Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos! / Közlemények / Nem szeretnék találkozni hazafelé menetelemkor Szilasligeten belül iskolai tanítási napokon a Szatír zaklató fiatalemberrel! / Hozzászólások

Tünemény
Vendég

2018-08-03 08:30

Már elnézést, de ezek az írások miben segíthetik az ügy sikerességét? Szerintem sokakat inkább elriaszt.
Szerintem senki nem szeretne találkozni szatírral, nem kell ahhoz fogyatékosnak lennie. Én, amikor még egészséges voltam, ugyanúgy bajba kerültem volna, mint rokkantan. Szerintem próbáljunk megmaradni az objektivitás keretein belül, és ne sajnáltassuk magunkat, mert sokakban ez ellenérzést szít, és elriasztja az ügyünk támogatásától.
Lassan én magam is visszavonom az aláírásomat, 65 %-os mozgásszervi, illetve 72 %-os össz-egészségkárosodottként. Nem nyavalyogni kell, hanem bemutatni, hogy a rokkant ellátás összegéből mire telik, és szembesíteni a törvényhozókat a felelőtlenségükkel, mert a 2012-es rokkant-törvényt megszavazásával a ténylegesen munkaképtelen embereket - szinte - egy tömegsír szélére sodorták.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...