Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!
mamus |
/ #13272013-10-17 15:11 Az unokánkat 2 éves korától mi nagyszülők neveljük igy a gyámjai is vagyunk egyben. Sajnos Ő is asztmás,és allergiás. Évekig nem kaptunk támogatást és bizony nagyon nehezen tudtam megvenni a gyógyszereit. Az allergiája miatt nem ehet-ihat akármit, nem moshatok - öblithetek 2-300.-Ft-os szerekkel, még a sampon összetételére is ügyelnem kell. 4 éve új orvosunk van aki bizony azt mondta, hogy már régóta kellett volna kapnom emelt összegű családi pótlékot és gyógyszertámogatást. Nagyon jól jött a segitség, mivel a férjem is és én is rokkant nyugdijasok vagyunk, a tetejére a férjem daganatos beteg. Hát ez sem kis kiadást jelent. Nekem a rokkantsági ellátásom tavaly rehabilitációs ellátásra változtatták, mivel még a korhatár alatt vagyok, igy a nyugdijas bérlet helyett vehetek teljes árút,és bizony úgy spóroltam, hogy amikor a kislányt kisértem iskolába vagy orvoshoz akkor az Ő igazolványával mentem, igy nem vettem meg a bérletemet. Most Neki is meg kell vennem a bérletét, nekem is, a családi pótlék a fele lesz, gyógyszerek árairól nem is beszélve. Ez bizony havi szinten a családunknak több tiz-ezer plusz kiadást jelent. Valószinű majd a férjem gyógyszereit nem tudom kiváltani vagy a számlákat nem fizetem, vagy nem eszünk. Az unokám 13 éves, most van a fejlődő korban neki bizony enni kell, gyógyszer kell stb. (Kitünő tanuló, de most megjutalmazni sem fogom tudni, mert már kis apróságra sem fog telleni.) Amiért a leginkább fel vagyok háborodva: A TV-ben az egyik miniszter, vagy politikus már nem is tudom kicsoda, azt mondta, hogy "azért kell megszüntetni a támogatást mert kb. 60 000 beteg NEM váltotta ki a gyógyszerét" Hát kérem akkor vegyék el azoktól!!!! Bennünket lehet ellenőrizni, minden hónapban kiváltom,és be is szedi!!!! rendszeres orvosi vizsgálatokra járunk. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
558 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
457 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1496 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
158 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
140 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
115 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
60 Létrehozva: 2024-11-21
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
48 Létrehozva: 2024-11-23
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
47 Létrehozva: 2024-11-22
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07