Töröljék Alok-Vaid Menon előadását a Budapest Pride programjából

Töröljék Alok-Vaid Menon előadását a Budapest Pride programjából / Közlemények / A Pride válasza a megkeresésre, és az én válaszom / Hozzászólások

Vendég

2017-06-29 14:31

Kedves Zsófia teljes mértékben egyetértek mindazzal ahogy leírtad és a reakcióiddal a vàlaszlevelekkel kapcsolatban is ezért is írtam alà a peticiót és remélem kitiltjàk vagy legalàbb nem engedik ennek az embernek nyilvànossan terjeszteni beteges nézeteit ....
Tisztelettel Caluser Magdolna

Jósvai Péter
Vendég

2017-07-08 15:56

hm.. semmilyen módon nem tudom negatív színben látni Balogh Zsófia cselekedeteit, illetve a levelét, sem magát a petíciót. Viszont ez a válasz a PRIDE szervezők részéről megdöbbent. Nem hiszem el, hogy még mindig ez megy civil körökben, hogy ahelyett, hogy a projekt / ügy érdekeit szem előtt tartva hoznának döntést, illetve reagálnának bármire, kristálytisztán beindul a defenzív gépezet, amelynek egyetlen célja a zavaró "támadás" semlegesítése. Egy multicégnél ugyanezt tennék -- és ez elgondolkodtató.
A profi rendezvényszervezés amennyire jól hangzik, annyira destruktív jelenség egy mozgalom esetében.

Jósvai Péter