Emberségesebb fizetőparkolást 12 pont!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Emberségesebb fizetőparkolást 12 pont! petíció automatikusan generált fórumtémája

Vendég

2014-05-16 20:33

Induljon másik petíció is:

Még mindig azzal etetik az autósokat, hogy matricának nevezik az egy számítógép nyomógombos autópálya jegyeket, melyeknek valójában nincs előállítási költsége. 2 óra, 1 nap ugyannyi mint tíz nap. (Lássuk ezt az élelmiszer esetében: 20 kg-os kenyér 4000 Ft. Kisebb adag nincs!)

Legyen 1 órás, 2 órás, 10 órás, egy napos, 2 napos, 4 napos autópályadíj! Fellélegezhetnének az autópályapótló utakat befogadó községek lakosai.

Laci

#27 Re: Rezsicsökkentés

2014-05-17 21:20

#26: -

Én szerintem a parkolást is be kellene venni a rezsicsökkentési tervbe. Ez ugyanolyan "polgárnyomorító" dolog mint a monopol helyzetből adodóan elszállt közüzemi költségek. Szerintem ez még népszerübb intézkedés lehetne mint a villany vagy a gáz árának csökkentése. Mert a villany esetében legalább valamit kap az ember a pénért, csak esetleg relatíve drágán, de a parkolásnál....?

Vendég

2014-05-27 11:30

Törvények mögé bújtatott, legalizált rablás!

Vendég

#29 Re: bénítsuk meg a rendszert

2014-08-31 20:04

#24: zoli - bénítsuk meg a rendszert 

Az ötlet szuper. Csak a 117 aláírást elnézve sajnos az az érzésem alig lennénk tizen, akik ezt megteszik. Márpedig a rendszerbénításhoz több ezer kéne. Sajna az emberek lusták, csak akkor sírnak ha nyakukon a baj. Megelőzni, tiltakozni nem jönnek.

Vendég

2014-11-24 13:34

Mindenben támogatom a petíciót! Felháborító, nyílt, törvényes rablás a parkolótársaságok igazságtalan és hazug működése. Teljesen meg kell szüntetni a parkolási társaságokat!!!! Mindenki ott parkoljon és addig, ahol - a tiltott helyek kivételével - helyet talál, és mások közlekedését nem akadályozza. A közterület mindenkié.

Vendég

2014-12-04 17:32

Ennyire nem érdekli az embereket, hogy keresztbe-hosszába szivatják őket, hogy még ezt a petíciót sem hajlandóak aláírni?
Tízezreket érint és mégis csak ilyen kevesen írják alá?

Vendég

2016-08-26 10:50

Szerintem sokkal erősebben kéne a korszerű parkolási rendszer bevezetését szorgalmazni, mint a jelenlegi lyukakat tódozni fódozni! Ma már egy óvodás gyerek is el tud képzelni egy teljesen egyszerű rendszert, ami rendszám alapján automatikusan számláz az autósnak. De ha ez túl futurisztikus (és olcsó lenne), akkor a központi adatbázis is nagy előrelépés lenne. megszüntetve a határviták legtöbbjét. És még mindig vannak joghézagok, ill. a hiéna viselkedésre feljogosító jogszabályok. Ezeket sürgősen, de nagyon sürgősen kéne nyomni.
tamiya

2016-10-15 21:21

2016.10.14-ei kb. 17:30 körüli parkolójegyet keresek a VII. kerületből vagy a VIII. kerületből! S.O.S.

Vendég

2016-10-24 20:31

Budapestre már alig járok kocsival, 3-4-szer évente, mert mert embertelenek a parkolási lehetőségek...