 oldalas különszáma.Néhány ügyben fel is jelentették. És láss csodát, akkor kezdett el hőbörögni ellene, mikor már elévültek a feljelentésben szereplő ügyek. Remélem, a Hazaárulás, és a nemzetrombolás nem évül el. Most nem azt mondom, hogy kötelet neki, megteszi egy pár méter jó erős damil is. |
Vendég |
#7302011-09-14 15:45"Ne kövessetek el jogtalan igazságot az ítélkezésben! ... Igaz ítéletet hozz honfitársad ügyében!".. (Lev., 19,15) Biblia |
Zalai társ |
#731 Re: Ha nem fogunk össze megérdemeljük sorsunkat! Feri veled vagyunk és maradunk2011-09-14 15:45 |
Vendég |
#7322011-09-14 15:47LE A DIKTATÚRÁVAL! HAJRÁ GYURCSÁNY FERENC! VELED VAGYUNK! |
Vendég |
#7332011-09-14 15:48A most kialakulófélben lévő irány minden szempontból nagyon veszélyes. Az, hogy Gyurcsány Ferencet ki szereti és ki nem, az, az Ő dolga, de ez ennél tovább mutat. Amennyiben egy volt közméltóságot - miniszterelnököt - ennyire nem tisztelünk, nem követeljük meg, hogy tiszteljék, akkor bárki hogy várhatja el a tiszteletet. A demokráciában a szavazók négy évente (jól vagy rosszul) voksolnak és megválasztják a képviselőiket, és a miniszterelnök Urat. Ezt a választást utána kicsinyes személyes okból, senki sem kérdőjelezheti meg vagy nem viselkedhet az Őt megválasztott emberekkel így. A képviselő a mindennapi ember képviseletét kell, hogy ellássa és nem az ellenfelét kell. bírálnia. Más! Egy közösségben élünk itt Európa közepén az EU tagjaként. Ebben a XXI. században ezt mindenkinek tudomásul kell vennie, és a demokratikus elvekhez a többségi akarathoz Neki is csatlakoznia kell. Nem megengedhető, hogy valaki belőlünk banánköztársaságot csináljon, ez a tíz millió ember nem ezt érdemli. Ezt bárki csak a saját nevében teheti, az enyémben nem, mert tőlem erre, (másra sem) nem kapott felhatalmazást. L.Tamás |
Vendég |
#734 Re: Re:2011-09-14 15:48Rád nézve pedig azt, hogy feltétel nélkül (vagy busás haszonért) nyaltál be neki. |
Vendég |
#7352011-09-14 15:48Nem szeretem a kiskirályokat. Nem szeretem a más embert semmibe vevőket. Nem szeretem, ha valaki visszaél a ráruházott jogokkal. |
Zalai társ |
#7362011-09-14 15:49Kegyetlenek vagyunk és egymást nem csak legyőzni de el is pusztitani ez ma a regula. Viktor gondolj Cézárra Napóleonra és minden nemzetek atyjaira .Mi lett a sorsuk ezt kívúánod magadnak .Hidd el minden véges ÉN SZÓLTAM |
Vendég |
#7372011-09-14 15:53Felháboritó úgy a főügyészi vád, mint Rubovszky György KDNP-s mentelmi bizottság elnökének megváltozott magatartása. Azt az embert vádolják hivatali visszaéléssel, aki a miniszterelnöki fizetését sem vette fel, hanem jótékony célra ajánlotta és a tolvaj kormány visszamenőlegesen még ezt is 98 %-kal megadóztatta. Ez hihetetlen. Szégyelem magam azok nevében, akik a parlamentben megszavazták Gyurcsány Ferenc kiadatását. A magyar nép úgylátszik nem érdemli meg Gyurcsány Ferencet, hiszen semmiből nem tanul. |
Vendég |
#7382011-09-14 15:53Undorító féreg cselekedet amit " ezek " meg mernek már tenni! |
Vendég |
#7392011-09-14 15:54Gyurcsány van olyan okos, hogy megszívatja Darth Wekkert! Orrát lógatva fog Viktátor eloldalogni kis hazánkból, az óperenciás tengeren is túlra! Viheti az udvari bohócát, hoppmestert, a kamarást és a kincstárnokot is! |
Vendég |
#7402011-09-14 15:55Koromnál fogva is jól emlékezem a Rajk, majd Nagy Imre miniszterelnök perére. A rendszerváltás után azt gondoltam, ilyesmire többé nem kerülhet sor. Sajnos tévedtem, mert egy akarnok került a miniszterelnöki székbe, aki személyes bosszút akar állni, itt nem részletezett, de jól ismert személyes okok miatt. Mielőbb a legszélesebb körű összefogást látok szükségesnek, a hatalomból történő eltávolításuk érdekében, nem várva ki azt, hogy jóvátehetetlen károkat okozzanak! Nyugdíjas, mezőgazdasági tanácsadó |
vuk |
#7412011-09-14 15:55Kedves Béla bácsi ----hát ezért nem jutunk semmire, mert szépen, lassan csendben háborgunk ---( én is ) , mert ha hangosan hőbölögnénk, felgyújtanánk egy pár közintézményt, betörnénk a kirakatokat, felgyújtanánk az autókat ---akkor talán valamit észrevenne. Nem tudom kit vezényelne ki ellenünk, talán a megrövidített, átvert rendőröket, vagy a saját kis hadseregét? De "sajnos" mi nem ilyenek vagyunk. Ebből is látszik, hogy ov. által irányított csürhe köztük van ---és azt is GyF. számlájára írta. Azt hiszi, hogy a nép teljesen hülye --- csak sajnos még mindig sokan vannak, akiknek nem nyílt ki a szemük, s még mindig képesek neki elhinni a sok hazugságát. |
Vendég |
#7422011-09-14 15:56Rákosi Mátyás és barátai elégedetten dörzsölik kezüket a pokolban. Sztálin elvtárs meg már fogalmazza üdvözlő táviratát a szomszédos bográcsból az istenkirálynak. Adolf Hitler még kivár.... |
Vendég |
#7432011-09-14 15:56én emiatt írtam alá: "Két évtizede azt hittük, Magyarország végleg maga mögött hagyta az önkényuralmat s a hatalomtól való rettegést. Azt hittük, végleg miénk a szabadság, a jogállam, a demokrácia. Tévedtünk. A demokrácia kiüresített díszletei között ma új önkényuralom épül, a magyar társadalom megint a félelemmel ismerkedik. Úgy tűnik, a hatalom birtokosai bármit megtehetnek. Kényük-kedvük szerint hozhatják a törvényeket; maguk alá gyűrhetik a sajtót, csorbíthatják a jogainkat, elkobozhatják a tulajdonunkat, elvehetik még a szabadságunkat is. Börtönbe csukhatnak bárkit – mindenekelőtt politikai ellenfeleiket." Mert itt tartunk. |
Vendég |
#7442011-09-14 15:57Döbbenten hallgattam végig a késői órákban, a parlament szószékéből Gyurcsány Ferenc, jelenlegi helyzetünket fájdalmasan tükröző vádbeszédét. Igazi államférfiként, nem félve mondta el mindnyájunk nevében a jelenleg basáskodó,-leírom -népnyúzó, haladást, demokráciát, félelmet kiváltani akaró parlamenti többség szemébe az igazi okát a felmentésének.Gyávaság, hozzánemértés, bosszú, egyéni érdek, még sorolhatnám.Egyenes tartással, mindkivel szembenézve, érthető, világos szavakkal-nem olvasva!- mondta el mondandóját. Kisértetiesen hasonlított Nagy Imre vádlói elötti testtartásával. Igy csak az igaz emberek állnak ki. Csak féljenek tőle továbbra is. Sajnos nem láttam képeket, közelieket a hallgatóságról, a bekiabálókról. Az ellenoldalt biztosan jellemüknek megfelelően tükrözték. |
Vendég |
#7452011-09-14 15:57Nagyon sajnálom, hogy idáig jutottunk! Sajnálom, hogy ennyire kevesen maradtunk. Hogy ma a baloldalnak nincs súlya. |
Vendég |
#7462011-09-14 15:59Bízom abban, hogy Magyarország még jogállam. |
Vendég |
#7472011-09-14 15:59Bizom benne ha mindannyian összefogunk,akkor véget tudunk vetni ennek a hatalmi tébolynak!Addig is tiszta szivből kitartást,jó erőt és egészséget kivánok Miniszterelnök Úr! Mehlhoffer István /nyugdijas/ |
Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)
2011-09-14 16:00- Date of removal: 2011-09-14
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#7492011-09-14 16:00Hihetetlen az a gátlástalan szégyentelen viselkedés,amit a hatalom érdemtelen birtoklói tesznek.Elkeserítő és ha valamitől félek az az,hogy a tisztesség a tisztességtelenséggel szemben ismét alulmarad,mint történelmünk során annyiszor már! |
Vendég |
#7502011-09-14 16:01Messze túlmegy a jog által tolerálható határokon az eljárás. A másik fél ellehetetlenítése jogi csatamezőkön. Szerintem embertelen eszköz. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1329 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1219 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
635 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
390 Létrehozva: 2024-12-09
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
212 Létrehozva: 2024-12-14
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
199 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1640 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
124 Létrehozva: 2024-12-06
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
317 Létrehozva: 2024-11-21
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5162 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
160 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
73 Létrehozva: 2024-12-24
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
243 Létrehozva: 2024-10-28
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49893 Létrehozva: 2024-02-07
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06