HÍVATLANUL TILTAKOZUNK

Anya

/ #84 Re: A JÖVŐ GENERÁCIÓJA EGYESÜLET NEM TÁMOGATJA ÉS VÁLLALHATATLANNAK TARTJA EZT A PETÍCIÓT!!!!!

2013-10-25 09:11

#18: Egres Béla-JVG - A JÖVŐ GENERÁCIÓJA EGYESÜLET NEM TÁMOGATJA ÉS VÁLLALHATATLANNAK TARTJA EZT A PETÍCIÓT!!!!!

"Jövő Generációja Egyesület " ?  pont a jövő generációinak érdekében csak remélni tudom hogy az 1esülete  1 fő , és ilyen korlátolt , beszűkült agyú "legjobbik nemzet-mentőből"  nincsenek túl sokan

nem érdemes pontonként megkérdőjelezni a bármiféle demokráciát megvető  és ellenző marhaságait , úgy vérlázító ahogy van ,

elég szomorú hogy megalomán miniszterelnökünk bábkormányának  hatalom-centralizáló törekvései már az oktatásra is kiterjednek, az ezzel szemben fellépő tiszteletre méltóan bátor hangok "lehazaárulózása" egyenesen  gyomorforgató , és az "igaz magyar"-ozástól  szó szerint rosszul vagyok

én anyaként a jövő generációját nevelem , pont arra , hogy kerüljék az oilyen korlátolt "igaz magyarokat"  mint maga, akik eltorzítva kisajátítják a hazafiasság értékeit, és elveszik tőlünk az igazi patriotizmus lehetőségét , mert a magyar jelképek mint a zászló vagy a kokárda már bemocskolódnak attól, hogy ilyenek tűzik ki őket, mint maga