Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat


Vendég

/ #1048

2013-12-13 20:24

Chemtrailt mindenkinek!



Felszólítjuk a mindenkori kormányt, hogy az alábbi követeléseknek haladéktalanul tegyenek eleget (de, legalább egy népszavazást írjanak ki róla):

1. Több chemtrailt Magyarország felett - mivel vannak olyan részei az országnak, ahonnan nem érkeznek jelentések a permetezésről, úgy gondoljuk igazságtalanság az ottani állampolgárokkal szemben ez a kivételezés.

2. Leállítani az éjszakai permetezéseket, de a nappalit viszont megduplázni - sötétben senki sem látja a vegyi sávokat, így elveszti az értelmét, meg aztán a dolgos pilótákra is ráfér egy kis pihenés.

3. Az aluménium és bárium nanomiliméter szemcsék mennyiségét drasztikusan meg kell növelni - miután még nem érkezett jelentés egyetlen halálos áldozatról sem, így ez a lépés most már elkerülhetetlen.

4. A HAARP-ot kérjük nagyobb teljesítményre kapcsolni - a több millió wattos teljesítménynek, sajnos jelenleg nagyon gyenge a hatásfoka Alaszkából, ezt mindenképp növelni kell, mert a chamtrail hatékonysága ezzel jelentősen erősíthető (a napkitörések előidézésről már ne is beszéljünk).

5. Ha napos idő lenne, azonnali permetezés kell - mint tudjuk, a nap káros sugárzásait jelentősen fel tudja erősíteni a vegyifelhő és nem utolsó sorban a leégés ellen is jól véd.

6. Ha esős idő várható, azonnali permetezés kell - mint tudjuk, a GMO-s növényeink nem viselik jól az esőt, ezért erre fokozatosan figyelni kell.

7. A HAARP működését nagyobb felügyelet alá kell venni - mint, ahogy azt a legutóbbi termés (Xavér hurrikán) is mutatja, a permetezés hatékonysága jelentősen csökken, ha több száz km/h órás szelet eresztünk rá.

8. Az Ukrajnai peremtezéseket azonnal leállítani - ha, valaki nem akar közénk tartozni (EU tag lenni), ne is akarjon chemtrail-t.

9. A különleges erők előkészítése - sajnos, akad pár ellenzője a permetezésnek. Ugye nem kell kifejtem, hogy az Ő működésük mennyire káros a rendszerre. Javaslat: a gyíkemberek hamar pontot tudnának rakni az úgy végére.