Szolidaritás Demcsák Zsuzsával

szívvel-lélekkel
Vendég

/ #54 Re: Re: Re: Re: Mi van ha egy bántalmazó bíró dönt egy bántalmazott ügyében?

2015-02-03 13:56

#51: - Re: Re: Re: Mi van ha egy bántalmazó bíró dönt egy bántalmazott ügyében? 

Ha szerencsénk van, akkor Ön nem "döntéshozó" pozícióban ül...;-)

"Ne ítélj, hogy ne ítéltess!" Nem én találtam ki!;-)

EMBEREK! Ennyi (rossz)indulatot, ítélkezést leírni... elképesztő! (néhány hozzászólásra gondolok)

Ez a történet emberek életéről szól és Zsuzsa szerencsétlenségére az övéről, a mi "szerencsénkre", egy közszereplőről, akire felfigyelnek. Az Ő élete és a helyzetének a megoldása az Ő személyes, magánügye. Nekünk nem arról kellene beszélni, hanem arról, ami igenis közügy, az ERŐSZAK.

Lássuk meg az egyetlen pozitív dolgot most, a lehetőséget, hogy nem tabu az ERŐSZAKról beszélni és aki felvállalta, az arcát és nevét adja hozzá. Elképzeli bárki is, hogy ehhez mekkora erő és bátorság kell? Nem hiszem...

Jó lenne, ha MINDENKI ahhoz szólna hozzá, abban próbálna segíteni, hogy megértéssel, toleranciával tudjunk kezelni ilyen helyzeteket és álljunk ki az ERŐSZAK ellen!

Igen, 3x írtam le az erőszakot, hangsúlyosan, mert ezzel kell foglalkoznunk, nem személyeskedni...