HÍVATLANUL TILTAKOZUNK

Edit

/ #44 Re: A JÖVŐ GENERÁCIÓJA EGYESÜLET NEM TÁMOGATJA ÉS VÁLLALHATATLANNAK TARTJA EZT A PETÍCIÓT!!!!!

2013-09-13 04:40

#18: Egres Béla-JVG - A JÖVŐ GENERÁCIÓJA EGYESÜLET NEM TÁMOGATJA ÉS VÁLLALHATATLANNAK TARTJA EZT A PETÍCIÓT!!!!!

Tisztelt Egres Béla!

Ezt a pontot legyen szíves átgondolni:

5. Kezdeményezzük, hogy a fizetéseket az iskolai végzettség határozza meg, a gyerekek tanulmányi előmenetelét a szülők iskolai végzettsége határozza meg és a diploma kiadásának feltétele a házasság és legalább egy gyerek vállalásához legyen kötve.

Tehát a 8 általánost végzett szülő gyereke csak nyolsóc általánost végezhessen, ha a szülő esetleg rossz tanuló volt, akkor a gyereke is az legyen? A diplomás szülő gyerekének legyen joga jelentkezni főiskolára, egyetemre? Mi van azzal a sok egyetemistával, aki nem köt házasságot az egyetem évei alatt? Ne kapja meg a diplomáját, ne tudjon dolgozni, ne is legyen lehetősége, hogy majd később házasságot kössön?

Milyen lesz ez a jövő generáció?

Ezek szerint, mivel szüleim 6 ill. 8 általánost végeztek, nekem nem hogy érettségiznem sem lehetett volna, de a diplomáim már végleg elérhetetlenek lettek volna. Én 32 éve tanítok. Gyerekem ezek szerint nem kaphatott volna diplomát, mert még egyedül álló, a mások meg hiába végez hamarosan, nem kaphatná kézbe, mert szintén nem házas.

Edit