Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

nyugger
Vendég

#1376 Re: timi

2012-02-15 15:00

#1373: timi - timi

Én egyiket sem akarom. Egyik rosszabb, mint a másik. A fiataloknak kéne elmagyarázni, a nyuggerek nagy része tudja!

man

#1377 man

2012-02-16 17:16

A január21.i fél millió főt számláló békemenet bebizonyította,hogy az ország a kormány mögött áll.2014-ben lesz választás!

Vendég

2012-02-16 18:15

Korrekt. Én, lehet keményebben fogalmaztam volna.én

Vendég

2012-02-16 22:12

Kónya Péterben nagyon bízunk, reméljük Orbán és népnyúzó, agyament sleppje tényleg hamarosan eltűnik. Bár ez nagyon nehéz menet lesz úgy gondolom.
egy figyelős

#1380 Re: man

2012-02-17 00:22

#1377: man - man

MILYEN FÉLMILLIÓ BÉKEMENETES, TE OSTOBA, A BÁMÉSZKODÓKKAL EGYÜTT NEM VOLT 100 EZERNÉL TÖBB, PEDIG JÖTT BOLDOG - BOLDOGTALAN A SZÉLRÓZSA MINDEN IRÁNYÁBÓL.

LESZ MÉG MAGYAR KÖZTÁRSASÁG !!!

#1381 KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)

2012-02-17 00:23

SZERVEZKEDJÜNK ÉS KÉNYSZERÍTSÜK KI ENNEK A CSŐCSELÉKNEK A LEVÁLTÁSÁT, MIELŐTT A MALÉV UTÁN AZ EGÉSZ ORSZÁGOT CSŐDBE VISZIK.
melós

#1382 Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)

2012-02-17 00:33

#1381: LESZ MÉG MAGYAR KÖZTÁRSASÁG !!! - KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)

Orbánék takarodjanak, a Schmitt Paja bával együtt és továbbra dögöljenek éhen havi 47 ezerből!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vendég

#1383 Re: man

2012-02-17 14:41

Na ne mááááá'....!!!! Má' félmillió???!!!! Még pár hét és ott volt az egész ország, nem??? Kapjál már a fejedhez! Még 150 ezer sem volt, akiket odaszállított a fidesz!! Azoknak a nagy része is vagy  fizetett, vagy megzsarolt, vagy haszonélvező volt! Meg a szokásos eszementek!

Ne röhögtess már!:)

Vendég

#1384 Re: meskete

2012-02-17 14:46

#1358: arina - meskete

Majd jól megfigyeljük, ki fog MO-n legközelebb légitársaságot alapítani...meg azt is, hogy a BKV csőd után ki fog majd busztársaságot meg egyéb közlekedési céget alapítani a romokon!!!!????

Már most elkönyvelheted, hogy mindenhol narancsos szimpatizáns "családtag" fog profitálni a csődökből!!!!!

A hülyeség és a nemtörődömség nem minden fideszes lépésre magyarázat!:)Van ott sok számító aljasság is!

Vendég

#1385 Re: Nyugdíjas hölgy

2012-02-17 15:05

#1362: Nyugdíjas hölgy - Nyugdíjas hölgy

Kedves "nyugdíjas hölgy"!

Nyugdíjas létére szégyellhetné magát , hogy ilyen népnyúzó, nyugdíjasnyúzó (bocs: nyuggernyúzó, mert ők így hívják a társadalom sokat megélt felét) hatalmat támogat!

Nem tudom mit tanult annak idején az iskolában, vagy hogy matekóra helyett mivel töltötte az idejét az iskola környékén, de azt azért erősen a kedves figyelmébe ajánlanám, hogyha teszem azt meg is lett volna az az ominózus 500 ezer,amit tetszik említeni (ami valójában 100-150 ezer , ha lehetett)az akkor sem "az ország nagy része"!!!! Ezt az országot megközelítőleg 10 milliónyian lakják!!!!!(és akkor nem számolom a határontúliakat, akik voltak néhányan olyan hálásak Orbánnak, hogy idebuszoztak és belütötték az orrukat rájuk nem tartozó ügyekbe)

Tehát, kedves hölgyem, a számarányokkal és az erőteljesen jóslatízű megállapításokkal lesz olyan kedves csínján bánni, hacsak nem szeretné köznevetség tárgyát képezni!

Ha pedig az Ön hozzászólására némileg kevésbé cizellált stílusban szeretnék válaszolni, nos abban az esetben csupán annyit mondanék: Hülyeséget én is tudok mondani!!!!

További szép napot!:):):)

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-17 15:09

Vendég

#1387 Re: indi

2012-02-17 15:10

#1364: indí - indi

Ez csodálatos meglátás!!! ...és te , jóbarátom, melyik százalékos csoportba sorolnád magad?????Hmmm????Gondolom nem a saját szarában fetrengőbe, ugye????

Vendég

#1388 Re: meskete

2012-02-17 15:15

#1369: arina - meskete

Ugye nektek mindig , mindenre van magyarázatotok, hogy még véletlenül se kelljen beismerni a hülyeségeteket vagy a gyávaságotokat, vagy a dilettantizmusotokat???!!! A ti eseteitekben valahogy mindig valaki más a hibás...más a gonosz és a korrupt disznó....Titeket mindig megtámadnak, titeket mindig , mindenki meg akar puccsolni, miközben felgyújtjátok a fél fővárost és hülyének nézve mindenkit, telihazudjátok Európát.....Ugye ezt te sem hiszed el???!!! Ha igen, akkor azt kell mondanom, , komolytalan vagy!!!

Vendég

#1389 Re: Zalán

2012-02-17 15:20

#1366: Zalán - Zalán

Akkor talán szólj Kósának is, hogy ne emlegesse a "görög utat" (és egyéb baromságokat) a parlamentben, mert sikeresen szétcseszte vele a forint árfolyamát! Szijjártó pedig asszisztált hozzá...

Ha engem kérdezel, én simán kifizettetném velük a kárt, amit a két okos beszólással okoztak!Vagy csak odaadnám őket a devizahiteleseknek egy fél órára, hadd köszönjék meg nekik közvetlenül a törlesztőrészletek megugrását!

Vendég

#1390 Re: Re: Re: Zoltán

2012-02-17 15:23

#1375: demokrata - Re: Re: Zoltán

Amit ezek "megvédenek" , arra nyugodtan keresztet lehet vetni!

Bár vannak, akik még ujjonganak is nekik érte!!!

Vendég

#1391 Re: man

2012-02-17 15:26

"A január21.i fél millió főt számláló békemenet bebizonyította,hogy az ország a kormány mögött áll."

Mi ez???? Valami központilag kiadott sablonszöveg provokátoroknak és trolloknak???? Már két oldalon belül harmadik kommentben olvasom szóról szóra .....Ez volt a lecke, vagy mi?????

Önálló gondolatotok sincs??? Mindent úgy kell a szátokba adni????Istenem! Micsoda bagázs!!!?!!!

:):):)

Vendég

2012-02-17 16:36

Mit rontja itt a levegőt ez a rengeteg Orbán-hívő "mélymagyar"?????
Menjetek a Bakri Mari nemzetmentő petíciós oldalára...ott kell hülyeségeket irkálni!

Vendég

2012-02-17 16:39

Jobbosok!
Orbán úgy használ fel és használ ki benneteket önző hatalmi céljaira , hogy még csak észre sem veszitek!!!!!!!!!!!!!!Sőt! Még támogatjátok is! Vakok és süketek vagytok!!!!
De Isten nem bottal ver! Majd rájöttök, de akkor már késő lesz!

Mrs. Clinton

#1394 Szakértőket a kormányba!

2012-02-17 21:49

A petíciót aláírtam én is,de nem vállalhattam a nevemet.Nemzetbiztonsági tanácsadóim
beszéltek le erről,sőt biztonsági okokból álruhában ülök a monitor előtt is.
Az új,a szakértői kormányba elsőként Bajnai Gordont javaslom!
Egyrészt a nevét legalább ki lehet mondani(Kósa,Gíró-Szász,Matolcsy,Martonyi, stb. rémálom!).
Sőt, a libakereskedelemben szerzett tapasztalatai miatt tel avivi barátainknak is megfelel.
PS: Nem tudtok véletlen kubai szivart termelői áron?A párom bukik rá.
"Csinájjukmeg"

#1395 Elvtársak!

2012-02-17 22:33

Tudom,nyolc évig titokban a szívetek fölött hordtátok azt a piros könyvecskét.
Eljött az idő!Vegyétek elő nyugodtan és ..... TÖRÖLJÉTEK KI VELE!
Nyolc évig rohadtul fogalmatok sem volt mit kell csinálni!Nem láttatok a sok offshore cégtől,
ingatlanpanamától(Hunvald,GYF-Blum)BKV prémiumoktól,a 2004.12.05. hazudozásaitól,mi?
Hazudtatok reggel,hazudtatok este!2010. óta pedig hirtelen,hogy megvilágosodtatok!Nyolc évi rablás,privatizálás,harácsolás után hirtelen rájöttetek mit kellene csinálni?
Na persze nem nektek,hanem természetesen Orbánnak!Még két év sem telt el a választás óta,de máris fel akarjátok négyelni!Én nyolc évet vártam arra,hogy megbukjon az mszp,vége legyen Fecó ámokfutásának!Valahogy ti is kibírtok még vagy hat évet,nem?Egyszer úgyis "megunjátok és hazamentek" innen!Mert ILYEN A DEMOKRÁCIA elvtársak!
Hová lett a tavalyi H(agy)ó?

#1396 Biztos forrásból tudom!

2012-02-17 22:59

A haverom volt nőjének a húga mesélte,hogy az ismerősének a lánya a parlamentben büfés.Na most ő
hallotta az egyik szünetben,hogy az Orbán szabadította el a vörösiszapot és ezt fagyos hideget is.Valóságos sátán ez az Orbán,még sötétben is lát!(Azt mondják,sóvárogva kerülgeti a koronát is,tán fel akarja próbálni,de pszt! ezt nem én mondtam!)
Na ennyi baromságot is ritkán olvas az ember,mint ezen a vitalapon.Gyűlölködtök,mocskolódtok.
Ráértek nagyon!Nincs adás a tévében?Tegyetek egy keveset a népszaporulatért,ne kelljen 67-re emelni a nyugdíjkorhatárt!Este tíz van, mars az ágyba!

Vendég

2012-02-18 00:26

Ez a petició csúnya hazugságok halmaza.
bb

#1398 bb

2012-02-18 10:56

A petícióval és a tüntetésekkel szrt se értek!
nyugdíjas

#1399 nyugdíjas

2012-02-18 11:02

http://www.echotv.hu/?akt_menu=16&r_id=37&hir_id=276118

Mi nyugdíjasok zöme kiállunk a kormány mellett!Ezt a január 21.i békemenettel is bizonyítottuk!200 -400 ezer ember vonult végig az Andrássy úton!Jöttek határontúli testvéreink is!A Szolidaritás és a többi szervezet nem fog tudni ennyi embert a tüntetésükre megmozgatni!Nincs abban szégyellni való,hogy több társaság buszt bérelt az embereknek,hogy vidékről is feljöjjenek,a magyarokban van összetartás a nehéz időkben ezt Január 21.én bebizonyítottuk!Köszönettel egy 70 éves nagypapa Ez a kormány kihúzza az országot a szarból!
mm

#1400 mm

2012-02-18 11:03

MAJD MEGUNJÁTOK A TÜNTETÉST ÉS HAZAHUZTOK!