HALÁLZEBRA AZ ÖRS VEZÉR TERÉN! LÁMPÁT A ZEBRÁHOZ!

Vendég

/ #12

2013-12-22 07:29

Teljes mértékben támogatom. Ez így megy hosszú évek óta. Én sem szívesen megyek át ezen a zebrán a családtagjaimnak pedig kifejezetten megtiltottam. Három svából kettőben megállnak de a harmadikban rongyolnak tovább és kész a baj. Minden héten történik minimum egy koccanásos baleset. Akkor fog csak történni valami ha egy híresség, politikus vagy annak családtagja sérül meg itt? Nyilván nem kívánom senkinek de szerintem így működik. Az illetékes elvtársak nézzék már meg a statisztikákat! Tényleg csak úgy tudunk átkelni lassan ezen az úttesten, hogy fel kell szálni a Nagy Lajos kir.útján a hármas villamosra? A jelzőlámpa hiányán kívül egyébként az a legnagyobb probléma, hogy mennek az emberek mint a birkák! Egy pár hete autóval ennél a zebránál jöttem el és megálltam a középső sávban átengedni egy gyalogost. Jobbra tőlem megálltak, a mögöttem lévő majdnem belémdongyolt de legalább megállt de kb 6 másodperc után belső sávban az édesanyámat Kevésbé dícsérve elhajtott. Lassan oda kell majd állni szabadidőmben a zebra mellé egy baseball ütővel és kikényszeríteni a lehetőséget az átkelésre? Nemááá. Tényleg itt tartunk?