Petíció a devizaadósok perilleték mentességéért

Vendég

2012-02-29 08:22

döbbenetes amit a bankok tesznek velünk gátlástalan, a kölcsönöknél átláthatatlan dijak jelennek meg menetközben jössz rá, hogy csúnyán átvertek! ügyvéddel kellene menni, amikor hitelt vesz föl az ember fia?

Vendég

2012-02-29 09:13

A devizakölcsönök nagyobb részének konstrukciója olyan, hogy 1./ Semmi köze nem volt a devizához. 2./ Alapvetően ellentmond az általános hitelszabályoknak, mert a kölcsöntőke összege soha nem lehetne több, mint felvett összeg. Természetesen más a helyzet a kamat- és árfolyam miatti többlet tehertől.

Vendég

2012-02-29 10:53

Szerintem a megoldás a mai Fogyasztóvédelmi Albizottság ülésére Makkos Albert által beterjesztett törvényjavaslat a devizaadósok érdekében! A hétvégén Dabason már a Miniszterelnök úr is amellett tört pálcát egy hivatalos avatóünnepségen, hogy "egymillió szerződés köti gúzsba a polgárokat", s tenni kell valamit! Hajrá osszátok meg Ti is!

Vendég

2012-02-29 13:18

Inkább nem szólok semmit, mert ha szólnák az olyan durva lenne, hogy még a modemet is elvinnék!

Vendég

2012-02-29 13:40

Támogatom magam és családom nevében!
Járjunk sikerrel, ezért mindenkit bíztatok a követésre, fügetlenűl, hogy van hitele, vagy nincs! Itt a demokrácia eleméről van szó!!!

Vendég

2012-02-29 15:35

Disznóság amit a kormány művel a kis keresetű
élni, és dolgozniakaró tisztességes emberekkel!
És hol vannak a deviza hiteles autó lízingesek????

Vendég

2012-02-29 15:36

Sziasztok! Örülök hogy végre történik jo is. Amit a bankok csinálnak, törvénytelen és undoritó!!!

Vendég

2012-02-29 16:26

Megerősítve minden formában!

Vendég

2012-02-29 17:48

Az ismerőseimnek ajánlom,hogy támogassák ezt a kezdeményezést,mert a hitelesek már amúgy is rengeteget buktak azon,hogy bevitték őket az erdőbe ezzel a kedvező hitel lehetőséggel.

Vendég

2012-02-29 18:28

Nincs annyi frank a piacon, amennyi a frank alapúnak mondott hitelek fedezete kéne, hogy jegyen!A hitelezés amit svájci frank alapúnak mondanak valóban fedezet nélküli hazárdjáték volt.Ez több helyen elhangzott és mégis pereskednünk kell az igazunkért?Nem mentőcsomagok kellenek ezért kéne a bankokat felelősségre vonni és a pofátlan uzsora kamatért!!!

Vendég

2012-02-29 18:33

Lakás- és autóhitelem svájci frankban van, a lakáshitelt 2 hónapja nem tudom fizetni férjem munkahely elvesztése miatt, mert különben a 4 tagú családot nem tudnám, igaz így se tudom fenntartani. Az autóhitelnél levelezési harcban állok a bank jogosulatlan követései miatt (behajtási költség, reaktiválási díj) miközben minden havi fix díj ki van fizetve, mégis elakarják időközönként venni a kocsit telefonos felhívásra. Minden reklamáló levelemet megmagyarázzák, de pont azzal fogtam meg Őket, vagy az e-mail-emre nem is válaszolnak.Nagyon örülök, hogy végre van, aki összefogja a sorstársaimat, mert sok lúd disznót győz. A magyar nép sokat szenvedett, hogy ez az ország létezzen, most az utódokat kényszerítik földönfutóvá. De hova menjen? Ez a mi országunk. Köszönöm, hogy Önök bátrak.

Vendég

2012-02-29 20:55

Aljasság az egész ez a minimum , hogy perilletékmentesé tegyék!

Vendég

2012-03-03 10:27

Köszönöm
tisztelettel a devizaadósók szövetségének
,hogy aláírhattam, aPetíció a devizaadósok perilleték mentességéért.

Vendég

2012-03-05 10:17

Teljesen egyetértek minden pontjával-magam is szenvedő alanya vagyok a családommal együtt- gusztustalan,amit a bankok művelnek velünk- és az is hogy ezt az állam, hagyja-és félmegoldásokkal próbálják betömni a szánkar,- a bankok meg röhögnek a markukba- persze kifelé sírnak,h mekkora veszteség érte őket,de igazán szeretnék én ekkorát "bukni a devizahitelemen-mint ők az enyémen " hajrá-hajrá ne hagyjuk magunkat!

Vendég

2012-03-15 09:44

Hát az aláírók száma meglehetősen kevés... Nem értem miért?
Ili

#166 Encs,Május 1 ut 5

2012-03-19 21:13

A mindennapok már elviselhetetlenek,ezért már nincs miben biznom.

Vendég

2012-03-21 21:55

Gondolom nem kis költség egy tárgyalás, amit valakinek meg kell finanszírozni. Valahogy úgy érzem, hogy kimondottan antiszociális egy olyan társadalom, amiben a bajbajutottnak kell fizetni... épp ezért támogatom ezt a petíciót...

Vendég

2012-03-26 19:19

Egyet értek a petícióval !
giti
Vendég

2012-04-28 11:48

Mélyen felháborító és embertelen! Túl azon, hogy sajnos személyesen szenvedő alanya vagyok én is!!!!!!!!!!

giti

2012-04-28 11:51

Hova is jutott a világ de leginkább kicsi országunk, Régen ha egy hitelt előbb kifizettél még kedvezményben is részesültél ma meg munkahelyed sincs, hogy az uzsora kamatos hitelt törleszteni tudd!!!!!!!!!!!

Vendég

2012-05-10 17:06

Nekem is az a véleményem, hogy sajnos a hitelt felvevő állampolgárok ma Magyarországon minden téren ki vannak zsákmányolva a pénzintézeti nagy hatalmaktól. Sajnos a bankok nem akarják belátni, hogy közösek a céljaink, ők kölcsön akartak nekünk adni( bárkinek) mi pedig kölcsönt szerettünk volna igényelni. Ők ezzel bőséges kamathoz, kezelési költséghez stb. jutnak mi pedig vállaljuk a terheket a megszerezni vágyó ingatlan vagy ingóság miatt. De az a baj amikor ez a mérleg egy irányba elbillen és a bankok nem akarják belátni, hogy hosszú távon még mindig ők járnak jól ha most el is engednek egy két forintot mert amikor a hitel a végét eléri akkor a banknak bevétele lesz illetve ha empatikus volt az ügyfelével akkor újra adhat számára egy újabb kölcsönt ami csak újabb és új bevételt jelent számára.
Azt gondolom, hogy a bankok határtalan kapzsisága vezettet ide, hogy a bankokat ellenségnek és nem szerződő félnek kell tekintenünk. Sajnos a hiteleseknek tényleg a pertől azért veszik el a kedvüket mert rengeteg az illeték illetve az ügyvédi költség. Ezt a bankok még amikor a mi pénzünkből alkalmaz rengeteg jogászt ezt elég rendesen ki is élezi. De azt gondolom, hogy a jelen petíciónak tényleg van értelme sőt azt gondolom, hogy még az ügyvédi díjat is ilyen esetben sikerdíjban kellene megszabni. Mindenkinek sok sok kitartást kívánok a mai zsarnok világhoz!

Vendég

#172 Reménység

2012-07-16 18:00

Nagyon bízom az összefogásban, minden erőmmel támogatom az ügy sikerességét.

Vendég

2012-07-20 15:10

Megerősítettem az aláírásomat!Remélem eredményes lesz!

Varga Erzsébet Anna
dia

#174 Re:

2012-07-30 13:08

Edit
Vendég

2012-08-02 12:22

Egyet értek a petícíóval.Rengeteg ember eladósodott az országba.Több bőrt már nem is tudnának lenyúzni rólunk.

Mi 3 éve vettünk föl 5,5M szabadfelhasználásu hitelt 15 évre.Akkor megkérdezték hogy mennyi az az összeg amit tudunk fizetni havonta,mi 50 ezer ft-ot vállaltunk.Kezdtük a részleteket 49000ft-al most 98000 ft-nál tartunk.Közben el váltunk a hitelt a gyerekeim fizetik,ők laknak a lakásba meg a volt férjem aki már 3 éve nem dolgozik.Még tudják fizetni,de úgy hogy mindig van némi tartozásuk.Ügyvédet nem tudunk fizetni mert nincs rá pénzünk ,talán itt kapunk némi segítséget.Várom válaszukat