Kedvenc könyvsorozataink folytatásáért!

Vendég

/ #38

2013-08-05 21:52

Én is sorozatimádó vagyok; abból a fajtából, aki hogyha ha egy sorozatot elkezd a könyvespolcán, azt ott be is fejezi. Egyik legnagyobb csalódás számomra Jeaniene Frost Cat és Bones Vámpírvadász sorozata. Könyvtárból kölcsönöztem ki az első részét, amit nem is akartam először: a borítója nem tetszett, semmit nem hallottam még róla, de mondta a könyvtáros, hogy ajánlja nekem, mert megegyezik az általam kedvelt könyvekkel világával, és nagyon ritka, hogy bent van a könyvtárban is, mert imádják. Ő meg tudott győzni, rengeteg könyvélményt neki köszönhetek, így hát kivettem. És megszerettem, olyannyira, hogy még aznap kiolvastam, másnap visszavittem a könyvtárba, megvettem a könyvesboltban, mégegyszer kiolvastam.. és azóta is többször visszolvasom, csak mostanra a többi megjelent résszel (Ilyen még sosem volt, egyetlen könyvet sem olvastam el többször, még ha imádtam is). Majd időhiány miatt az Első vércseppet megjelenése után csak több hónappal később tudtam megvenni és elolvasni. De már nagyon mérges voltam érte, hogy tudtam; több könyvet ki is hagytak, megkérdeztem őket, hogy azokat tervezik-e kiadni. És itt jön a pofon: "a kérdezett írások egyelőre nem szerepelnek kiadási terveinkben". NEM?? És Szepesi? Ha utánam dobnák, se akarnám elolvasni azt a könyvet, mert messze lesz*rom, hogy kivel, hogyan dug.. És láttátok a könyvet? 2 km-es margókkal tolják az oldalszámot..