Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét

megtorló

/ #60 Re: A magyar szupport

2013-07-03 21:08

#54: - A magyar szupport

No akkor legyen a suport téma mivel erre lett nyitva ez az oldal!

Sajnálom hogy mást is ide tettem ,de csak itt volt rá lehetőségem.

Szóval szerintetek hány aktív felhasználó játszik jelenleg a folyamatban lévő szervereken?

15-20 ezer? Én nem tudom de rohadt sok.Szerintetek a Inno Games hány szupportost alkalmaz mondjuk magyarországon?

20,50,100 embert??

Ezt sem tudom pontosan,de szerintem 20 nál nem lehetnek többen.Ezt a nekik írt levelekből kapott válaszok alapján tudom csak saccolni.

A lényeg ha leosztod őket a szerverekre,akkor kb 2-3 jut max egyre.

Az kb 2000-3000 acc.

Szerintetek tudnak mindíg mindenre figyelni??

Ha érkezik egy bejelentés akkor azt kivizsgálják,egyszerü a feladat.Viszont nap mint nap 3000 accot végignézni tök lehetetlen.Azt el tudom képzelni hogy szúrópróba szerüen ránéznek játékosokra,és ha találnak valamit akkor hoznak szankciót anélkül hogy érkezett volna bejelentés.

Talán ezért lehet az hogy van aki egyből lebukik,mert hibázott,és akad olyan notorikus csaló is aki soha nem bukik le,mert egy szürke egér és elvész a 3000 játékos között,és sosem jelenti fel senki.

Főleg egy védő játékost aki szinte sose támad,csak tologatja a védelmeit,és az ugyebár a támadónak sosem derül ki hogy kinek az egységeivel harcolt.

Nem lép senki tyukszemére,ezért nem is foglalkozik vele senki. Ezért nem bukik le.

És akkor nézzük a magunk fajta vezető pozicióban lévő aktív támadókat,akik folyamatosan mennek a tűzvonalban,és vagy közvetlenül sanyargatják az ellenfelet,vagy az ő stratégiájuk alapján megy előre egy csapat.

Bizton állíthatom,hogy ezeket a játékosokat ahogy engem is (Rengetegszer fenyegetnek meg levélben hogy jelentenek a supportnak,ezért vagy azért) állandóan feldobnak baromságokkal.

Ilyenkor viszont nem feltétlenül az adott bejelentést hanem az egész játékost megvizsgálják.

Ha bármit találnak lépni fognak,és jár a bünti.

Ezt tapasztalatból mondom,mert az egyik szerveren egy zseni feljelentett valami hülyeséggel és tök más miatt tiltottak.

Fiokhelyettesítés tilalma miatt,amit valóban elkövettem,mert a 60 éves anyámnak magyaráztam mit építsen meg hogy.

Beléptem mindkét accba és elmutogattam neki.

Hülyeség volt tiltottak,de a lényeg nem ez hanem hogy kb 3 hónapra a belépések után.

Szóval 1000% hogy mindent megnéztek és úgy bukott ki a dolog.

Maciékat is feljelentette valaki valamilyen dologgal,és ezért kezdtek vizsgálódni szerintem.

Az hogy ami miatt tiltották őket az valós vagy sem eldönteni nem tudom,de ezt már előzőleg is leírtam.

A nagy lényeg szerintem ,hogy amíg nincs megfelelő aparátus arra ,vagy számítógépes rendszer,ami jelzi azonnal az összes csalást,addig hiába várjuk el hogy minden csaló lebukjon azonnal.

És társaim akik elől mentek a frontvonalban,nagyon figyeljetek oda,hogy semmi fogás ne legyen rajtatok,mert folyamatosan a homlokunkon van a célkereszt!!!

Winkler Sándor

Megtorló