Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája
valaki |
#3276 Re: Tüntetni!!!2015-07-30 05:42Nagy merészség tüntetést szervezni az előző érdektelenségbe fulladt eset után. Ez visszafelé is elsülhet, ha megint csak lézengés lesz, az felbátorítja a kormányt, hogy tét nélkül hátrálhat ki. Szerintem nem kéne erőltetni. Az utóbbi öt évben számtalan tüntetés volt megtartva, és egyikkel sem ért el senki semmit. Talán a netadós az egyetlen kivétel, a többi eredménye egy nagy nulla volt. Inkább jogi úton kéne szervezkedni, akár pertársoságokat alakítani, olyan ütemben és elszántsággal, hogy a kormány egyértelműen lássa, ebből nem jön ki jól, ha kell nemzetközi bírósági ítélet után. Mint a "pofátlan végkielégítések" esete, ahol az utólag kirabolt emberek két év múlva pert nyertek a kormánnyal szemben. Azt kell elérni, hogy tudják Rogánék: ha nem hajtják végre a kártalanítási törvényt, ismét ez lesz a történet vége. |
Vendég |
#32772015-07-30 06:30Jogilag mi van akkor, ha most valami csoda folytan az alap megtenne a kifizeteseket, es mondjuk ősszel az alkotmanybirosag diszkriminacio miatt alkotmanyellenesnek minositi a torvenyt? |
Vendég |
#32782015-07-30 06:59 |
Vendég |
#3279 Re: Re: Tüntetni!!!2015-07-30 07:10#3276: valaki - Re: Tüntetni!!! Én minden tüntetésen ott voltam, most is megyek pedig több mint 100 Km-ről vidékről! Ezért a pénzért én nagyon sokat dolgoztam, leadóztam az egész időskori tartalékunk. Lehet másoknak könnyen jött- könnyen megy…. Te - vagy Ti sokan talán Budapesti létetekre csak várjátok a sült galambot! Ezért kellene mindenkinek mozdulni és TENNI (persze jogi úton is!) is érte. Mindig és mindenütt Hangosan Követelni a Törvény Betartását! Merészség inkább ahhoz kell hogy otthon maradj! Így Magad alatt is vágod a fát.. Én legalább elmondhatom: megtettem mindent ami tőlem tellett. |
Vendég |
#3280 Re:2015-07-30 07:19Kedves 3277! Boldog ember vagy Te még hiszel a csodákban. Ha ez a csoda, mégis megtörténne szerintem az után kellene agyalni a következményekről. De ahogy mondják: a lehetetlen teljesülhet azonnal,( törvényalkotás) a csodákra (a törvény végrehajtása) kissé várni kell! |
Vendég |
#3281 Re: Re:2015-07-30 07:37Biztos vagyok benne, hogy kileszunk fizetve, egy dolog miatt: Ne deruljon ki azigazsag, hogy mi is tortent valojaban. Ezert kellett ez a torveny, azota mar senkit sem erdekel, hogy hol a penz, mi tortenhetett. Ha kell, akkor szerintem elobb fognak mindenkit kartalnitani aki kifogasolja ezt, minthogy ne legyenek elvarrva a szalak. |
vendég |
#3282 Re: Re: Re:2015-07-30 08:05Ámen! |
vendég |
#3283 Végelszámolás alatt a QFH kft 2015.07.09 óta2015-07-30 08:19Sziasztok!
Ingyenes céginformációban ezt találtam! Érdekes a végén nem indult csődeljárás!
Fidesznyikok kurva nagy a szar ! Remélem a nyakatokba borul és egészen a fejetek tetejéig ér ,hogy beledögöljetek!
| ||||||||||||||
vendég |
#3284 Re: Végelszámolás alatt a QFH kft 2015.07.09 óta2015-07-30 08:25#3283: vendég - Végelszámolás alatt a QFH kft 2015.07.09 óta Tudtommal a kényszer végelszámolást 1 év alatt le kell folytatni és max. 6 hónappal meghosszabítható!Gondolom nem tart majd eddig! |
Vendég |
#32852015-07-30 08:54Néhány gondolat: - Az ÖNGÓL IS GÓL!!! Olyan öngólt rúgott a kormány magának, hogy elég lesz neki védekezni ezután. - Mint tudjuk a kormány teljes egészében benne van a Quaestor ügyben! - Az MNB felelőssége egy percig nem vitatható! Követeljük, az MNB TÖLTSE FEL A Q ALAPOT a teljes kártalanításhoz szükséges pénzösszeggel! - Minden lehetőséget meg kell ragadni, ill. meg kell teremteni, hogy hallassuk hangunkat, elmondhassuk véleményünket, követelésünket. Nem szabad leállni, ha 20-an lesznek Rogán házánál (készítsenek képeket, tegyék fel az internetre, küldjék el a TV-nek...) hát 20-an lesznek, de OTT lesznek! Rogán mondta azt, hogy július végére a Q alapból ki lesz mindenki fizetve azért, hogy NE KELLJEN ÉVEKET VÁRNI A FELSZÁMOLÁSRA!!! Az alapba beadtuk a kötvényeinket, azaz lemondtunk róla (már NEM RENDELKEZÜNK felette, de a kártalanítást sem kaptuk meg, a felszámolásról pedig semmiféle információ nincs! - Meg kell szólaltassuk a korábban nyilatkozó politikusokat Rogán, Szíjjártó, Orbán, Lázár... mit tesznek ennek a törvénytelenségnek a megszüntetésére? - A provokátorokhoz: Sajnálom, hogy nem kerültek még olyan helyzetbe, hogy legyen pár tízezer vagy akár 1 millió Ft megtakarításuk. (Mondhatnám, hogy nehéz minimálbérből megtakarítani, de vannak olyan ismerőseim, sajnos ők is Q károsultak akik a betegségükre/temetésükre gyűjtögettek.) Nemtörődöm, kapzsik lettünk volna(?) azért mert 1-2%-kal magasabb kamatot remélve évekre lekötöttük a megtakarításainkat úgy hogy közben félre lettünk vezetve azzal, hogy biztosított helyre tettük azt? Pár éve xx bank új betétre 3-4 %kal többet adott, mert betétet gyűjtött. Nézzük fordítva a dolgot, ha valaki ma személyi hitelt vesz fel ma 19-21% a kamat, amikor letelik a hitel visszaköveteli a banktól a hitelkamatot esetleg olyan indokkal, ja nem is olyan jó befektetés volt/tönkre ment/elavult/ellopták/vagy csak már nem is kell az, amire akkor felvettem a kölcsönt, kérem vissza a kamatot, mert hát nem is ért az annyit!!!
- NEM HAGYJUK, AKÁR MINDEN HÉTEN SZERVEZZÜNK MINDEN VÁROSBAN DEMONSTRÁCIÓT!!! FELTATÁLTÁK MÁR VILLÁMCSŐDÜLETET IS! ÍRJATOK MINÉL TÖBBEN, KIABÁLJUNK HANGOSAN!!!!
|
vendég |
#3286 Riadó!!!2015-07-30 09:09
|
vendég |
#3287 Átverés megint!!!!!!2015-07-30 09:12Újabb fejezethez érkezett a kisemmizésünk, és a Quaestor ügy eltusolása: Igazságügyi Minisztérium Mit is jelent ez az információ? Számus kamucsőd után nem csődeljárás indul a Hruria ellen, és nem felszámolás, ami során a hitelezők (mi) hozzájuthatnánk bizonyos adatokhoz, és érvényesíthetnénk az anyagi követeléseinket. Végelszámolást akkor szoktak kérni, ha egy cégnek nincsenek a tőkéjét meghaladó tartozásai, nem kell felszámolóbiztos, egyszerűen a tulajdonosok felosztják a vagyont maguk között, és megszüntetik a cég működését. Egy ilyen végelszámolás akkor logikus, ha egy cég főtevékenysége megszűnik, mást nem tervez végezni, adósságai nincsenek, így a tulajdonosok egyszerűen felosztják a vagyont, és befejezik a működést. A Hruriánál azonban az ügy eltusolásának és a mi kisemmizésünk része a végelszámolás. Mindenki vár a QKKA kártalanításra, és közben csenben egyszerűsített eljárással kéri valaki a Hruria végelszámolását. Miközben 100 milliárdon felüli összeget követelnénk, ha éppen azt tennénk, és nem a QKKA törvényszegésével lennénk elfoglalva. Riadó! Ha végelszámolással megszűnik a Hruria, akkor nem lesz kit perelni! És nem lesz kitől az eltűnt milliárdok sorsa után kérdezni, a kérdéseinkre már egy megszűnt cég nem fog válaszolni. A 30 millió felettiek pedig azonnal forduljanak ügyvédhez, mert nekik a Quaestor törvény esetleges végrehajtása után is marad igényük a Hruriával szemben. Forduljatok ügyvédhez! Nem holnap, már ma! |
Vendég |
#3288 Re: Riadó!!!2015-07-30 09:41Pont az unicredit, amelyik az otp mellett nemrég szintén panaszt nyujtott be az ABhoz |
Vendég |
#3289 Re:2015-07-30 09:44"Az alapba beadtuk a kötvényeinket, azaz lemondtunk róla (már NEM RENDELKEZÜNK felette)" EZ AKKOR IS ÉRVÉNYES, HA NEM TARTJÁK BE A Q-TÖRVÉNYT? |
Vendég |
#3290 ad 32852015-07-30 10:00IGAZAD VAN ! T I L TA K O Z Z U N K !!!!!!!! TÖBBSZÖRÖS ÁTVERÉS SZENVEDŐI VAGYUNK, ÉS MINDEZT HIVATALOS SEGÍTSÉGGEL , SŐT ÖTLETELÉSSEL CSINÁLJÁK-TÁK !!!
a CSALÁS IS GA ZEMBERSÉG, DÉ MÉG VÉRLÁZÍTOBB AMIT SUNYIN CSINÁLNAK V E L Ü N K !!!!!!!!!!!
MEDDIG TÜRÜNK MINT A BÍRKÁK ????????? |
Vendég |
#3291 ad 32872015-07-30 10:06Igazad van , újra és ujra átvertek !!!
Az igazságügyminiszternek kellene egy sürgősségi beadványt írni, hogy a végelszámolási eljárást tagadják meg illetve függesszék fel !!!!! Ez kezd a Kaya Ibrahim ügyre hasonlítani !!! Harcoljunk az igazunkért a jogos pénzünkért !!!!!! |
Vendég |
#3292 ad 32752015-07-30 10:16Kinél és hogyan lehet jelentkezni a tüntetésre, szeretnék elmenni !!! |
vendég |
#3293 Tüntetni!!!2015-07-30 10:49
FELHÍVÁS! VÁRJUK BUDAPESTI KÁROSULTAK JELENTKEZÉSÉT A PÉNTEKI DEMONSTRÁCIÓRA!!! A Quaestor károsultak Facebook Csoport „Demonstráció a Quaestor-törvény betartásáért és a A rendezvénnyel kapcsolatos információk: A rendezvény időpontja: 2015. július 31. (péntek) 10.30 - 12.00 óra között A Quaestor Zrt. – Quaestor Financial Hrurira Kft. több tízezer család életét tette tönkre. A szándékos félretájékoztatás következményeként „a keményen dolgozó kisemberek” tízezrei veszítették el életük megtakarítását. Nyugdíjasok az összekuporgatott kis pénzük valamint egyedülálló szülők a gyermekük részére apró lépésekkel összegyűjtött megtakarítását vették el. A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja, illetve a Befektető-védelmi Alap a 2015. július 6-án közzétett közleményében jogszerű indok nélkül, gyakorlatilag felfüggesztette a 2015. évi XXXIX. törvény végrehajtását. Tiltakozunk a törvénytelen eljárás ellen! Követeljük a 2015. évi XXXIX. hatályos törvény végrehajtását! A JELENTKEZÉSEKET PRIVÁT ÜZENETBEN VÁRJUK! KÖSZÖNJÜK! Facebook oldalon Éva Himmernél jelentkezni lehet!
|
vendég |
#3294 Figyelem!-saját érdeketekben!!!!!2015-07-30 11:44
|
Lala |
#3295 Kifizetés2015-07-30 11:47Aki volt már a pénzért, attól kérdem, hogy az OTP-nél be kell mutatni a kiküldött értesítőt, vagy egyéb adatok alapján azonosítanak? Azért kérdem, mert még nem kaptam levelet, gondoltam bemegyek, és kérem a pénzt. Köszönöm szépen! |
Vendég |
#3296 Re: Re:2015-07-30 11:58Hát... nem tudom, lemondtunk róla és nem kaptuk meg a teljes kártalanítást amit a törvényben is igértek.
|
Vendég |
#3297 Re: Kifizetés2015-07-30 12:10Szia! A kiküldött értesítőt 2 példányban lemásolva mentem az OTP-be, a másolatokat elvették - gondolom lemásolták volna ott is. Kellett még a személyi igazolvány is. Sőt azt is benne van a csatolt levélben, hogy mindenkinek saját maga nevében kell eljárni, azaz más helyett "kizárólag közjegyzői okiratba foglalt eseti meghatalmazással" lehet intézni. Az egyik családtagom is csak tegnap kapott értesítőt, (persze kb:2/3) bízom benne Te is hamarosan megkapod! Ne felejtsétek ráíratni a kifizetésnél: "Jogorvoslati igényemet fenntartom" Kitartás! |
Lala |
#3298 Re: Re: Kifizetés2015-07-30 12:31Köszönöm! |
Vendég |
#3299 Re: Tüntetni!!!2015-07-30 12:46Olvastam a tüntetésre szóló felhívást. Sajnos az információk között nem szerepel a pontos cím! V. Ker, vagy a Pasapark, vagy melyik a lakhelye? Szerintem sokan nem tudjuk ebben a káoszban hova is kell menni, hol lesz a találkozó. Szerintem a szervezésnek profibbnak kell lennie!! Nem csak Budapesti károsultak vannak akik részt vennének a tüntetésen. Ott sem tudja mindenki hol lakik Rogán. |
Vendég |
#33002015-07-30 16:12Ma 19:25 ATV Egyenes beszéd |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1330 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1222 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
636 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
393 Létrehozva: 2024-12-09
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5318 Létrehozva: 2024-06-21
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
214 Létrehozva: 2024-12-14
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
202 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1645 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
125 Létrehozva: 2024-12-06
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
317 Létrehozva: 2024-11-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
165 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
76 Létrehozva: 2024-12-24
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
243 Létrehozva: 2024-10-28
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49893 Létrehozva: 2024-02-07
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6773 Létrehozva: 2023-07-26
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
183 Létrehozva: 2024-10-31