Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #2257 Re: Re:

2015-04-14 11:38

#2256: ... - Re:  

 Pld mert mindenki TUDJA, hogy nincs itt vagyon semmi se. Ami volt, az már "nincs", s hogy ez eddig fajult, mármint hogy teljesen elűnt MINDEN, na ebben volt szerepe a különböző állami szerveknek. Akiknek a felelőssége nem megkérdőjelezhető - valószínű te magad sem kérdőjelezed ezt meg.

Az MNB-s pecsétes hasonlatod jó. Igen, ma az emberek HISZNEK a legfelsőbb pénzügyi szervnek - kinek kellene mégis hinni, ha nem nekik ? Amúgy egy tanulsága mindenképpen van az ügynek: a pénzt trezorba, páncélszekrénybe VALUTÁBA, s elfelejteni ÖRÖKRE mindennemű magyar befektetést. Szintén tanulságos a pénzügyi rendszer tagjainak ez az ügy, hogy a "rohadt almát" legközelebb nem kellene takargatni, hanem időben jelezni a hatóságoknak, s akkor nem 200 hanem 20 milliárd "csak" a kár. Tojtak ők is erre, ugyanezt csinálták, csinálják, kihasználják az embereket. Miért, az 1 %-os betéti kamat mellett a 8-10%-os hitelkamat az "reális" szerinted ? Vagy az korrekt ? 

Egy pár éve beszélgettem egy nagyon távoli országba szakadt (volt) hazánkfiával arról, hogy az örökölt 2 hektár földemet körbe kerítem, (van egy kis tőkém ami inflálódik rendesen), s gyümölcsöst telepítek rá, hisz újabb földhöz nem tudtam volna jutni, mert el nem adnak, sőt, ha meg eladnak akkor irreálisan magas áron csak, azaz mezőgazdasággal 2 hektáron meg nemigen lehet foglalkozni. (azóta meg a "jól megszervezett" helyi kiskirályok osztják szét a helyi határban a földeket a saját csókosaiknak... tehát a helyzet azóta MÉG rosszabb lett) Nekem nem osztottak se 1, se 10, se 100 hektárt AJÁNDÉKBA, pedig én még szívesen fizettem is volna REÁLIS árat mondjuk 10-20 hektár földért - s akkor ma a megtakarításom a földben lenne, a családi gazdaságban, nem a Q-ban. Na erre azt mondta az illető: "ne csinálj gyümölcsöst, mert megcsinálod, beleölöd a pénzt, s ezek (a mai hatalom) meg egy tolvonással ellopja ha úgy érzi, hogy kell neki vagy valamelyik haverjának..." Na így nem lett gyümölcsösöm. Helyette így lettem Q károsult. 

Zárójelben, nekem nem lett volna szükséges az AZONNALI kártalanítás, számtalanszor felvetettem, hogy jó HOSSZÚLEJÁRATÚ állampapírban is a követelésem - ha van a tárgyalópartneri oldalon hajlandóság erre. Nem az azonnalon van esetemben a hangsúly, hanem azon, hogy ha meglopnak, akkor a károm térüljön meg, ne legyek otthagyva, mondván "így jártál..." Itt nem (csak) a rosszul működő cégről van szó, hanem szimpla büncselekményről - kormányzati asszisztálással. Arról, hogy más mit akart, talán meg kellett volna kérdezni a 33e károsultat. 1-1 email, telefon, levél belefért volna talán. Lehet lettek volna olyanok mint én, akinek a pénz nem azonnal kell, persze biztos lett volna olyan is aki azonnal akart volna hozzájutni a pénzéhez.