Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #772

2015-03-21 08:14

Tyll Attila oldalán találkoztam eme remekbe szabott írással, s mivel itt még nem láttam, gondoltam kiteszem. Attila, nagggyyooon jó! Én személy szerint köszönöm.

"ÉLETBEVÁGÓAN FONTOS, KÉRLEK OSSZÁTOK MEG!!!

Nincs mit szégyellnem, pőrére kell vetkőznöm, mert ez az ország arra kényszerít, hogy kiokádjam magamból a nyomoromat. Mocskos szemét szerencse lovagok irányítják a gazdaságot, és uralják a politikát. Gátlástalan, semmire kellő vigécek dorbézolnak a pénzünkből, gigászi emlékműveket építenek önmaguknak, míg a hétköznapi embereken gátlástalanul átgázolnak, s közben van képük nemzetről, nemzet tudatról, és hazáról beszélni. Szégyen és gyalázat. 6-7 éves kitartó munkával, minden extrának vélhető dolgok nélkülözésével, igyekeztem a családom jövőjét biztosítani. Számomra sosem volt kérdés, hogy az én önző érdekem, vagy a családom jövője-e a fontosabb. Ebből a nyomorult közalkalmazotti fizetésemből, és plusz munkámból megszerzett pénzem egyik pillanatról a másikra semmivé lett, mert annak kezelését, önmagukat megbízhatónak és hitelesnek minősített szakemberekre bíztam. És nincs kegyelem! Képtelenség utánuk nyúlni, és megfoghatóvá tenni a megfoghatatlant! Kicsúsznak a kezünkből, mint a karácsonyi pikkelyes hal, tovább siklanak, végtelen károkat okozva, és pusztaságot, és nyomort hagynak maguk után. Egy darabig megbújnak a nádasok, és a hínár sűrűjébe, aztán szép csendben újra előbújnak, és beépülnek a politikai, és gazdasági hatalomba! Így március 15. előtt csak egyet tudok mondani: fel kellene végre ébredni! Itt van az ideje egy mindent megújító, elementáris erejű forradalomnak! Nem kell már kérni, és kérdezni, be kell végezni ami félbe maradt! Aki ebben az országban hallgat és nem mer semmit tenni, az megérdemli a sorsát. Aki ebben az országban nem érzi a szorítást és megaláztatás, és mindezek ellen nem képes harcolni, az ne papoljon nemzetről és nemzet tudatról, és az még véletlenül se vesse meg azt, aki nyakába veszi a lábát, és el menekül innen! Szörnyű ezzel az általános, és megadó tétlenséggel szembesülni! Az emberek csak lógatják az orrukat, maximum egy kicsit sopánkodnak, céltalan és bizonytalan kérdéseket tesznek fel, ahelyett, hogy összefognának, és úgy oda csapnának az asztalra, hogy bele remegjen a föld! A politikai és gazdasági elit gátlástalansága már jó ideje eluralkodott az országban! Nincs büntetés, nincs számonkérés, mert üveg toronyban élnek és megközelíthetetlennek vélik magukat a mindenkori hatalom képviselői! Le kell bontani a falakat, hogy végre átlátható legyen újra minden! A gátlástalanság, és kivagyiság pusztító ereje felér egy nemzet árulással! Tenni kell valamit, hogy később ne keljen szégyenkeznünk a gyerekeink előtt! Az "álmokat" hagyjuk a politikusokra, mi meg higgyünk végre újra a közös cselekvés erejében...

Ritkán szoktam ilyet kérni: Osszátok meg minél többen ezt az írásomat, és aki tud és ismer Quaestoros kárvallottat, szóljon neki, mert össze kell fognunk, megmozdulásokat és tüntetéseket kell szervezni, mert a pénzünket elvehetik, de a méltóságunkat, az önbecsülésünket semmiképp! A nagyerdei stadion Quaestoros beruházás volt, minden egyes téglában a mi pénzünk van, akár a miénk is lehetne az egész "szent éj" !!!"