Kedvenc könyvsorozataink folytatásáért!

Ainsel

/ #26

2013-07-27 09:57

Emlékszik még valaki a Bloody Good Books könyvekre? Lilith Saintcrow - Az Ördög szolgálatában (Dante Valentine sorozat), és Jennifer Rardin - Harapnivaló c. könyve (Jaz Parks vámpírvadász sorozat) volt benne. Lilith Saintcrow le is zárta a sorozatát (ami manapság ritka, tele van a piac örökké folytatódó sorozatokkal, amiknek senki sem látja a végét, tisztára mint a Barátok közt), ha jól tudom csak 5 részes az egész. Mindkettő nagy kedvencem lett már az 1. rész után, de az Ulpius természetesen egyiket sem folytatta. Akkoriban, mikor ezeket piacra dobták, még lehet, hogy nem volt akkora igény vámpíros-démonos fantasy könyvekre, de most a csapból is ezek folynak, és veszik az emberek rendesen. Mégsincs róluk egy hang sem, inkább belevágnak újabb sorozatokba, amiket szintén abbahagynak. Már eljutottam addig, hogy egyáltalán nem veszek meg semmiféle könyvet, amíg nem tudom, hogy végig ki lett adva minden része. Ez pedig baromi ritka, az Ulpiusnál pedig szinte nem is létezik ilyen. Ezzel pedig a saját hírüket rontják, ha még van hová. Ulpius, a Soha Be Nem Fejezett Kiadványok Királyai.