Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#3251 Re:2015-07-28 18:25Nagyon jól összefoglaltad. Szerintem is így történt és történik. |
vendég |
#3252 info2015-07-28 19:35István Kálmán-Pikó 11 órája Tisztelt Károsultak! Az elmúlt hetekben a következő felszólító leveleket készítette el az ügyvédünk, Stefánkovits Ildikó, és ezeket Ti elküldtétek, remélhetően minél többen. (A tértivevényeket őrizzétek, a jövőben szükség lesz rá.) • QKKA alap felszólítása a törvény végrehajtására; • az MNB felkérése felügyeleti és fogyasztóvédelmi jogköre gyakorlására; • a felszámoló, PSFN felszólítása törvényi kötelezettségei teljesítésére, így a hitelezők összehívására; • a Q törvényt előterjesztő Rogán Antal informálása a Q törvény végrehajtásának rendellenességeire. Most a következő lépések vannak folyamatban illetve ezek előtt állunk. 1. Pert indítunk a Quaestor Kárrendezési Alappal szemben. Kérjük a bíróságtól az Alap kötelezését a Q törvény végrehajtására. 2. Fellépünk a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt-vel szemben. 3. Fellépünk a felszámolóval szemben, és követeljük az ügyfélvagyon haladéktalan kiadását, valamint a hitelezőkkel szembeni jogszerű eljárást. A fejleményekről folyamatosan tájékoztatunk benneteket. Részletekbe csak azért nem megyünk most, hogy a korai kommunikációval ne veszélyeztessük a célzott eredményt. Az űrlap teteje Ildikó Stefankovics Kedves Picur Zakir, a kérdésedre válaszul: a QKKA elleni perrel éppen most érdemes foglalkozni. Ugyanis a törvényt most kell végrehajtani. A bíróságtól jól kell kérni a törvényszegés megállapítását, és alkalmazkodni ahhoz, ha közben az AB megsemmisítené a QKKA fizetési kötelezettségét. Erre van stratégia, és van megoldás. A lényeg, hogy ítélet mondja ki a törvény végrehajtási kötelezettségét erre az időszakra is. |
Toilet |
#3253 Re: petició európai parlamanthez2015-07-28 21:02#3232: vendég - petició európai parlamanthez
"Benyújtottam a petíciót az Európai Parlamentnek. Úgy döntöttem nem várok tovább az aláírásgyűjtésre, addig is teszek valamit. Ellenőrzik az adataimat, ha valósak, /persze azok/, akkor a Parlament elé kerül a petíció. Amint látható lesz az oldalon, támogatható is lesz. Kérek mindenkit, aki számítógép előtt van, bármikor is, tegye meg hogy rákattint a támogatás gombra. A petíció címe: Ich protestiere wegen die nichteinhaltung eines Gesetzes.
A petició benyújtás már nekem is eszembe jutott, be volt kedvencelve a link!-.) Eddig nem léptem meg! A kérdéseim hozzád.
Miért németül és nem magyar nyelven nyújtottad be? Miből gondolod, hogy nem fogok én is benyújtani egyet?-.) A világért sem tekinteném ezt egy versenynek, de ha a te kérdésed (amit nem értek mert nem tudok németül) nem fedi le az én kérdésemet akkor benyújthatom én is a sajátomat, ha jól értelmezem! Pont ma gondolkodtam el azon, hogy melyik Európai államban fordulhjat elő, hogy a kormány nem tartja be a saját maga által pár hónapja hozott törvényt hanem cinikusan próbálja elmismásolni és azt tologatni! Én itt ragadnám meg a tökét a problémának, efelé gondolkodom! Nagyon várom , hogy megjelenjen a kérdésed és nagyon örülök, hogy neked is eszedbe jutott, sőt te meg is lépted! Sok sikert mindannyiunknak! |
Vendég |
#3254 Re: info2015-07-29 05:40Segítséget szeretnék kérni,hol találom meg ezeket a felszólító levelekt,hogyan tudom elküldeni,és hová?Milyen módon csatlakozhatom? |
vendég |
#3255 Kártalanítás2015-07-29 06:23 |
Vendég |
#32562015-07-29 07:43Sz'-al lassan lehet kereszet vetni a pénzünkre???!!! |
Vendég |
#32572015-07-29 07:54Állam elleni per is lehet a Quaestor-törvény elsunnyogásábólfn 24 |
Vendég |
#32582015-07-29 10:33Istenem, olvasom az fn24 cikkét - pénzügyi kulturáról beszélnek a perelő bankok -, amikor más bankok meg befektetőcégek ellopják az emberek összekuporgatott pénzét, amit bizalommal az állam (MNB) által ellenőrzött pénzügyi rendszerbe tesznek, hát nevetséges. Az adófizetők fogják a kárt megfizetni - van a cikk végén. Ez már annyira bosszantó, ez a sztereotípia, mindig ezzel korbácsolják fel az indulatokat a károsultak ellen. Értsük már meg, hogy mindig, minden az adófizetők pénzéből történik, hisz ha bemegyünk a boltba és vásárolunk, már adófizetővé válunk, (fizetjük az EU legmagasabb áfáját), ha pénzt utalunk, ha telefonálunk, ha színházba megyünk, ha lakunk valahol, ha autót tartunk fenn, ha iszunk a csapból vizet, ha lehúzzuk otthon a WC-t, stb, adózunk utána! Mindannyian adófizetők vagyunk, minden a közös kalapba megy és onnan kerül elosztásra, oda, ahol szükség van rá, ill. amit az állam szükségesnek tart. Ma nekem, holnap neked válhat szükségessé a közösen összehozott vagyonból juttatni. |
vendég |
#3259 Re:2015-07-29 11:18Jó meglátás! |
Vendég |
#3260 Re:2015-07-29 12:29befektetési veszteséget miért kellene közpénzből kártalanítani? |
Vendég |
#3261 Re: Re:2015-07-29 13:34 |
Vendég |
#32622015-07-29 13:54Kedves Közpénzek Őre! Hol volt, amikor amikor privatízáció címszó alatt elherdálták az ország vagyonát? Amikor a közvagyon átment magánvagyonba, és Csányi, Széles, Demján, Gyurcsány stb. milliárdosokká váltak. Felemelte a szavát, amikor a 90-es években 150 milliárdot nyomtak bele a Postbankba? Közpénzből! Vagy hogy ne menjünk messze, pl tavaly, amikor az Állam átvállata az összes önkormányzat adósságát? Közpénzből! Gondolom akkor kussolt, vagy éppen haszonélvezője az ország szétrablásának. Csak a Quaestor károsultak kártalanítása csípi a szemét? A stadion építések, nemzeti konzultációk, nem fájnak Önnek? Közpénz = Mindenki pénze. A 32 ezer Quaestor károsultté is! És amit a Quaestor, BudaCash, Hungária, KunMediátor, a bedőlt takarékszövetkezetek éveken át csinálhattak, azt csak azérttehették, mert az Állam, az MNB, PSZÁF, Adóhatóság rosszul végzi a dolgát, vagy éppen még partnerek is ebben a játékban. Hát akkor igenes álljanak helyt a balfaszkodásukért! Akár közpénzből, akár a saját vagyonukból! Én nem küldöm a k...anyjába! De gondolkodjon!
|
valaki |
#32632015-07-29 14:22A Q esetét bűncselekményként kéne kezelni. Nem véletlen, hogy a kormánytagok össze-vissza nyilatkoztak egymásnak is ellentmondva amikor kiderült az érintetségük. Az egész ügy felgöngyölítését is jól láthatóan mellőzik. Tarsolyt is hagyták vagyont menteni (adatokat törölni, nyomokat eltüntetni), pedig évtizedek legnagyobb botránya tört ki. Ez már régen nem befektetési veszteség. Ez tervezett fosztogatás volt. |
vendég |
#3264 Re: Re: info2015-07-29 15:11 |
Vendég |
#32652015-07-29 15:232015.07.22. Ma is vártam a postást hiába. Kapott ma valaki levelet? Van valakinek infoja a hiányzó levelekről? |
Toilet |
#3266 Re: Re:2015-07-29 15:34Mert ez nem egy per def befektetési veszteség! Itt benne volt a kormánytól kezdve az MNB-ig bezárólag sokmindenki! Ha ez egy vállalati kötvény lett volna és a cég rosszul gazdálkodik, csődbe megy az egy általad definiált befektetési veszteség!
Ezt nem tudom hogyan lehet pontosan definiálni mert a balkáni maffia nyelvet nem bírom!-.) |
Vendég |
#3267 Re: Re:2015-07-29 15:50és miért kellett közpénzt ott befektetni, majd hirtelen kivenni, utána persze csőd (álcsőd) |
Vendég |
#3268 per- fb-ról2015-07-29 16:47Az EU ombudsmantól kaptam egy levelet. Megvizsgálják, hogy az ő hatáskörükbe tartozik-e a panasz, és ha igen, kijelölnek egy megbízottat aki foglalkozik vele. Elküldik az elérhetőségét nekem. Ha nem tudnak az üggyel foglalkozni, továbbküldik illetékes helyre, mivel ezt is lehetett kérni. Én kértem. A petíció még nem támogatható, még várni kell, de már azt is vizsgálják. |
vendég |
#3269 Re: per- fb-ról2015-07-29 16:50Milyen "érdekes", hogy az EU-ból tudnak válaszolni pár napon belül, itthon nem. Nagyon köszönjük amit a közösségért tesz kedves! |
Vendég |
#3270 Re:2015-07-29 16:55 |
Vendég |
#3271 Re: Re:2015-07-29 16:59Köszi a választ! |
Vendég |
#3272 Re: per- fb-ról2015-07-29 17:27Köszönjük!! |
Vendég |
#32732015-07-29 18:08most lesz szó rólunk az ATV-n |
Vendég |
#32742015-07-29 21:26július 31-re quaestor tüntetést szerveznek Rogán antal háza elé a II kerületbe |
vendég |
#3275 Tüntetni!!!2015-07-30 05:18FELHÍVÁS! VÁRJUK BUDAPESTI KÁROSULTAK JELENTKEZÉSÉT A PÉNTEKI DEMONSTRÁCIÓRA!!! A Quaestor károsultak Facebook Csoport „Demonstráció a Quaestor-törvény betartásáért és a A rendezvénnyel kapcsolatos információk: A rendezvény időpontja: 2015. július 31. (péntek) 10.30 - 12.00 óra között A Quaestor Zrt. – Quaestor Financial Hrurira Kft. több tízezer család életét tette tönkre. A szándékos félretájékoztatás következményeként „a keményen dolgozó kisemberek” tízezrei veszítették el életük megtakarítását. Nyugdíjasok az összekuporgatott kis pénzük valamint egyedülálló szülők a gyermekük részére apró lépésekkel összegyűjtött megtakarítását vették el. A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja, illetve a Befektető-védelmi Alap a 2015. július 6-án közzétett közleményében jogszerű indok nélkül, gyakorlatilag felfüggesztette a 2015. évi XXXIX. törvény végrehajtását. Tiltakozunk a törvénytelen eljárás ellen! Követeljük a 2015. évi XXXIX. hatályos törvény végrehajtását! A JELENTKEZÉSEKET PRIVÁT ÜZENETBEN VÁRJUK! KÖSZÖNJÜK! |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
557 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
457 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1489 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
158 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
139 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
115 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
53 Létrehozva: 2024-11-21
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
46 Létrehozva: 2024-11-22
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
41 Létrehozva: 2024-11-23
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07