Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét

Vendég

/ #54 A magyar szupport

2013-07-03 16:26

A mélyen tisztelt magyar szupporttal nekem is volt problémám. Nem is egy.

Még a Xi szerveren tiltották ki az egyik osztálytársam, akinek átjött a barátja és az ő internetén fellépett a szerverre, hogy indítson egy építkezést. Kb. egy óra múlva ki lett tiltva 5 napra osztálytársam meg a barátja is. Ez így ugye még talán el is fogadható, bár nekem már ez sem tiszta, hisz akkor ne csinálják meg a játékot böngészősnek, ha azt akarják, hogy csak otthon játsszak vele.

Az undorító viszont az, hogy őket ki tiltották ennyiért, de azt az osztálytársamat, akinek legalább 7 felhasználói fiókja volt (internetmegosztásba beírva ugyan), de őt nem dobták ki. Pedig ő segítette a szövetségesek védelmét az egységek egy támadott városba küldésével, hogy idegesítse az ellenfelet. Az nem volt feltűnő ezek szerint, hogy egy IP-ről érkezik kb. 14 támogatás? Na, az nem volt feltűnő ugye? Egyébként az összes fiók él, bár nem használja. Őt nem vették észre?

Egyébként is, ha már egy böngészős játékot tartanak fenn, nehogy már azért legyek tiltva, mert informatika órán belépek a játékba 5 osztálytársammal együtt és az IP címünk ugyan az.

Kérdem én, hogy a szupport tagok, ha belépnek munkahelyről, iskolából, vagy az értelmi szintet nézve az óvodából akkor nekik nem ugyan az az IP címük? Arra fele minden gép másikat kap?

Mert az rohadt drága megoldás lenne és kivitelezése se lenne egy egyszerű feladat. Az, hogy egy előfizető már használatban lévő IP címet kap, az ugyan elviekben tényleg nem fordulhat elő, de az internet már csak ilyen. Az informatika rendszerekben mindig van hiba. Ha nem lenne hiba, nem működne. Ráadásul van, ugye a mobilnetes felállás ahol, több gép van egy hálózati vezérlőn, így a külső IP egyezik. Nehogy már a barátaimmal azért ne osszam meg a mobilnetem, mert a Grepolis szupportnak ez nem tetszik és kitiltanak. Ha ennyire ráérnek szívatni a rendes játékosokat, akkor átírhatnák a szabályzatot is, vagy tanuljanak meg programozni és oldják meg, hogy ebből ne legyen probléma. Nem olyan embert kellene odaültetni az ilyen feladatok ellátáshoz, aki annyit ért ehhez, hogy van a számítógép és, ha a szerelő bácsi megcsinálta a bekötést, akkor van internet is.

Ez a hozzáállás csakis annyit igazol, hogy mindenféle inkompetens vérPistikét felvesznek szupportosnak aztán ő meg csinálja a fesztivált.