A Magyarországot érintő Trianoni-békediktátum revíziója!!
A Magyarországot érintő Trianoni-békediktátum revíziója!! / Közlemények / !!!Figyelem!!! / Hozzászólások
Vendég |
#262014-08-18 13:56Rég gondolkodom, mit jelent magyarnak lennem. A legutóbbi évek eredménye: krisztusivá válnom... Magasztosnak tűnő szavaim sokakat zavarnak, nem bánom. A megvilágosodás útja ideát ilyen. Magyarnak lenni vitézséget is jelent s tudást,igazit. Nem csak hitet... Nem sok időnk maradt, a kutyák ivadékai megerősödtek. |
Vendég |
#272014-09-23 12:48Kedves roland bizom benne hogy e szent ügy melyet kepvisel eleri celjat es kárpotolják kishazánkat elödeink bünéért mert nekik kötelessègük lett volna ezt a hitvany tettet megakadalyozni csak gondolok itt Balassagyarmat hös fiaira asszonyaira gondolom erti vagy ertik mire gondolok a Magyar nepnek nem karpotlas az államadossag elengedese hisza vilag tartozik nekünk Magyaroknak s nem mi a vilagnak hangsujozom a nagy magyarorszag idejeben hol voltak a csehszlovakok jugoszlavok romanok önekik meglett a sajat hazajuk a vasfüggony megszunesekor persze jutott a magyarokebol igy lehet othont teremteni mas hazajabol hat mondom kárpotoljanak minket mert adott ez a nemzet eleget e volagnak tudosbol orvosbol foldbol köszönöm hogy irhattam eröt egèssèget |
Roland Schmidt A petíció szerzője |
#28 Re:2014-12-26 16:48Nagyon köszönöm a levelét minden igaz Magyar lelkű embernek és Kellemes Kerecseny ünnepet kívánok Mindenkinek!
Áldás a Mag népére! |
Vendég |
#292014-12-30 11:37Tisztelt Schmidt Roland! A petícióval egyetértek és csatlakozom! Varga Kálmán |
Vendég |
#302014-12-30 13:00EZEN FÁRADOZOM ÉVEK ÓTA, HOGY FELÉBRESSZEM AZ ELALTATOTT MAGYAR EMBEREKET.A PÁPA TEVÉKENYSÉGÉT ISMERJÜK. VAN EGY MAGYAR MONDÁS :""" SEGÍTS MAGADON ÉS AZ ISTEN IS MEGSEGÍT """. NEM KELL SOKAT DUMÁLNI. UJRAEGYESÍTÉSI BÉKETÜNTETÉSEKET KELL SZERVEZNI ÉS A PETÍCIÖRA ALÁÍRÁST KELL GYŰJTENI.MIELŐBB, MERT MÁR 79 ÉVES VAGYOK ! ! ! INTENZÍVITÁST !!! LEVELEZŐCSOPORTOM IS EZT VÁRJA. 2020 - ig LEHET AZ ÚJRAEGYESÍTÉST KÖVETELNI. TRIANONI DIKTÁTUM ÉRVÉNYTELENSÉGE BIZONYÍTOTT. |
Vendég |
#312014-12-30 13:26KEDVES Nemzet Testvérem,Én mint a Dunaújvárosi Trianon Társaság volt elnöke /el öregedés, és meghalás miatt már nem létezünk /, de a szellemiséget tovább adtuk, és új társasághoz léptünk. Megadom a szellemiségünk örököseinek FACEBOOK ELÉRHETŐSÉGÉT. GÁBOR KATA RÁCZ KAMILLA világos-s-ság Itt olyan Nemzet testvérek vannak, akiknek ugyan az a céluk, mint Nekünk. A MAGYAROK ISTENE ÁLDJON, ÉS VEZÉRELJEN UTUNKON. KOVÁCSNÉ SZÖLLÖSSY IBOLYA |
Vendég |
#322014-12-30 13:35Minden tisztelet ,és megbecsülés azoknak akik a hazájukért jót tesznek. |
Vendég |
#332014-12-30 13:3979 évesw vagyok, Levelező csoportom van. Némileg tudok internetezni,, 3 év üta. Kérek tájékoztatást, miképpen lehet a petícióhoz és mozgaqlmához csatlakozni. KÖSZÖNETTEL : Kiss István nyugdíjas. |
Vendég |
#342014-12-30 14:34A magam részéről köszönöm a magyarság érdekében tett lépéseidet ! |
egy magyar a sok közzül |
#35 Re:2014-12-30 17:18mi értelme ennek az utolsó megjegyzésnek, ha valóban cigány lenne még akkor is értelmetlen és nem illő e témához |
Vendég |
#362014-12-30 17:53Kedves Schmidt Roland! Az Ön neve nem "igazán" magyar. Ennek ellenére boldogan csatlakozom a mozgalomhoz, mert nagyon fontosnak találom hogy lehető legtöbb fiatal tudja meg, mit is követtek el Trianonban a Magyarság ellen. Ismerje meg az egész világ hogy milyen aljas békeszerződést írattak alá az akkori Magyar vezetéssel, mely nem kellőképpen állt ki a magyar érdekek mellett. Üdvözlettel: Kiss Imre |
Vendég |
#372014-12-30 19:46Nem veletlenul Nagyvaradrol szarmazol? |
Vendég |
#382014-12-30 22:32Támogatom! Ha minden országnak, népnek joga van az éredekei kifejezésére és érvényrejuttatására, akkor a amgyarok miért nem tehetnék ugyanezt. |
Vendég |
#392014-12-31 01:24Tisztelt Roland, én csehszlovákiába születtem, (szándékosan kisbetüvel)Zemplénben. Megszenvedtem trianont én is.Amikor a 70 es évek elején az usa ba emmigráltam, ha módját ejthettem, kutattam - mi és kik okozták e nagy tragédiát?Nem csak velünk bántak el, másokkal is, de velünk a legalaposabban. Arra a kérdésemre, hogy miért és kik gondolom megtaláltam a választ. Azokhoz pedig akik ezt tették velünk, hiába fordulunk. Ők nem azért gyengitették le nemzetünket, hogy azt most erössé tegyék! Ilyen egyszerü. Tisztelt Roland, A Szent korona tana, a korona, amielött a kommunisták nem vezették be az istentelenséget, hanem erösen a katolikus vallásban éltünk, a habsburgok (mindig kisbetüvel)erösen a vatikánnal válvetve szigorú katolikus fegyelemmel igázták le nemzetünket és népünket, akkor a szent korona tana, törvényei a korona, miért nem védett meg minket? Ne vessük meg a metafizikát. Kerekedjünk felül az elmondott ismételgetett meséken. marad a remény. Talán ezek a sátán szolgái összeomlanak és égi segitséggel orvosolva lesz szerencsétlenségünk, megaláztatásunk. Jézus megigérte, én bizom benne. Isten segitsen mindnyájunkat, Schmidné Sohajda Éva, Kisgéres, Felvidék. |
Vendég |
#402014-12-31 01:54János Pál nem irhatta, hiszen Erdélyben kérték a pápát, hogy magyarlakta teruletekre magyar püspököt nevezzen ki, - nem tette!! Az oláh görögkatolikus. a magyarok, csángók rómaiak. a pápának világosan elmondták és ő tudta is mi volt trianonba, akkor sem vette figyelembe Erdélyi hiveinek akaratát ! Na!! |
Vendég |
#412014-12-31 11:22Drága Testvéreim! Kérlek benneteket irjátok alá ezt a Peticiót,és küldjétek el minnél több Magyarnak a világban.....ha sokan kérünk-hátha meghalgattatunk!! HA MI SEM HISSZÜK EL ,HOGY ÁLMAINK BETELJESÜLHETNEK ...AKKOR KI LESSZ AZ AKI BETELJESÍTI ŐKET??? |
Vendég |
#422015-01-01 20:03Kedves Roland! Áldjon meg Téged a Magyarok Istene és segítsen nagy vállalkozásodban! Igazságot, igazságot Magyarországnak! |
Vendég |
#432015-01-01 22:48magyar Béla vagyok.Üdvözlöm a törekvésedet és teljes mértékben eggyet értek vele.Trianon a legmocskosabb bün amit a hazánk ellen elkövettek.Mint ahhogy a monarchiába belekéényszeritettek ugy kényszeritettek a háboruba is.Ráadásul egy olyan tronörökösért ontották eleink a vérüket aki(Ferenc ferdinánd)kifejezetten utállta a magyarokat.Trianon köszönhető Károlyi Mihálynak és KunBéla csörhéjének akik az ország teljes megsemisitéséére törekedtek.Ajánlom mindenkinek a tisztánlátás végett Földi Pál történész Székely Hadosztály cimü könyvét.Annál is inkább mert tényszerüen rámutat azokra az elhallgatott mocskos fondorlatokra ami a franciák és a románok románok elkövettek szerencsétlen kivéreztetett hazánk ellen.A könyv 350 forint. Kivánom kedves Roland a Mindenhatótól hogy törekvésed megmozgassa az ellenünk vétők lelkiismeretét(ha van nekik)A Tranoni békediktáátumban benne van hogy az elcsatolt területeknek autonomiát kell biztositani amit a mai napig nem tartottak be.Tranon ha megszünne az ujra rajzolná európa térképét a régi határok szerint.Ez ellen még fegyverrel is képesek lennének ellenünk fordulni pedig követelésed jogos.Támogatunk mindenbe.Üdv.Magyar Béla |
Vendég |
#442015-01-03 09:23Csak azt tudom hozzászólni, hogy egyetértek! |
Vendég |
#452015-01-03 15:13Kedves Roland! Tiszteletre méltó, hogy foglalkozol lefejezésünket jelentő "Trianon" revíziójával. Üdvözlettel: Rochi László |
Vendég |
#462015-01-06 20:06vissza nagy Magyarországot veszen trianon |
Vendég |
#472015-01-13 14:36áldás vezesse az emberek lelkületét a fájo sebek a vissza-adással begyogyulnának.Áldás Őnre és a MAGYAR NÉPRE:MANYI |
Vendég |
#482015-03-15 08:12bizonyult rövid u-val Európai hosszu o-val Továbbá vesszők hiányai. Üdvözlettel, Andor |
Vendég |
#492015-08-03 15:51Üdv Roland! Mi csak hálásak lehetünk neked, hogy elinditottad ezt a peticiót, mert úgy látszik itthonról senki nem meri ezt megtenni! Mindenki azzal védekezik, hogy ez a szerződés úgy van megalkotva, hogy lehetetlen megtámadni!!! Én pedig úgy gondolom, hogy olyan szerződés nincs amit nem lehetne támadni!!! Főleg, ahogy a peticióban is le van irva, azok az államok akikkel a szerződés köttetett anno már nem is léteznek, sőt Románia megszegte a szerződésben foglalt kitételt, miszerint az elcsatolt országrészben maradottakkal emberségesen bánik. Ez már eleve egy támadási pont. Ezért én is aláírtam a peticiót, és kérdezném, hogy mikor lehet ezt továbbitani az illetékeseknek? Mennyi aláírásnak kell összegyűlni ahhoz, hogy be lehessen adni? Köszönöm a válaszodat : Szabóné Ági |
Éva Gálné Toldi Vendég |
#502018-09-17 19:49Szép napot!Osztom,ahol csak tudom,kedves Schmidt Roland,Isten áldja ezen szándékát,...!Üdv.Gálné Toldi Éva |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Szemétszállítás
2133 Létrehozva: 2025-01-01
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
6864 Létrehozva: 2024-06-21
El a kezekkel és fűrészekkel a Péterhalmi-erdő fáitól!
611 Létrehozva: 2025-01-18
Petíció a magyarországi gyepmesteri telepek működésének törvényi szabályozásáért ‼️
475 Létrehozva: 2025-01-19
Legyen korlátozva a szilveszteri tűzijáték-használat Székesfehérváron!
355 Létrehozva: 2025-01-03
Szeretnénk Lidl áruházat Tiszakécskére!
1209 Létrehozva: 2021-07-09
Közérdekű feljelentés bankok, bíróságok, közjegyzők ellen
284 Létrehozva: 2025-01-01
A PÉNZ SZÁMÍT, NEM AZ ÉLET?
252 Létrehozva: 2025-01-14
Életeket veszélyeztethet a Menczer – Lázár paktum Tát-Bajna – Szomor régióban. Ister-Granum Tiszasziget petíciója
251 Létrehozva: 2025-01-07
TŰZIJÁTÉKMENTES XVI.kerület
223 Létrehozva: 2025-01-02
Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!
53229 Létrehozva: 2014-01-01
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
495 Létrehozva: 2024-11-21
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1783 Létrehozva: 2024-09-29
Közvetlen buszjárat Tiszalúc-Miskolc között
175 Létrehozva: 2025-01-17
Tiltsák be Magyarország területén minden nap a tüzijáték használatát.
168 Létrehozva: 2025-01-01
Hosszabbítás - Bókay-kerti jégterasz
101 Létrehozva: 2025-01-03
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
99 Létrehozva: 2024-12-24
A kulturális, zenei és közösségi életért
1272 Létrehozva: 2024-12-18
Aláírásgyűjtés a Mátrafüreden található általános iskola ismételt megnyitására
96 Létrehozva: 2025-01-15
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOTA TERMÉSZET HELYETT!!!!!
93 Létrehozva: 2025-01-19