IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB! petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#2012011-12-24 11:35Hagy döntse el minden kismama,hogy otthon,illetve kórházban kíván szülni!Fejlettebb országokban működik az otthonszüléses módszer,lehet,hogy nálunk is működne! |
Vendég |
#2022011-12-24 15:22Úgy gondolom hogy mivel, a magyar alkotmány kimondja a személyes szabadsághoz való jogot. Így minden szülő nőnek, joga van eldönteni azt, hogyan és miképp szüli meg gyermekét. S ha már adott egy ilyen lehetőség hogy az otthonában, és ne idegen környezetben (kórházban) hozza világra gyermekét, akkor a magyar törvényhozásnak, a kormánynak kötelessége ennek a jogi alapjainak meg teremtése! |
Vendég |
#2032011-12-24 17:04Please Free Dr. Agnes Gereb !! Fear God !! |
Vendég |
#2042011-12-24 17:17Ez a legnagyobb disznóság ami ezzel a doktornővel csinálnak.Remélem az aláirásoknak lesz értelme. Csörsz Zalánné |
Vendég |
#2052011-12-25 03:01Nevetséges és szégyenteljes ami történt! Látni kell, hogy ez nem a bíróság szégyene, ez az "egészségügy" szégyenfoltja! |
Vendég |
#2062011-12-25 05:03Mateus Hara Partono |
Vendég |
#2072011-12-25 08:14Ebben az országban nem érték az Ember! |
Vendég |
#2082011-12-25 13:16Helyeslem, és felháborít az álszent, pénzéhes szülész,-nőgyógyászok hallgatása és ellenállása ez ügyben. |
Vendég |
#2092011-12-25 17:15Remélem, hogy mindenki odafigyel rá. Geréb Ágnesnek sok erőt és kitartást, Karácsony és Újév alkalmából pedig még sok boldog napot kívánok. |
Vendég |
#2102011-12-25 17:34I know Agnes Gereb for about 40 years. I must say that I very rarely found such a honest and straight forward person. I can hardly understand how can somebody accuse her for anything wrong. Andras Hajdu, Composer, Bar Ilan University. |
Csóka |
#211 1035. Bp. Vihar u. 102011-12-25 18:47További kitartást ! |
Vendég |
#2122011-12-25 21:34Igazuk van kérjük engedjék szabdlábra!! A bábák fontosak az életünkben.. |
Vendég |
#2132011-12-25 22:05Szabon szülni - szabadnak születni - szabad bábákat Geréb Ágnes tudásával, általa képezni! |
Vendég |
#2142011-12-25 22:13Alulírottak, felháborodásunknak adunk hangot amiatt, hogy dr. Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász orvos, bába és pszichológus ellen előítéletes, prekoncepciózus és igazságtalan jogi és szakmai hadjárat folyik. |
Vendég |
#2152011-12-25 23:11Jómagam és a bátyám is otthon születtünk, bábaasszonyi segítséggel, aki nem volt szülészorvos, csak bába, mégis élünk! A születési rendellenességek, szülési rendellenességek az egészségtelen életmódtól, egészségtelen táplálkozástól, vitamin- és nyomelem hiányoktól, környezeti ártalmaktól (elektroszmog, mikrohullámú sütő, mobiltelefon, stb) és a "védő"(?)oltások mellékhatásaitól, mozgásszegény életmódtól, a kismamát széltől is óvó magatartásoktól, stb következnek be! A császármetszéssel születettek immunrendszere egész életükre kihatóan jóval gyengébb, mert a magzatoknak szükségük van a szülőcsatornán való áthaladásra, s ezt már a legújabb orvosi kutatások is igazolják. Aki annyira problémás magzatként az problémásabb lesz felnőttként is, azaz betegebb lesz a természetes szülőcsatornán keresztül napvilágra jött társaiknál. Ez jó a gyógyszeriparnak, mivel az ilyen körülmények között születettek nevelése gyógyszerigényesebb az egészségesen, természetes körülmények között születetteknél. Ezért támadják Geréb Ágnest, aki orvos létére nem a gyógyszerfelhasználást elősegítő szüléseket támogatja! Miért nem járnak el azon orvosok ellen, akiknél meghal az anya vagy a magzat a kórházi, agyonműszerezett szülés levezetések mellett is? Ott nagyon egyszerű magyarázatot adnak:" A leggondosabb orvosi felügyelet mellett sem lehetett megmenteni! Geréb Ágnesnél gondosabb hozzáállást kevés orvosnál lehet tapasztalni, mégis bekövetkezhetnek nem várt problémák, s szegény doktornőnek ez miatt kell eljárás alatt lennie, míg azóta sokan meghaltak a szülőszobákban és azoknál a haláleseteknél asszisztáló orvosok büntetlenül vezethetnek le, akár újabb halálesetekkel járó szüléseket is!! |
Vendég |
#2162011-12-26 01:53Lynda Marie Lang deeperwell@msn.com |
Vendég |
#2172011-12-26 10:15A szeretet ereje mindennél hatalmasabb. Kitartás, és minden megoldódik! |
Vendég |
#2182011-12-26 11:14Öt gyermekem van. Kórházban szültem mindegyiküket, bár az első három után azt gondoltam, hogy ha lesz még testvérük, őt majd az édesapjuk fogja elősimogatni a hálószobában. Aztán bő tizennyolc év múlva mégis önként ráléptem újra a magyar egészségügy futószalagjára; a kicsik ikrek, én meg voltam 43 éves, értük még ezt is. Nagyjából azért még megpróbáltam kivédekezni a rendszert, normális orvost kerestem meg, jó későn jelentkeztem, mikor félidőben le akartak nyomni a kórházi lepedőre, saját felelősségre mentem haza. Problémamentes terhesség után még végigcsináltam a lányom ballagását, 20-an ettük, 12-en aludtak nálunk. Székre állva szedegettem l a régi családi albumokat a könyvespolc felső sorából a rokonoknak, hátha hamar még az ikreket is ünnepelhetjük. De ők még nem akarták, így a buli utáni takarítást félbehagyva, másnap, belátva, h az orvosomnak is van főnöke, abbahagytam az alkudozást és hétfőn befeküdtem nekik. Következő vasárnap töltöttem (volna) be a 38. hetet, reméltem, már nem marad sok idejük eszköztáruk automatikus felvonultatására. Azért egy rutin ultrahag alkalmával két ultrahangos orvos együtt bújta a rozzant ketyere használati utasítását, majd közölték, hogy a fiam feje sokkal kisebb, mint korábban... Ha eddig végig nyugodt voltam... Sokáig azért nem hagytam izgatni magam, mire felmentem a szobába, helyére tettem a "rendszerelemet" és simogattam tovább őket, bíztatva az indulásra, hogy léphetnénk már haza innen. Aztán minthogy csütörtökig nem születtek meg maguktól, nélkülem döntöttek, hogy a mi dolgunk nem terhelheti a hétvégi műszakbeosztást, ezért péntek reggel megindítják a szülést. Nem kérdezték, vagy megbeszéltük, közölték. Szóltam a férjemnek, h másnap reggel legyen készenlétben, hogy a hátsó portán felvehessen ha lelépek. Aztán mégis engedtem a gépezetet, legyen nekik igazuk, az orvos szépen beállította a hormon adagolást dél és egy óra közé, meg is születtek pénteken 12. 30-kor. "Így kell ezt", még a hivatalban is tart a munkaidő... (2,75 - 2,85 kg és Matyi feje is nagyon rendben van és a többi hülye megjegyzést, pl másik orvos másik ultrahang alkalmával: "ikrek, hű, ez gáz" nem is folytatom |
Vendég |
#2192011-12-26 11:24 Vissza a természetes szüléshez, kórházban is történik baj. Szabadságot a Doktornőnek. Mihályné Dóri |
Vendég |
#2202011-12-26 13:04unokáimat köszönhetem neki |
Vendég |
#2212011-12-26 13:18Nagyon felháborítónak tartom ezt a példa nélküli felhajtást.Ez már megint elterelés a kormány ügyeiről. Már csak azért is merik megtenni újra meg újra az ember megalázását mert ez megengedjük. Nekünk is tennünk kellene valamit ami sokkal jobban felrázza az embereket. Mindig mindent hagyunk és csak sodródunk az árral. Ott van pl a Zalatnai Saci ügye.Mekkora felhajtást csináltak, becsukták, de azok a politikusok akik degeszre lopták magukat és ezt mindenki tudja. Ki többet ki kevesebbet. De nincs közöttük olyan aki szegény vagy csak az átlagon tengődik.Ott van a Pintér Sándor akinek annyi ingatlanja anyi pénze stb van, hogy szerintem nem is tudja nyilván tartani.Íme megosztom veletek és csak le ne essen az állatok Na ő miért nem magyarázkodik?????????? |
Vendég |
#2222011-12-26 15:17Nagyon szeretném ha békén hagynák már Dr. Geréb Ágnest. Miért nem azt vizsgálják, hogy a kórházakban milyen súlyos hibákat követnek el a betegek ellen. Geréb Ágnes lelkiismeretesen végezte mindig a munkáját. Ferkovics Melitta |
Vendég |
#2232011-12-26 16:268 unokámat segített a világra Geréb Ágnes. Sosem tudom eléggé megköszönni neki a sok sok segítséget, boldogságot. |
Vendég |
#2242011-12-26 16:27Felháborítónak találom |
edina |
#225 Szentendre2011-12-26 16:38Szabadon szülni, szabadon születni,szabadon élni,alapvető emberi jog. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1324 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1146 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
620 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
266 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
204 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
185 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1601 Létrehozva: 2024-09-29
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5153 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
236 Létrehozva: 2024-10-28