Bocsánat kérés Izraeltől.

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Bocsánat kérés Izraeltől. petíció automatikusan generált fórumtémája

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2013-04-11 19:39

csoki

2013-04-12 07:18

T. Petíció tulajdonos!
Egy észrevételem akadt,mégpedig a sok törölve ,eltávolítva hozzászólás
ez szerintem arra enged következtetni ,hogy nem csak Izraelnek van fájdalma,hanem bizony más népeknek is,és most nagyon szépen fogalmaztam.Tudtam volna nyomdafestéket nem tűrő írásommal is felhívni a figyelmét arra ,hogy nem kéne erőltetni azt ami más népnek is fáj mégsem publikálja
(Délvidék,Erdély,Svábok,stb.)
Marika néni

#128 Re:

2013-04-12 08:29

#127: csoki -  

Más népeket általában ENNYIRE nem aláznak, vagy próbálnak alázni. A zsidóknak a túlélésért sokkal többet kell küzdeni, mint bárki másnak.

Péter Rajnai
A petíció szerzője

#129 Re:

2013-04-12 08:31

#127: csoki -

Tisztelt "Csoki"!

Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom. A sok törölt komment nem a fájdalomból fakad. Pusztán abból a tényből, hogy vannak olyan emberek akiket senki nem hallgat meg, mert akkora baromság az amit közölni akarnak... és mindig kényszert éreznek, hogy kéretlenül is hangot adjanak a saját hamis kényszerképzeteiknek.... Én mint a petíció tulajdonosa megtehetem, hogy megszűröm a kommenteket. Tudom, hogy ez némelyekből kislányos hisztériát vált ki, de hát sajnálom... Egyébként némelyik hozzászólás szinte fáj, akkora nagy sötétségről árulkodik....( ha már a fájdalomról beszélünk..) Azt, hogy az én kezdeményezésemet erőlködésnek nevezi......ez valóban egy harc, a gonosz, sötét, idióta erőkkel...és valóban nem könnyű. Javaslom keressen ön is egy népet akinek van fájdalma, és publikálja. (Délvidék,Erdély,Svábok,stb.)

Marika néni

#130 Re: Re:

2013-04-12 09:34

#129: Péter Rajnai - Re:  

Szívemből szólt, tisztelem ismeretlenül is.

Péter Rajnai
A petíció szerzője

#131 Re: Re: Re:

2013-04-12 12:21

2013-04-12 13:13

2013-04-12 17:57

2013-04-12 20:48

2013-04-13 12:51

Péter Rajnai
A petíció szerzője

#136 Re: SZÍVESEN! :-)

2013-04-13 13:05

#135: Inajar - SZÍVESEN! :-)

Inajar! Buta vagy és ostoba. Javaslom költözz Írországba. (de a hülyéket ott sem tűrik meg...)

Marika néni

#137 Re: Re: SZÍVESEN! :-)

2013-04-13 14:17

Retép Ianjar

#138 Re: Re: SZÍVESEN! :-) :D :D :D

2013-04-13 14:24

#136: Péter Rajnai - Re: SZÍVESEN! :-)

Ír bojkott Izrael ellen

2013. Április 11. 11:09

http://www.magen.hu/uimg/news/article/2/a2470.m...

Az Ír Pedagógus Szakszervezet mindennemű együttműködést betiltott

Az Ír Pedagógus Szakszervezet, mely az oktatás valamennyi szintjén képviseltetve van, mindennemű együttműködést betiltott Izraellel a hét elején tartott éves kongresszusán, mondván a zsidó állam sorozatos nemzetközi jogsértéseket követ el a palesztin nép ellen.

A bojkott kiterjed az oktató- és diákcsereprogramokra, közös pályázatokra, kutatási munkákra, sőt még az akadémiai szintű kooperációkra is.

A Szakszervezet egyúttal felszólította a Kereskedelemi Kamarát, hogy hasonló szankciókat vezessen be az izraeli termékek ellen. A felhívást számos parlamenti képviselő is támogatja.

A Szakszervezet vezetője és több tagja folyamatosan részt vesz különböző pro-palesztin – terrorkapcsolatokkal is bíró – civil szervezetek munkájában, hazai és gázai aktivitásában. 

Forrás: Jpost

Péter Rajnai
A petíció szerzője

#139 Re: Re: Re: SZÍVESEN! :-) :D :D :D

2013-04-13 15:46

#138: Retép Ianjar - Re: Re: SZÍVESEN! :-) :D :D :D

Ennyit tudsz. visszafele leírni a nevemet. Na ez a baj veletek neonáci, antiszemita fajgyűlölő barmokkal. Hogy ostobák vagytok. Magyarország szégyenei. Miatattatok tart itt ez az ország. Az asztalra semmit nem raktok le, csak a hülye ideológiátokat. (és még lusták is vagytok, és gyávák) Titeket az anyátok is letagadna szégyenében, apátok meg nincsen mert bánatában elbujdosott. Csak azért nem törlöm ki a kommentedet mert te erre számítasz és alig várod, hogy újra ki tehesd..... ostoba... egy kis ovodásnak is több esze van mint neked. Javaslom, hogy kezdj el tanulni.. először is olvasni... fejezd be a nyolc általánost, aztán próbálj meg értelmes gondolatokat szülni. Azután visszajöhetsz ide és leírhatod a saját véleményedet ahelyett, hogy lopott cikkekel fárasztasz.

2013-04-13 17:06

2013-04-13 17:19

2013-04-13 17:24

2013-04-13 17:29

Vendég

#144 Re: Re: Re: Re: Re: SZÍVESEN! :-) :D :D :D

2013-04-13 17:33

Vendég

#145 Re: Re: Re: Re: Re: Re: SZÍVESEN! :-) :D :D :D

2013-04-13 18:25

#144: - Re: Re: Re: Re: Re: SZÍVESEN! :-) :D :D :D 

Semmit, csak két mogyorózás között böfög egyet.

2013-04-14 06:05

Marika néni

#147 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SZÍVESEN! :-) :D :D :D

2013-04-14 07:02

#146: Turul - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SZÍVESEN! :-) :D :D :D 

Nem Rajnai Péter írta, hanem ÉN, aki nem érti a megvezetett, gyűlölködő embereket. Rajnai Péter minden szavával egyetértek, egyet viszont nem értek: miért kell egyedüli igazságnak a ti igazságotokat, amely a gyűlöletre épül, elfogadni?

2013-04-14 07:46

Erzsike

2013-04-14 09:04

Kedves Rajnai Péter! Nem Izraeltől hanem a zsidóságtól!!!Erről beszélhetünk ez az alap,de gondolom megfutamodásként élné meg ,ha a petíciója címét át kéne írni...
Péter66

#150 Re:

2013-04-14 10:15

#149: Erzsike -

Na, ez egy tiszteletteljes rákérdezést megér nekem!

"Nem Izráeltől, hanem a zsidóságtól!!!"    Ez már egy megbeszélésre méltó felvetés, mármint, hogy tehetünk-e, illetve kell-e tennünk különbséget, és hogyan? Izráel a biblikus értelmezés szerint maga a zsidóság. A geopolitikai és etnikai megkülönböztetés persze modern korunkban fennáll és megalapozott, de - szerintem - Rajnai Péter a biblikus értelmezés szerint fogalmazott.

Tehát?  Péter és Erzsike válaszát egyaránt nagyon várom.

Köszönöm:

Samu-Nagy Péter László