A sportolókat is vonják be a görpálya építésekbe!!!

NIKE - RIDE.HU

/ #5 Re:

2013-06-08 11:12

#4: -

Nem gondolja senki, hogy ez jár, és nem is ez áll a peticióban. Ilyen pályákat építenek pl az önkormányzatok csak az a kérés, hogy ne az döntse el az íróasztal mögül mi a jó a sportolóknak aki még nem ált deszkán vagy gurult BMX-el  hanem kérjék ki a véleményüket, hogy pl A, B, esetleg C cég tervei alkalmasan-e a tényleges sportolásra. Vagy ne adj isten a sportolók tervezzék meg a pályát.

Sehol nem szerepel, hogy ingyenpálya. Ha az önkormáynyat épít egy pályát és az belépős mint pl egy strand azzal senkinek semmi baja. De ha a strandon 30 centis a legnagyobb medence na azárt nem szívesen fizetnék. És ha már ugyis felépítik a strandot akkor tervezzék az igényeknek megfelelően.

Felnőtt modjára fel vannak keresve az illetékes épittetők pl Fővőrosi Önkormányzat akik kapnak prezentációt, tájékoztatást. És ez a szerinted gagyi internetes petició a kövezkező ilyen találkozónál szépen oda lesz csatolva a többi tájákoztató anyag mellé, hogy lássák mennyi sportolót érdekel ez a dolog. De ha tudsz jobbat akkor csatlakozz és segits.