Orbán Viktor mondjon le

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Orbán Viktor mondjon le petíció automatikusan generált fórumtémája

Vendég

#51 Re:

2011-11-01 12:07

#9: -

Idiótákkal értelmetlen vitába szállni, mert a saját szintjükön mérhetetlen rutinnal rendelkeznek, így ott legyőzhetetlenek.

S még mielőtt nagyon elvonatkoztatnál, rólad írtam véleményt te elvakult poszliberálils hazaáruló komcsi!

LÉTBIZTONSÁGOT

#52 Re: Re: Re:A ZORBÁN KIRÁLY INTÉZKEDÉSEI

2011-11-01 12:27

#46: - Re: Re:A ZORBÁN KIRÁLY INTÉZKEDÉSEI A CSÓRÓKAT SÚJTJA...

ÉN NEM VÁGYAKOZOM A KÁDÁR-RENDSZER, MINT "RENDSZER" UTÁN,  ÉN  LÉTBIZTONSÁGOT, MUNKÁT, LAKÁST STB.  SZERETNÉK, MERT EZ OLYAN ALAPVETŐ, EGYÉBKÉNT MI A FENÉNEK ÉLÜNK.  AZ VISZONT FELHÁBORÍT, HOGY A  ZORBÁN-KORMÁNY ÖSSZES RETKES INTÉZKEDÉSE A CSÓRÓKAT SÚJTJA ÉS FŐKÉNT AZ, HOGY NEM ÉRTEM MIÉRT ????  MIÉRT UTÁLJÁK  A PANELPROLIT, A VIDÉKI PARASZTOT ??? TUDHATNÁK, HA A PARASZT MEG A PROLI NEM MELÓZIK, ŐKELMÉÉK NEM SZ.RNAK.  ANNAK NINCS ITT  MÉG AZ IDEJE,  HOGY A GAZDAGOKAT TÖMJÉK,  A MELÓSOK MEG A MELÓ NÉLKÜLIEK PEDIG DÖGÖLJENEK ÉHEN .  AZ ILYEN KORMÁNY, AKI NEM TUDJA FELMÉRNI A FONTOSSÁGI SORRENDET:  TAKARODJON, DE MINÉL ELŐBB !!!!!

Vendég

2011-11-01 14:59

Nem ezt igérte
A nép hangja
Vendég

#54 Re:

2011-11-01 16:16

#53: -  

Volt, aki nem hitt az ígéretekben, mert már az 1998-2002-es időszakot is felnőttként tapasztalta meg. Ezek közé tartozom én is, egyetlen szavát sem hittem, ill. döbbenten vettem tudomásul, hogy tulajdonképpen az 1.000.000 munkahelyen és a 16%-os egykulcsoson kívül semmit nem ígért, a nép, az istenadta teljes átszellemüléssel őt várta, mint a megmentőt, a messiást. Hát megkapták. Igaz, én is, de én legalább nem akartam, ennyivel előbbre vagyok, engem csalódás nem ért, legfeljebb annyiban, hogy néha elcsodálkozom, hogy még mindig tudják magukat alulmúlni. Én már csak abban bízom, hogy talán eljön az a nap, inkább előbb, mint utóbb, amikor nincs lejjebb, nincs tovább és megálljt mond a nép. Hajrá, nép!!!!

Vendég

2011-11-01 17:37

Rákosiék is addig feszítették a húrt a "népi demokrácia" nevében amíg elemi erővel el nem söpörte őket a népfelkelés. Azok is ugyanúgy az utolsó pillanatig süketek és vakok voltak, mert a hatalom elvette a józan gondolkodásukat.
Hát megvárjátok megint amíg az emberek fidesz-ávósokat akasztanak a kőrút fáira??
retronom

2011-11-01 18:02

Lássátok be lányok, fiúk, a jelenlegi politikai palettán sajnos nincs választási lehetőség. Abban reménykedni, hogy majd egyszer jobb sorunk lesz, az gyermekes hárítása a sürgető gondok megoldásának. Addig amíg az emberek elégedetlensége nem vélik tettekké, addig igenis van még lejjebb!
Hol vagyunk még Szomáliától, vagy Afganisztántól???
Tehát rajta 3.000.000 koldus (azaz létminimum alatt élő)!!
SZERVEZŐDJETEK, együttesen védjétek alapvető (alkotmányos)érdekeiteket, akkor tudjátok megmutatni, hogy ti is megkerülhetetlen tagjai vagytok ennek a társadalomnak.
Amíg eddig a felismerésig nem jut el kellő számú ember továbbra is bármit megtehetnek velünk, harácsoló, népnyúzó politikusaink.

Vendég

2011-11-02 13:06

Viktátorka! Légy szíves Mondjál LE és vidd magaddal a nyalizó bábjaidat képviselőidet! Ne hazudj! Mert A TE Gyerekeid egyszer majd SZÁMON kérik a tetteidet!!!!!

Egy 64éves Rokkantnyugdíjas! Ez a legjobb amit tehetsz a Magyar nép érdekében! NE várd meg míg ELZAVARUNK!

Vendég

2011-11-02 14:36

Hozzászólásom tömör: igen.
OrsósGyőzike

2011-11-02 16:34

Mi Orbánunk, ki vagy a Parlamentben, szüntettessék meg a te neved,
lázadjon már fel a te országod, és töröltessék el a te akaratod
miképpen a T. Házban, azonképpen itt a földön is. Mindennapi
kenyerünket ne herdáld tovább, és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked
megbocsátani. Ne vígy minket az államcsődbe, és szabadíts meg magadtól.
Mert nem tied az ország, csak a hatalom, dicsőség nélkül, és remélhetőleg
az sem soká már. Ámen !
A FIDESZ SZÍVÓDJON FEL...

#60 ORBÁN MONDJON LE !!!!

2011-11-03 12:48

ORBÁN ÉS BANDÁJA TŰNJÖN EL A POLITIKAI PALETTÁRÓL, A MI HAZÁNK EGY SZEGÉNY "KISORSZÁG", AHOL SEMMI KERESNIVALÓJA A GAZDAGOK PÁRTJÁNAK !!!

Vendég

2011-11-03 14:57

Ne csak Orbán Viktor hanem a kormánya is!Új választásokat kell kiírni a jelenlegi szavazógépeket le kell válltani! Népszavazást!!!!!!!
GYM1956

#62 Re:

2011-11-03 15:55

#1: almeida -

Az első hozzászóló egy idióta fizetett fidesznyik [almeida] provokátor.
A hozzászólását ( mocskolódását) le kell szarni a bér hozzáugatónak.

ADDIG IS TARTSUNK KI !!!

#63 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...

2011-11-03 18:38

#62: GYM1956 - Re:

MÉG ITT-OTT TÉNFEREG NÉHÁNY PROVOKÁTORUK, DE ELŐBB-UTÓBB ABBÓL IS KIFOGYNAK. HÓT CSÖVESEK LETTEK, A KUTYÁT NEM ÉRDEKLI MÁR A FITYESZ, LEGFELJEBB, HOGY ÓDALBA BRUNYÁLJA, HA NINCS A KÖZELBEN BOKOR.

MINÉL HAMARABB KOPJANAK LE

#64 Re: Re: A ZIGAZMONDÓ ZORBÁN KIRÁLY

2011-11-03 19:07

#4: almeida - Re: HÁT.... NAGYON NEM TETSZIK A RENDSZER !!!!!

TÁN NEM KÉNE SAJÁT ZSEBÜKBE PAKOLNI AZ ÉVI 507 MILLIÁRDOT,  A VÉGTÖRLESZTÉS ÖSSZEGÉT  STB.   IGÉRETÜK AZ ADÓCSÖKKENTÉS, NEM PEDIG A  KISJÖVEDELMŰEK FIZETÉS CSÖKKENÉSE VOLT, ÉS NEM A CCA. 20 FÉLE ADÓ KIVETÉSE ÉS NEM A FT TÍZSZERI BEDÖNTÉSE.  MINDEMELETT MÁR EZERMILLIÁRDOS ADÓSSÁGNÖVEKEDÉST TERMELTEK KI, SZINTÉN A CSÖKKENTÉS HELYETT.  KÁOSZ MINDEN KÖRÜLÖTTÜK,  A KANCSAL MATOLCSY CSÚNYÁN ELNÉZI MINDEN INTÉZKEDÉSÉT. ELSZABADULT A FORINTUNK, A JÓISTEN NEM ÁLLÍTJA MEG.  EGY ILYEN MUNKÁT SEM ISMERŐ,  PANCSER JOGÁSZ BANDA, MENJENEK A SÜLLYESZTŐBE, AHOVA VALÓK.  ZORBÁN KÉT HETET KÉRT, NEM 100 NAPOT.  JA, A SEBES INTÉZKEDÉSEIK SAJÁT CÉLJUKAT SZOLGÁLTÁK, AZÉRT KAPKODTAK, MINT BERNÁT A MENKŰ UTÁN...  JÓ LENNE, HA BELÉJÜK VÁGNA !!!! ELQRTÁK A MAGÁNNYUGDÍ MEGTAKARÍTÁSUNKAT IS,  AMI 3000 MILLIÁRD,  DEMOKRATIKUSAN ÁLLAMOSÍTOTTÁK AZT.   NA,  EBBŐL HÁBORÚBA SZÁLLTAK AZ ÁLLAMADÓSSÁGGAL, DE EZERMILLIÁRDDAL CSATÁT VESZTETTEK, DE SZERINTEM AZ EGÉSZ HÁBORÚT IS.

Vendég

2011-11-03 20:27

Köszönjük az eddigi munkáját, de nekünk a jóból is megárt a sok!!!
Nem vagyunk képesek a CHF hitelünk árfolyamának változását és a sok segítséget megemészteni.
devizahitelesek
DR. TORGYÁN

#66 TC. ORBÁN VIKTOR

2011-11-04 13:20

ÉN VAGYOK AZ ÖREG TORGYÁN, DE ÉN IS AZT MONDOM, HOGY ORBÁN VIKTOR MONNNYYYON LE !!! ENGEM IS MEGVEZETETT, PEDIG ÉN VOLTAM A MÉRLEG NYELVE, NÉLKÜLEM MÁR AKKOR LEMONDHATOTT VOLNA. DE SOHA NEM KÉSŐ !!!

Vendég

#67 Re: TC. ORBÁN VIKTOR

2011-11-05 08:29

#66: DR. TORGYÁN - TC. ORBÁN VIKTOR  

Még erősödik kicsit a baloldal, aztán akcióba lép. A nagy kérdés az, hogy a már eddig is alaposan megnyúzott nép meddig bírja.! Fogy az erő, fogy a megtakarítás és fogy a türelem.

SZÉGYELLJÉK MAGUKAT !

#68 Re: Re: TC. ORBÁN VIKTOR MONDJON LE !

2011-11-05 12:05

#67: - Re: TC. ORBÁN VIKTOR, AKI A DOLGOK JELENLEGI ÁLLÁSA SZERINT TÖNKRE VÁGJA A SZEGÉNYRÉTEGET...

AZT MONDJA A KÖZMONDÁS, HOGY JÖN MÉG KUTYÁRA A DÉR, - ÉN MEG AZT MONDOM, HOGY JÖJJÖN IS,  DE MINÉL HAMARABB, ANNÁL KISEBB LESZ A VESZTESÉGÜNK.   AMIT EZEK SZÉTOSZTANAK MAGUK KÖZÖTT,  AZAZ A GAZDAGOK KÖZÖTT, ABBÓL KELLENE A KÖLTSÉGVETÉST KORRIGÁLNI, NEM PEDIG MÉG, MÉG A NÉPTŐL ELVENNI.... KELLETT NEKÜNK EZ A HARÁCSOLÓS,  GAZDAGOK PÁRTJA, FÚJJJJ....    SZEGÉNY SZEGÉNYEK, MI LESZ VELÜK, HOL ÉRDEKLI EZEKET ??!!  MINDIG IS  UTÁLTÁK A PANELPROLIT  ÉS A  NYUGDÍJASOKAT,  MÉGIS VÁLASZTÁSI  HAZUGSÁGAIKKAL MAGUKHOZ ÉDESGETTÉK ŐKET IS, HITTÜNK NEKIK. PEDIG KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mindenki jobban jár, ha lemond

#69 Re: Re: Re: TC. ORBÁN VIKTOR MONDJON LE !

2011-11-06 20:07

#68: SZÉGYELLJÉK MAGUKAT ! - Re: Re: TC. ORBÁN VIKTOR MONDJON LE !

Egyetértek veled és bizakodunk mink is, hogy Orbán rájön, hogy a kormányzás nem olyan eccerű, mint a football, magától és időben félre áll, azért én nem hinném, hogy a hazája rombadöntését tűzte ki célul. Csak a sok gyenge eresztésű munkatársa, akiket álláshoz kellett juttatnia, vágják haza országunkat, tán még őt is megvezetve. Mindenesetre jobban járunk mindannyian, ha lemond és szélnek ereszti kormányát, hagyja, hogy szakértők vegyék át az irányítást. üdv.

Vendég

2011-11-07 00:43

Igen, orbán viktor mondjon le, mert nem tartotta be választási ígéreteit, azt is ígérte, ha nem tartja be azokat, akkor lemond, legalább ezt az egyet tartsa be.
ORBÁN ÉS KISZ TITKÁR TSAI.

2011-11-07 23:23

Orbán Viktor mondjon le, mielőtt még csődbe kormányozzák hazánkat.

Vendég

2011-11-09 00:44

orbán viktor nagyvezír, monnyon le, ezzel az ország javát szolgálja

Vendég

2011-11-09 11:16

Igen, én is támogatom orbán viktor minél előbb történő lemondását.
EGY BALOLDALI

#74 ORBÁN-KORMÁNY, PANCSER KORMÁNY, EZÉRT MONDJON LE...

2011-11-10 22:25

ORBÁN TELJESEN LEAMORTIZÁLJA A FORINTOT, MI LESZ VELÜNK, HOVA JUTUNK ? A LEGSÜRGŐSEBBEN MONDJON LE, MÁR TÚL SOKÁIG TARTATTA MAGÁT A SEMMIÉRT.

Vendég

#75 Dózsa

2011-11-11 18:22