Quaestor károsultak megmentéséért

valaki

#3276 Re: Tüntetni!!!

2015-07-30 05:42

#3275: vendég - Tüntetni!!! 

Nagy merészség tüntetést szervezni az előző érdektelenségbe fulladt eset után. Ez visszafelé is elsülhet, ha megint csak lézengés lesz, az felbátorítja a kormányt, hogy tét nélkül hátrálhat ki. Szerintem nem kéne erőltetni. Az utóbbi öt évben számtalan tüntetés volt megtartva, és egyikkel sem ért el senki semmit. Talán a netadós az egyetlen kivétel, a többi eredménye egy nagy nulla volt.

Inkább jogi úton kéne szervezkedni, akár pertársoságokat alakítani, olyan ütemben és elszántsággal, hogy a kormány egyértelműen lássa, ebből nem jön ki jól, ha kell nemzetközi bírósági ítélet után. Mint a "pofátlan végkielégítések" esete, ahol az utólag kirabolt emberek két év múlva pert nyertek a kormánnyal szemben. Azt kell elérni, hogy tudják Rogánék: ha nem hajtják végre a kártalanítási törvényt, ismét ez lesz a történet vége.

Vendég

2015-07-30 06:30

Jogilag mi van akkor, ha most valami csoda folytan az alap megtenne a kifizeteseket, es mondjuk ősszel az alkotmanybirosag diszkriminacio miatt alkotmanyellenesnek minositi a torvenyt?

Vendég

#3279 Re: Re: Tüntetni!!!

2015-07-30 07:10

#3276: valaki - Re: Tüntetni!!! 

Én minden tüntetésen ott voltam, most is megyek pedig több mint 100 Km-ről vidékről! Ezért a pénzért én nagyon sokat dolgoztam, leadóztam az egész időskori tartalékunk. Lehet másoknak könnyen jött- könnyen megy…. Te - vagy Ti sokan talán Budapesti létetekre csak várjátok a sült galambot! Ezért kellene mindenkinek mozdulni és TENNI (persze jogi úton is!) is érte. Mindig és mindenütt Hangosan Követelni a Törvény Betartását! Merészség inkább ahhoz kell hogy otthon maradj! Így Magad alatt is vágod a fát.. Én legalább elmondhatom: megtettem mindent ami tőlem tellett.

Vendég

#3280 Re:

2015-07-30 07:19

#3277: -  

Kedves 3277! Boldog ember vagy Te még hiszel a csodákban. Ha ez a csoda, mégis megtörténne szerintem az után kellene agyalni a következményekről. De ahogy mondják: a lehetetlen teljesülhet azonnal,( törvényalkotás) a csodákra (a törvény végrehajtása) kissé várni kell!

Vendég

#3281 Re: Re:

2015-07-30 07:37

#3280: - Re:  

Biztos vagyok benne, hogy kileszunk fizetve, egy dolog miatt:

Ne deruljon ki azigazsag, hogy mi is tortent valojaban. Ezert kellett ez a torveny, azota mar senkit sem erdekel, hogy hol a penz, mi tortenhetett. 

Ha kell, akkor szerintem elobb fognak mindenkit kartalnitani aki kifogasolja ezt, minthogy ne legyenek elvarrva a szalak.

vendég

#3282 Re: Re: Re:

2015-07-30 08:05

vendég

#3283 Végelszámolás alatt a QFH kft 2015.07.09 óta

2015-07-30 08:19

#3282: vendég - Re: Re: Re:  

Sziasztok! 

Ingyenes céginformációban ezt találtam! Érdekes a végén nem indult csődeljárás!

Fidesznyikok kurva nagy a szar ! Remélem a nyakatokba borul és egészen a fejetek tetejéig ér ,hogy beledögöljetek!

2/5. QUAESTOR FINANCIAL HRURIRA Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság "végelszámolás alatt"
  A változás időpontja: 2015/07/09
  (Bejegyzés alatt)

26. A végelszámolás kezdete és befejezése
26/1.
A végelszámolás kezdetének időpontja: 2015. július 9.
A végelszámolás a továbbiakban nem az egyszerűsített végelszámolás szabályai szerint folytatódik.
  (Bejegyzés alatt)
vendég

#3284 Re: Végelszámolás alatt a QFH kft 2015.07.09 óta

2015-07-30 08:25

#3283: vendég - Végelszámolás alatt a QFH kft 2015.07.09 óta 

Tudtommal a kényszer végelszámolást 1 év alatt le kell folytatni és max. 6 hónappal meghosszabítható!Gondolom nem tart majd eddig!

Vendég

2015-07-30 08:54

Néhány gondolat:

- Az ÖNGÓL IS GÓL!!! Olyan öngólt rúgott a kormány magának, hogy elég lesz neki védekezni ezután.

- Mint tudjuk a kormány teljes egészében benne van a Quaestor ügyben!

- Az MNB felelőssége egy percig nem vitatható! Követeljük, az MNB TÖLTSE FEL A Q ALAPOT a teljes kártalanításhoz szükséges pénzösszeggel!

- Minden lehetőséget meg kell ragadni, ill. meg kell teremteni, hogy hallassuk hangunkat, elmondhassuk véleményünket, követelésünket. Nem szabad leállni, ha 20-an lesznek Rogán házánál (készítsenek képeket, tegyék fel az internetre, küldjék el a TV-nek...) hát 20-an lesznek, de OTT lesznek! Rogán mondta azt, hogy július végére a Q alapból ki lesz mindenki fizetve azért, hogy NE KELLJEN ÉVEKET VÁRNI A FELSZÁMOLÁSRA!!! Az alapba beadtuk a kötvényeinket, azaz lemondtunk róla (már NEM RENDELKEZÜNK  felette, de a kártalanítást sem kaptuk meg, a felszámolásról pedig semmiféle információ nincs!

- Meg kell szólaltassuk a korábban nyilatkozó politikusokat Rogán, Szíjjártó, Orbán, Lázár... mit tesznek ennek a törvénytelenségnek a megszüntetésére?

- A provokátorokhoz: Sajnálom, hogy nem kerültek még olyan helyzetbe, hogy legyen pár tízezer vagy akár 1 millió Ft megtakarításuk. (Mondhatnám, hogy nehéz minimálbérből megtakarítani, de vannak olyan ismerőseim, sajnos ők is Q károsultak akik a betegségükre/temetésükre gyűjtögettek.) Nemtörődöm, kapzsik lettünk volna(?) azért mert 1-2%-kal magasabb kamatot remélve évekre lekötöttük a megtakarításainkat úgy hogy közben félre lettünk vezetve azzal, hogy biztosított helyre tettük azt? Pár éve xx bank új betétre 3-4 %kal többet adott, mert betétet gyűjtött. Nézzük fordítva a dolgot, ha valaki ma személyi hitelt vesz fel ma 19-21% a kamat, amikor letelik a hitel visszaköveteli a banktól a hitelkamatot esetleg olyan indokkal, ja nem is olyan jó befektetés volt/tönkre ment/elavult/ellopták/vagy csak már nem is kell az, amire akkor felvettem a kölcsönt, kérem vissza a kamatot, mert hát nem is ért az annyit!!!

- NEM HAGYJUK, AKÁR MINDEN HÉTEN SZERVEZZÜNK MINDEN VÁROSBAN DEMONSTRÁCIÓT!!! FELTATÁLTÁK MÁR VILLÁMCSŐDÜLETET IS!

ÍRJATOK MINÉL TÖBBEN, KIABÁLJUNK HANGOSAN!!!!

vendég

#3286 Riadó!!!

2015-07-30 09:09

• Továbbá ez is érdekes:A Lifestyle Mátra hotel adatváltozásai a cégközlönyben: Minden adat törölve . A Vagyonzárról pedig ennyit:34. A biztosítási intézkedés adatai
    34/1. A biztosítási intézkedés időpontja: 2015. március 30.
    Az intézkedés ügyszáma: 2902
    2/179/2015.bü.
    Az intézkedő hatóság neve: Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-Visszaszerzési Hivatal
    Az intézkedés elrendelésének dátuma: 2015. március 30.
    Megjegyzés: Be. 159. § (7) bek. alapján QUAESTOR INVEST Befektető, Vagyonkezelő és Pénzügyi Tanácsadó Kft.
    vagyon részére
    Törlés kelte:2015/06/01 A zálogjogról pedig:2. Az üzletrészen alapított zálogjog adatai
    2/1. A zálogkötelezett tagot tartalmazó rovat: 1/1
    A zálogjogosult adatai:
    UniCredit Bank Hungary Zártkörűen Működő Részvénytársaság
    HU-1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.Cégjegyzékszám: 01-10-041348
    Törlés kelte:2015/06/01

•  Tehát már 06.01-én minden zárolást töröltek a hotelről. A tulajdonosok közül is eltünt Tarsolyné is. Szépen módszeresen megy a t

vendég

#3287 Átverés megint!!!!!!

2015-07-30 09:12

Újabb fejezethez érkezett a kisemmizésünk, és a Quaestor ügy eltusolása:

Igazságügyi Minisztérium
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat
1055 Budapest, Kossuth tér 4. Cégbetekintés - kivonat Rovat(ok): 26,27.
A Cg.01-09-878974 cégjegyzékszámú QUAESTOR FINANCIAL HRURIRA Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1132 Budapest, Váci út 30.) cég 2015. július 27. napján hatályos adatai a következők:
I. Cégformától független adatok 26. A végelszámolás kezdete és befejezése 26/1. A végelszámolás kezdetének időpontja: 2015. július 9. A végelszámolás a továbbiakban nem az egyszerűsített végelszámolás szabályai szerint folytatódik.
(Bejegyzés alatt) Készült: 2015/07/27 23:20:18. A szolgáltatott adatok a kibocsátás időpontjában megegyeznek a cégnyilvántartó rendszer adataival.
Microsec Céginformációs szolgáltató

Mit is jelent ez az információ? Számus kamucsőd után nem csődeljárás indul a Hruria ellen, és nem felszámolás, ami során a hitelezők (mi) hozzájuthatnánk bizonyos adatokhoz, és érvényesíthetnénk az anyagi követeléseinket. Végelszámolást akkor szoktak kérni, ha egy cégnek nincsenek a tőkéjét meghaladó tartozásai, nem kell felszámolóbiztos, egyszerűen a tulajdonosok felosztják a vagyont maguk között, és megszüntetik a cég működését. Egy ilyen végelszámolás akkor logikus, ha egy cég főtevékenysége megszűnik, mást nem tervez végezni, adósságai nincsenek, így a tulajdonosok egyszerűen felosztják a vagyont, és befejezik a működést.

A Hruriánál azonban az ügy eltusolásának és a mi kisemmizésünk része a végelszámolás. Mindenki vár a QKKA kártalanításra, és közben csenben egyszerűsített eljárással kéri valaki a Hruria végelszámolását. Miközben 100 milliárdon felüli összeget követelnénk, ha éppen azt tennénk, és nem a QKKA törvényszegésével lennénk elfoglalva.

Riadó! Ha végelszámolással megszűnik a Hruria, akkor nem lesz kit perelni! És nem lesz kitől az eltűnt milliárdok sorsa után kérdezni, a kérdéseinkre már egy megszűnt cég nem fog válaszolni.

A 30 millió felettiek pedig azonnal forduljanak ügyvédhez, mert nekik a Quaestor törvény esetleges végrehajtása után is marad igényük a Hruriával szemben. Forduljatok ügyvédhez! Nem holnap, már ma!

Vendég

#3288 Re: Riadó!!!

2015-07-30 09:41

#3286: vendég - Riadó!!! 

Pont az unicredit, amelyik  az otp mellett nemrég szintén panaszt nyujtott be az ABhoz

Vendég

#3289 Re:

2015-07-30 09:44

#3285: -  

"Az alapba beadtuk a kötvényeinket, azaz lemondtunk róla (már NEM RENDELKEZÜNK  felette)"

EZ AKKOR IS ÉRVÉNYES, HA NEM TARTJÁK BE A Q-TÖRVÉNYT?

Vendég

#3290 ad 3285

2015-07-30 10:00

IGAZAD  VAN  ! T I L TA K O Z Z U N K !!!!!!!!

TÖBBSZÖRÖS  ÁTVERÉS  SZENVEDŐI  VAGYUNK, ÉS  MINDEZT  HIVATALOS SEGÍTSÉGGEL  ,  SŐT  ÖTLETELÉSSEL  CSINÁLJÁK-TÁK  !!!

a  CSALÁS  IS  GA ZEMBERSÉG,   DÉ  MÉG    VÉRLÁZÍTOBB   AMIT  SUNYIN   CSINÁLNAK   V E L Ü N K !!!!!!!!!!!

MEDDIG  TÜRÜNK  MINT  A  BÍRKÁK ?????????

Vendég

#3291 ad 3287

2015-07-30 10:06

Igazad  van ,  újra  és  ujra  átvertek !!!

Az  igazságügyminiszternek  kellene  egy  sürgősségi  beadványt  írni,   hogy   a  végelszámolási  eljárást   tagadják  meg

illetve  függesszék  fel   !!!!!

Ez  kezd  a  Kaya  Ibrahim   ügyre   hasonlítani    !!!

Harcoljunk  az  igazunkért a  jogos  pénzünkért   !!!!!!

Vendég

#3292 ad 3275

2015-07-30 10:16

Kinél  és  hogyan  lehet  jelentkezni  a  tüntetésre,  szeretnék  elmenni  !!!

vendég

#3293 Tüntetni!!!

2015-07-30 10:49

FELHÍVÁS!

VÁRJUK BUDAPESTI KÁROSULTAK JELENTKEZÉSÉT A PÉNTEKI DEMONSTRÁCIÓRA!!!

A Quaestor károsultak Facebook Csoport „Demonstráció a Quaestor-törvény betartásáért és a
teljes kárrendezésért” címmel politika pártok részvétele nélküli civil demonstrációt szervez Rogán Antal Fidesz-Frakcióvezető háza előtt, amelynek célja, hogy átadjunk Rogán Antal úr részére levelet, és 2-3 rövid beszédben felhívjuk a kormányzat és a társadalom figyelmét a Quaestor Károsultak törvénytelen eljárás miatti súlyos helyzetére.

A rendezvénnyel kapcsolatos információk:

A rendezvény időpontja: 2015. július 31. (péntek) 10.30 - 12.00 óra között

A Quaestor Zrt. – Quaestor Financial Hrurira Kft. több tízezer család életét tette tönkre. A szándékos félretájékoztatás következményeként „a keményen dolgozó kisemberek” tízezrei veszítették el életük megtakarítását. Nyugdíjasok az összekuporgatott kis pénzük valamint egyedülálló szülők a gyermekük részére apró lépésekkel összegyűjtött megtakarítását vették el.

A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja, illetve a Befektető-védelmi Alap a 2015. július 6-án közzétett közleményében jogszerű indok nélkül, gyakorlatilag felfüggesztette a 2015. évi XXXIX. törvény végrehajtását.
A demonstráción követeljük Rogán Antal Fidesz-frakcióvezetőnek, mint a Quaestor-törvény előterjesztőjének, bejelentőjének az azonnali és nyilvános tájékoztatását, hogy mikor és milyen menetrendben kapjuk vissza 30 millióig a megtakaritásainkat, tekintettel a 32 ezer létbizonytalanságban és végső elkeseredésben élő károsult magánszemélyre és családtagjaikra! Felfüggesztés, halasztgatás és utólagos jogértelmezési viták nélkül.

Tiltakozunk a törvénytelen eljárás ellen! Követeljük a 2015. évi XXXIX. hatályos törvény végrehajtását!

A JELENTKEZÉSEKET PRIVÁT ÜZENETBEN VÁRJUK! KÖSZÖNJÜK!

Facebook oldalon Éva Himmernél jelentkezni lehet!

vendég

#3294 Figyelem!-saját érdeketekben!!!!!

2015-07-30 11:44

• Igen,a végelszámolás közzétételénél kell lennie egy hitelezőknek szóló felhívásnak, hogy követeléseiket a közzétételtől számított negyven napon belül jelentsék be a végelszámolónak. Ha pedig végelszámolás során a végelszámoló azt tapasztalja, hogy a cég vagyona nem elegendő a hitelezői igények kielégítéséra, akkor kezdeményezi a cégbíróságnál a cég felszámolását. Természetesen a hitelezők fordulhatnak a cégbírósághoz, ha a végelszámoló nem intézkedik ez ügyben.

•   Kedves Mindenki, a hitelezői igény bejelentésének nincs kötött formája, egy sima levél is elég, felsorolva benne a követeléseket.Ha megkapjuk az ügyvédi visszajelzést, akkor fel fogunk tenni egy sablonlevelet, amit majd mindenki tud használni. Lényeges: a hitelezői igényét mindenkinek egyénileg (!) kell beadnia! Nem csoportba tömörülve. A végelszámolással való megszűnésnek az a lényege, hogy nincs tartozása a cégnek. Azzal, hogy bejelentjük a követelésünket, automatikusan felszámoláslesz a dolgoból, mert a Hrurira nem tudja kifizetni ezt az irdeatlan mennyiségű követelést. Kérlek Benneteket, várjátok meg az ügyvédi reagálást, én nem vagyok ügyvéd, csak gazdasági szakemberként közreműködtem már végelszámolásban és felszámolásban is.

Facebbok oldalon lesz fenn, regisztrálni kell QUAESTOR ASSZISZTENCIA oldalon, onnan le lehet tölteni!!!

Lala

#3295 Kifizetés

2015-07-30 11:47

Aki volt már a pénzért, attól kérdem, hogy az OTP-nél be kell mutatni a kiküldött értesítőt, vagy egyéb adatok alapján azonosítanak? Azért kérdem, mert még nem kaptam levelet, gondoltam bemegyek, és kérem a pénzt. Köszönöm szépen! 

Vendég

#3296 Re: Re:

2015-07-30 11:58

#3289: - Re:  

Hát... nem tudom, lemondtunk róla és nem kaptuk meg a teljes kártalanítást amit a törvényben is igértek.

Vendég

#3297 Re: Kifizetés

2015-07-30 12:10

#3295: Lala - Kifizetés 

Szia! A kiküldött értesítőt 2 példányban lemásolva mentem az OTP-be, a másolatokat elvették - gondolom lemásolták volna ott is. Kellett még a személyi igazolvány is. Sőt azt is  benne van a csatolt levélben, hogy mindenkinek saját maga nevében kell eljárni, azaz más helyett "kizárólag közjegyzői okiratba foglalt eseti meghatalmazással" lehet intézni. Az egyik családtagom is csak tegnap kapott értesítőt, (persze kb:2/3) bízom benne Te is hamarosan megkapod!

Ne felejtsétek ráíratni a kifizetésnél: "Jogorvoslati igényemet fenntartom"

Kitartás!

Lala

#3298 Re: Re: Kifizetés

2015-07-30 12:31

#3297: - Re: Kifizetés 

Köszönöm!

Vendég

#3299 Re: Tüntetni!!!

2015-07-30 12:46

#3293: vendég - Tüntetni!!! 

Olvastam a tüntetésre szóló felhívást. Sajnos az információk között nem szerepel a pontos cím! V. Ker, vagy a Pasapark, vagy melyik a lakhelye? Szerintem sokan nem tudjuk ebben a káoszban hova is kell menni, hol lesz a találkozó. Szerintem a szervezésnek profibbnak kell lennie!! Nem csak Budapesti károsultak vannak akik részt vennének a tüntetésen. Ott sem tudja mindenki hol lakik Rogán.

Vendég

2015-07-30 16:12

Ma 19:25 ATV Egyenes beszéd