A Magyarországot érintő Trianoni-békediktátum revíziója!!
A Magyarországot érintő Trianoni-békediktátum revíziója!! / Közlemények / !!!Figyelem!!! / Hozzászólások
Vendég |
#262014-08-18 13:56Rég gondolkodom, mit jelent magyarnak lennem. A legutóbbi évek eredménye: krisztusivá válnom... Magasztosnak tűnő szavaim sokakat zavarnak, nem bánom. A megvilágosodás útja ideát ilyen. Magyarnak lenni vitézséget is jelent s tudást,igazit. Nem csak hitet... Nem sok időnk maradt, a kutyák ivadékai megerősödtek. |
Vendég |
#272014-09-23 12:48Kedves roland bizom benne hogy e szent ügy melyet kepvisel eleri celjat es kárpotolják kishazánkat elödeink bünéért mert nekik kötelessègük lett volna ezt a hitvany tettet megakadalyozni csak gondolok itt Balassagyarmat hös fiaira asszonyaira gondolom erti vagy ertik mire gondolok a Magyar nepnek nem karpotlas az államadossag elengedese hisza vilag tartozik nekünk Magyaroknak s nem mi a vilagnak hangsujozom a nagy magyarorszag idejeben hol voltak a csehszlovakok jugoszlavok romanok önekik meglett a sajat hazajuk a vasfüggony megszunesekor persze jutott a magyarokebol igy lehet othont teremteni mas hazajabol hat mondom kárpotoljanak minket mert adott ez a nemzet eleget e volagnak tudosbol orvosbol foldbol köszönöm hogy irhattam eröt egèssèget |
Roland Schmidt A petíció szerzője |
#28 Re:2014-12-26 16:48Nagyon köszönöm a levelét minden igaz Magyar lelkű embernek és Kellemes Kerecseny ünnepet kívánok Mindenkinek!
Áldás a Mag népére! |
Vendég |
#292014-12-30 11:37Tisztelt Schmidt Roland! A petícióval egyetértek és csatlakozom! Varga Kálmán |
Vendég |
#302014-12-30 13:00EZEN FÁRADOZOM ÉVEK ÓTA, HOGY FELÉBRESSZEM AZ ELALTATOTT MAGYAR EMBEREKET.A PÁPA TEVÉKENYSÉGÉT ISMERJÜK. VAN EGY MAGYAR MONDÁS :""" SEGÍTS MAGADON ÉS AZ ISTEN IS MEGSEGÍT """. NEM KELL SOKAT DUMÁLNI. UJRAEGYESÍTÉSI BÉKETÜNTETÉSEKET KELL SZERVEZNI ÉS A PETÍCIÖRA ALÁÍRÁST KELL GYŰJTENI.MIELŐBB, MERT MÁR 79 ÉVES VAGYOK ! ! ! INTENZÍVITÁST !!! LEVELEZŐCSOPORTOM IS EZT VÁRJA. 2020 - ig LEHET AZ ÚJRAEGYESÍTÉST KÖVETELNI. TRIANONI DIKTÁTUM ÉRVÉNYTELENSÉGE BIZONYÍTOTT. |
Vendég |
#312014-12-30 13:26KEDVES Nemzet Testvérem,Én mint a Dunaújvárosi Trianon Társaság volt elnöke /el öregedés, és meghalás miatt már nem létezünk /, de a szellemiséget tovább adtuk, és új társasághoz léptünk. Megadom a szellemiségünk örököseinek FACEBOOK ELÉRHETŐSÉGÉT. GÁBOR KATA RÁCZ KAMILLA világos-s-ság Itt olyan Nemzet testvérek vannak, akiknek ugyan az a céluk, mint Nekünk. A MAGYAROK ISTENE ÁLDJON, ÉS VEZÉRELJEN UTUNKON. KOVÁCSNÉ SZÖLLÖSSY IBOLYA |
Vendég |
#322014-12-30 13:35Minden tisztelet ,és megbecsülés azoknak akik a hazájukért jót tesznek. |
Vendég |
#332014-12-30 13:3979 évesw vagyok, Levelező csoportom van. Némileg tudok internetezni,, 3 év üta. Kérek tájékoztatást, miképpen lehet a petícióhoz és mozgaqlmához csatlakozni. KÖSZÖNETTEL : Kiss István nyugdíjas. |
Vendég |
#342014-12-30 14:34A magam részéről köszönöm a magyarság érdekében tett lépéseidet ! |
egy magyar a sok közzül |
#35 Re:2014-12-30 17:18mi értelme ennek az utolsó megjegyzésnek, ha valóban cigány lenne még akkor is értelmetlen és nem illő e témához |
Vendég |
#362014-12-30 17:53Kedves Schmidt Roland! Az Ön neve nem "igazán" magyar. Ennek ellenére boldogan csatlakozom a mozgalomhoz, mert nagyon fontosnak találom hogy lehető legtöbb fiatal tudja meg, mit is követtek el Trianonban a Magyarság ellen. Ismerje meg az egész világ hogy milyen aljas békeszerződést írattak alá az akkori Magyar vezetéssel, mely nem kellőképpen állt ki a magyar érdekek mellett. Üdvözlettel: Kiss Imre |
Vendég |
#372014-12-30 19:46Nem veletlenul Nagyvaradrol szarmazol? |
Vendég |
#382014-12-30 22:32Támogatom! Ha minden országnak, népnek joga van az éredekei kifejezésére és érvényrejuttatására, akkor a amgyarok miért nem tehetnék ugyanezt. |
Vendég |
#392014-12-31 01:24Tisztelt Roland, én csehszlovákiába születtem, (szándékosan kisbetüvel)Zemplénben. Megszenvedtem trianont én is.Amikor a 70 es évek elején az usa ba emmigráltam, ha módját ejthettem, kutattam - mi és kik okozták e nagy tragédiát?Nem csak velünk bántak el, másokkal is, de velünk a legalaposabban. Arra a kérdésemre, hogy miért és kik gondolom megtaláltam a választ. Azokhoz pedig akik ezt tették velünk, hiába fordulunk. Ők nem azért gyengitették le nemzetünket, hogy azt most erössé tegyék! Ilyen egyszerü. Tisztelt Roland, A Szent korona tana, a korona, amielött a kommunisták nem vezették be az istentelenséget, hanem erösen a katolikus vallásban éltünk, a habsburgok (mindig kisbetüvel)erösen a vatikánnal válvetve szigorú katolikus fegyelemmel igázták le nemzetünket és népünket, akkor a szent korona tana, törvényei a korona, miért nem védett meg minket? Ne vessük meg a metafizikát. Kerekedjünk felül az elmondott ismételgetett meséken. marad a remény. Talán ezek a sátán szolgái összeomlanak és égi segitséggel orvosolva lesz szerencsétlenségünk, megaláztatásunk. Jézus megigérte, én bizom benne. Isten segitsen mindnyájunkat, Schmidné Sohajda Éva, Kisgéres, Felvidék. |
Vendég |
#402014-12-31 01:54János Pál nem irhatta, hiszen Erdélyben kérték a pápát, hogy magyarlakta teruletekre magyar püspököt nevezzen ki, - nem tette!! Az oláh görögkatolikus. a magyarok, csángók rómaiak. a pápának világosan elmondták és ő tudta is mi volt trianonba, akkor sem vette figyelembe Erdélyi hiveinek akaratát ! Na!! |
Vendég |
#412014-12-31 11:22Drága Testvéreim! Kérlek benneteket irjátok alá ezt a Peticiót,és küldjétek el minnél több Magyarnak a világban.....ha sokan kérünk-hátha meghalgattatunk!! HA MI SEM HISSZÜK EL ,HOGY ÁLMAINK BETELJESÜLHETNEK ...AKKOR KI LESSZ AZ AKI BETELJESÍTI ŐKET??? |
Vendég |
#422015-01-01 20:03Kedves Roland! Áldjon meg Téged a Magyarok Istene és segítsen nagy vállalkozásodban! Igazságot, igazságot Magyarországnak! |
Vendég |
#432015-01-01 22:48magyar Béla vagyok.Üdvözlöm a törekvésedet és teljes mértékben eggyet értek vele.Trianon a legmocskosabb bün amit a hazánk ellen elkövettek.Mint ahhogy a monarchiába belekéényszeritettek ugy kényszeritettek a háboruba is.Ráadásul egy olyan tronörökösért ontották eleink a vérüket aki(Ferenc ferdinánd)kifejezetten utállta a magyarokat.Trianon köszönhető Károlyi Mihálynak és KunBéla csörhéjének akik az ország teljes megsemisitéséére törekedtek.Ajánlom mindenkinek a tisztánlátás végett Földi Pál történész Székely Hadosztály cimü könyvét.Annál is inkább mert tényszerüen rámutat azokra az elhallgatott mocskos fondorlatokra ami a franciák és a románok románok elkövettek szerencsétlen kivéreztetett hazánk ellen.A könyv 350 forint. Kivánom kedves Roland a Mindenhatótól hogy törekvésed megmozgassa az ellenünk vétők lelkiismeretét(ha van nekik)A Tranoni békediktáátumban benne van hogy az elcsatolt területeknek autonomiát kell biztositani amit a mai napig nem tartottak be.Tranon ha megszünne az ujra rajzolná európa térképét a régi határok szerint.Ez ellen még fegyverrel is képesek lennének ellenünk fordulni pedig követelésed jogos.Támogatunk mindenbe.Üdv.Magyar Béla |
Vendég |
#442015-01-03 09:23Csak azt tudom hozzászólni, hogy egyetértek! |
Vendég |
#452015-01-03 15:13Kedves Roland! Tiszteletre méltó, hogy foglalkozol lefejezésünket jelentő "Trianon" revíziójával. Üdvözlettel: Rochi László |
Vendég |
#462015-01-06 20:06vissza nagy Magyarországot veszen trianon |
Vendég |
#472015-01-13 14:36áldás vezesse az emberek lelkületét a fájo sebek a vissza-adással begyogyulnának.Áldás Őnre és a MAGYAR NÉPRE:MANYI |
Vendég |
#482015-03-15 08:12bizonyult rövid u-val Európai hosszu o-val Továbbá vesszők hiányai. Üdvözlettel, Andor |
Vendég |
#492015-08-03 15:51Üdv Roland! Mi csak hálásak lehetünk neked, hogy elinditottad ezt a peticiót, mert úgy látszik itthonról senki nem meri ezt megtenni! Mindenki azzal védekezik, hogy ez a szerződés úgy van megalkotva, hogy lehetetlen megtámadni!!! Én pedig úgy gondolom, hogy olyan szerződés nincs amit nem lehetne támadni!!! Főleg, ahogy a peticióban is le van irva, azok az államok akikkel a szerződés köttetett anno már nem is léteznek, sőt Románia megszegte a szerződésben foglalt kitételt, miszerint az elcsatolt országrészben maradottakkal emberségesen bánik. Ez már eleve egy támadási pont. Ezért én is aláírtam a peticiót, és kérdezném, hogy mikor lehet ezt továbbitani az illetékeseknek? Mennyi aláírásnak kell összegyűlni ahhoz, hogy be lehessen adni? Köszönöm a válaszodat : Szabóné Ági |
Éva Gálné Toldi Vendég |
#502018-09-17 19:49Szép napot!Osztom,ahol csak tudom,kedves Schmidt Roland,Isten áldja ezen szándékát,...!Üdv.Gálné Toldi Éva |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1321 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1041 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
612 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
371 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
265 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
199 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
183 Létrehozva: 2024-12-10
Korcsolyapályát Egerben! 2024
189 Létrehozva: 2024-11-20
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1599 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
121 Létrehozva: 2024-12-06
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5151 Létrehozva: 2024-06-21