Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Vendég

2012-01-17 15:34

Az embernek olyan érzése van, hogy ismét feláll ellenünk az ANTANT.Amerika hathatós segítséggel támogatja ezt a formációt.Most mi is bele szólunk ebbe a gusztustalan folyamatba, nincs még egy Trianon.Az itthoni hazaárulókat pedig végleg le kell radírozni.Találkozunk január 21.-én.
megjött a józan gondolkodás...

#2702 Re: Re: MINDENT MEGSZERVEZTÜNK, A JÓISTEN SEGÍTSE UTATOKAT

2012-01-17 15:34

#2631: KÜLÖN BUSZ, KÜLÖN VONAT ÉTKEZŐKOCSIVAL -

EMBEREK, FOGYTÁN A SZUFLA ???   ÍRJATOK MÉG, MÉG ÉS MÉG,  MERT LEMARADUNK  A KLUBRÁDIÓTÓL IS, JAJ, ISTENEM, SEGÍTS.  KEZDJÜK ELŐLRŐL, DRÁGA EGYETLENEIM ÍRJATOK, CSAK ÍRJATOK, ÍRJATOK, - MIKKÓ LESZ EBBÜ 2 MILLIÓ ???!!!!!! HÚZZUNK BELE !!!   HIÁBA A KÜLÖN VONAT, KÜLÖN BUSZ, A SÖRSÁTOR,  HIÁBA A MAJÁLIS JANUÁRBAN, HÁLATLANOK VATTOK. MOST JELEZTE SZÉLES ÚR, HOGY LESZ MÉG BÓNUSZ:   NŐ, ZONGORA, AUTÓSÜLDÖZÉS...   MAJD ÜLDÖZÉSI MÁNIA.  CSAK ÍRJATOK ALÁ TELJES GŐZZEL , MERT GÁZ LESZ, HA SZÉGYENBE MARADUNK, ÍRJATOK KEDVESKÉIM, MIKOR CSAPTALAK ÉN BE BENNETEKET.   CSÓKÖZÖN:  BARKI DR.

Vendég

#2703 Re:

2012-01-17 15:41

#2701: -  

Hányas voltál történelemből? Tudod, te hogy mit írtál, te kis zombi?

kaparós sorsjegyet vegyenek...

#2704 KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( EDDIG TARTOTT A GYERMEKNAP.)

2012-01-17 15:48

#2701: - ALIG HASZNÁLT KAPARÓS SORSJEGY ELADÓ !!!

RADÍROZZÁL CSAK, HA VAN RADÍROD, DE INKÁBB AJÁNLOM A KAPARÓS SORSJEGYET, AZ A NAGY BIZNISZ, ABBÓL GAZDAGODTAK MEG SZÉLES GÁBOR MILLIÁRDOS NAGYVÁLLALKOZÓ ÉS TSAI. IS. !!!

Vendég

2012-01-17 15:52

Szeretném,ha nagyobb vízhangja lenne a magyar nép tiltakozásának

Vendég

2012-01-17 15:53

Követelem,hogy a MAGYARRONGÁLÓ liberális média,az összes válfajból tűnjön el a MAGYAR KÖZÉLETBŐL,KULTÚRÁBÓL!

Vendég

#2707 Re: Re: Re: MINDENT MEGSZERVEZTÜNK, A JÓISTEN SEGÍTSE UTATOKAT

2012-01-17 15:58

#2702: megjött a józan gondolkodás... - Re: Re: MINDENT MEGSZERVEZTÜNK, A JÓISTEN SEGÍTSE UTATOKAT

HAZAÁRULÓ, AKASZTANI VALÓ LÁNCOSBOCSKOR,AZ A  NEMZETROMBOLÓ -------klub rádió---- !KI KELL ÍRTANI ,MÉG AZ EMLÉKEZETBŐL IS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A TAKNYAIT,MEG NEMZETGYALÁZÁSÉRT, BÍRÓSÁG ELÉ ÁLLÍTANI! LESZ ITT REND! JA ÉS EZ MAGYARORSZÁG,AZ ÉLŐSKÖDŐKET NEM TŰRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EGY CSÖVES DEMOKRATA

#2708 KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)

2012-01-17 16:03

#2705: - "legyen vízhangja a népnek"

EBBEN EGYETÉRTÜNK, CSAK NEVEZZÜK NEVÉN A GYEREKET:   A NÉP A SZEGÉNY RÉTEG, TEHÁT IDE CSAK A KISFIZETÉSŰEK ÍRJANAK ALÁ,  HOGY TÉLLEG  A MAGYAR NÉP TILTAKOZÁSÁNAK LEGYEN VISSZHANGJA.   TÓNI

Vendég

2012-01-17 16:05

Nem tudok újat hozzátenni. Már több helyen többször leírtam nem Európával kapcsolatban, hanem elsősorban Szlovákiával kapcsolatban, ill.a megboldogult Csehszlovákiával kapcsolatban, hogy szerintem aki hazugságra építi a jövőjét, annak a jelene és jövője is csak hazugság lesz. Nem kell ezt irigyelni senkitől még akkor sem, ha látszólag még jól is megy a szekér. Szép csendben tenni kell a dolgunkat és még attól is óvakodni, hogy az ilyen hazudozókkal egy levegőt szívjunk. A többi majd kialakul, mert a hazug várak összeomlanak, de a kunyhók nem dőlnek össze velük, mert azokat nem hazugságból építették fel. Biztos vagyok benne, hogy Európa semmiféle figyelmeztetést nem fog megszívlelni, mert annál magasabban hordják az orrukat, hogy földközeli igazságokat érzékelni tudnának, de ettől nekünk még nem lesz jobb. Attól se leszünk boldogabbak, amikor a hazug várak összeomlanak, mert túl közel vagyunk hozzájuk és a törmelék minket is betemethet. Elég megnézni politikusainkat, akik már néha az Európai főhazudozókat is túlteljesítik egy-két kövér falat reményében. Nem marad más lehetőségünk, mint fákat ültetni, vetni, kapálni, állatot nevelni, mert sajnos közeleg az idő, amikor a hiper-szuper üzletek kiürülnek, s csak az éli túl a katasztrófát, aki tud gondoskodni magáról. Ne ringassuk magunkat csalfa reményekben, rózsaszín ködökből lépjünk ki, mert ha nem , akkor végleg eltévedhetünk.
egy cipész

#2710 VÁLASZ EGY ELMEHÁBORODOTTNAK !

2012-01-17 16:16

#2707: - Re: Re:  "AKASZTANI VALÓ LÁNCOSBOCSKOR"

AKASSZUK FÖL METTERNICHET A LÁNCOSBOCSKORRAL EGYÜTT !!! TE DEGENERÁLT, TUDOD, HOGY MIT FIRKÁLSZ EGYÁLTALÁN ???  ÍRD LE SZÁZSZOR, HOGY ÚRISTEN ÉS KÖZBEN KAPKODJ A FEJEDHEZ !!!

Vendég

#2711 Re:

2012-01-17 16:20

#2705: -  

Előbb menj vissza az iskolapadba és ismerkedj a magyar helyesírással.Vegyél hozzá egy értelmezési szótárt, abban keresd meg a vízhang szót. Garantálom, nem fogod megtalálni, általad kreált, új szóval találkoztam most. Vegyünk egy példát. Lemész Tihanyba - nem randalírozni, hanem megismerni a TIHANYI VISSZHANG-ot. Nem a Balaton fel kiáltassz, hanem a dombok felé. Mondod, hogy HAHÓ, a domboldal pedig visszaveri a hangodat és VISSZHANG-á válik. Nem VÍZHANG-á, még akkor sem, ha a víz felé kiáltod, hogy HAHÓ! Érted a különbséget? Lehet, hogy az általad annyira várt szombati rendzavaráson is lesz részed visszhangban, a sok értelmetlen ordibálás vissza fog csengeni a füledbe. Jó szórakozást, bár én inkább az iskolapadba küldenélek.

Vendég

#2712 Re:

2012-01-17 16:28

#2709: -  

Ez duplán igaz akkor, ha a megvezetett szélsőjobb réteg, ahogy tervezi, ráront nemzetére. Kezdik ezt szombaton és ahogy hallom, rendszert csinálnak belőle tavasszal. Szégyen.  Nyitnak egy ilyen lehetetlen petíciót és közben másról sem jár a gondolatuk, mint az országrombolásról.

Vendég

2012-01-17 16:34

HAJRA MAGYAROK

Vendég

2012-01-17 16:38

Teljesen egyetértek Eva Maria Barkival.
Egy kisebbségi.

2012-01-17 16:49

Egész UNIO vezetosége,egy levitézlett korupttársaság.Saját hazájukban,nem kellettek senkinek.Mostmeg egészEUROPANAK ok akarnak dirigálni liberális csocselék

szégyen-szégyen-szégyen
Szerénke

#2716 TIHANYI VISSZHANG-ZAVAR...

2012-01-17 16:52

#2711: - Re:

Hagyjad őket, had rúgják az utolsókat, látom ennyi vót a felmentő seregük.

Otto

2012-01-17 16:58

Egyetertek azzal, hogy nem kolcsonbol kell gazdalkodni, hanem a sajat eredmenyt kell a jovo beruhazasaba beepiteni. Jol teszi a jelenlegi kormany, ha nem vesz fel kolcsont. Ha nem lop es nem enged senkit sem lopni, lesz eleg penz mindenre.
A felhivassal egyetertek.
helyesíró verseny lesz a tüntetésen

#2718 Ki ez a Barki Mari ???

2012-01-17 17:00

#2714: - ...és tud írni ???

Én tovább megyek, én Barkivel egyetértek, ha már 10 értelmes szót le tud írni egymás után, de itt olyan aláíró nem volt fellelhető . Ezért kérek mindenkit, hogy a tüntetésre hozzon magával papírt, ceruzát,  mert gyakorolunk előtte, közben vagy utána, esetleg helyette.

Vendég

2012-01-17 17:23

68 éves vagyok, megszenvedtem a kommunizmust,remény-
kedtem 56-ban,szomorkodtam 68-ban a rendszerváltásnak
csufolt szinjáték idején már "nyugaton éltem ..tehát
sokat megértem,de legrosszabb álmomban sem gondoltam
volna,hogy pont a nyugat fog kiábránditani a még meg-
maradt hitemböl a demokrácia iránt.
Demokrácia nincs ..csak egy fogalom amit a megfelelö
tartalommal kellene feltölteni ,de akikre ez a szerep
kiosztatott Ök a hatalmasak ,náluk a hatalom és erö!!
Sorakozzunk fel a Miniszterelnökünk mögé mert egyedül
elvész a nagy nyomás alatt Most vagy soha!!
A felvonuláson én is részt fogok venni!

Vendég

2012-01-17 17:30

A petíció minden gondolatával egyetértek. Nagyot csalódtam az Európai Unióban. Félek, hogy a jövőben bármelyik kisebb ország számíthat arra, hogy erőszakosan beavatkoznak a szuverenitásába.

Vendég

2012-01-17 17:36

... egy új Trianon zajlik, gátlástalanul, kíméletlenül és mindez ismét Európa szeme láttára ,
az európai eszmék megtagadásával....

Vendég

#2722 Re:

2012-01-17 17:37

#2715: Egy kisebbségi. -  

Nagyon kisebbségi, ledves beíró!. Bár, miután  Ön valószínűleg nem magyar iskolába járt, Öntől még ilyen minőségű helyesírás is dícséretes.

Vendég

2012-01-17 17:40

Nem ilyen EU diktatúrát akarunk!
Belépésünk óta folyamatosan növekvő támadásoknak vagyunk kitéve. A tagság előnyei helyett a nemzet annak hátrányait szenvedi el.

Vendég

2012-01-17 17:55

Mindennel egyet ertek,minden szo a szivembol szol!!!!
Gondolom sokan igy vannak ezzel,csak nem merik megtenni
az elso lepest!!!!
Koszonettel Minden Igazi Magyar Neveben!!!

Vendég

2012-01-17 17:57

A bűnösök bünhődéséért és Székelyföld autonomiájáért!