Szolidaritás Demcsák Zsuzsával

DiabloCorsa

/ #65 Re: Re: Re: Re: Re: Mi van ha egy bántalmazó bíró dönt egy bántalmazott ügyében?

2015-02-07 15:13

#64: erer - Re: Re: Re: Re: Mi van ha egy bántalmazó bíró dönt egy bántalmazott ügyében? 

Én írtam. A 29, 33, 41, 51, 55 és 60-ast is. Minden "bennfentes információ" megtalálható a neten. Nem ismerem személyesen egyiküket sem. 

Kövesd figyelemmel a férj lépéseit, most már az is olvasható a médiában. A harmadik megalapozatlan feljelentés után most ő tett lépést.

Demcsák Zsuza vádjai férje ellen:

1. verés miatt: látleleten  korábbi a röntgen dátum, mint az állítólagos verés.

2. óra lopás: a bemutatott szerződés később írták, az írott dátum idején még nem létező személyi igazolvány számmal.

3. verés fényképpel bizonyítva ( médiában látható), a képen sminkeléssel készült sérülés látható, a 30 napos határídőn túl tett feljelentést.

Írtam, minden szinten ellenzem az erőszakot. Ha az valóban megtörtént, azt bizonyítják.

Itt bizonyítás még nem történt, csak hamis vád 3x.

Igen gyűlölöm  a hazugságot bárki részéről. Demcsák Zsuzsa nem reagált a férje hűtlenségi vádjára, illetve ahogy a velvetben tette pár napja az beismerés:

" Ha megcsaltam volna, jogosan vert volna meg? "  Nem, de aki hűséges nem így védekezik.

Nincs több mondandóm a témához.

DiabloCorsa