Adjátok vissza gyermekeinket!

Vendég

/ #103

2014-01-30 23:34

Én is hasonló tapasztalatokat szereztem az igazságszolgáltatásról. Hiába terjesztettünk be sok-sok orvosi véleményt, látleletet, szakértői véleményt, a bírók az ellenérdekű fél hazugságait fogaták el igaznak, a szekemberek véleményét pedig el sem olvasták, akár csak a mi beadványainkat, vagy ha igen, nem értették. A tárgyalásokon belénk fojtották a szót, a jegyzőkönyvek lényeges dolgokban eltértek az ott elhangzottakról. Az én tanúvallomásomban például egy igen pontos megfogalmazás helyett Marx-idézetet találtam, ami manapság felér egy lejáratással. A bírónő a pert addig húzta sokadrangú kérdésekkel és hamis, a dologról nyilváűn valóan semmit sem tudó tanúk meghallgatásával, majd talált a mi kéréseinknek tökéltesen ellentmondó módon egy képzetlen, tudatlan, műveletlen, megvásárolható,sem felnőtthöz, sem gyermekhez nem értő, nem is pszichológusra, hanem jutasi őrmesterre vagy még inkább rabvallató csendbiztosra hasonlító "szakértőt", aki aztán elintézett bennünket is meg a per tárgyát képező gyermeket is. És ezt hívják Magyarországon IGAZSÁGszolgáltatásnak Kedves
Szülők! Ne adják föl a harcot! Én sem adom föl.