Szabadságot Szima Judit főtitkárnak, a TMRSZ-nek!

bojtorján

/ #32

2015-07-21 22:31

Szét kell nézni, hogy nagyüzemben napi rendszerességgel lopnak ki milliárdokat a köz pénzéből. Polt hátán polt ügyészség pedig vicces indokokkal utasítja el a gátlástalan politikusbűnözés elleni fellépést.

Ezzel szemben azt a szakszervezeti vezetőt, aki folyamatosan évek óta kiáll a munkavállalkért a szakszervezet tagjaiért, azt nagyítóval vizsgálva a szakszervezet gazdálkodását, annak belügyeit záratnák börtönbe.

Tízezer fős öntudatos és nemzeti érzelmű, szakmai irányvonal egy rendőrszakszervezetnél? Ez bizony a jelenleg regnáló váltógazdálkodó államhatalmat gyakorló politikusoknak "nemzetbiztonsági kockázatot" jelent. Mert Szima 2006-ban azt is kimondta, hogy a törvénytelen parancsot meg kell tagadni (ami egyébként törvényi kötelezettsége is a rendőrnek).

A TMRSZ szétverése a hazaáruló, nemzetét eláruló politikai hatalom érdeke balról és jobbról egyaránt, mert Szima a nemzet élő lelkiismerete. És aki nem írja alá az egy ilyen embert hagy magára ebben a nehéz helyzetben. A média elhallgatja, a politikusok pedig a háttérből mosolyognak álnok és aljas tervük jogszerűnek mutatott karaktergyilkossága cégrehajtásakor. Volt ügyész, volt bíró. 1956 után is voltak. Most is vannak.

Egy igaz ember érdekében írtam alá. Oszd meg Te is, ha mást nem is de legalább ezt tedd meg nem sak Szimáért, de hazádért és nemzetedért is.