Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #2775 Re:

2015-06-28 11:57

#2761: -  

 Nagy a csend mindkét oldalon! Várunk!

" ...után kettő hónappal bohócot csinálnak magukból is meg a károsultakból is" nem volt már rá példa? Például a netadó, de volt már más is. Azonkívül 2-3 hónapig nyugi van, mert már annak is örülünk, ha van valami morzsa (hír v. levél), amit eddig is tudtunk pl. hogy mennyi (és Ők is).

Vajon miért nem küldtek az egyenlegközlő mellé egy nyilatkozatot, hogy  egyezés esetén (elfogadom) és postafordultával  megjelölik HOL vehetem fel (rendelkezhetem ) a pénzről? Mi ez ha nem időhúzás?

Miért nem az MNB (aki valamilyen formában mindenképpen vétkes) fizeti ki?

Olyan variáció is elképzelhető lett volna első körben, hogy államkötvényben fizeti ki (aki egyenlegét elfogadja).

MINDEN NAP VESZÍT ÉRTÉKÉBŐL (amúgy is többek kevesebbet kapnak mint ígértek befektetés HELYETT névérték) !

Csak halkan jegyzem meg, hogy a törvény (az apró, de annál erősebb kitételtől eltekintve) június elejéig vizsgálódás, majd 30 napon belül fizetés ! No már most a leváltott BEVA elnök június közepét jelölte meg az első kifizetések időpontját! Ugye ez már elmúlt! Azonban semmi hír! Semmiről ! Arról meg végkép nincs, hogy valaki kapott volna konkérét információt mikor fizetnek!

....amíg nincs konkrétum, addig csak etetés. Egyre nagyobb a meggyőződésem az, hogy ez a többen rossz helyre küldték....szöveg is csak mese...miért nem mondtak semmi adatot mennyi volt? Persze volt olyan, de....

Mi van a kezünkben? Hogy mennyi kötvényünk/ részvényünk volt?

SEMMI HIR! Nem foglalkozik senki vele a médiában sem, nincs hír értéke.