A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Gorcsev Iván

/ #842 Re: Re: Re: Mondd, te kit (mit) választanál?

2013-04-21 21:44

#840: Árpád vére - Re: Re: Mondd, te kit (mit) választanál?

Sem cimbizni, sem "bájcsevegni" nem akarok Veled.

De ez a hozzászólásod mutatja a "lényeget", ahelyett, hogy a közös pontokat keresnéd, (szinte) szégyelled, hogy egyet kell értened valamiben... Viszont, ha egy zsidó rossz, szemét, aljas (Rákosiék féle "nagy négyes, Kun stb. kapcsán egyéb jelzők is használhatóak), akkor azért olyan, mert zsidó. Hajós Alfréd, Székely Éva, Molnár Ferenc, Rejtő Jenő, Richter Gedeon (aki a gettóban inkább öngyilkos lett...), Weisz MAfréd, vagy éppen Brüll Alfréd és még sorolhatnánk... esetében azonban már (szinte) mellékes a zsidóságuk... Így valami nem stimmel azzal a mérleggel. Amúgy ponmt erről beszélek és ezt nem érted, vagy nem akarod megérteni: előbbiek nem azért voltak férgek, míg utóbbiak sem azért alkottak nagyot, mert zsidók voltak. Nem kunszt minden emzetből kiválasztani szemetet és tiszteletre méltót.

A piros-fehér csíkos zászlót lejáratták... /Ha őszinte vagy, Te is elismered, ha valóban a múlt tisztelete stb. lenne a lényeg, akkor akad jócskán még történelmi zászló.../

Zöld-fehér - azért a csapat fele magyar, ráadásul hosszú évek óta először azt látom, hogy játszanak esetleg pocsékul is, de megdöglenek a plyán, a csapatért, a mezért... /No meg végre látok elképzelést is./ Tény, a kézis csajok sok szempontból közelebb állnak hozzám...

Élet Menete - bármilye hitetlen, én is feleslegesnek, faszságnak tartom az izraeli zászlókat. S én is elítélem, ha megütöttek egy lányt. S bár ez nem mentség, miért is kellett odamenni provokálni? Nekem pl. eszembe sem jutna provokálni mondjuk egy Trianonra emlékező felvonulást... /Az emlékező a hangsúlyos.../ Sőt, ha számotokra nem az lennék, amiket fent összehordtál, akkor nekem is ott lenne a helyem...

Palesztinok - nézz már utána mit csináltak kb 50 évig... /Olvass utána, hogy mik derültek ki arról a hajóról!/