Az Európai Parlament ne avatkozzon bele Magyarország belügyeibe The European Parliament should not interfere in Hungary's internal affairs

Az Európai Parlament ne avatkozzon bele Magyarország belügyeibe The European Parliament should not interfere in Hungary's internal affairs / Közlemények / Köszönet / Hozzászólások

Vendég

2020-10-18 13:28

TISZTELT MÉSZÁROS ÚR. ÖRÜLÖK,HOGY VÉGRE VAN VALAKI AKI KÉZBE VESZI EZT AZ ÜGYET. REMÉLEM,HOGY SOK-SOK ALÁÍRÓ LESZ ÉS VÉGRE BRÜSSZELBE IS ELJUT EZ AZ ÜZENET.TALÁN EL IS OLVASSÁK,ÉS TUDOMÁSUL VESZIK,HOGY A MAGYAR NEMZET NEM FOGJA HAGYNI MAGÁT, ÉS ELŐBB- UTÓBB SZEMBE FOG NÉZNI A HAZA ÉS A NEMZET ÁRULÓKKAL ,ÉS AZOKKAL IS AKIK ELLENÜNK FORDULNAK BÁRKI LEGYEN IS ÉN SOK-SOK KITARTÁST ÉS ERŐT KÍVÁNOK A FIDESZ-KDNP-NEK!

A petíció szerzője

#2 Re:

2020-10-23 17:43

#1: -  

Tisztelt Hölgyem, Uram! Én is rendkívül fontosnak tatom, hogy a nyitottságára, demokráciájára oly kényes Eu Parlament bátor civilektől kapjon jelzést, arról hogy kiállunk a nemzeti kormány, a választópolgárok azon joga mellett, hogy a kormányaikat maguk választhassák meg, vagy váltsák le! Mi aláírók szerintem rendkívül bátrak és nagyon udvariasak vagyunk velük. Mi, hiszünk a demokráciában!

Vendég

#3 Re: Re:

2020-10-24 12:06

Vendég

2020-11-24 04:40

Gazsó Imréné

Vendég

2020-11-24 12:15

Igen támogatom.

Vendég

2020-12-05 18:59

KITARTÁST KIVÁNOK A MUNKÁJÁHOZ!

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...