Quaestor károsultak megmentéséért

vendég

/ #3294 Figyelem!-saját érdeketekben!!!!!

2015-07-30 11:44

• Igen,a végelszámolás közzétételénél kell lennie egy hitelezőknek szóló felhívásnak, hogy követeléseiket a közzétételtől számított negyven napon belül jelentsék be a végelszámolónak. Ha pedig végelszámolás során a végelszámoló azt tapasztalja, hogy a cég vagyona nem elegendő a hitelezői igények kielégítéséra, akkor kezdeményezi a cégbíróságnál a cég felszámolását. Természetesen a hitelezők fordulhatnak a cégbírósághoz, ha a végelszámoló nem intézkedik ez ügyben.

•   Kedves Mindenki, a hitelezői igény bejelentésének nincs kötött formája, egy sima levél is elég, felsorolva benne a követeléseket.Ha megkapjuk az ügyvédi visszajelzést, akkor fel fogunk tenni egy sablonlevelet, amit majd mindenki tud használni. Lényeges: a hitelezői igényét mindenkinek egyénileg (!) kell beadnia! Nem csoportba tömörülve. A végelszámolással való megszűnésnek az a lényege, hogy nincs tartozása a cégnek. Azzal, hogy bejelentjük a követelésünket, automatikusan felszámoláslesz a dolgoból, mert a Hrurira nem tudja kifizetni ezt az irdeatlan mennyiségű követelést. Kérlek Benneteket, várjátok meg az ügyvédi reagálást, én nem vagyok ügyvéd, csak gazdasági szakemberként közreműködtem már végelszámolásban és felszámolásban is.

Facebbok oldalon lesz fenn, regisztrálni kell QUAESTOR ASSZISZTENCIA oldalon, onnan le lehet tölteni!!!